تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 148 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 1478

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United FC | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

من احساس میکنم سناریوی کاکا و بنزما دوباره داره تکرار میشه. البته شاید پیش بینی شما درست از کار دراومدو انچلوتی بهش ایمان پیدا کردو یکی از ارکان رئال شد.
    در مورد فلینی هم من با شما موافقم و میتونه برای یونایتد واقعا مفید باشه، اما یونایتد نیاز به یه هافبک بازی ساز داره تا موتور تیمو راه بندازه که فکر میکنم فلینی از انجامش عاجزه.

اینم تو یکی از فروم های اجنبی خوندم به نظرم جالبه:
    Was always a fan of Modric when he played for Spurs, he was class. But for Madrid he has been half arsed and looks like he's been what Torres has been on since moving to Chelsea. I think a move would be the best bet for him, especially now that Real Madrid have just bought 2 more midfielders in Isco and Illarramendi. Modric's chances could well be limited next season and he's too good for sitting on a bench
    خب این مقایسه درستی نیست، تورس به عنوان یک مهاجم شناخته شده در همون لیگ، فقط با جا به جایی در تیم، در لیگ فقط 8 گل به ثمر رسونده اما مودریچ به عنوان یک هافبک وسط 3 گل!
    مودریچ در عین از دست دادن تمرینات پیش فصل سال قبل تونست در ادامه خودش رو اثبات کنه و رفته رفته فقط سیر صعودی داشت و در پایان فصل به یکی از مهره های کلیدی تیم تبدیل شده بود.
    آمار 33 حضور در لیگ(25 بازی از ابتدا) و 11 حضور در لیگ قهرمانان(6 بازی از ابتدا) و 4 گل و 4 پاس گل در میانه میدان و بعضا حتی به عنوان هافبک تدافعی و انتخاب شدن در سه بازی به عنوان بهترین
    بازیکن زمین با وجود نا آمادگی در ابتدای فصل، ارزش مودریچ رو نشون میده.

به عنوان نمونه و برای مقایسه در همون بازه زمانی مودریچ ار نظر برآورده کردن انتظارات به مراتب موفق تر از اشلی یانگ(به عنوان بهترین بازیکن جوان لیگ برتر) و کاگاوا(به عنوان پدیده بوندسلیگا
    با حضور دو سال متوالی در تیم فصل) عمل کرده که شبحی از بازیکنان سابق بودند و بر خلاف مودریچ هنوز جایگاه ثابتی پیدا نکردند.

گزینه های دیگه ای که در خط هافبک جذب شدند باید حالا حالاها خودشون رو در ترکیب اصلی اثبات کنند تا جایگاهی مثل جایگاه مودریچ رو داشته باشند، برای اینکه با تاپیک یونایتد ارتباط بیشتری
    پیدا کنه من مثال Macheda رو می زنم، بازیکنی که به نظر میومد پتانسیل خوبی داره، حتی توی یه مقطع بعضی از فوتبال دوستان اون رو با مهاجمین تراز اول دنیا مقایسه می کردند اما با گذر زمان
    نشون داد که توانایی بازی در بالاترین سطح و مهم تر از اون ثبات کافی در عملکرد رو در حد انتظار یونایتد نداره. (شرایط فعلی Casemiro)

مقایسه شرایط کاکا با مودریچ یا بنزما مقایسه درستی نیست، بالاخره کاکا به دلائل مختلف(عمدتا مصدومیت ابتدایی، عملکرد بسیار خوب اوزیل و طبیعتا دقایق کمتر برای کاکا و تا حدودی سبک
    متقاوت دو لیگ) نتونست اون عملکرد سابق رو داشته باشه اما از این اتفاقات توی دنیای فوتبال کم نیفتاده، به همون شیوه میشه مثلا حضور Forlan و Veron(گرون قیمت ترین نقل و انتقال به
    لیگ برتر در اون زمان) در یونایتد رو مثال زد که بعد از انتقال پر سر و صداشون عملکرد خوبی نداشتند و زود جدا شدند.

اگه باز نقطه نظری در همین رابطه داشتی، خوشحال میشم توی تاپیک رئال راجع بهش صحبت کنیم چون اینجا از موضوع اصلی تاپیک منحرف میشیم.

2. 7 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

من که حتی یک درصد هم به جذب مودریچ امید ندارم رئال مادرید به منچستر یونایتد بازیکن بده نیست فقط خوب از منچستریونایتد ستاره هایی که در زمان سرمربیگری فرگی کبیردر تیم بودن با رقم های بالایی میخرید یادمه یک بار چند سال قبل برای خرید کامبیاسو پیشنهاد دادیم که گفتن فروشی نیست و نیاز داریم از این حرفا بعد سر از باشگاه اینتر در آورد

4. 7 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

6. 5 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دنیس لاو، منچستریونایتد و لحظه ای که دنیا ایستاد
    تا حالا اینو نشنیده بودم
    فوق العاده تاثیرگذار و بی نظیر بود!

تصور کنید الان همچین اتقاقی بیافته بازیکن خیلی بخواد مثلا احترام بذاره گل اولی که می زنه رو خوشحالی نمی کنه ولی به گل دوم برسه دیگه یادش میره

8. 10 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

سایت باشگاه دوباره خبری زده و به نقل از روزنامه زده که یونایتد 80 ملیون به رونالدو پیشنهاد داده...از اون طرف هم رفتن بیل به رئال میتونه این معامله رو جوش بده!از یک طرف دیگه هم قبلا شایعه شده بود که توی مراسم قدر دانی از ریو فردیناند احتمال حضور یک بازیکن بزرگ باشه!حالا به نظر شما رونالدو به خونه میاد؟؟؟
    عجیبه...فصل نقل و انتقالات تموم داره میشه و هنوز خریدی نداریم..البته هنوز 2 هفته ای فکر کنم مونده،ولی من چشمم آب نمیخوره (درست گفتم؟؟)

10. 8 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

درست گفتم؟؟
    نه. تا یک ماه دیگه فرصت هست.

.................................................. .........................

بدیهی ایه که یونایتد تنها تیمی نیست که رونالدو رو می خواد و یونایتد ثروتمندترین تیمی نیست که رونالدو رو می خواد.
    اگه رونالدو واقعا نمیخواد تمدید کنه قراردادش رو، رئیس رئال ،اون رو به بالاترین قیمت پیشنهادی می فروشه. درست مثل فروختن هیگوان به ناپولی به جای آرسنال.
    البته شاید در قراردادش چیزهایی باشه که به یونایتد امتیازهایی بده نسبت به رقبای خرپول تر.

.................................................. .........................

رئال حاضره 85 میلیون بده برای بیل. من اگه طرفدار رئال بودم احساس شرم می کردم.
    با این قیمت های مسخره و احمقانه، همون بهتر که یونایتد کسی رو نخره.
    ولخرجی های احمقانه چهره فوتبال رو زشت کردند.

.................................................. ........................

ای کاش یونایتد به جای خرید فابرگاس ها و رونالدوها، می رفت دنبال بدست آوردن دانش باشگاه دورتموند و بارسا برای پرورش بازیکن.

تاتنهام می خواد چی کار کنه با این همه پول؟ همین الان حدود 50 میلیون پول خرج کردند. لیورپول و آرسنال باید نگران باشند.

لیگ اسپانیا شده فیدر لیگ انگلیس. نصف بازیکنان فروخته شده ، به لیگ انگلیس صادر شدند.
    چند تا از بهترین های لیگ اسپانیا ( به غیر از دو تیم بالای جدول ) ، از این لیگ جدا شدند.

دلیلش؟ تیم های انگلیسی درآمد تلویزیون رو عادلانه تر تقسیم می کنند و از امسال به هر تیم 30 میلیون پوند بیشتر داده میشه.
    و تیم های انگلیسی با این همه پول افتادن به جون لیگ اسپانیا. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو لیگ اسپانیا، نصف درآمدهای تلویزیونی فقط وارد جیب 2 باشگاه میشه. رئال و بارسا و نصف بقیه بین 18 تیم تقسیم میشه!
    در انگلیس، امسال به دو تیم بالای جدول، مجموعا فقط 12 درصد کل درآمد تلویزیونی تعلق گرفت. مقایسه کنید با 50 درصد.

پول خرید گرت بیل اینجوری بدست میاد. به بهای فقیرتر شدن اغلب تیم های لالیگا.
    در حالی که تیم های لالیگا ستاره هاشون رو می فروشند، رئال رکورد نقل و انتقالات رو می شکونه!

Last edited by Yi Yi; 03-08-2013 at 20:08.

12. 5 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رونالدو هم به احتمال زیاد می خواد با رئال تمدید کنه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 6 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تو یه بازی دوستانه که پشت درهای بسته برگزار شده 3-0 بتیس رو بردیم
    خیلی اطلاعات زیادی در مورد بازی نیست ولی گویا رونی هم بازی کرده و 1 گل هم زده1]]
    Last edited by shakerifar; 04-08-2013 at 03:48.

16. 8 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

میخوای بری چلسی؟؟منتظر عکس العمل هوادارا هستی؟؟؟ بفرما برو تا اونجا بهت بگن عکس العمل یعنی چی

مشالله شایعه کم بود شواین اشنایگر هم اضافه شد!
    This week's rumours

Arriving
    Bastian Schweinsteiger (Bayern Munich)
    Cesc Fabregas (Barcelona)
    Marouane Fellaini (Everton)
    Leighton Baines (Everton)
    Saphir Taider (Bologna)
    Claudio Marchisio (Juventus)
    Gareth Bale (Tottenham)
    Luka Modric (Real Madrid)
    Cristiano Ronaldo (Real Madrid)
    Paul Pogba (Juventus)

Leaving
    Nani (Monaco)
    Angelo Henriquez (Espanyol, Real Zaragoza loan)
    Last edited by rz21; 05-08-2013 at 11:10.

18. 6 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ظاهرا رونالدو قراردادشو با رئال تمدید کرده ( رکورد گران قیمت ترین باریکن ) که صد در صد از توی لیست خرید یونایتد خط خواهد خورد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در مورد فابرگاس هم ظاهرا مدیران و مسئولان یونایتد ادامه پیگیری انتقال رو متوقف کردن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در مورد رونی هم ظاهرا باشگاه پیشنهاد دوم چلسی رو هم رد کرده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    درسته که تا زمان پایان فصل نقل و انتقالات زمان مونده ولی اگر الان هم بازیکنی به تیم اضافه بشه باز هم یه مقدار دیر شده و ممکنه برای هماهنگی با تیم به مشکل بخوره.
    به نظر من درسته که عملکرد خیلی خوبی رو در نقل و انتقالات نسبت به تیمهای بزرگ دیگه تا اکنون نداشتیم ولی همین هم که شاکله اصلی تیم تا حدودی حفظ شده خوب و ارزشمنده.
    یونایتد

20. 7 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •