ممنون
اخه حدس میزدم با تغییر مقادیری در این بخش بشه موقع کانال یابی خودکار شبکه ها به ترتیب مرتب سازی بشن![]()
ممنون
اخه حدس میزدم با تغییر مقادیری در این بخش بشه موقع کانال یابی خودکار شبکه ها به ترتیب مرتب سازی بشن![]()
قسمت local set برای من غیر فعال هستش چجوری فعالش کنم>
مدل :uf7500
دوست عزیز
در سری های مختلف روش ورود فرق می کند شما میتوانید از این تایپیک استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من هرچی کلید های 4 گانه info+menu , ..... رو میزنم نمیره به منوی مخفی که بخوام کاری انجام بدم... چیکار کنم ؟ چیزی که من متوجه شدم برای رفتن به منوی مخفی کنترل دستی نیاز نیست و برای فعال کردن اپشن های دیگر در منوی مخفی این کنترل لازمه .... چیکار کنم ؟ مدل تلوییون 48h6400
دوست عزیز[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در سری های مختلف روش ورود فرق می کند شما میتوانید از این تایپیک استفاده کنید.
سلام سامسونگ سری 6 مدل6400 دیجیتال داده لوکال ست برای من غیرفعاله
با کنترل هوشمند نمیشه با یه کنترل ساده بزن
با سلام و خسته نباشید
من تلویزیون سامسونگ مدل 40ES6960 دارم . نحوه راه اندازی کانالهای دیجیتالی را می خواستم آموزش بدید. فقط آنتن به همراه تقویت کننده گرفتم و سیم آن را هم نصب کردم ولی گزینه کانال غیر فعال است
سلام جناب متین پور من یه تلوزیون مدل ua48h6400ar دارم از تو منو مخفی رسیت فکتوری کردم یادم رفته اول اون اطلاعات رو یاداشت کنم ممنون میشم برام بفرستید مخصوصا مدل تیونر. رو
سلام جناب متین پور من یه تلوزیون مدل ua48h6400ar ساخت کشور مصر دارم از توی منوی مخفی رسیت کردم یادم رفته تنظیمات اولیه رو یاداشت کنم الان دیجیتال کار نمی کنه اگه میشه مشخصات برام بفرستید مخصوصا مدل تیونر رو باتشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)