تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 70 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 693

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Arsenal FC | توپچی ها | فصل 2014-2013

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کلوپ: اوزیل یک نارنجک است

سرمربی دورتموندمعتقد است که این انتقالی فوق العاده برای آرسنال بود و از اینکه باشگاه های لیگ برتری در تابستان برای خرید بازیکنان جدید 600 میلیون یورو هزینه کردند، ابراز تعجب کرد
    سایت گل- یورگن کلوپ، سرمربی بوروسیا دورتموند، مسوت اوزیل، خرید جدید آرسنال را یک نارنجک توصیف کرد.
    این ملی پوش آلمانی در آخرین روز بازار نقل و انتقالات از رئال به آرسنال رفت تا به گرانترین بازیکن تاریخ این باشگاه لندنی تبدل شود.
    کلوپ معتقد است که این انتقالی فوق العاده برای آرسنال بود و از اینکه باشگاه های لیگ برتری در تابستان برای خرید بازیکنان جدید 600 میلیون یورو هزینه کردند، ابراز تعجب کرد.
    او به بیلد گفت:" انتقال اوزیل شگفت انگیز است. این اتفاق معمولا رخ نمی دهد؛ یک انتقال 50 میلیون یورویی در روز آخر نقل و انتقالات.
    مسوت یک نارنجک است. کسی می دانست که او فروخته خواهد شد. شاید رئال به پول نیاز داشت.
    اما آنچه در فوتبال انگلیس رخ می دهد، دیوانه کننده است."
    کلوپ همچنین انتقال 100 میلیون یورویی گرت بیل از تاتنهام به رئال را دیوانه کننده توصیف کرد و گفت:" اهمیتی ندارد که یک بازیکن چقدر می ارزد. مهم این است که اگر بازیکنی را می خواهید، سرانجام او را به دست بیاورید. این هزینه های دیوانه کننده است اما به هر حال در حیطه فوتبال انجام می شود.
    پرس به هر قیمتی بیل را می خواست و اکنون برای او 100 میلیون یورو پرداخت. شاید گاهی اوقات او خودش هم نداند که با پول هایش چه می کند."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بالاک: ونگر اوزیل را در روزهای اوج فوتبالی اش خرید

ستاره سابق و آلمانی باشگاه چلسی براین باور است که توپچی های لندن بازیکنی را جذب کرده اند که در اوج قدرت فوتبالی اش است
    سایت گل- میشائیل بالاک یکی از ستاره های پرتوان و موفق سالهای نه چندان دور فوتبال آلمان براین باور است که مسعوت اوزیل در آرسنال به موفقیت خواهد رسید.
    اوزیل جوان در روزپایانی بازار نقل و انتقالات تابستانی از رئال مادرید جدا شد و به آرسنال پیوست.
    آرسنال ونگر سرمربی آرسنال هم با پرداخت مبلغ هنگفتی که دومین خرید جنجالی تیمش به حساب می آید اوزیل را به خدمت گرفت و حالا بالاک براین باور است که این اقدام منجر به عملکرد خوب آرسنال در لیگ برتر خواهد شد. ستاره اسبق تیم ملی آلمان که 4 سال در فوتبال انگلیس و درچلسی توپ زده بود، اوزیل را بازیکنی می داند که می تواند روند بازیها را برای آرسنال تغییر داده و به هشت سال ناکامی این تیم در کسب جام قهرمانی پایان دهد.
    بالاک در صحبت هایی گفت:« مسعوت بازیکن جوانی است و درحال حاضر در اوج روزهای فوتبالی اش به سرمی برد. او بازیکن فوق العاده ای است که به تیم جدیدی پیوسته و بعید بدانم که مشکلی برای بازی کردن در انگلیس و تطبیق یابی با شرایط جدید داشته باشد.از سوی دیگر آرسنال باشگاه بزرگی است و پول زیادی برای خریداری اوزیل پرداخت کرده. این نشان دهنده جایگاه بی نظیر اوزیل در سطح بین المللی است. پرداخت چنین وجهی چندان رایج نیست.»
    اسطوره سالهای نه چندان دور ژرمن ها ادامه داد:« واقعا امیدوارم که همه چیز برای اوزیل خوب پیش برود. او به ویژه با مهارتهای تکنیکی و سرعت حرکت پابه توپش می تواند عضو موثر دیگری در لیگ برتر باشد.»
    اوزیل حالا به دو آلمانی دیگر آرسنال یعنی پر مرتساکر و لوکاس پودولسکی اضافه خواهد شد و احتمالا در روز 14 سپتامبر اولین بازی اش برای توپچی ها را مقابل ساندرلند برگزار خواهد کرد.

4. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

فقط همین مونده بود که حضرت جروینیو بیاد از ونگر انتقاد کنه. مردک دروازه خالی رو بلد نیست بزنه از ونگر انتقاد میکنه.

مقایسه ای در برابر خلاق ترین ستارگان جزیره

ستاره آلمانی توپچی ها در مقایسه با رقیبان خود در لیگ برتر چه وضعیتی داشته است...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هواداران آرسنال باید تا روز پایانی نقل و انتقالات منتظر می ماندند تا ارسن ونگر در نهایت پولی که وعده آن را داده بود را هزینه کند اما این انتظار ارزشش را داشت چرا که آنها در نهایت با انتقالی 42.5 میلیون پوندی، مسوت اوزیل، ستاره آلمانی رئال مادرید را به خدمت گرفتند.

این ملی پوش آلمانی فصل گذشته 32 بازی در لالیگا انجام داد و 9 گل به ثمر رساند و 13 پاس گل ارزشمند نیز فراهم کرد اما او در مقایسه با برترین بازیسازان فصل قبل در لیگ برتر چه وضعیتی دارد؟

در این مطلب، به سراغ بازیکنانی رفته ایم که فصل گذشته در لیگ برتر بیشترین تعداد موقعیت گل، موقعیت مسلم گل، پاس گل و بیشترین میزان پاس های پشت مدافعان را ثبت کرده اند.

موقعیت گل...

مسوت اوزیل فصل گذشته 92 موقعیت گل در لالیگا خلق کرد که از نظر تعداد، وی را پشت سر 6 بازیکن اول لیگ برتر در فصل گذشته قرار میدهد. لیتون بینز با 116 موقعیت گل، خلاق ترین بازیکن فصل گذشته در لیگ برتر بود.

با این حال، اگر تعداد موقعیت های خلق شده توسط او را بخش بر مدت زمانی که در زمین حضور داشته کنید، متوجه می شوید که وی آمار حیرت انیگزی در این زمینه دارد.

اوزل فصل گذشته بطور متوسط در هر 22 دقیقه یک موقعیت گل خلق کرده است و این در حالی است که بهترین آمار در فصل گذشته لیگ برتر هر 24 دقیه یک موقعیت گل بود که توسط داوید سیلوا شکل گرفت.

بهترین بازیکن فصل گذشته آرسنال در این زمینه نیز سانتی کازورلا بود که هر 34 دقیقه یک موقعیت گل خلق کرد

موقعیت های مسلم گلزنی...

مسوت اوزیل فصل گذشته 24 موقعیت مسلم گلزنی ایجاد کرد که در مقایسه با برترین بازیکنان لیگ برتر در این زمینه، بهترین آمار ممکن محسوب می شود. لیتون بینز فصل گذشته بیشترین تعداد موقعیت مسلم گلزنی را خلق کرد اما با این وجود 2 موقعیت کمتر از آمار اوزیل است.

بطور متوسط، اوزیل فصل گذشته در هر 84 دقیقه یک موقعیت مسلم گلزنی خلق کرده است و این در حالی است که بهترین آمار میانگین فصل گذشته در لیگ برتر متعلق به سمیر نصری می باشد که در هر 113 دقیقه یک موقعیت گل به وجود آورده است! (29 دقیقه بیشتر)

بهترین بازیکن فصل گذشته آرسنال در این زمینه نیز سانتی کازرولا بود که با خلق 15 موقعیت مسلم گلزنی، در هر 221 دقیقه یک موقعیت جدی خلق کرده است.

پاس های گل...

اوزیل فصل گذشته 13 پاس گل در لالیگا برای هم تیمی هایش خلق کرد که بعد از اندرس اینیستا که 16 پاس گل داده بود، دومین بازیکن برتر لالیگا محسوب می شد. این در حالی است که بهترین پاسور فصل گذشته لیگ جزیره خوان ماتا بود که 12 پاس گل ثبت کرده است.

بهترین پاسورهای فصل گذشته آرسنال در لیگ برتر، سانتی کازرولا (11 پاس گل) تئو والکات (10 پا گل) و لوکاس پودولسکی (9 پاس کل) بوده اند.

پاس های پشت مدافعان...

مسوت اوزیل فصل گذشته 17 پاس پشت مدافعان در لالیگا ارسال کرده است که بعد از اینیستا (20) فابرگاس (20) و دی ماریا (18) چهارمین بازیکن برتر لالیگا در این زمینه بود.

سانتی کازرورلا فصل گذشته 30 پاس پشت مدافعان ارسال کرده بود که 13 عدد بیشتر از نزدیک ترین تعقیب کننده او در لیگ برتر، یعنی داوید سیلوا بود.

سانتی کازورلا بطور متوسط در هر 110 دقیقه یک پاس پشت مدافعان سالم ارسال می کرد در حالی که مسوت اوزل در هر 119 دقیقه چنین کاری را انجام داده است.

اوزیل بطور متوسط در هر 156 دقیقه یک پاس گل به ثبت رسانده است و این در حالی است که بهترین امار فصل مطعلق به وین رونی می باشد که در هر 202 دقیقه یک پاس گل ثبت کرده است.

تاثیر لیگ برتر...

همانطور که می بینید، به عنوان یک بازیساز، مسوت اوزل در بسیاری از جنبه ها آمار به مراتب بهتری را نسبت به رقبای خود در لیگ برتر به ثبت رسانده است و تنها در یک زمینه، سانتی کازورلا، هم تیمی جدید او در آرسنال وضعیت بهتری داشت.

اوزیل برای 3 سال در کنار ستارگان بزرگ رئال مادرید خوش درخشید و در مجموع روی به ثمر رسیدن 108 گل نقش مستقیم داشت و یا زننده آنها بود و یا سازنده آنها و سخت است در این زمینه مقایسه ای برای او پیدا کنید.

با این وجود نباید فراموش کرد که لیگ اسپانیا یک کورس 2 نفره است و این در حالی است که رقابت در لیگ برتر انگلستان چهره ای چندگانه دارد و تیم ها، حریفان سختی برای یکدیگر هستند.

خیلی از منتقدان بر این باور بودند که با وجود بازیکنی مانند رونالدو، خلق موقعیت گل برای اوزیل کار سختی نبوده اما امار نشان می دهد که وی تنها 5 پاس گل از 13 پاس گل فصل قبل خود را برای رونالدو خلق کرده. 2 پاس گل برای بنزما، 2 پاس برای سرجیو راموس، و یک پاس گل برای اسین، خدیرا، هیگوئن و دی ماریا.

- هیچ یک از پاس های گل اوزیل در فصل گذشته روی گل اول نبوده است.
    - 8 پاس گل او در فصل گذشته در نیمه دوم فراهم شده است.
    - 6 پاس گل او در فصل گذشته بعد از دقیقه 60 ثبت شده اند.
    - بطور متوسط فصل گذشته در فاصله میان 2 پاس گل ارسال توسط اوزیل 2.8 گل به ثمر رسیده است که نشان از میزان قدرت رقیبان دارد.

بنابراین انتظار می رود که کار برای اوزل در لیگ برتر سخت تر باشد اما اگر اوزیل و کازورلا آمار فصل گذشته خود را تکرار کنند، یقینا اولویر جیرود و تئو والکات خوشحال ترین مهاجمان جزیره در فصل پیش رو خواهند بود، خصوصا روی پاس های پشت مدافعان.

آرسنال یک هافبک خلاق کلاس جهانی را به خدمت گرفته است و با حضور همزمان سانتی کازورلا و مسوت اوزیل در یک تیم، یقینا مدافعان از بازی در مقابل آرسنال هراس خواهند داشت.

در مقایسه با بازیکنان ارسنال نیز، پودولسکی در هر 222 دقیقه، والکات هر 228 دقیقه و کازورلا هر 301 دقیقه یک پاس گل ارسال کرده اند.

Last edited by VBYOFSKI; 10-09-2013 at 08:58.

6. 8 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

برنده مسابقه اینترنتیه طراحیه بنر با موضوع "اوزیل"

که البته خیلی بهش اعتراض شد چون موضوع فقط اوزیل بود.

8. 5 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب بازی های ملی هم تموم شد و خوشبختانه مصدوم ندادیم! من بازی انگلیس و اکراین رو دیدم تو یه صحنه جک ویلشر نزدیک بود مصدوم بشه بعد از اینکه بازیکن اکراین روش خطا کرد یکی دو دقیقه روی زمین بود اما باز هم بلند شد و ادامه داد!

تو بازی آلمان و جزایر فارو که خب بازی راحتی برای آلمان بود مسعود اوزیل ستاره ی جدید آرسنال و مرته ساکر گلزنی کردن و خدا رو شکر مصدوم هم نشدن!

روز شنبه تو خارج از خانه باید با تیم ساندرلند بازی کنیم امیدوارم روند صعودی تیم ادامه داشته باشه و اگه این سه امتیاز رو بگیریم وضعیتمون تو جدول عالی میشه!

10. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

خب بازی های ملی هم تموم شد و خوشبختانه مصدوم ندادیم!
    البته روسیچکی و رمزی مصدوم شدن و گفته میشه نمیرسن به بازی.
    رمزی رو مطمعن (این درست چه جوریه؟ ) نیستم ولی گفته میشه که توماس 1 - 2 هفته نیستش.

Last edited by VBYOFSKI; 12-09-2013 at 20:14.

12. 6 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

سیکلی که نهایتا با انتقال اوزیل تکمیل شد، طبق این تصویر همه این انتقالات نقشه از پیش طراحی شده توسط آرسن ونگر بوده و استارت اون با انتقال هوشمندانه آندره سانتوس

14. 9 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ونگر: خرید اوزیل، آماده باش به رقباست

این ملی پوش آلمانی در آخرین روز بازار نقل و انتقالات تابستانی با انتقالی 47 میلیون یورویی به آرسنال پیوست و امروز به طور رسمی به رسانه ها معرفی شد.
    سایت گل- آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، معتقد است که این تیم با به خدمت گرفتن مسوت اوزیل، بار دیگر به یکی از مدعیان قهرمانی در لیگ برتر تبدیل شده است.
    این ملی پوش آلمانی در آخرین روز بازار نقل و انتقالات تابستانی با انتقالی 47 میلیون یورویی به آرسنال پیوست و امروز به طور رسمی به رسانه ها معرفی شد.
    ونگر به خبرنگاران گفت:" البته این خرید یک اعلام عمومی است. ما چند سال با محدودیت مالی را پشت سر گذاشتیم و هدف ما در این مدت این بود که در چمیپونزلیگ بمانیم.
    ما توانستیم این دوره را با موفقیت پشت سر بگذاریم و اکنون از نظر مالی قوی هستیم. بهترین کار، هزینه کردن به موثرترین شکل ممکن است. این به معنای تقویت تیم با همان مقدار پولی است که در اختیار دارید."
    آرسنال این هفته در لیگ برتر مقابل ساندرلند قرار خواهند گرفت و ونگر اعلام کرد که هنوز در مورد بازی دادن یا ندادن به اوزیل تصمیم گیری نکرده است.
    سرمربی فرانسوی همچنین از اینکه رئالی ها حاضر به فروش این بازیکن شدند، ابراز تعجب کرد وگفت:" صادقانه بگویم، فکر می کنم فروش او به خرید گرت بیل مربوط می شد. نمی دانم چرا رئال او را فروخت؛ آیا دلیل مالی مطرح بود؟ آیا به این دلیل بود که آنها باید چند بازیکن شان را می فروختند؟ اما به هر حال من غافلگیر شدم.
    او همین حالا هم بازیکن فوق العاده ای است اما یک بازیکن در فاصله 25 تا 30 سالگی می تواند به بازیکنی همه کاره تبدیل شود. این فاصله سنی است که یک بازیکن می تواند از خوب به عالی تبدیل شود.

نمی توانم بگویم که این خریدی آسان بود. این انتقال خیلی پیچیده بود زیرا ما زمان زیادی نداشتیم. ما زمان کوتاهی قبل از بازی مقابل تاتنهام این انتقال را نهایی کردیم."

16. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

آماده باش به رقبا
    ونگر خیلی خوش خیاله با همین یک دونه مسعود اوزیل میخواد با من یونایتد- من سیتی- چلسی رقابت کنه

18. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پاسخ اوزیل به فلورنتینو پرس: من یک حرفه ای تمام عیار هستم

رئیس رئال ادعا کرده بود این ملی پوش آلمان اصلا از لحاظ رفتار حرفه ای خوب نبود و دائما به فکر خوشگذرانی با دخترها و حضور در باشگاه های شبانه بود

سایت گل- مسوت اوزیل، ستاره جدید آرسنال، صحبت های اخیر فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال، که گفته بود این بازیکن به دلیل رفتار غیرحرفه ای فروخته شده را رد کرد.

رئیس رئال ادعا کرده بود این ملی پوش آلمان اصلا از لحاظ رفتار حرفه ای خوب نبود و دائما به فکر خوشگذرانی با دخترها و حضور در باشگاه های شبانه بود؛ صحبت هایی که خشم پدر این بازیکن را برانگیخت و اعلام کرد از فلورنتینو پرس شکایت خواهد کرد.

با این وجود، اوزیل ترجیح داد وارد جنگ لفظی با رئیس سابقش نشود اما بار دیگر تاکید کرد که عدم وجود احترام و اعتماد لازم، دلیل جدایی او از رئال بوده است.

او در مراسم معارفه اش در باشگاه آرسنال گفت:" من دوست ندارم چیز بدی در مورد رئال بگویم زیرا سه سال فوق العاده در این باشگاه داشتم.

من در آنجا به موفقیت های رسیدم و دوران فوق العاده ای داشتم. آنهایی که من را می شناسند، می دانند که چه بازیکن حرفه ای هستم.

من 159 بازی برای رئال انجام دادم؛ اگر حرفه ای نبودم، نمی توانستم این تعداد بازی کنم.

من در رئال از احترام و اعتماد لازم برخوردار نبودم. این شرایط را کمی دشوار کرده بود. در حالی که وقتی تلفنی با ونگر صحبت کردم، او احترام زیادی به من گذاشت.

من اکنون در بهترین لیگ دنیا هستم و باید در اینجا پیشرفت کنم. من در بهترین باشگاه ممکن هستم."

Ozil rejects Madrid accusations

20. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •