شب های برره یک سریال بی خودی لوس بود
تنها هنرمندان تئاتر میتونن اینقدر قشنگ طنز را اجرا کنن مثل بازیگران سریال دائی جان ناپلئون
شب های برره یک سریال بی خودی لوس بود
تنها هنرمندان تئاتر میتونن اینقدر قشنگ طنز را اجرا کنن مثل بازیگران سریال دائی جان ناپلئون
افتن پایتخت بازی کنن![]()
من شخصا هر سریالی رو نمیشینم ببینم و نمیگم خوب بود...شب های برره یک سریال بی خودی لوس بود
با این حال، همچنان به نظرم برره با اون همه نکته و تیکهی سیاسیای که مینداخت، جزو بهترین هایی هستش که تا حالا دیدم...
و شاید در دستهی خودش یعنی طنز، مطلقا بهترین!!
شبهای برره واقعا در زمان خودش که اگر اشتباه نکنم 10 سال پیش بود. واقعا کل ایران رو میخ کوب تلوزیون می کرد.
من خدا شاهده یادمه میرفتم بیرون بغالی روی نخودش برای مرغوبیت نوشته بود "نخود برره"
یادمه همه بچه ها پول برره داشتن..اصلا یه وضعی شده بود تم ایران شده بود برره ای..یادمه مهندس هم رفت تشکر کرد از عوامل ساخت.
این سریال میتونست پایان خوبی داشته باشه حتی سریال به فصل دوم کشیده بشه و ماجراهای جدیدی از اقا اسد تو فصل جدید نشون بدن کارگردان و بازیگرهای قابلی داشت روال داستان هم خوب پیش میرفت پس چرا اینجوری تمام شد !!!
به نظر من وزارت مربوطه سنگ اندازی کرده باشه
وقتی فیلمهای طنزی مثل bad grandpa و wolf of wall street هست ...
حیف حتی وقت آدم که صرف این فیلما بشه...
نمونه اول مثال یه کمدی جالب و صرفا کمدی...
نمونه دوم هم یه نامزد اسکار
پ.ن:حتی اون نوه توی bad grandpa از بازیگرای طنز ایرانی بهتر بازی میکنه.
دوست من، هالیوود با اون همه تجربه و سابقه رو با بازار! هنر ایران مقایسه میکنید؟؟؟پ.ن:حتی اون نوه توی bad grandpa از بازیگرای طنز ایرانی بهتر بازی میکنه.
بد گرندپا رو وقتی داشتم میدیدم، چند بار تا مرز سکته رفتم!! چند بار گفتم الانه که طرف یه قمه بکشه بزنه دو شقشون بکنه!! چند بار گفتم الانه که عصبی بشه و بندازتشون بیرون...
فرهنگ اونجا با فرهنگ اینجا فرق میکنه!!!
ما شاید 400 سال دیگه هم نتونیم یه کاری مثل بدگرندپا انجام بدیم!!![]()
شبهای برره در کل برای سرگرم شدن ساخته شده بود و این هدفش بر هر چیز دیگه می چربید و حالا که تکرارشو می بینم شبیه کارهای صبحه جمعه با شما و تیپ سازی بیش نیست ... البته من هم فکر می کردم خیلی هنرمندانه است اما شبهای برره اصلا اون چیزی نیست که بشه براش ارزش هنری قائل شد ... بنظرم اگه چند تا سریال کمدی امریکایی حتی کودکانه اش مثل ماجراهای مالکوم .... کاراته بازها یا زندگی هوپ در تلویزیون ایران پخش بشه سلیقه مردم بکل عوض میشه و دیگه داستانهای کش دار و کند و بدون بده بستان سریع که توی اکثر سریالهای ایرانی بخاطر نبود خلاقیت نویسندگان وجود داره بیننده پیدا نمیکنه طوری که الان سریال دردسرهای عظیم که معلوم نیست هدفش چیه ؟ ( سریال پر غم و غصه ) که مرتب از تکیه کلام و ... استفاده میکنه شده پر بیننده در حالیکه خیلیها خبر ندارن در یک سریال امریکایی در 20 دقیقه چنان داستان و ماجرا وجود داره و همیشه هم مسیر ماجراها در چند ثانیه عوض میشه و بیننده باید سرعت عمل داشته باشه و دیگه مثل سریال ایرانی نیست که 1 ساعت بشینن روی سفره و الکی با هم حرف بزنن...
....................
Last edited by L.utus; 03-09-2014 at 14:40.
به نظرم میرباقری همون سریال های تاریخی اسلامی بسازه بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)