قطعا همینطوره و باهات موافقم کلا تو مراسم امسال اون چیزی که بیشتر به چشم میخورد تنوع زیادی بود که مایکروسافت در نایش هاش داشت و تو این زمینه عالی عمل کرد
قطعا همینطوره و باهات موافقم کلا تو مراسم امسال اون چیزی که بیشتر به چشم میخورد تنوع زیادی بود که مایکروسافت در نایش هاش داشت و تو این زمینه عالی عمل کرد
مراد جان طبق معمول انحصاریاش به درد لای جرز هم نمی خورن ...
تعداد بالا که نشد برتری ...
بازم Titan fall نقطه ی مانورشونه که اونم از بد روزگار شوتره ...
Quantom break هم نمیدونم سبکش چیه ولی اگه بگن شوتره تعجب نمی کنم .
Ryse قرار بود بازی برای کینکت و همین نسل باشه، اینم از شاهکار مایکروسافت.
اون بقیه هم آنچنان آش دهن سوزی نبودن.
دیگه حالمو بهم میزنه این مایکروسافت
تو باز طبق هر سال بیا یه مقایسه بین انحصاری های اینا بکن.
Last of Us دهن همه حتی خون مسئولان مایکروسافت رو باز گذاشت.
اوج افتخارش اینه که تونست Metal Gear و Dark souls رو از انحصار سونی بکشه بیرون و روشون مانور بده، اینا هم اگه هنوز انحصاری بودن کنسول جدیدش دیگه مفت نمی ارزید.
آهان راستی یه نقدی هم به سونی :
خیلی لجبازن، بازم همون سبک کنترلر قدیمی...
پ.ن: خیلی وقت بود که از دنیای گیم اومده بودم بیرون، این ای 3 دوباره یه تلنگری زد
تو مگه اینا رو بازی کردی ؟ کی ایکس باکس خریدی که ما خبر دار نشدیم ؟ بابا لااقل شیرینیشو میدادی
نمیدونم چند تاشونو وقت کردی بازی کنی ولی مایکروسافت استاد زدن بازی تکراریه، یعنی دریغ از 2 زار خلاقیت توی بازی های انحصاری ...
يعني قبلا مشكل تعداد و تنوع بود حالا تعداد كه زياد شد مشكل چيزاي ديگس؟؟؟؟
Killer instict كه مبارزه اي هست و بعضي از سازنده هاي استريت فايتر توش دخيلن
Ryse كه با دسته هم ميشه و فرمش جديد
Titanfall مال online بازاس
Quantum break كه شوتر ادونچر
Project spark كه پلتفرمر و گيم ميكينك
Forza 5 براي ماشين دوستان
Sunset override كه openworld و شوتر
Deadrising3 هم كه openworl و زامبي محور
و بماند خيلي بازيهاي ديگه از موزيكال و جنايي گرفته تا ورزشي و ماينكرفت و .....
براي همه سليقه ها مايكرو تو xbox one بازي داره (حالا اينكه به نظر تو به درد لاي جرز ديوار ميخوره كاملا شخصيه و اصلا اثباتي واسش نيست)
+
مقايس هم نمي خوام بكنم چون جاش اينجا نيس و يكي هم اينكه سايتاي معتبر خودشون تو محتوا و تعداد مقايسه كردن و يه سر زدن به اونا جواب بحث ماس
+
دارك سولز هم كه از همون شماره اول مولتي پلتفرم بوده و متال گير هم كه سازنده به ميل خودش اينكارو انجام داده(ديگه ترول نكنيد)
Last of us هم كه مال ps3 هست و ربطي به بحث ما كه در مورد نسل بعد هست نداره...
.
Last edited by halflife g; 28-06-2013 at 18:56.
البته مراد جان اگه نسبت به 360 ميگي كه Xbone بازيهاي بيشتر و متنوع تري داره حرفات كاملا درسته و قبولت دارم ولي اگه نسبت به PS4 ميگي بايد بگم كه PS4 هم اگه وضعش بهتر نباشه مطمئنا كمتر هم نيست!
Killzone: Shadow Fall اول شخص
The Order: 1886 سوم شخص
Infamous: Second Son اپن ورلد
Driveclub ريسينگ
Deep Down نقش آفريني
Knack آركيد
چون Titanfall رو هم گفتي من بازيهاي Console Exclusiveـش رو هم ميگم:
Daylight و Outlast ترسناك
PlanetSide 2 ممو
The Witness پازل
Transistor كه سازنده هاي Bastion دارن ميسازنش
و خيلي سبكاي ديگه...
كلا ميشه از اين لينك هاي پايين هم بازيهاشون رو مقايسه كرد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تمام احترام ، به نظر من انحصاری هایی که نشون داده شدن همچین به قول خارجیا Big Deal نیسن ، یعنی بازیایی نیستن که کسی حسرت بخوره وای حیف نتونسیم بزنمیش و اینا ، مثل حسرتی که برای The Last Of Us میخوری !
چرا حمید جان از نظر من Ryse و Quantum Break و Order 1886 بازی های انحصاری قوی هستن . من فکر کنم دو شرکت انحصاری های مهم ترشون رو بعد از عرضه کنسول و انالیز فروش کنسول ها و بازی های مولتی پلتفرم رو میکنند. و این بازی هایی که درe3 معرفی شد فقط دستگرمیه
خب بعد از انتشار که کلن بحث دیگه ای هست ، من بحثم سر این نمایشگاه هستش ، Order که خب نمایش گیم پلی نداشت حالا باس صبر کنیم ، دو بازیه دیگه هم آره خیلی سطح بالا هستن مخصوصا رم ولی بازم باید صبر کرد و به نظر من کلی نگاه کنیم انحصاریای معرفی شده ...u know.....!
نسبت به ps4 كه اصلا بحث من نبود و كاري هم با اون ندارم ......
ولي تو اون ليستي كه تو گذاشتي بازي مثه knack يا transistor و... اركيد و كوچيكن و اصلا بحث من سر بازيهاي كوچيك نبود.......بحثم سر بازيهاي aaa و هزينه بر بزرگ بود.....و گرنه بازي مثه plant vs zombies و يا crismon dragon و Zoo tycoon و ....هم واسه xone هستن(باضافه كلي بازي اركيد انحصاري خودشون كه تو ليستي كه دادي هست و تو كنفرانسم بود و البته كينكتي مثه fantasia كه كلي هم جايزه برد تو نمايشگاه)
Deep down هم كه اصلا تو نمايشگاه نبود و مشخص نيس كي مياد و واسه چه پلتفرمي و .....اگه اينو حساب كني بايد بازي black tusk مايكرو رو هم حساب كني كه اونم يه aaa انحصاري و فوق العاده پر هزينه ساخت خود مايكرو هست
+
در كل اينجور بحثا هرگز پايان نداره ...چون پايان و هدفي نداره كه طرفين به اون برسيم......حرف من فقط اين بود كه تا حالا xbox one خيلي تو زمينه تنوع بازيها موفق عمل كرده و تو اين زمينه(تعداد و تنوع و كيفيت بازيها) خوب ظاهر شده
موفق باشيد
.
Last edited by halflife g; 29-06-2013 at 01:08.
مراد جان منو ببخش، حالم خوب نیست نمی تونم بحث کنم .
فقط در مورد این قسمت آخر، بازی شماره یک Demon's souls هست و قرار بود Demon's souls 2 مولتی پلتفرم بشه که سونی اجازه نداد با این اسم منتشر بشه و اسمش شد Dark Souls .
بحث ما هم در مورد E3 بود اتفاقا نه فقط کنسول های نسل بعد...
Titanfall جوایز Game Critic Awards را درو کرد
برنده های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، مربوط به E3 2013 معرفی شدند که در آن Titanfall موفق شد در 6 بخش به عنوان بازی برگزیده انتخاب شود.
این برندگان بر اساس رای 30 رسانه انتخاب شدند که به صورت زیر می باشد:
Best of Show – Titanfall
Best Original Game – Titanfall
Best Console Game – Titanfall
Best Handheld/Mobile Game – Tearaway
Best PC Game – Titanfall
Best Hardware/Peripheral – Oculus Rift
Best Action Game – Titanfall
Best Action/Adventure Game – Watch Dogs
Best Role Playing Game – The Elder Scrolls Online
Best Racing Game – Need for Speed: Rivals
Best Sports Game – NHL 14
Best Strategy Game – Total War: Rome II
Best Social/Casual Game – Fantasia: Music Evolved
Best Online Multiplayer – Titanfall
Best Downloadable Game -Transistor
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)