اخه تمام گوشی ها contras ratio و sunlight contras ratio شون با هم برابره
![]()
اخه تمام گوشی ها contras ratio و sunlight contras ratio شون با هم برابره
![]()
بله همین جدول منظورم هست
این کنتراست در شرایط عادیه که از تقسیم 492 بر 0.70 بدست میاد
هرچی عدد اولی بیشتر باشه صفحه پر نور تر هست و هرچی دومی کمتر باشه رنگ های تیره تیره تر نشون داده میشن و نور اضافی از پانل ساتع نمیشه که در این صورت کنتراست بالا میره از تقسیم دو مقدار
الان به کمترین واحد نور تولید شده بقیه گوشی ها نگاه کنین میبینین که Z از همه بدتره ! 0.70 مقدار زیادیه اگه فرضا مثل اپتیموس G مقدار 0.33 بود الان کنتراست Z میشد 1:1490 !
این مقدار 0.70 هم تو جاهایی خودش رو نشون میده که استفاده از رنگ مشکی زیاده ، مثلا فیلم ها
با اینکه gsmarena رو زیاد قبول ندارم ولی مقایسه اخیر بین z و one تا حدودی میتونه قابل قبول باشه
پیشنهاد می کنم بخونینش
تنها 3 دلیل میتونه تو خرید Z موجه باشه
IP57 ، بدنه شیشه ای و باریک ، اسم سونی
تو تمامی موارد دیگه جلوی One بازنده هست ، S4 بماند
سلام بچه ها . می خوام مشورت کنم با شما
من الان Xperia Arc دارم که حدود دو ساله دارمش . ولی الان بدجوری چشمم این گوشیه Xperia Z رو گرفتهافت قیمتش تا چند ماه دیگه زیاد هست یا نه ؟ و اینکه امسال گوشی بخرم یا صبر بدم سال آینده که گوشی های بهتری اومد بگیرم ؟ آخه با این وضعی که داره پیش میره این سال و سال آینده باید گوشی های خیلی خوبی بیاد توی بازار
HTC One over Sony Xperia Z
Super LCD3 display with 469ppi density
Aluminum unibody
Optical Image Stabilization, image sensor with 2µm pixel size
Snapdragon 600 chipset
HTC Zoe, BlinkFeed
Front mounted stereo speakers, Beats Audio
IR blaster
Smaller footprint
Sony Xperia Z over HTC One
IP57 dust and water protection
Larger screen
All glass body
Higher resolution camera
microSD card support
Thinner body
Last edited by adrenalin; 06-04-2013 at 11:39. دليل: :D
ولی بدنش واقعا شاهکار به تمام معناس..! از نظر من قشنگ ترین گوشی چند سال اخیره.
همین الان بین فول اچ دی ها بهترین قیمت رو داره ، از باترفلای به صرفه تره خریدش
اگه دلار ثابت بمونه باید روی 2200 وایسه
گوشیهای شاخ اندرویدی امسال Z - One - S4 - G Pro هستن
دیزاینش عالیه ولی اون دکمه On/Off با اینکه متضاد بدنه هست ولی گرد بودنش نافرمه
تو این مقایسه ها تنها برتری ONE که برای من به چشم میاد و برام مهم تره همون صفحه نمایشش هست..
صفحه نمایش های سونی خوبه اما تنها ضعف مهمش برای من همون زاویه دیدش هست که بنظرم سونی باید این رو برطرف کنه..
این دو روزه یه ONE X و Xperia T دستم بوده ، وقتی از جلو نگاه میکنی رنگ های سونی گرم تره و از هرکی پرسیدم همه به سونی رای دادن اما تا صفحه رو اینور اونور میکنی نظر ها بر میگرده !
بقیه برتری های این دو نسبت به هم چندان فاحش و بزرگ نیست..
به نظرم هرچی هم بشه ، زد بهتر از وان هست ، حالا بزارید وان عرضه بشه ببینیم ایراد های همیشگی چیه
نکته جالب تفاوت چیپ زد و وان هست ، در حالی که در عمل تفاوتشون در حد 0ه!
دوربین وان هم میتونه با تغییرات بعدی روی الگوریتم های ساخت تصویر خیلی بهتر بشه ، همین که اندازه پیکسل ها بزرگتر شده میتونه تاثیر زیادی تو کیفیت عکس ها داشته باشهتو این مقایسه ها تنها برتری ONE که برای من به چشم میاد و برام مهم تره همون صفحه نمایشش هست..
صفحه نمایش های سونی خوبه اما تنها ضعف مهمش برای من همون زاویه دیدش هست که بنظرم سونی باید این رو برطرف کنه..
این دو روزه یه ONE X و Xperia T دستم بوده ، وقتی از جلو نگاه میکنی رنگ های سونی گرم تره و از هرکی پرسیدم همه به سونی رای دادن اما تا صفحه رو اینور اونور میکنی نظر ها بر میگرده !
بقیه برتری های این دو نسبت به هم چندان فاحش و بزرگ نیست..
وان خوش دست تر هست ، صفحه اش عالیه
به نظر من زاویه دید چندان مهم نیست توی گوشی ، فرضا برای آدمی مثل من کیفیت رنگ و طبیعی بودن رنگ خیلی مهمتر از زاویه دید هست
کنتراست هم که خیلی تو کیفیت تاثیر داره بماند
آقا مهمترین فرق Snapdragon 600 با نسل krait قبلی ارتقا حافظه از LPDDR2 به LPDDR3 هست که خیلی تاثیر دارهبه نظرم هرچی هم بشه ، زد بهتر از وان هست ، حالا بزارید وان عرضه بشه ببینیم ایراد های همیشگی چیه
نکته جالب تفاوت چیپ زد و وان هست ، در حالی که در عمل تفاوتشون در حد 0ه!
دقیقاً توی هر گوشی که APQ8064 بوده با APQ8064T الان اختلاف بنچ مارک ها سر همین یه مورد زیاد شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)