تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 48 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 480

نام تاپيک: Need for Speed: Rivals

پروفشنال Amir rza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    اگه گفتی!!!؟ D:

پيش فرض

خوب در و دیوار نباید بکوبی عزیزم !
    میانبر ها هم خیلی مهم هستند .
    عزیزم فکر کردی تازه دارم ماشین سواری بازی میکنم؟!
    ولی به یه نتیجه رسیدم...
    اینکه با اینکه بازی کند هست (نکشیدن سیستم!!) ولی ثانیه شمار داره به سرعت میره انگار نه انگار که کنده!!!
    دوستان اگه با فریم پایین (زیر 30 یا کمتر از این!...) دارین بازی میکنین بگین شاید واقعا بد شده دست فرمونم...
    (هر چند دست فرمونش تعریفی نداره!)

2. این کاربر از Amir rza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها MUSK£T££R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

ولی به یه نتیجه رسیدم...
    اینکه با اینکه بازی کند هست (نکشیدن سیستم!!) ولی ثانیه شمار داره به سرعت میره انگار نه انگار که کنده!!!
    دوستان اگه با فریم پایین (زیر 30 یا کمتر از این!...) دارین بازی میکنین بگین شاید واقعا بد شده دست فرمونم...
    اتفاقا این نسخش خیلی آسونه ...!
    مطمئنید ریسینگ زیاد بازی میکنید ...؟

4. این کاربر از MUSK£T££R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MaFia_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خواب و رویا

پيش فرض

سلام

دوستان بازی رو می شه دایرکس 10 بازی کرد؟

داره خودمونی میشه amiran1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام بچه ها. اگه کسی میتونه یه کمکی ب ما بکنه تا ما هم بازی رو اجرا کنیم.مرسی
    دایرکت و آخرین آپدیت گرافیک نصبه ولی بعداز چند دقه بازی کردن این ارور رو میده:
    http://s5.picofile.com/file/8103317000/wad.png
    اینم مشخصات سیستمم
    Processor : Core 2 Quad Q8300
    Memory : 4G
    Video Card: nVIDIA GeForce GT 430 (GF108-300) 1GB
    Windows 7 32bit

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

آقا!!! مگه چه قدر میخوای زیادش کنی من خودم تو همین بازی صدا رو 40 گذاشتم شیشه ها داست میومد پایین در ضمن اصلا گوشات کر میشه اعصابت هم داغون دیگه زیادی صدا هم حدی داره مگه اتاقت چند متره !!‌ در ضمن نترس کسی هم نمیاد شکایت کنه این دیگه واقعا اغراق بود همین دیشب ساعت 12 شب داشتم بتل میزدم ناگهان هواسم نبود صدا رفت روی 35 یکدفعه اومدم با تک تیرانداز شلیک کنم خودم از ترس مردم حالا این برندی bose که گفتی رو رفتم تو سایتش دیدم از نظر طراحی که افتضاحه کیفیتش رو گوش نکردم ولی اصلا طراحیش به کارای ادیفایر نمیرسه در ضمن ادیفایر برند کانادایی هست تو چین تولید میشه و سال 2012 هم جایزه بهترین طراحی و صدا رو گرفت از t3 ولی به نظرم بری همون مدل c6 ادیفایر یا مدل بالاترش رو تست کنی متوجه میشی چه کیفیتی داره همین مدلی که گفتم رو برو بازار موبایل طبقه دوم ببین چه صدایی داره تازه روش کارت صدای کریتیو هم بنداز ببین چه صدای اساسی بهت میده فوق العادس در ضمن اصلا متوحه نمیشی که کلا 70 وات قدرت داره واقعا از نظر جنس بدنه و طراحی آمپیلی فایر عالیه و شیکه
    نه بابا تو آلمان ساعت 10 شب به اون ور بری دوش بگیری زنگ میزنند پلیس صدای بلند که جای خود دارد !!!
    این Bose که شما با طراحیش حال نکردی برترین برند دنیا در زمینه محصولات صوتی هستش و ادیفایر جلوش باید بره لنگ بندازه .
    برای اینکه گوشی دستت بیاد این یکی از محصولات معمولیشه :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و این یکی از معمولی یه کمی بهتر !

کیفیت صداش به قدری بالاست که توی تمام محیط های باز و دیسکو و ... از اینها استفاده میکنند . شرکت مزدا هم برای سری 6 اش (سفارشی ها) از این برند میبنده . همچنین شرکت آمریکایی هست ! خلاصه این طوری برات بگم همون طوری که توی دنیای تلویزیونها LOEWE هستش ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که حرف اول و آخر رو میزنه و فقط محصولات High End تولید میکنه ، Bose هم توی صدا حرف اول و آخر رو میزنه و فقط محصولات High End تولید میکنه .

محصولات Samsung و LG و توشیبا و حتی Sony که همین طوری توی بازار ریختند همگی محصولات Low-End شون هستند یعنی در دسته کالاهای لوکس قرار نمیگیرند .High-End های همین کمپانی ها رو ببینید مختون سوت میکشه (البته LG و سامسونگ تازه وارد بازار High-End ها شدند و زیاد محصول توش ندارند) . تا زمانی که من ایران بودم چیزهایی که توی فروشگاه ها بود High-End نبودند! الان نمیدونم وضعیت چه جوریاست.

مثلا این یکی از تلویزیونهای High-End سامسونگ هستش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    قیمتش هم ناقابل 40 هزار دلار

این طوری بگم Bose توی دنیای صدا نقش I Phone و Blackberry رو توی دنیای موبایلها بازی میکنه یعنی های کلاس + کیفیت خفن

خوب برای اینکه از بحث اصلی هم دور نشیم !

ولی به یه نتیجه رسیدم...
    مساله این نیست که شما چند وقته بازی میکنید ! مساله پنالتی هستش که توی این قسمت از بازی دارید . یعنی حتا یک تماس کوچیک با در و دیوار 10 ثانیه پنالتی میزنه . 6 تاش میشه 1 دقیقه !!!
    یعنی اگر میخواید سر تایمش برسید حتی یک بار هم نباید به جایی بکوبید ، یا بمالید ، یا بسابید و در عین حال باید از میان بور ها استفاده کنید و نیتروتون رو بهینه بسوزونید . ورود ممنوع رفتن هم فراموش نشود + وقتی ایستگاه تعمیر یا پمپ بنزین دیدی درجا برو توش که نیترو رو پر کنه .

8. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kaveh619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان من بالاخره بازی رو روی سیستم 64 بیتی لبتاب با فریم ریت خوب اجرا کردم...منتها نیاز به آبدیت ورژن 1.2 که حدود 60 مگ حجم داره هست...

من این کرک و آبدیت رو یه بار قبلا گرفته بودم حجمش حدود 76 مگ بود منتها موقع اجرا ارور میداد...
    دیروز یکی از دوستام اومد گفت کرک جدید رو من دانلود کردم اجرا هم کردم بازیو...
    بعد فایل کرکش حدود 60 مگ بود که یه آبدیت هم همراهش بود،منتها اسم فایل و ورژنش با مال من یکی بود...
    آقا سرتونو درد نیارم کرکو ریختیم دوباره همون ارور رو داد،ارور رو که خوندم فهمیدم مشکل از نصب نبودن Visual Studio 2012 بود که در فولدر _installer بازی گیرش آوردم واجرا و نصب کردم و بازی الان بدون مشکل واسه من اجرا میشه...

هم فایل NFSX86 و هم NFS اجرا میشن برای من...

اگه نباشه جاش خالی می مونه SCORPION8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=sonixax;8014487]نه بابا تو آلمان ساعت 10 شب به اون ور بری دوش بگیری زنگ میزنند پلیس صدای بلند که جای خود دارد !!!
    این Bose که شما با طراحیش حال نکردی برترین برند دنیا در زمینه محصولات صوتی هستش و ادیفایر جلوش باید بره لنگ بندازه .
    برای اینکه گوشی دستت بیاد این یکی از محصولات معمولیشه :

و این یکی از معمولی یه کمی بهتر !

کیفیت صداش به قدری بالاست که توی تمام محیط های باز و دیسکو و ... از اینها استفاده میکنند . شرکت مزدا هم برای سری 6 اش (سفارشی ها) از این برند میبنده . همچنین شرکت آمریکایی هست ! خلاصه این طوری برات بگم همون طوری که توی دنیای تلویزیونها LOEWE هستش ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که حرف اول و آخر رو میزنه و فقط محصولات High End تولید میکنه ، Bose هم توی صدا حرف اول و آخر رو میزنه و فقط محصولات High End تولید میکنه .

محصولات Samsung و LG و توشیبا و حتی Sony که همین طوری توی بازار ریختند همگی محصولات Low-End شون هستند یعنی در دسته کالاهای لوکس قرار نمیگیرند .High-End های همین کمپانی ها رو ببینید مختون سوت میکشه (البته LG و سامسونگ تازه وارد بازار High-End ها شدند و زیاد محصول توش ندارند) . تا زمانی که من ایران بودم چیزهایی که توی فروشگاه ها بود High-End نبودند! الان نمیدونم وضعیت چه جوریاست.

مثلا این یکی از تلویزیونهای High-End سامسونگ هستش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    قیمتش هم ناقابل 40 هزار دلار

این طوری بگم Bose توی دنیای صدا نقش I Phone و Blackberry رو توی دنیای موبایلها بازی میکنه یعنی های کلاس + کیفیت خفن

دوست عزیز نمیونم شما چند وقته ایران تشریف ندارید ولی آمارها که مخصوص ایران نیست بابت راهنمایی درمورد اسپیکر ممنونم ولی من بازم طراحی ادیفایر رو ترجیح میدم به این برند در ضمن کیفیت ادیفایر هم بسیار عالیه هم ساخت هم تن صدا.. قابل توجه شما توی رده بندی تولیدکنندگان و دارندگان سهام تلوزیون اول سامسنوگه بعد ال جی بعد سونی بعد پاناسونیک این برندی که اسم بردی فقط محصولات تک و خاص تولید میکنند وگرنه سامسونگ توی تولید صفحه نمایش توی دنیا تکنولوِژی اول داره و حرف اول میزنه بازم میگم اینو هم آمار میگه هم خریدارها در مورد گوشی هم فعلا که برند اول سامسونگه و اپل دوم و توی فروش اپل سومه نمیدونم اپل کجاش کلاس و کیفیت خفن داره اگه داشت که الان باید جای سامسونگ بود نه این که مثل بچه ها بره شکایت کنه اپل رقمی نیست در برابر سامسونگ و ال جی و هواوی و zte اپل فقط میتونه مشتریاشو تو آمریکا حفط کنه اونم با شکایت از سامسونگ وگرنه نه تکنولوِژی سامسونگ رو داره نه توانایی تولید بالا در ضمن گوشی های اپل صفحه نمایش و پردازندش تولید سامسونگ منتاژ faxcon چینه سال 2013 هم گوشی اپل پنجم شد و ال جی اول سال 2009 تا 2012 هم سری گالاکسی سامسونگ برند اول شد

پروفشنال goldenmember's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

آقا این مشکل non stop مسخره حل نمیشه؟
    آپدیتی چیزی؟
    خیلی اعصاب خورد کنه.

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دوست عزیز نمیونم شما چند وقته ایران تشریف ندارید ولی آمارها که مخصوص ایران نیست بابت راهنمایی درمورد اسپیکر ممنونم ولی من بازم طراحی ادیفایر رو ترجیح میدم به این برند در ضمن کیفیت ادیفایر هم بسیار عالیه هم ساخت هم تن صدا.. قابل توجه شما توی رده بندی تولیدکنندگان و دارندگان سهام تلوزیون اول سامسنوگه بعد ال جی بعد سونی بعد پاناسونیک این برندی که اسم بردی فقط محصولات تک و خاص تولید میکنند وگرنه سامسونگ توی تولید صفحه نمایش توی دنیا تکنولوِژی اول داره و حرف اول میزنه بازم میگم اینو هم آمار میگه هم خریدارها در مورد گوشی هم فعلا که برند اول سامسونگه و اپل دوم و توی فروش اپل سومه نمیدونم اپل کجاش کلاس و کیفیت خفن داره اگه داشت که الان باید جای سامسونگ بود نه این که مثل بچه ها بره شکایت کنه اپل رقمی نیست در برابر سامسونگ و ال جی و هواوی و zte اپل فقط میتونه مشتریاشو تو آمریکا حفط کنه اونم با شکایت از سامسونگ وگرنه نه تکنولوِژی سامسونگ رو داره نه توانایی تولید بالا در ضمن گوشی های اپل صفحه نمایش و پردازندش تولید سامسونگ منتاژ faxcon چینه سال 2013 هم گوشی اپل پنجم شد و ال جی اول سال 2009 تا 2012 هم سری گالاکسی سامسونگ برند اول شد
    خوب عزیزم بوگاتی هم فروشش از Golf Plus کمتره! دلیل نمیشه که بگیم پس Golf بهتره . آمارش هم مخصوص ایران نیست و جهانیه .
    Low-End ها محصولاتی هستند که برای بودجه های کم تولید میشند و ارزان قیمت هستند برای همین فروششون بیشتر هست ولی این فروش بیشتر دلیل بر برتری تکنولوژیکی نیست . و همون طوری که بهتون نشون دادم یک High-End سامسونگ 40 هزار دلار قیمت داره! در صورتی که باقی محصولاتش که Low-End هستند به زور به 7 هزار دلار برسند و اکثرا زیر هزار تا قیمت دارند .
    در مورد اینکه سامسونگ توی دنیا حرف اول رو میزنه هم باور نکنید حرفهای فروشنده ها رو ! سامسونگ توی تولید پنل هایی که توجیه اقتصادی دارند حرف اول رو میزنه نه توی کیفیت و تکنولوژی ساخت . شارپ ده ها و بلکه صدها برابر محصولات خوش کیفیت تری از سامسونگ تولید میکنه منتها به خاطر قیمت بیشتر کمتر مورد توجه قرار میگیره . سامسونگ هنوز توی تولید پنل سه بعدی Passive ناتوانه! چیزی که خیلی وقته دیگه در انحصار LG نیست .
    در مورد گوشی های سامسونگ و اپل هم همچنین ! و البته باید بگم یک مقداری در این زمینه اطلاعاتتون اشتباه هست !
    گوشی های سامسونگ پرچم دار فروش در بین انواع اندرویدی هستند! در صورتی که سامسونگ در 60 کشور تونسته تا تاریخ 23 می 2013 از تاریخ عرضه ده میلیون بفروشه ولی اپل تونسته تنها در یک ماه 10 میلیون گوشی بفروشه !!!
    متاسفانه در ایران اخبار رو درست منتشر نمیکنند و میگند Galaxy s4 رکورد دار فروش !!! بقیه اش رو نمیگند که رکورد دار فروش در بین Droid Phone ها هستش.
    این هم سند : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته این بحث ما ربطی به NFS Rivals نداره و اگر دوست داشتید میتونم در یک تاپیک دیگه ادامه بدیم .
    متاسفانه من هرچی گشتم پیدا نکردم جای مناسبش رو :(

13. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SCORPION8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب عزیزم بوگاتی هم فروشش از Golf Plus کمتره! دلیل نمیشه که بگیم پس Golf بهتره . آمارش هم مخصوص ایران نیست و جهانیه .
    Low-End ها محصولاتی هستند که برای بودجه های کم تولید میشند و ارزان قیمت هستند برای همین فروششون بیشتر هست ولی این فروش بیشتر دلیل بر برتری تکنولوژیکی نیست . و همون طوری که بهتون نشون دادم یک High-End سامسونگ 40 هزار دلار قیمت داره! در صورتی که باقی محصولاتش که Low-End هستند به زور به 7 هزار دلار برسند و اکثرا زیر هزار تا قیمت دارند .
    در مورد اینکه سامسونگ توی دنیا حرف اول رو میزنه هم باور نکنید حرفهای فروشنده ها رو ! سامسونگ توی تولید پنل هایی که توجیه اقتصادی دارند حرف اول رو میزنه نه توی کیفیت و تکنولوژی ساخت . شارپ ده ها و بلکه صدها برابر محصولات خوش کیفیت تری از سامسونگ تولید میکنه منتها به خاطر قیمت بیشتر کمتر مورد توجه قرار میگیره . سامسونگ هنوز توی تولید پنل سه بعدی Passive ناتوانه! چیزی که خیلی وقته دیگه در انحصار LG نیست .
    در مورد گوشی های سامسونگ و اپل هم همچنین ! و البته باید بگم یک مقداری در این زمینه اطلاعاتتون اشتباه هست !
    گوشی های سامسونگ پرچم دار فروش در بین انواع اندرویدی هستند! در صورتی که سامسونگ در 60 کشور تونسته تا تاریخ 23 می 2013 از تاریخ عرضه ده میلیون بفروشه ولی اپل تونسته تنها در یک ماه 10 میلیون گوشی بفروشه !!!
    متاسفانه در ایران اخبار رو درست منتشر نمیکنند و میگند Galaxy s4 رکورد دار فروش !!! بقیه اش رو نمیگند که رکورد دار فروش در بین Droid Phone ها هستش.
    این هم سند : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته این بحث ما ربطی به NFS Rivals نداره و اگر دوست داشتید میتونم در یک تاپیک دیگه ادامه بدیم .
    متاسفانه من هرچی گشتم پیدا نکردم جای مناسبش رو :(

دوست عزیز میخواستم چند اشتباه کوچیک رو بهتون تذکر بدم من آماری که دادم جهانی بود با منبع موثق نه حرف فروشنده ها بود نه حرف خودم در ضمن گوشی آیفون به نظر من و کارشناسی گوشی در حد متوسطه رو به بالا ولی از نظر تکنولوژی اصلا به سری گالاکسی نمیرسه اینو که نمیشه که دیگه تکذیب کرد الان آیفون 3 4 ساله که توان رقابت با سامسونگ رو نداره برید تخقیق کنید در ضمن رتبه اول برند تلفن همراه رو داره

اینم چند تا منبع معتبر

در ضمن سامسونگ رکورد فروش کل گوشی ها رو داره نه فقط اندرویدی در ضمن اپل توی سال 2013 کلا 30 میلیون گوشی فروخته ولی سامسونگ بالای 85 میلیون گوشی حتی رده بندی اینو نشون میده در ضمن گالاکسی اس 4 تاره با اینکه فروشش زیاد عالی نبوده توی 6 ماه 40 میلیون فروخته ولی اپل کلا مگه چندتا گوشی تولید میکنه که بخواد رکورد دار باشه اپل که صفحه نمایشش با ماله سامسونگه یا ال جی پردازنده و حافظه هم سامسونگه در ضمن کی گفته سامسونگ تکنولوژی نداره پس ببخشید اولین شرکتی که صفخه نمایش خمیده زد سامسونگ بعد ال جی بود حاالا برو لینکا رو ببین در ضمن سامسونگ با فروش بسیار بالای مدل اس 3 توانست رکورد فروش گوشی اپل توی 3 سال رو توی 3 ماه بزنه اخبارش موجوده به سایت سی نت مراجعه کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •