تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 64 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 631

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | فصل 2013-2014

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

فراری بری با کسب اکثرت قاطع آرا به عنوان مرد سال فوتبال اروپا انتخاب شد !

2. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

گواردیولا: چلسی سرمربی بزرگی دارد و بایرن هم همین طور؛روزی درانگلیس مربیگری خواهم کرد

سرمربی بایرن مونیخ مشکلی در تمجید از عملکرد ژوزه مورینیو سرمربی باشگاه چلسی ندارد
    سایت گل- پپ گواردیولا سرمربی بایرن مونیخ مشکلی در تمجید ازعملکرد و پروژه کاری ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی چلسی ندارد. بایرن گواردیولابه عنوان قهرمان فصل قبل لیگ قهرمانان اروپا امشب در سوپرکاپ اروپا مقابل چلسی ژوزه مورینیو که به عنوان قهرمان لیگ اروپا به این بازی راه یافته به میدان خواهد رفت.
    گواردیولا در کنفرانسی خبری در تمجید از گواردیولا گفت:« چلسی سرمربی خیلی بزرگی دارد و بایرن مونیخ هم همین طور. ما این شانس را داریم که وقتی داور سوت آغازین بازی را می زند توجهات برروی بازیکنان متمرکز خواهد شد. ما احترام زیادی برای مورینیو و پروژه کاری اش قائلیم.»
    گواردیولا با اشاره به ضد حملات تمام تیم هایی که مورینیو هدایت آنها را برعهده داشته گفت:« زمانی که توپ را از دست می دهی، ضد حملات تیم های مورینیو مهلک است.» او در مورد شرایط فردی اش به این نکته اشاره کرد که انگیزه های زیادی با بایرن دارد و گفت:« من خودم را یک مربی جوان می دانم،4 سال است مربیگری می کنم و 2 سال تجربه حرفه ای دارم. دوست دارم که در آینده درانگلیس هم مربیگری کنم ولی الان می خواهم که در بایرن دراوج باشم.»
    سرمربی کاتالان بایرن مونیخ گفت:« فوتبال زندگی است و باید در لحظه زندگی کرد. بازی جمعه یک چالش بزرگ است. گذشته ها گذشته ؛ چه در ذهنم و چه در قلبم. من برای تجربه خودم به عنوان سرمربی اینجا هستم و از سران بایرن متشکرم که به من اعتماد کردند.»
    گواردیولا پاسخ برخی از سوالات را به زبان آلمانی می داد و یادآوری کرد که الان زود است که بخواهند درمورد عملکرد او در آلمان جمع بندی بکنند و گفت که بازیکنان بایرن به او بیشتر کمک کرده اند تا او به بازیکنان:«امیدوارم که این روند تغییر یابد.خیلی زود است. من به زمان نیاز دارم ولی ما در بازی اخیرمان مقابل فرایبورگ که با تساوی به پایان رسید موقعیت های زیادی خلق کردیم ؛ فشار زیادی به حریف وارد کردیم و خوب بازی کردیم.فکر می کنم که بازی کردن به سبک بارسلونا غیرممکن است ولی کیفیت تیم ما کاملا متفاوت است. من می بایست با بازیکنان جدیدم تطبیق پیدا می کردم»
    او درنهایت درمورد مصدومیت تیاگو آلکانتارا به این نکته اشاره کرد که تیاگو بازیکن ویژه ای است:« تیاگو درمیانه میدان بازیکن باکیفیتی است و مهارتهای متفاوتی دارد و در ماه نوامبر به جمع ما بازخواهد گشت.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________

گروه بایرن در مرحله ی گروهی لیگ قهرمانان اروپا

گروهD : بايرن مونيخ آلمان، زسکا مسکو روسيه، منچسترسيتي انگليس، ويکتوريا پلژن جمهوري چک

4. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

نظآقا تبریک به خاطر انتخاب ریبری به عنوان مرد سال فوتبال اروپا
    متاسفانه از اونجایی که بایرن فقط یک titan داره دیگه نمیشه اینو چسبوند به هرکسی : دی
    +
    به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: پس از کسب عنوان بهترین بازیکن سال اروپا توسط ریبری برخی بازیکنان درباره این انتخاب صحبت کردند که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت:
    نویر: " در اتوبوس بودم وقتی این خبر را شنیدم و همه بازیکنان از خوشحالی در اتوبوس فریاد میزدند طوری که اتوبوس از مسیر اصلیش خارج شد ".

رافینیا: "ریبری باید به خاطر این موفقیت ما را به شام دعوت کند ".

پائولو مالدینی: " فرانک ریبری باید مرد سال فوتبال اروپا میشد زیرا تنها نماینده ای بود که در این فصل مستحق این عنوان بود ".

مسی نیز در صفحه ی شخصی خود گفت: " به فرانک برای کسب عنوان بهترین بازیکن اروپا تبریک میگویم ".

6. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

خلاصه ای از نامه یوپ هاینکس به ریبری که در kicker چاپ شده، واقعا آدم از خوندنش لذت می بره

تو کاملا مستحق عنوان بهترین بازیکن اروپا در سال 2013 هستی.
    تو بهترین بودی! خیلی خوشحال شدم و از صمیم قبل به تو تبریک می گویم.
    ما در سال های اخیر به طور روزانه با هم کار کردیم و روابط ویژه ای را شکل دادیم، من همیشه می دانستم که تو بازیکنی "عاطفی" هستی که نیازمند به اعتماد مربیست.
    در این بازه زمانی تو به عنوان یک انسان و خصوصا به عنوان یک بازیکن پیشرفت خارق العاده ای داشتی.
    البته ما دعواهای خودمان را داشتیم، بعد از فینال 2012 لیگ قهرمانان من به تو - و روبن- گفتم که اگر به دنبال موفقیت هستید باید (در دفاع) بیشتر از این کار کنید و من شما را به نیمکت نشینی تهدید کردم!
    ولی تو اثبات کردی که اهل بازی تیمی هستی، تو به دنبال موفقیت کل تیم بودی و توانایی های فردیت را صرف موفقیت هدف نهایی کردی.
    پس بعد از موفقیت کل تیم، توانستی به این افتخار فردی دست پیدا کنی. به خاطر رفتاری غیر خودخواهانه ای که داشتی به این پاداش رسیدی.

8. 7 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

یک بار جستی ملخک، آخر در دستی ملخک ! انتقام به این می گن ها

هیچی به این اندازه ضد حال نیست که 113 دقیقه جلو باشی ! در 8 ثانیه مونده به پایان در دقیقه ی 120:52 گل بخوری !

گذاشتیم 2 ساعت دلشون خوش باشه که قهرمان سوپر کاپ شدن ! در آخرین لحظه جام رو پس گرفتیم

مرد سال فوتبال اروپا کیه؟ بلند بگو نمی شنوم

پ . ن
    به بقیه ی تیم ها پیشنهاد می کنم حتی اگه می تونستن، مارو نبرن ! چون خیلی زود بر می گردیم و لهشون می کنیم !

10. 5 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

تبریک به همه
    من که تا لحظات آخر امیدمو از دست ندادم البته بازی راخیلی جدی گرفته بودم هرچی باشه جاش تو ویترین افتخارات خالی بود .

12. 4 کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تاخیر تبریک به همه
    خرده حسابی هم که با چلسی داشتیم تسویه حساب شد البته یه کم از خرده بیشتر بود حسابمون.
    البته تیم باید خیلی اصلاح بشه تا بهتر ازین بشه مخصوصا توی برخورد با ضد حملات سریع،هنوزم فکر میکنم 1-4-1-4 سیستم مناسبی برای بایرن نیستش چون باعث هرز رفتن مارتینز تو این سیستم میشه((اگه تو پست شماره 5 بازی نکنه)) و جانشینی با خصوصیات مشابهش رو هم نداریم،نه تیاگو نه باستین بازی خراب کن نیستن

14. 3 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ریبری: به پپ گفتم این هم یک گل، مقابل مورینیو، برای تو!

ین بال تکنیکی مدال دیگری به افتخاراتش افزود. سایت گل – فرانک ریبری سوپرجام اروپا را تقدیم کرد به پپ گواردیولا.
    بایرن مونیخ توانست سوپرجام را در ضربات پنالتی مقابل چلسی ببرد.
    ریبری پس از بازی گفت: «تا آخرین لحظه جنگیدیم. این افتخاری بود که کاملا شایسته‌اش بودیم. این پیروزی برای پپ هم مهم است.
    من رابطه‌ای فوق‌العاده با گواردیولا دارم. پس از گل که به سمتش دویدم لحظه‌ای خارق‌العاده برایم بود.
    به او گفتم این هم یک گل برای تو. آن هم مقابل مورینیو.»

16. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

گوتزه سه هفته
    مارتینز یک هفته
    روبن سه روز
    اینا این مدت به دلیل مصدومیت جلوی چلسی نمی تونن در تمرینات شرکت کنن..
    خوبه بازیکنای چلسی راگبی بازی نمی کردن وگرنه معلوم نبود سر تیم حریف چی بیاد!!

18. 6 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فقط امیدوارم روزی نشنوم خشونت های این بازی یا هر بازی دیگه ای عمدی بوده و مربی توصیه کرده

20. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •