تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 138 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 1373

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مورینیو: ماتا فروشی نیست

نیمکت نشینی ماتا در دیدار مقابل منچستریونایتد، بار دیگر شایعات در مورد جدایی او از چلسی در این تابستان را قوت بخشید.
    سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، بعد از صحبت های اخیر آرسن ونگر، بار دیگر تاکید کرد که خوان ماتا فروشی نیست.
    نیمکت نشینی ماتا در دیدار مقابل منچستریونایتد، بار دیگر شایعات در مورد جدایی او از چلسی در این تابستان را قوت بخشید.
    از سوی دیگر، آرسن ونگر، سرمربی توپچی ها، هم بعد از دیدار شب گذشته تیمش مقابل فنرباغچه اعلام کرد که علاقه زیادی به این بازیکن دارد.
    اما مورینیو تاکید کرد که قصد فروش این بازیکن را ندارد.
    او به خبرنگاران گفت:" هیچ احتمالی برای جدایی ماتا وجود ندارد. او بعد از جام کنفدراسیون ها به تیم اضافه شد و به همین خاطر، پیش فصل کوتاهی داشت. در طول پیش فصل هم دچار آسیب دیدگی شد.
    او تمریناتش را دو روز پیش از اولین بازی ما در فصل جدید آغاز کرد. او برابر استون ویلا بازی کرد و من تصمیم گرفتم که او را در دیدار با منچستریونایتد روی نیمکت قرار بدهم."
    ماتا فصل گذشته با به ثمر رساندن 18 گل و ارسال 34 پاس گل، عنوان بازیکن فصل چلسی را به دست آورد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

ويليان: چلسي هميشه انتخاب اول من بود

ويليان، خريد جديد چلسي، اعلام کرد که هميشه روياي بازي در اين باشگاه را داشته و از اينکه زير نظر ژوزه مورينيو کار خواهد کرد، ابراز خشنودي کرد.

اين ستاره برزيلي، که در آستانه پيوستن به تاتنهام قرار داشت، در نهايت با انتقالي 37 ميليون يورويي از آنژي ماخاچ قلعه به چلسي پيوست.

ويليان به سايت اختصاصي باشگاه چلسي گفت:" من هميشه بازي هاي چلسي را دنبال مي کردم و هر بار که لندن مي آمدم، تلاش مي کردم تا يکي از بازي هاي چلسي را ببينم؛ ببينم آنها چطور بازي مي کنند زيرا روياي من، بازي کردن در اينجا بود.

سرانجام اين رويا به حقيقت تبديل شد و وقتي اين پيشنهاد را دريافت کردم، به هيچ چيز ديگر فکر نکردم. به خودم گفتم که بايد به اينجا بيايم و خوشحالم که اينجا هستم. چلسي هميشه انتخاب اول من بود.

کار کردن زير نظر مورينيو بسيار لذت بخش خواهد بود؛ گوش دادن به صحبت هاي او و ياد گرفتن از او. من مطمئنم که مي توانم به عنوان يک بازيکن حرفه اي پيشرفت کنم و منتظر حضور در تمرينات هستم.

او به خاطر همه دستاوردهايي که داشته، يکي از بهترين مربيان دنياست. من مطمئنم که از او چيزهاي زيادي ياد مي گيرم و پيشرفت زيادي خواهم کرد."

به گزارش گل

اتوئو با چلسی به توافق رسید

ساموئل اتوئو مهاجم کامرونی و اسبق بارسلونا برای امضای قرارداد با چلسی چهارشنبه شب وارد لندن شد.

چلسی تقریبا که تقریبا قبول کرده در جذب وین رونی ناکام مانده امروز با قراردادی یکساله و با دستمزد سالانه 7 میلیون پوند ساموئل اتوئو را به خدمت می گیرد.
    اتوئو 32 ساله که در آنژی ماخاچ کالا سالی 17 میلیون پوند دستمزد دریافت می کرد و پردرآمدترین بازیکن جهان بود کاهش 10 میلیون پوندی را قبول کرده به عنوان بازیکن آزاد به چلسی می پیوندد.

ژوزه مورینیو یکی از علاقمندان اتوئو است و در اینتر با او کار کرده است. مورینیو وقتی دید نمی تواند رونی را به خدمت بگیرد به سرعت برنامه دوم خود یعنی جذب اتوئو را اجرا کرد. مورینیو پیش از این اعلام کرده بود هر مربی که اتوئو را نخواهد یک دیوانه واقعی است.
    اتوئو نیز که به همکاری با مورینیو بسیار علاقمند است در مورد آقای خاص می گوید: من زیر نظر مربیان بسیاری کار کرده ام اما هیچ شخصیتی مثل مورینیو ندیدم. دوست دارم دوباره بتوانم با او کار کنم چرا که وقتی او هست فوتبال برایم به هیچ عنوان خسته کننده نیست.

چلسی پیش از این نیز ویلیان برزیلی را از آنژی به خدمت گرفته بود و با جذب اتوئو هم به نظر نمی رسد خریدهای تابستانی چلسی به پایان برسد.

به گزارش مهر
    Last edited by 30vil; 29-08-2013 at 17:54.

4. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

پس رونی پر؟
    خوب اتوئو هم مهاجم خیلی خوبیه ممکنه در حد رونی نباشه ولی خیلی سطحش بالاتر از مهاجمای الان تیم هست
    رونی دیگه رسمآ اعلام کرد درخواست ترنسفر به باشگاه نمیده ( کاری که میتونست همون اوایل اومدنِ مویس هم انجام بده تا ما تکلیف خودمون رو بدونیم )

+

اومدن اتوئو هم رسمی شد

قرارداد اتوئو یک ساله هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 7 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

زشت تر شده
    ولی خوب شد ریسک نکردن و همون یک سال رو بستن البته فصل بعد ایشالا یه مهاجم دست اول جوون میگیریم البته لوکاکو هم تجربش میره بالا و میتونه مهاجم خوبی بشه
    با از تیم جدا میشه یا نه؟

8. 4 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

زشت تر شده
    ولی خوب شد ریسک نکردن و همون یک سال رو بستن البته فصل بعد ایشالا یه مهاجم دست اول جوون میگیریم البته لوکاکو هم تجربش میره بالا و میتونه مهاجم خوبی بشه
    با از تیم جدا میشه یا نه؟
    آره احتمالآ یه مهاجمامون رو میفروشیم که به احتمال زیاد دمبا با خواهد بود

خیلی خوشحال میشدم اگه تورس رو میفروختیم

+

دقایقی دیگه هم قرعه کشی لیگ قهرمانان انجام میشه

امیدوارم قرعه مون چلسی-پی اس جی - دورتموند - ناپولی نباشه

10. 5 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

چلسی - شالکه - بازل - استوابخارست

به به از این بهتر نمیشد

12. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

چلسی - شالکه - بازل - استوابخارست

به به از این بهتر نمیشد
    خودمون هم میخواستیم بچینیم رومون نمیشد همچین گروهی بچینیم منچستر که مثل همیشه خوشانس توو مرحله گروهی .. بارسلون برخلاف سالای قبل این دفه فکر کنم خفت گیر بشه له ترین گروه هم G آرسنال هم که بیچاره شانس نداره ... گروه

چقری خورده بهش... گروه B هم جالبه ...

14. 5 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یادم نمیاد توی این چند ساله توی همچین گروهی خورده باشیم
    بعضی تیم ها همیشه خوش به حالشونه گروه راحت می خورن ، یه بار هم ما شانس بیاریم

در مورد اتوئو هم قبلا گفتم موافق نیستم
    توی آنژی هم اون چنان موفق نبود و همه افتخاراتش برای چند سال پیش توی بارسا و اینتره و الان سنش دیگه زیاد شده
    ولی نسبت به مهاجمای فعلیمون شاید بهتر باشه و ممکن زیر دست مورینیو دوباره یه کارایی کنه
    در کل اگه ویلیان به اضافه اتوئو با 30 میلیون پوند خریده شده باشن خریدای خیلی خوب و با قیمت مناسبین
    احتمالا دمبابا و موسز میرن که در این صورت ضرری نمی کنیم!

16. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

بازی فردا رو شبکه ورزش میذاره؟
    چه ساعتی هست؟

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

رونی دیگه رسمآ اعلام کرد درخواست ترنسفر به باشگاه نمیده ( کاری که میتونست همون اوایل اومدنِ مویس هم انجام بده تا ما تکلیف خودمون رو بدونیم )

داداش یونایتد از اول میگفت که رونی فروشی نیست
    چلسی گیر سه پیچ داده بود!

19. این کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •