برام اون نقطه که گفتم مشخص نشده.یعنی با 12 دابسونی مشتری را بازم نقطه میبینن
برام اون نقطه که گفتم مشخص نشده.یعنی با 12 دابسونی مشتری را بازم نقطه میبینن
تا انجا که من دیدم انواه تلسکوپاها مثلا دابسونی یا بازتابی و...
یکی بیاد اینا را کامل معرفی کنه یه عکس ازشون بزاره و بگه هر مدوم برای چه کاری خوبه.
نه دوست عزیز ... با این دابسونی 12 تقریبا تا اورانوس نقطه ای نیستن ... اما اینکه بتونی لکه ی قرمز رو خیلی خوب ببینی فکر کنم یکم غیر ممکن باشه ... اگه پول بیشتر بزاری بهتر گیرت میاد ... تا آخرش دیگه 17 اینچ هست که تو ایران پیدا بشه ...
دوستان اینجا رو ببینید.
اینا چیه.
میصرفند
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینها کیت تلسکوپه.
یعنی یه سری وسایل مثل اینه اولیه ولوله و ... رو با هم ولی بصورت مجزا بهت می دن و شما اونها رو سر هم بندی می کنی.
البته یه کیت دیگه هم هست که مال اینه اولیه است.یعنی فقط اینه اولیه و یه سری اپتیک چشمی.بعقیه رو هم باید خودت درست کنی و از قیمت اینها کمتره.
یه جور دیگه هم کیت هست که کوییتینگه.اون یه سری شیشه و چند تا پودر تراش بهت می ده که خودت باید تراش بدی.
درکل همه جور سلیقه ای رو شامل می شه.اگه خواصتی می تونی با پول کمتر یه کیت اینه بخری و خودت اون رو درست کنی یا می تونی یه کیت تلسکوپ بخری و پایه و اینها رو خودت درست کنی ویا شاید کل تلسکوپ.
بهر حال اینها مال شرکت اختر نمای شیرازه و اگه باهاشون مکاتبه کنی می تونی از امکانات بیشتری هم بهره ببری.
بعد اصلا من میتونم با خوندن یه کتاب از همین راهنماهیی که خود همی شرکت میفروشه یکی از این تلسکوپها را بسازم
نگاه کن کار ساخت ایینه خیلی سخته.ولی غیر ممکن نیست.من هنوز امتحانش نکردم ولی می دونم باید خییل ماهر بشی تا بتونی اینکار رو بکنی.
اگه خیلی مشتاقی از همون شرکت استفاده کن.برای این که ریسک رو هم کمتر کنی کتاب بیشتری بخون و اولین کارت رو هم با یه شیشه کوچکتر شروع کن.
من اگه منابعی در این مورد پیدا کردم کمکت می کنم.
تشکر.اما من این کارو میکنم.
میخوام برای یه 6 اینچی این کارو بکنم.
خودش یه تجربه خوب میشه.میدونم که دفعه اول و دوم زیاد خوب در نمیاد.
اما بعدا خوب میشه.
نظر من رو بخوای 6 اینچ برای اولین بار زیاده.
اگه 4 یا 5 اینچ باشه ضرری نداره.فکر اون زمانی رو بکن که اگه خدایی نکرده خراب بشه.
یادت باشه باید ایینه بطور کامل قوس داده بشه تا خوب از اب در بیاد.اگه تو تراش یکم کار درست نشه تمام پول زحمتت خراب می شه.
حالا خودت می دونی.
درسته.تشکر.
آقا یه دوربین خوب هم معرفی کن.
اما نمیدونم این کوتینگ سبز و آبی چیه که تو قیمت دوربینا فرق میزاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)