چه کاریه!
تو تیتراژ آخر سریال خودش پشت صحنه نشون میده دیگه!!
چه کاریه!
تو تیتراژ آخر سریال خودش پشت صحنه نشون میده دیگه!!
نه، دیگه نشون نمیده. بعدشم این پشت صحنه ها به نظر بیشتره و فرق داره با اونایی که توی تیتراژش نشون میداد.
درگیری های امشب بین فیلم های ایرونی واقعا عالی بودن .خیلی طبیعی بودن
با تمام احترام برای دوستانی که این سریالو میبینن ، به نظر من بیش از حد تقلید از PB هست ، یعنی دیگه کرکترا هم مثل اونا هستند که بیشترشون بازیگریشون ضعیف هست ! خوبه با توجه به اثرهای بزرگ ، کار کرد ولی نه دیگه تقلید بی حد و اندازه ! دیدن دوباره PB به نظرم خیلی بهتر از تماشای این سریال هست .
آره جالب بود
فکر کنم یکی دو تا قسمت بعدی جالب باشن! دی
من اولشو ندیدم انگار اون اونو فرت کرده ! دی
ولی چرا تو قسمت قبلی فک کنم، داشت اون آذره رو داشت نشون میداد؟ اون زندانیه که چند قسمت قبل اومد! انگار برعکس نشون دادن! دی / باید قبل اینکه زندانی بیاد کارشو تموم کرده باشه بعد زندانیه بیاد![]()
پلیس بعد دو روز سرچ در دیتابیس فهمید یارو زندانه قبلنا سه سوته می فهمیدن! چه مکانهای خوبی باسه دعوا هست. دعواشون ولی خوب بود![]()
ای بابا پدرمونو دراووردین با این pb تون ! چه خبره هر کی راس میره چپ میاد اینو میکوبه وسط آقا دمتون گرم فهمیدیم همتون فرار از زندانو دیدید .اینم سریال ایرونیه اسمش هوشه سیاه 2 هست که تو جامعه و کشور خودمون اتفاق میوفته پس دیگه این pb درپیتی رو تمومش کنید .هلاکمون کردن با این سریالشون .به خدا منم کاملشو هزار بار دیدم اما حرفشو نمیزنم همه هم میدونن سریالای این مملکت آشغالن و هزار سال هم بشه آدم نمیشن و آخرشم یه شهاب سنگ میخوره از تهرون کل خاورمیانه و آسیا نابود میشن تمام
داداش دمت گرم حرف دل ما رو زدی!
من که pb ندیدم ، دارم از هوش سیاهم لذت میبرم واقعا خوب ساختن مخصوصا درگیری این قسمت
مکان خوبی هست ولی من تعجب کردم اینمکان از کجا پیدا شد؟! مگه زندان شهر هرته هر جا بخوان برن؟! دی
اونم برا دعوا !دی
داش باهات موافقم!
منم با اینکه pb ندیدم تو هر صفحه از این تاپیک اسمش هست خسته شدیم دیگه!
لطفا تمومش کنید.
من که هیچ وقت ، وقت نکردم اونو ببینم! {شکلک خنده چینی ترولی} دی
دوستان اصلا کسی میدونه این سریال چند قسمته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)