بازی های تو این سبک اگه روی بخش مولتی بیشتر وقت بذارند و موفق تر باشند فروششون بیشتر میشه تا روی سینگل پلیر وقت بذارند
ولی به هر حال فکر کنم از BF4 بهتر باشه تو این زمینه
بازی های تو این سبک اگه روی بخش مولتی بیشتر وقت بذارند و موفق تر باشند فروششون بیشتر میشه تا روی سینگل پلیر وقت بذارند
ولی به هر حال فکر کنم از BF4 بهتر باشه تو این زمینه
شک نکنید که توی single واقعا سرتره.من بی صبرانه منتظر ریلیز بازی هستم
من بازی رو خودم تست کردم چند ساعت.اول بگم که وقتی ghosts رو بازی کنید یکی از این 3 حالت براتون پیش میاد :
1.یا عاشقش میشید و کلی باهاش کیف میکنید
2.ازش متنفر میشید و میگید این بدترین cod بود و ...
3.بازی براتون مثل یه بازی کاملا معمولی و تکراری میشه.
یعنی این بازی خیلی سلیقه ای هست،من قبل اینکه خودم بازی رو امتجان کنم توی سایت های مختلف پست های م=یوزر های مختلف در مورد بازی رو میخوندم،اول چند نفر اومدن خیلی از بازی تعریف کردن،بعد چند نفر اومدن بازی رو خیلی کوبیدن(هم سینگل و هم مولتی پلیر) بعد بین دعوای این 2 گروه 3-4 نفر هم اومدن گفتن بازی شبیه همون cod های قبلی مخصوصا mw3 هست و خلاصه یه بازی تکراریه.
من خودم تو دسته سوم جا میگیرم :| یکم انتظاراتم از این بازی رفته بود بالا،انتظار داشتم بازی واقعا پیشرفت زیادی کرده باشه.
باید بگم اصلا اینطور نبود،اول یکم campaign رو جلو رفتم،میتونم بگم هیچ چیز خاصی در موردش وجود نداره،همون فرمول قدیمی که به نظرم حتی افت هم کرده،توی نسخه های قبلی حداقل کاراکتر ها جذاب تر بودن ولی توی این نسخه کاراکتر ها خیلی بی روح و به قول معروف نچسب هستنگرافیک بازی نسبت به قبل پیشرفت داشته خوشبختانه،کیفیت تکسچر ها و جزئیات محیط نسبت به 2 نسخه قبلی واقعا بهترن ولی صداگزاری اصلا جالب نیست،مخصوصا اینکه من اول BF4 رو بازی کردم و بعد اینو شروع کردم،جلوی صداگزاری فوق العاده و بی نقص Bf صداگزاری این بازی هیچ حرفی برای گفتن نداره.گیم پلی بازی هم بیشتر شبیه به mw3 هست و تغییر خاصی نداشته.
در مورد داستان هم چیزی نمیتونم بگم چون خیلی کم campaign رو بازی کردم.
اولین چیزی که با وارد شدن به یکی از مپ های مولتی پلیر متوجه شدم افت گرافیک بود :| اول فکر کردم باگ ـه یا اینکه مشکل از بازی منه،ولی بعد از چند نفر پرسیدم و همه تایید کردن(من روی X360 بازی میکنم)،متاسفانه توی بخش مولتی پلیر تکسچر ها نسبت به campaign کیفیت پایین تری دارن،ممکنه IW این کارو یخاطر ثابت نگه داشتن فریم روی 60 کرده باشه یا اینکه با یه آپدیت این مشکل بر طرف بشه.
مپ ها نسبت به نسخه های قبل واقعا بزرگتر شدن،یکی از مپ هایی که امروز تست کردم و بیشتر ازش خوشم اومد یه قلعه هست که محیط جالب و بزرگی داره،ولی همچنان اکثر مپ ها 100% کمپر پسند هستنامروز که بازی میکردم اکثرا میخواستن مپ ها رو یاد بگیرن و توی 5 دقیقه اول همه در حال حرکت بودن ولی بعد 5 دقیقه هر کی برا خودش یه جای کمپ پیدا کرده بود :|
اون داینامیک بودن مپ ها هم که روش مانور میدادن رسما بخوره تو سرشونتوی 1-2 دقیقه اول بازی ممکنه یه اتفاقی بیفته(مثلا افتادن تیر چراغ برق و خراب شدن محدود چندتا دیوار)ولی بعد از یه مدت کوتاه مپ کاملا ثابت و بدون تغییر میمونه....
سیستم انتخاب پرک ها بهتر شده ولی در کل پرک ها همونایی هستن که توی mw3 بودن بجز 4-5 تا.
بازی 2 تا بخش دیگه هم داره به اسم squads و Extinction.اولی شبیه همون spec ops هست،یه نقشه انتخاب میکنید و دشمن های مختلف توی wave های مختلف بهتون حمله میکنن و باید زنده بمونید....
Extinction از اول بازی قابل انتخاب نیست و برای بازی شدنش باید 3 تا مرحله اول بازی رو تموم کنید و من هنوز تموم نکردم.....
در کل بازی به نظرم چیز خاصی نداره،شبیه همون cod های قبلی هست با یکم تغییر....
Last edited by Leon-117; 03-11-2013 at 20:31.
مرسی علی.
+
خب همون چیزایی هست که انتظار داشتم .....! با این حرفا انتظار دارم نمراتشم همونطور که از اول پیش بینی کردم دراد !
اگه بخش Campaign اش ضعیف شده باشه دیگه رسمن Ghost میشه این سری !
درهرحال امیدوارم برعکس این حرفا دربیاد و شاهد بازیه خوبی باشیم ...
موفق باشید .
سلام.ممنون بابت نظرت . راجب به بخش تکنفره بیشتر توضیح بده!چند مرحله است؟داستانش خوب بود؟ واسه من فقط بخش تک نفرش مهمه .اصلا بخش چند نفرش واسم مهم نیست.فکر کنم با این شرایطی که بوجود امده تا چند سال دیگه اکثر گیم هافقط بخش چند نفرش را بسازن،که باعث تاسفه!![]()
نظرم در مورد این بازی با دیدن فیلمهاش منم جزو دسته سوم هستم !البته وقتی فیلمهای بتل 4 را دیدم خیلی خوشم امد ولی وقتی بازیش کردم ازش بدم امد!امیدوارم واسه کال نظرم تغییر کنه!ازش خوشم بیاد ..کلا امسال چه از نظر گیم وچه فیلم سال خیلی بدی بود اکثرا بازیها مزخرف و تکراری بودن (شاید برای من تکراری شدن وشایدم سطح انتظاراتم از بازیها خیلی تغییر کرده !)
Last edited by dvd2010; 03-11-2013 at 21:48.
توی استیم میشه با قیمت 60 دلار پیش خرید کرد . یه مپ اضافی هم میده .
مگه بازی فردا ریلیز نمیشه؟پس چرا اینجا خلوته؟؟؟؟بابا یه ثانیه شماری چیزی![]()
بازی همین الان اومده فکر کنم تا چند ساعت دیگه میاد رو اپلود سنتر ها و تورنت های عمومی
بقول مارمولک چه بهترالبته من که دانلود نمیکنمش باید برم بخرمش کی حال داره شونصد گیگ دانلود کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)