با سلام خدمت دوستان ببخشید که اینجا پست میدم سریال نامبر trapcode form 1.0.3 رو میخواستم کسی داره؟؟؟
ممنون
با سلام خدمت دوستان ببخشید که اینجا پست میدم سریال نامبر trapcode form 1.0.3 رو میخواستم کسی داره؟؟؟
ممنون
سلام.
ما هم به تازگی عضو شدیم.
لینک بالا رو امتحان نکردم. اگر کسی نتونست اونو دان کنه، از لینک من استفاده کنه.
اول که پلاگین رو توی پوشه ی پلاگین افتر کپی میکنید.
بعد افتر رو باز میکنید، روی یه لایه اعمالش میکنید و وقتی که بالا می آدش، یه کد بهتون نشون میده، اونو کپی میکنید.
افتر رو می بندید. کرکر رو باز میکنید، paste میکنیدش و مسیر پوشه ی پلاگین رو بهش می دید، مثلا اینجا:
C:\Program Files\Adobe\Adobe After Effects CS4\Support Files\Plug-ins\OPTICAL FLARES\Optical Flares
بعد هم کرکر رو می بندید و می رید باهاش زندگی میکنید..
لذت ببرید.. بای تا های
لینک دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز من امتحان کردم کار نکرد!
سلام دادادوست عزیز من امتحان کردم کار نکرد!
این کار رو بکن ایشالا که کار بده
وقتی میخوای فایل لایسنس رو بسازی و کپی کنی، مستقیم از تو کرک نفرستش به پوشه ی پلاگین که مال افتره. اول رو یه جای دیگه مثلاً دسکتاپ سیوش کن، بعد از روی دسکتاپ کپی کن توی فلدر برنامه. گرفتی که؟
یا هوووووووووووووووووووو
حج عباس شما یه کار کن. این سریاله که افتر اف اکس بهت میده رو بذار اینجا برا من، تا فایل لایسنسش رو برات درست کنم و آپ کنم. اگه دیگه اینجوری جواب نداد دیگه شرمندتم.باز هم نشد!
یا هووووووووووووووو
سلام
اینم خدمت شما
با تشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
PaRkOr جان چی شد؟
سریالو گرفتی؟
سلام دوستان
اگه مایل باشید میتونم در ضمینه افتر افکت کمکتون کنم
دیدم برای پلاگین optical flares مشکل داشتید ، گفتم یه کمکی کرده باشم
یه لینک براتون گذاشتم ، به راحتی و بدون فیلتر شکن میتونید این پلاگین و کرک شو دانلود کنید
اگه در ضمینه های دیگم سوالی بود در خدمتیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
دیدم در زمینه دانلود و کرک کردن پلاگین optilac flares مشکل دارید ، گفتم یه کمکی کرده باشم
یه لینک براتون میزارم که به راحتی و بدون فیلتر شکن بتونید پلاگین optical flares و کرک شو دانلود کنید
روش کرکشم خیلی ساده است
راستی در زمینه های دیگه در مورد after effects سوالی داشتید در خدمتیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)