اظهار نظر برخی از بازیکنان و باشگاه ها در مورد تیتو
اریک آبیدال:
قوی باش تیتو. تو عالی هستی. همیشه کنارت هستم. تو را در آغوش میگیرم
لیونل مسی:
قوی باش تیتو! ما همه در این مبارزه با توایم.
داوید ویا:
آغوشی بزرگ برای تیتو. برایت قدرت بسیاری آرزو میکنم تا در این لحظه بسیار دشوار بتوانی به مبارزه ادامه بدهی.
چلسی:
همه در باشگاه فوتبال چلسی بهترین آرزوها را برای تیتو ویلانووا دارند تا او بهبودی سریعی داشته باشد.
ژوزه مورینیو، کادر مربیگری و بازیکنان چلسی همه بهترین آرزوها را برای تیتو ویلانووا میفرستند و امیدوارند او سریع خوب شود.
رئال مادرید:
ما حمایت، علاقه و همدردی خود را برای تیتو ویلانووا، خانوادهاش، دوستانش و افسی بارسلونا میفرستیم.
گری لینهکر:
بسیار ناراحتم که مربی بارسلونا، تیتو ویلانووا به دلیل شرایط بیماریاش استعفا داد. تمامی چیزهای خوب را برایش آرزو دارم.
جرارد دولوفو:
قوی باش تیتو! ما با توایم!
تیاگو آلکانتارا:
تمام حمایت دنیا برای تیتو و خانوادهاش. ما همه با تو هستیم!
خوان ماتا:
تمامی حمایت من برای تیتو و خانوادهاش. با تو هستیم.
آلوارو نگردو:
قدرت و شانس بسیاری برای تیتو ویلانووا آرزو دارم. امیدوارم سریع خوب شوی.
پهپه رینا:
فوتبال با تمامی قهرمانیها و دردسرهایش زود میگذرد. با تمامی توان برای تیتو ویلانووا و خانوادهاش دعا میکنم. خوب شو. تو این بازی را میبری!
رادامل فالکائو:
تمامی حمایت من برای تیتو ویلانووا، دوستان و خانوادهاش!
============
به گفته رسانههاي اسپانيايي گزينههاي جدي براي هدايت بارسلونا، لوئيس انريکه بازيکن سابق اين تيم و سرمربي سابق بارسلوناي B است. علاوه بر لوئيس انريکه در بين جانشينان تيتو ويلانووا نام آندره وياش بواش، سرمربي پرتغالي و مارچلو بيلسا ديده ميشود.
روزنامه "الموندو دپورتيوو" از احتمال جانشيني لوئيس انريکه به عنوان سرمربي جديد بارسلونا ظرف دو روز آينده خبر داد.