بعد از 3 تا جهان اول میره تو مود advanture که هر بار یه دنیا با یه خصوصیتای خاصیو باید پشت سر بذاری باید هردفه اون 4 تا چیزو پیداکنی و بری بعدی تا دنیای آخر که اسمش dark world ه
اونجا ماکسولو پیدا میکنی بازی تموم میشه![]()
بعد از 3 تا جهان اول میره تو مود advanture که هر بار یه دنیا با یه خصوصیتای خاصیو باید پشت سر بذاری باید هردفه اون 4 تا چیزو پیداکنی و بری بعدی تا دنیای آخر که اسمش dark world ه
اونجا ماکسولو پیدا میکنی بازی تموم میشه![]()
این جهان عوض کردن با اون فرق می کنه شما باید در مکسول را پیدا کنی واردش بشی 5 تا دنیا را بگذرونی. هر بار هم که بمیری برمی گردی به بیرون در مکسول.
با سلام
من اپدیت هارو دانلود کردم بعدش همشون با پسوند 001و002 بعدش اونارو به هم وصل کردم ولی فایل ایجاد شده پسوندی نداری
اگه اون فایل جدید با winrar باز کنمش توش فایل update هست ولی موقع اکسترک کردن میگه یک فایل با پسوند r00 می خوار چی کار کنم
باسلام
اگه اول بازی جهان خودتو دست کاری کنه مثلا طول روز زیاد کنی و غیره چه اتفاقی می افته
وقتی اکسترکت کردی فایل آپدیت به دست اومد آپدیتو نصب کن همین
آپدیتای جدید: اول فایل تورنتو دانلود و نصب کنیدبعد آپدیتا رو بذارید دانلود شه بعد آپدیت The Stuff of Nightmares و بعد Moderately Friendly رو نصب کنید
torrent : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
The Stuff of Nightmares update : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Moderately Friendly Update : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک Strange New Powers رو اصلاح کنید اگه میشه.
فایل های جدید بروز رسانی خراب هستند
اقااااااااااااااااااااا
پسورد ميخوادش:( چي بزنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)