از داخل منوی Option گزینه Control و بعد موس رو انتخاب کن
گزینه Invert رو No بزن
( ممکنه دقیق آدرسش این نباشه ولی در همین حدوده )
از داخل منوی Option گزینه Control و بعد موس رو انتخاب کن
گزینه Invert رو No بزن
( ممکنه دقیق آدرسش این نباشه ولی در همین حدوده )
خب دقیقا تا همین پارسال nvidia هم همین سیستم را در پیش گرفته بود و به همین صورت عمل میکرد پس اونم تا پارسال ضعیف بود و میخواست ضرر و زیان های خودشو جبران کنه؟ اصلا اینطور نبود. amd اگه کمی انحصار گرا بود اونوقت وضعش از اینی هم که هست بهتر می شد. الان این قضیه trees fx (اگه درست نوشته باشم!) را ببینید. نیومد انحصاریش کنه و گفته هر کی کارت دایرکت 11 داره بره حالشو ببره. اما انویدیا از Physics که حتی در اصل مال یکی دیگه بود چطوری داره استفاده انحصاری می کنه.
اما متاسفانه در مورد درایور مناسب کاملا با شما موافقم. Amd توی این زمینه تا حالا اصلا خوب عمل تکرده و درایورهایی که عرضه می کنه اصولا یه جای کارشون لنگ می زنه. در هر حال من شخصا آینده را از آن amd میبینم (به هر حال الان سهم بیشتر فروش گرافیک دست AMD افتاده و فقط کافیه بتونه این مشتری هاش را حفظ کنه و راضی نگه داره.
مطمئن هستید هرگز چنین پچی عرضه نمی شه؟ ممکن هست چنین اتفاقی بیفته. بعید نیست
در مورد بهینه سازی شاید حق با شما باشه. ولی بهینه سازی تا چه حد؟ یعنی اگه یه کارت قدرتش رو نداشته باشه نمی تونن که معجزه کنن. این هم بیشتر تبلیغاته که لوگو AMD یا NVIDIA اول یه بازی می یاد.
من الان از سهم بازار این دو کمپانی خبر ندارم و اصلا در مورد اینکه آینده سهم کدام کمپانی بیشتر می شه نظری ندادم. اما یه چیز رو مطمئن هستم اگه AMD روال فعلی رو پیش بگیره و یه حرکت اساسی توی معماری کارت های خودش ایجاد نکنه مثل سری 7000 از انویدیا شکست سختی می خوره.
تقریبا سری 7000 برای کمپانی AMD بیشتر ضرر بود تا سود، در حالی که انویدیا محصولات خودش رو بیشتر از قیمت اولیه خودش فروخته. دلیلش کاملا معلومه تکنولوژی پیشرفته تر nvidia و ضعف محسوس کمپانی AMD.
نمی دونم شما تا چه حد از معماری کارت ها اطلاع دارین. اما الان چند ساله که AMD نمی تونه در برابر معماری کارت های NVIDIA مقاومت کنه و مزیت کارت های AMD قیمت پایین تر محصولات و ارائه محصولات متنوع تر برای طیف متوسط و پایین هست. دیگه اوجش توی همین نسله و تراشه های گرافیکی با معماری کپلر بسیار قدرتمند تر از معماری رقیب بودن تا جاییکه تراشه قدرتمندتر انویدیا دارای ابعاد کوچکتر، مصرف کمتر و دمای کمتر و قیمت کمتر بوده. این برای رقیب یعنی شکست کامل و فقط می تونه روی قیمت مانور بده.
همانطور که گفتم دو عامل بسیار مهم هستند معماری کارت و درایور مناسب.
حالا شما بیا بگو آینده از آن AMD هست. همین AMD باعث شد که کارت گرافیک یه نسل به عقب بیفته.
یه سوال: شما از چه منبعی مطاله کردید که الان سهم AMD بیشتر هست؟
در مورد پچ هم کرایتک این کار رو برای فروش بیشتر کارت های DX11 کرده و احتمالا پچی برای پسرفت نمی ده. ولی امیدوارم که بده و دوستانی که کارت DX11 ندارن هم یه فیضی ببرن.
به نظر من بهتره این بحث رو توی پروفایل انجام بدیم بهتره. تاپیک هم خراب نمی شه.
Last edited by campuzlit; 28-02-2013 at 11:00.
آقا کارت گرپیچ من نویدیا گتکس ۲۷۵ ویندوز ۸ دیرتکس هم ۱۱ِ ولی تو بازی نمیره مشکل از کجاست ؟ !
کارتت میونه ای با dx11 نداره!
خیلی ساده و با کمی جستجو میتونید توی نت سهم هر کدوم را از بازار بینید. + یه جستجوی ساده متوجه میشید که اکثر سایتهای معتبر بررسی سخت افزار محصول پیشنهادی گیم را از سری 7000 AMD انتخاب کردن برای خوانندگانشون. سایتهایی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا guru3d
در نهایت اینکه AMD سازنده چیپ های PS4 و Xbox بعدی هم هست به هر حال نشان دهنده اینه که یه چیزی تو چنته داشته و رو کرده که توجه ها را به سمت خودش جلب کرده. سونی و میکروسافت هرگز نمیان به خاطر صرفه جویی و خرید کارت ارزون تر یا تبلیغات محصول ناقصی ارائه کنن که منجر به نابودی صنعت گیمشون در مقابل رقیبشون بشه. قطعا حساب شده و با نگاه به بسیاری از مسائل محصولات AMD را انتخاب کردند.
موافقم که دیگه ادامه ندیم. کلا میل کاربران ایرانی و فروشنده های ایرانی به محصولات انویدیا بیشتره چون موقعی بازار PC توی ایران پا گرفت که دوران افول ATI و اوج قدرت انویدیا بود. الانم چنین تغییری هم برای فروشنده ها و هم کاربرا کمی سخته و بد میتونن اعتماد کنن به AMD. دیگه ادامه ندیم بهتره چون من حرف خودمو همچنان ادامه میدم و احتمالا شما هم نظرات خودتونو.
و در نهایت ای کاش هر چه سریعتر یه اتفاقی بیفته و یه پچ DirectX 10 منتشر بشه! حالا به هر دلیل و اتفاقی!
Last edited by silent-assassin; 28-02-2013 at 12:09.
دایرکت ایکس 11 روش نصبه. کرک فیکس 2 هم جواب نداد . واقعا چرا اینجوریه.هر کاری تو هز سایتی نوشته بود انجام دادم جواب نداد![]()
من دارم بازی می کنم تکستچر را روی های گزاشتم و بقیه روی مدیوم منتها fps بین 20 تا 30 هست با چه تنظیماتی میشه زیاد کرد و در عین حال کیفیت خیلی افت نکنه. مثلا کل بازی روی 30 برای من خوبه.
کارتم هم nvidia 550m هست روی لپتاپ بازی می کنم با رزلشون 1 مگ . رم هم 8 گیگ و cpu core i7 2630
postprocessing وshadowوshadingروکم کن.
راستی این بازی به چه ویندوزایی میخوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)