تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 88 اولاول ... 101617181920212223243070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 874

نام تاپيک: سریال هوش سیاه 2

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام. توی صفحه ف.ی.س.ب.و.ک سریال، پشت صحنه هاشو برای دانلود گذاشتن. ولی از ف.ی.س.ب.و.ک دانلود کردن خیلی سخته اگر کسی می تئنه دانلودشون کنه و جای دیگه ایی آپلود کنه تا راحت بشه دانلود کرد، ممنون میشم. اینم آدرس ف.ی.س.ب.و.ک سریال:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چه کاریه!
    تو تیتراژ آخر سریال خودش پشت صحنه نشون میده دیگه!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه elahe_n12345's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه، دیگه نشون نمیده. بعدشم این پشت صحنه ها به نظر بیشتره و فرق داره با اونایی که توی تیتراژش نشون میداد.

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درگیری های امشب بین فیلم های ایرونی واقعا عالی بودن .خیلی طبیعی بودن

4. 5 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

با تمام احترام برای دوستانی که این سریالو میبینن ، به نظر من بیش از حد تقلید از PB هست ، یعنی دیگه کرکترا هم مثل اونا هستند که بیشترشون بازیگریشون ضعیف هست ! خوبه با توجه به اثرهای بزرگ ، کار کرد ولی نه دیگه تقلید بی حد و اندازه ! دیدن دوباره PB به نظرم خیلی بهتر از تماشای این سریال هست .

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

آره جالب بود

فکر کنم یکی دو تا قسمت بعدی جالب باشن! دی
    من اولشو ندیدم انگار اون اونو فرت کرده ! دی

ولی چرا تو قسمت قبلی فک کنم، داشت اون آذره رو داشت نشون میداد؟ اون زندانیه که چند قسمت قبل اومد! انگار برعکس نشون دادن! دی / باید قبل اینکه زندانی بیاد کارشو تموم کرده باشه بعد زندانیه بیاد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

پلیس بعد دو روز سرچ در دیتابیس فهمید یارو زندانه قبلنا سه سوته می فهمیدن! چه مکانهای خوبی باسه دعوا هست. دعواشون ولی خوب بود

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با تمام احترام برای دوستانی که این سریالو میبینن ، به نظر من بیش از حد تقلید از PB هست ، یعنی دیگه کرکترا هم مثل اونا هستند که بیشترشون بازیگریشون ضعیف هست ! خوبه با توجه به اثرهای بزرگ ، کار کرد ولی نه دیگه تقلید بی حد و اندازه ! دیدن دوباره PB به نظرم خیلی بهتر از تماشای این سریال هست .
    ای بابا پدرمونو دراووردین با این pb تون ! چه خبره هر کی راس میره چپ میاد اینو میکوبه وسط آقا دمتون گرم فهمیدیم همتون فرار از زندانو دیدید .اینم سریال ایرونیه اسمش هوشه سیاه 2 هست که تو جامعه و کشور خودمون اتفاق میوفته پس دیگه این pb درپیتی رو تمومش کنید .هلاکمون کردن با این سریالشون .به خدا منم کاملشو هزار بار دیدم اما حرفشو نمیزنم همه هم میدونن سریالای این مملکت آشغالن و هزار سال هم بشه آدم نمیشن و آخرشم یه شهاب سنگ میخوره از تهرون کل خاورمیانه و آسیا نابود میشن تمام

9. 7 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

ای بابا پدرمونو دراووردین با این pb تون ! چه خبره هر کی راس میره چپ میاد اینو میکوبه وسط آقا دمتون گرم فهمیدیم همتون فرار از زندانو دیدید .اینم سریال ایرونیه اسمش هوشه سیاه 2 هست که تو جامعه و کشور خودمون اتفاق میوفته پس دیگه این pb درپیتی رو تمومش کنید .هلاکمون کردن با این سریالشون .به خدا منم کاملشو هزار بار دیدم اما حرفشو نمیزنم همه هم میدونن سریالای این مملکت آشغالن و هزار سال هم بشه آدم نمیشن و آخرشم یه شهاب سنگ میخوره از تهرون کل خاورمیانه و آسیا نابود میشن تمام
    داداش دمت گرم حرف دل ما رو زدی!

من که pb ندیدم ، دارم از هوش سیاهم لذت میبرم واقعا خوب ساختن مخصوصا درگیری این قسمت

11. 5 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

پلیس بعد دو روز سرچ در دیتابیس فهمید یارو زندانه قبلنا سه سوته می فهمیدن! چه مکانهای خوبی باسه دعوا هست. دعواشون ولی خوب بود
    مکان خوبی هست ولی من تعجب کردم اینمکان از کجا پیدا شد؟! مگه زندان شهر هرته هر جا بخوان برن؟! دی
    اونم برا دعوا !دی

داش باهات موافقم!
    منم با اینکه pb ندیدم تو هر صفحه از این تاپیک اسمش هست خسته شدیم دیگه!
    لطفا تمومش کنید.
    من که هیچ وقت ، وقت نکردم اونو ببینم! {شکلک خنده چینی ترولی} دی

13. 4 کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

دوستان اصلا کسی میدونه این سریال چند قسمته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •