تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 39 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 384

نام تاپيک: Fifa 07

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

عشقی بابا بی خیال بچه مردم الان میرهUnistall میکنه بازی رو بابا
    ولی خداییش اونجور که از پستهای حمید بر میاد داره World Clas بازی میکنه
    حمید جون حریف میزنی؟؟؟(شوخی)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

14 help!

سلام خدمت دوستان عزیز من بازی فیفا 07 رو بعد از اینکه ویندوزم رو مجبور شدم دوباره نصب کنم ازدست دام وقتی بازی رو دوباره ریختم وقتی میخوام باز رو اجرا کنم صفحه سیاه میشه و بعد از چند ثانیه بدون هیچ اروری صفحه ستکتاپ رو نشون میده . کارت گرافیک من رادئون 7000 هستش درایو اونو هم نصب کردم دایرکت اکس 9 هم نصب هستش ویندوزم سرویس پک 2 هستش من حتی رفتم مجددا دی وی دی بازی رو خریدم ولی بازم مشکل حل نشد از دوستان و اساتید عزیز خواهش میکنم اگه کسی راه حلی میدونه عنوان کنه ممنونم

Banned Ali-Bahal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    دنیایی که همه بازیباز ها عاشق آن هستند! جایی مثل X360

پيش فرض

يا ويندوزت خرابه يا بازي! البته بيشتر بازي برو تو کامپيوتر فاميلت يا دوستت امتحان کن تا مشخص شه

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز من بازی فیفا 07 رو بعد از اینکه ویندوزم رو مجبور شدم دوباره نصب کنم ازدست دام وقتی بازی رو دوباره ریختم وقتی میخوام باز رو اجرا کنم صفحه سیاه میشه و بعد از چند ثانیه بدون هیچ اروری صفحه ستکتاپ رو نشون میده . کارت گرافیک من رادئون 7000 هستش درایو اونو هم نصب کردم دایرکت اکس 9 هم نصب هستش ویندوزم سرویس پک 2 هستش من حتی رفتم مجددا دی وی دی بازی رو خریدم ولی بازم مشکل حل نشد از دوستان و اساتید عزیز خواهش میکنم اگه کسی راه حلی میدونه عنوان کنه ممنونم

فکر کنم مشکل از دسته بازیته .........هر دسته بازی که داری بگیر unistal کن بعد برو تو بازی فکر کنم مشکلت حل میشه........اگه نشد احتمالا مشکل از ویندوزت ........
    موفق باشی.....

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

نکنه داری داری Amature بازی میکنی که اینقدر راحته! (شوخی)
    نه بابا world class بازی میکنم.......من خیلی فیفا بازی میکنم......واسه همین همه قلقا و تاکتیکای بازیش تو دستمه........
    بیشتر موقع ها هم تیم از دسته 3 انگلیس انتخاب میکنم تا اونو تو لیگ برتر و جام باشگا ها قهرمان نکنم بی خیال نمیشم......

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان سلام ممنونم بابت جواباتون ولي چند نكته هست كه بايد بگم :
    من از دسته بازي استفاده نميكنم و اين ويندوز رو هم يك سالي هست كه ازش استفاده ميكنم يعني فيفا رو دفعه پيش روي همين ويندوزي ريخته بودم كه الان دوباره ريختم سي دي ويندوزش مشكل نداره تست شدس بعدش هم بايد بگم من بازي رو از روي 2تا دي ويدي و سي دي ريختم هر دو همينجوره . حالا بايد چي كار كنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان چطوري رنگ پيرآهن روعوض كنم

Banned Ali-Bahal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    دنیایی که همه بازیباز ها عاشق آن هستند! جایی مثل X360

پيش فرض

منظورت چيه آي جي آي؟

اگر منظورت لباس ميزباني يا مهماني که در همان جا که تيم انتخاب مي کني کيت هست برو رو اون و تغييرش بده

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

سلام به همه دوستان چطوري رنگ پيرآهن روعوض كنم
    اگه دوستانه بازی میکنی همون موقع انتخاب تیم گزینه سوم واسه تغییر پیراهنه .....فکر کنم اسمشم home kit و away kit باشه........
    اگه تو منیجر یا مربی گری بازی میکنی زیر همون صفحه اصلی( next match و office و team magement و ... نوشته...) سمت چپ زیر صفحه نوشته home kit واسه لباس تیم مهمان و سمت راست نوشته away kit واسه لباس تیم میزبان ......از اونجا میتونی تغییر بدی...........

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

اگه دوستانه بازی میکنی همون موقع انتخاب تیم گزینه سوم واسه تغییر پیراهنه .....فکر کنم اسمشم home kit و away kit باشه........
    اگه تو منیجر یا مربی گری بازی میکنی زیر همون صفحه اصلی( next match و office و team magement و ... نوشته...) سمت چپ زیر صفحه نوشته home kit واسه لباس تیم مهمان و سمت راست نوشته away kit واسه لباس تیم میزبان ......از اونجا میتونی تغییر بدی...........
    من فکر نکنم توی مربیگری همچین اختیاری باشد. یعنی فقط ظاهرسازیه یعنی منو و ددکمه هاش هست ولی هیچ تغییری نمیکنه. چون من یادم میاد که 3-4 بار عوض کردم ولی تو بازی تغییری ندیدم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •