بدبختانه چیزی تغییر نکرده نسبت به قبل که بدونم مشکل از کجاست. اطلاعات مودم هم همیشه همین بوده و مشکلی هم نداشت تا این اواخر
الان بگم داون استریم رو از 4 مگ بیارن رو 2 مگ حل میشه به نظرتون؟
بدبختانه چیزی تغییر نکرده نسبت به قبل که بدونم مشکل از کجاست. اطلاعات مودم هم همیشه همین بوده و مشکلی هم نداشت تا این اواخر
الان بگم داون استریم رو از 4 مگ بیارن رو 2 مگ حل میشه به نظرتون؟
دقیق نمی تونم تایید کنم
ولی ظاهرا بهتر میشه
ولی قبلش یکم تحقیق بیشتر انجام بده
نویزت میاد پایین و کیفیت خطت هم میره بالاتر
سیم کشیم به اینصورت : یک سیم از دمه در اومده تا تقسیم، یک سیم دیگه از تقسیم اومده تو واحد و پشت پیریز ، بعد من یک سیم به پیریز وصل کردم زدم به اسپلیتر و از خروجی اسپلیتر یکی به مودم و یکی به گوشی.
الان به دو صورت وصل میشم:(هیچ چیز تغییر نمیدم)
1- یا وصل نمیشم که گوشی تلفن بر میدارم و خط اشغال میکنم با یک سرعت داغون و SNR 6,7 وصل میشم.
2- چند دقیقه بعد مودم خاموش روشن میکنم به راحتی وصل میشم با SNR 30 بعد که گوشی بر میدارم صدای خش خش شدید و نویز داره و SNR شروع میکنه به کاهش میاد تا 10.
چیکار کنم؟ وضعیت الان.
![]()
سیم مودم مستقیم بدونه هیچ واسطه ای زدی؟
وضعیت چی میشه؟
پس اینطوریه زنگ بزن به شرکت ارائه دهنده ببین میتونن کاری کنن یا نه
نویزت هم زیاد بالا نیست حتما از اسپلیتره که البته من 3تا برای تلفن گذاشتم باز حل نشد یا زنگ بزن به مخابرات و بگو نویزت فاجعه هست
البته سیم رو چک کردی که پوسیده نباشه؟
میتونی یه سیم از همونجایی که تقسیم میشه برای مودم خودتع بکشی ببینی وضعیتت چطور میشه
سیم مستقیم هم وصل کردم به مودم. مثل همون دوحالت بالا میشه که البته حالت یک کلا وصل نمیشه چون گوشی ندارم که خط اشغال کنم.
سیم برای 4 سال پیشه. بازم از تقسیم یک سیم دیگه کشدم اما همینجوری بود.
اینترنت مخابرات فکر کنم باید زنگ بزنم 2828 . بگم نویز رو گوشی دارم حتما میگه اسپلیتر عوض کن که این کارو هم کردم.
تو حالت دوم بعد از برداشتن گوشی snr میاد تا 10 پایین گوشی که میذارم دوباره snr بر میگرده بالا تا حدود 30.
گوشیم عوض کردم فرقی نکرد.
Last edited by mohsenmas; 04-07-2013 at 19:23.
باید بگی 2 تا اسپلیتر هم روی مودم وتلفن وصله که بیان حضوری اقدام کنن و هر کاری هم گفتن بگو همین کار رو کردم
برای من تو مرکزمون فقط من مشکل داشتم که بهت گفتم یعنی اندازه یه مودم خرج کردم فق سیم و اسپلیتر خریدم
سلام
من یک مگ نامحدود از داتک دارم
به نظرتون مشکلی داره؟
![]()
Last edited by behzadee; 05-07-2013 at 07:12.
سلام
من یک مگ نامحدود از داتک دارم
به نظرتون مشکلی داره؟
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)