تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 26 اولاول ... 10161718192021222324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 259

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2012-2013 | مرحله یک چهارم نهایی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حرف های بکن بایر درباره بازنشتگی و کند بودن بوفون خیلی عجیب بود!
    بوفون درسته شب خوبش نبود اما روی گلها مقصر نبود بعلاوه چندتا سیو خوب هم داشت
    حالا قیصر خان بر چه مبنایی این حرفها رو زده الله و علم...
    درسته که حرف های بکن بائر درست نبود ولی روی گل دوم به نظر من بوفون مقصر بود و میتونست بهتر از اینها توپ رو دفع کنه .
    به هر حال این مسائل چیزی از ارزش های بوفون کم نمیکنه و هر دروازه بانی هر چقدر هم که خوب باشه بالاخره اشتباه میکنه .
    بوفون هم خارج از این قاعده نیست .
    هر چند اگه جای بوفون دروازه بان دیگه ای بود شب سختی برای یووه رقم میخورد ولی بوفون در کل میشه گفت خوب بود .
    باز دم بوفون گرم که وارد کل کل نشد و با احترام نسبت به بکن بائر صحبت کرد .
    به نظرم روی گل اول هم بوفون مقصر بود
    صحنه آهسته رو نگاه بکنی شوت آلابا از همون اول داشت به سمت راست دروازه میرفت ولی بوفون رو به اونور حرکت کرده بود،پای ویدال هم عمرا نمیتونست جوری که بوفون بعد بازی گفته جهت توپ رو کاملا عوض بکنه بلکه زاویه توپ رو یه کم تغییر داد ولی مسیر توپ به همون سمت بودش
    بعدشم یه بخشی از استرسی که دفاع و در کل،تیم یووه گرفته بودش عملکرد بوفون تو دروازه بود،من حال ندارم بازی رو دوباره ببینم که آمار دقیق پاسای اشتباهی بدم که بوفون تو اوت زد ولی اون شب هیچ نشانی از بهترین دروازبان دنیا نبودش اصلا.
    صحبتای بکن بائر هم بخشیش به سوتی فجیعی برمیگرده که نویر تو بازی با قزاقستان داد و ایتالیایی ها به خاطرش کلی مسخرش کردن و جنگ روانی راه انداخت،قیصر هم خواستش که عملکرد ایتالیایی ها رو جبران بکنه بعد بازی و ازونجایی که سمت رسمی نداره تو بایرن به نظر مهم نمیاد براش که خودشو درگیر کل کل بکنه و ازونجایی که قهرمان جام جهانی هم هستش صحبتاش خیلی بیشتر مورد توجه قرار میگیره

2. 6 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

4. 7 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من نمیدونم دوستان خودتون خسته نشدید بس که در مور داوری بحث و کل کل داشتین ؟!
    اینطوری که شما روی هر صحنه ای حساسیت نشون میدین , اگه داور اون دیدار رو به عنوان گناهکار اینجا میذاشتن فکر کنم تکه تکه اش میکردین!

داوری کار خیلی سختیه و توی هر بازی از این جور اشتباهات هست و داور و کمک داورها باید در کسری از ثانیه تصمیمی مهم رو اتخاذ کنن .
    حالا ممکنه این تصمیم درست باشه یا این که بر اثر اشتباهات محاسباتی یا عدم دید مناسب یا موارد دیگه تصمیم درستی گرفته نشه .
    یک بار هم خودتون رو جای اون داورها بذارین ببینید که چه کار سختی در این سطح بازی ها دارن و چه فشاری رو تحمل میکنن .

این همه بازی حساس داریم که قراره برگزار بشه و صحبت در مورد اون بازی ها میتونه خیلی جذاب تر از بحث های داوری بی نتیجه باشه.
    ولی از موقعی که بازی های دور رفت به پایان رسیده اکثر دوستان چسبیدن به بحث داوری و حتی موارد تاریخ مصرف گذشته رو هم مطرح کردن .

این بحث داوری تبدیل به معضلی حل نشدنی در جامعه ایران شده
    اگر امثال این آقا بذارن!

چقدر فضای خوبی بر لیگ قهرمانان امسال و تاپیکش حاکمه
    کسی دیگه خوشش نمیاد در مورد اشتباهات داوری حرف بزنه
    و خیلی از دوستان معتقدن اشتباهات داوری بخشی از فوتباله و نباید به این بندگان خدا بیش از اندازه فشار وارد کرد
    حالا دیگه داورا موجودات نازنینی شدن که گاهی به خاطر نرسیدن یکی دو سی سی خون به مغزشون و آنتن ندادن چشماشون تصاویر رو برفکی میبینن
    حالا دیگه بهتره همدیگرو به حمایت از داورا و سکوت در مورد اشتباهاتشون دعوت کنیم
    البته امیدوارم جنس این سکوت از جنس سکوت این روزهای مورینیو در مورد داورا نباشه

من که از این فضا راضیم انشاالله خدا هم راضی باشه
    شما به جنسش کاری نداشته باش...جنس اعتراضات بارسایی ها از چیه؟ بارسا همون تیمی نیست که ادعا داشت صحبت از داوری در شان این باشگاه نیست؟ بله البته مسلمه وقتی که اشتباهات داوری به نفع بارسا هست لزومی نداره ازشون صحبت کنه !

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

صحنه آهسته رو نگاه بکنی شوت آلابا از همون اول داشت به سمت راست دروازه میرفت ولی بوفون رو به اونور حرکت کرده بود،پای ویدال هم عمرا نمیتونست جوری که بوفون بعد بازی گفته جهت توپ رو کاملا عوض بکنه بلکه زاویه توپ رو یه کم تغییر داد ولی مسیر توپ به همون سمت بودش
    بعدشم یه بخشی از استرسی که دفاع و در کل،تیم یووه گرفته بودش عملکرد بوفون تو دروازه بود،من حال ندارم بازی رو دوباره ببینم که آمار دقیق پاسای اشتباهی بدم که بوفون تو اوت زد ولی اون شب هیچ نشانی از بهترین دروازبان دنیا نبودش اصلا.
    صحبتای بکن بائر هم بخشیش به سوتی فجیعی برمیگرده که نویر تو بازی با قزاقستان داد و ایتالیایی ها به خاطرش کلی مسخرش کردن و جنگ روانی راه انداخت،قیصر هم خواستش که عملکرد ایتالیایی ها رو جبران بکنه بعد بازی و ازونجایی که سمت رسمی نداره تو بایرن به نظر مهم نمیاد براش که خودشو درگیر کل کل بکنه و ازونجایی که قهرمان جام جهانی هم هستش صحبتاش خیلی بیشتر مورد توجه قرار میگیره
    گل اول توپ هم به ویدال و هم جلوی بوفون توپ خورد زمین.دیگه واقعا نمیشود اون توپ کاریش کرد
    اون حرف 2 تا گزارشگر ساده بود.ربطی به بوفون نداشت

7. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بدون شرح....!
    فکر میکنم عکس گویای همه چیز باشه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by 2raj_a; 06-04-2013 at 13:09.

9. 9 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بدون شرح....!
    فکر میکنم عکس گویای همه چیز باشه.
    من بازی رو ندیدم ...چی شده اینجا؟

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

چقدر فضای خوبی بر لیگ قهرمانان امسال و تاپیکش حاکمه
    کسی دیگه خوشش نمیاد در مورد اشتباهات داوری حرف بزنه
    و خیلی از دوستان معتقدن اشتباهات داوری بخشی از فوتباله و نباید به این بندگان خدا بیش از اندازه فشار وارد کرد
    حالا دیگه داورا موجودات نازنینی شدن که گاهی به خاطر نرسیدن یکی دو سی سی خون به مغزشون و آنتن ندادن چشماشون تصاویر رو برفکی میبینن
    حالا دیگه بهتره همدیگرو به حمایت از داورا و سکوت در مورد اشتباهاتشون دعوت کنیم
    من که از این فضا راضیم انشاالله خدا هم راضی باشه
    علیرضا جان ضمن رعایت حق مولف به قول خودت "اجازه دارم" بگم یه مقدار دو پهلو هست این صحبت ها؟ : دی
    فکر می کنم این همه پست درباره داوری عکس این قضیه رو نشون میده، یعنی انگار یک ژنی در درون هممون وجود داره که میگه: "بازی که تموم شده و حرف زدن دربارش بی فایدست، حالا به نظرت
    اون صحنه کارت داره/نداره، داوری خوب بود/نبود" (یه جور حدیث نفس)
    آخر کار وقتی کامنت ها رو می بینیم اینجوری القا می کنه که داشتیم یه بازی با تم داوری رو می دیدیم که در حینش اتفاقاتی هم افتاده و گل هایی هم زده شده!
    بالاخره تا وقتی داوری به عهده انسان باشه و بعضی از قوانینش هنوز به روشنی تعریف نشده باشند، باید به ازای هرچند تا اشتباه از سمت بازیکنان یا اشتباه توی تصمیم گیری از سمت یه مربی،
    یه فرصت اشتباه هم برای داوری وجود داشته باشه... اما از اونجا که دیواری کوتاه تر از داور وجود نداره، برای اکثریت هوادارها اولین متهم باخت همیشه داوری هست و نه اشتباهات فردی یا تاکتیکی.
    من نمیگم درباره داوری صحبت نکنیم، چون خواه ناخواه توی نتیجه بعضی از بازی ها تاثیر می گذاره ولی بهتره این صحبت ها شکل مستدل تری به خودشون بگیرند و مرتب نظر شخصی تک تک افراد
    رو درباره ی هر صحنه نبینیم به علاوه از اونجا که تجربه نشون داده برای بازی های حساس تر، نسبت تعداد کامنت های مرتبط با داوری به سایر کامنت ها عدد بزرگی هست(!) اگه امکانش وجود
    داشته باشه شاید بهتر باشه که این دو تا بخش رو از هم جدا کنیم و حداقل بار کامنت هایی که صرفا درباره ی داوری هستن(که تعدادشون خیلی زیاده) از روی تاپیک های اصلی برداشته بشه.

البته امیدوارم جنس این سکوت از جنس سکوت این روزهای مورینیو در مورد داورا نباشه
    این سکوت مربوط به "این روزها" نمیشه، مورینیو بعد از اون اتفاق چند سال پیش، به ندرت درباره ی داوری صحبت کرده با این وجود که توی خیلی از بازی ها متضرر شده.
    اما اگه قصد داری بگی سکوتش هم خاص هست، جواب مثبته : دی
    در کل این تئوری توطئه و دست های پشت پرده و "جهت دار بودن تصمیم ها" رو بهتره بگذاریم کنار

12. 6 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود
    روی گل اول و شوت آلابا انصافا نمیشد کاری کرد و توپ تغییر جهت داشت . ولی رو گل دوم بوفون رو مقصر میدونم و میتونست بهتر توپ رو دفع کنه .
    حالا اگر ایتالیایی ها هم نوئر رو مسخره کرده باشن , فکر نکنم جالب باشه که آدم از همچین صحبت هایی کینه به دل بگیره و برای تلافی بیاد .
    به قول خود شما بکن بائر قهرمان جام جهانیه و بزرگ فوتبال آلمانه پس انتظار دیگه ای از اون میره . نه این که خودش رو وارد جنگ روانی یا درگیری های لفظی کنه .
    با این حال اگه تشویقی قرار باشه صورت بگیره باید برای بوفون باشه که بخاطر بکن بائر و احترام به اون , پاسخی به صحبت های اون نداد و با احترام از اون صحبت کرد .
    10 تا جام جهانی هم ببری ولی رفتارت درست نباشه که فایده ای نداره
    البته کلی گفتم و در رابطه با شخص خاصی نبود

14. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بکن باوئر:قصد توهین به بوفون رو نداشتم

بکن باوئر بعد از دیدار رفت دو تیم در مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ، گفته بود که بوفون روی گل آلابا مانند بازنشسته ها عمل کرد؛ اظهار نظری که با واکنش ماروتا و پراندلی روبرو شدسایت گل- فرانتس بکن باوئر، اسطوره فوتبال آلمان، به خاطر صحبت های اخیرش در مورد جی جی بوفون، دروازه بان یوونتوس، عذرخواهی کرد اما همچنان معتقد است که این دروازه بان ملی پوش ایتالیایی باید در دیدار سه شنبه تیمش مقابل بایرن، نمایش بهتری ارائه می داد.بکن باوئر بعد از دیدار رفت دو تیم در مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ، گفته بود که بوفون روی گل آلابا مانند بازنشسته ها عمل کرد؛ اظهار نظری که با واکنش جوزپه ماروتا و چزاره پراندلی روبرو شد. اسطوره آلمانی تاکید کرد که قصد بی احترامی به بوفون را نداشته و تنها از نمایش ضعیف او متعجب شده است.او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" متاسفم اگر با استفاده از کلمه بازنشسته، موجب ناراحتی بوفون شدم. هرگز چنین قصدی را نداشتم.اما همچنان احساس می کنم که بوفون باید روی هر دو گل بایرن عملکرد بهتری ارائه می داد."دیدار برگشت یوونتوس- بایرن، چهارشنبه شب در یوونتوس آره نا برگزار خواهد شد و مطمئنا بوفون برای نشان دادن توانایی هایش انگیزه زیادی دارد.

گل

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

علیرضا جان ضمن رعایت حق مولف به قول خودت "اجازه دارم" بگم یه مقدار دو پهلو هست این صحبت ها؟ : دی
    فکر می کنم این همه پست درباره داوری عکس این قضیه رو نشون میده، یعنی انگار یک ژنی در درون هممون وجود داره که میگه: "بازی که تموم شده و حرف زدن دربارش بی فایدست، حالا به نظرت
    اون صحنه کارت داره/نداره، داوری خوب بود/نبود" (یه جور حدیث نفس)
    آخر کار وقتی کامنت ها رو می بینیم اینجوری القا می کنه که داشتیم یه بازی با تم داوری رو می دیدیم که در حینش اتفاقاتی هم افتاده و گل هایی هم زده شده!
    بالاخره تا وقتی داوری به عهده انسان باشه و بعضی از قوانینش هنوز به روشنی تعریف نشده باشند، باید به ازای هرچند تا اشتباه از سمت بازیکنان یا اشتباه توی تصمیم گیری از سمت یه مربی،
    یه فرصت اشتباه هم برای داوری وجود داشته باشه... اما از اونجا که دیواری کوتاه تر از داور وجود نداره، برای اکثریت هوادارها اولین متهم باخت همیشه داوری هست و نه اشتباهات فردی یا تاکتیکی.
    من نمیگم درباره داوری صحبت نکنیم، چون خواه ناخواه توی نتیجه بعضی از بازی ها تاثیر می گذاره ولی بهتره این صحبت ها شکل مستدل تری به خودشون بگیرند و مرتب نظر شخصی تک تک افراد
    رو درباره ی هر صحنه نبینیم به علاوه از اونجا که تجربه نشون داده برای بازی های حساس تر، نسبت تعداد کامنت های مرتبط با داوری به سایر کامنت ها عدد بزرگی هست(!) اگه امکانش وجود
    داشته باشه شاید بهتر باشه که این دو تا بخش رو از هم جدا کنیم و حداقل بار کامنت هایی که صرفا درباره ی داوری هستن(که تعدادشون خیلی زیاده) از روی تاپیک های اصلی برداشته بشه.
    معراج عزیز من که با این حرفات مخالف نیستم
    نمیدونم کلا تو این مدت چجوری حرف زدم که تو اینجوری برداشت کردی
    تا بوده من گفتم یا در مورد داوری حرف نزنید یا در مورد اشتباهاتی که به ضرر دو تیم شده با عدالت نظر بدین
    جالب اینجاست که تا همین فصل پیش با فقط گرفتن یک پنالتی فرضا اشتباه به سود بارسا یا یه یک اخراج فرضا اشتباه باز به سود بارسا
    کلیت یک جام زیر سوال میرفت و اکثریت مطلق طرفدارهای تیمهای دیگه قهرمانی بارسا رو یک سناریوی از پیش نوشته میدیدن

اما حالا با بالا رفتن اشتباهات داوری به ضرر بعضی تیمها و به سود برخی تیمهای دیگه اتفاق افتاده همون اکثریت مطلق خودش رو به کوچه کی کی بود من نبودم میزنن
    در کل این تئوری توطئه و دست های پشت پرده و "جهت دار بودن تصمیم ها" رو بهتره بگذاریم کنار
    طرفدارای بارسا چقدر تو سرشون زدن که بابا این تفکر رو بزارین کنار فوتبال همینه داور یه آدمه اشتباه میکنه
    اما گوشها ترجیح میدادن چیزهایی رو بشنون که دلشون میخواست

این سیاست یک بام و دو هوا با احترام خیلی غیر اخلاقیه
    وقتی اشتباهات به ضرر ما بود توطئه هست هست ولی وقتی به سود ما بود توهم

در کل تمام حرف من که البته کاملا مشخص هم بود همینه که سعی کنیم یا در مورد اشتباهات داوری حرف نزنیم یا به عدالت نظر بدیم

این سکوت مربوط به "این روزها" نمیشه، مورینیو بعد از اون اتفاق چند سال پیش، به ندرت درباره ی داوری صحبت کرده با این وجود که توی خیلی از بازی ها متضرر شده.
    اسناد و مدارک تصویری کاملا تایید میکنه که مورینیو 2 تا از ارزشمندترین جامهاشو با کمکِ اشتباهات بسیار فاحش و مشهود داوری به دست آورده
    در واقع ارزشمندترین جامهاشو
    Last edited by گرافيكار; 06-04-2013 at 15:31.

17. 8 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •