دوست عزیز اگه اعتقاد دارید اون صحنه هایی که گفتم اشتباهه،اون یه بحث دیگست و می تونید دلیل بیارید که اشتباهه......
ولی شما دارید فرافکنی می کنید.....![]()
دوست عزیز اگه اعتقاد دارید اون صحنه هایی که گفتم اشتباهه،اون یه بحث دیگست و می تونید دلیل بیارید که اشتباهه......
ولی شما دارید فرافکنی می کنید.....![]()
نه.من فرافکنی نمیکنم.دارم حق رو به تیم شما و شما میدم.دارم قبول میکنم که بازیکنتون به علت خطای نانی داشت میرفت بیمارستان.باشه قبول.دارم قبول میکنم که رئال موقعیت خطرناک زیادی داشت!!!!همه چیز رو قبول میکنم!
تبریک میگم به رئالی های عزیز بابت صعود و به دوستان یونایتدی برای نمایش زیبای تیمشون!
به نظرم دیشب یونایتد خیلی منطقی و منظم بازی کرد، تا قبل از اون اخراج یونایتد بهتر بازی رو اداره کرد، همون طور که رئال توی برنابئو به مراتب بهتر بود، انتخاب دو دروازبان توی
بازی های رفت و برگشت کاملا گویای این قضیه هست به هر حال چیزی جز افسوس نیست که چرا تیم های اول و دوم قرن بیستم و دو تا از آماده ترین تیم های حال حاضر اروپا
این قدر زود باید به هم می خوردند، فقط افسوس!
اشاره ی مورینیو به برتری یونایتد در این بازی هم سوای از بازی خیلی خوب یونایتد، به نوعی ادای احترام به سر الکس و شاید حتی آماده کردن شرایط (خصوصا دید هوادارن یونایتد)
برای جانشینی احتمالی سر الکس بعد از رفتنش از یونایتد بود، به نظرم اگه مربی دیگه ای جز سر الکس روی نیمکت تیم روبه رو می بود (شخصی که ژوزه "رئیس" صداش می کنه)
ژوزه به شکل دیگه ای مصاحبه می کرد.
از نکات جالب ابتدای بازی اینکه به گفته ی اشخاصی که توی ورزشگاه بودند، استقبال از رونالدو با استقبال از 1000 امین بازی گیگز قابل مقایسه بوده و حتی پرشورتر!
نیمکت نشینی رونی از ابتدا و حضورش صرفا در زمانی که یونایتد نیاز مبرمی به گل داشت نا خودآگاه وضعیت بکهام توی بازی برگشت CL سال 2003 را تداعی می کرد.
بعد از اخراج نانی، مورینیو بلافاصله مودریچ را به بازی آورد، تعویض طلایی که در عرض چند دقیقه جریان بازی را کاملا عوض کرد، به هافبک رئال نظم داد، شوتی که زد فوق العاده بود،
شوتی که میشه گفت قفل بازی رو برای رئال باز کرد، روی گل دوم هم کاملا نقش داشت در ادامه ی بازی درخشانش توی ال کلاسیکوی روز شنبه باز هم ارزش های خودش را نشون
داد، مودریچی که بعد از از دست دادن تمرینات پیش فصل به خاطر انتقال دیر موقعی که داشت نتونست زود خودش را در ترکیب تیم جا بندازه ولی با این روند رو به رشدش میشه امید
داشت که بتونه جای خالی که توی بعضی از بازی ها مثل رویارویی با بایرن که در سال قبل حس میشد را پر کنه.
دوستان یونایتدی باور کنید کمتر هوادار واقعی هست که دوست داشته باشه تصمیم های مهم داوری روی جریان بازی تاثیر بگذاره و تا این حد که اتفاقات فوتبالی بازی رو تحت شعاع قرار بده...
اصلا دوست ندارم درباره ی مسائل داوری صحبت کنیم ولی ماشالا این قدر صحبت های بعد از بازی تحت تاثیر داوری قرار گرفته که گریزی نیست، همین اشاره که سر الکس به خاطر
"عصبانیت" از دست داور بازی توی کنفرانس مطبوعاتی شرکت نکرده، اون هم با وجود این قانون که همه سر مربی ها موظف به شرکت هستند و در صورت عدم شرکت جریمه نقدی میشند
گویای "تحت تاثیر قرار گرفتن بازی" هست.
وقتی صحبت از داوری میشه بهتره به هر دو بازی نگاه بشه، کرنری که یونایتد از روی اون به گل رسید آشکارا کرنر نبود، حالا ممکنه در کنار اون خطای وارن و مشکوک به کارت قرمز هم
عنوان بشه ولی تصمیم اشتباه کرنر منجر به گل بیشتر از 50 دقیقه قبل از اون تاثیر خودش را روی بازی و تاکتیک های رئال گذاشته بود و مطمئنا در اون صورت بازی به شکل دیگه ای
ادامه پیدا می کرد، بازی دیشب هم باز گل یونایتد توی شرایط آفساید روی پاس ولبک به ون پرسی رسید و در ادامه بعد از رفت و برگشت توپ وارد دروازه شد یعنی با این حساب یونایتد
با وجود نمایش بسیار خوبش در این بازی، در مجموع دو بازی رفت و برگشت دو گل (از دو گل!) نادرست را به خاطر تصمیم اشتباه داور به ثمر رسونده.
اون صحنه ی اخراج به اندازه ی کافی روش بحث شده، به نظر من توی اون سرعت و شدت، خطر آسیب جدی به آربلوئا وجود داشت و واقعا شانس آورد اما از طرف دیگه چون نانی رو
می شناسم فکر نمی کنم عمدی در کار بوده باشه، به قول روی کین باید بیشتر دقت می کرد که توی چه شرایطی می خواد تا این حد پاشو بالا بیاره اون هم با این سرعت، با این حال
قبول دارم که تصمیم سخت گیرانه ای بود (بد نیست یادی هم بکنیم از اون صحنه ی اخراج په په به روی دنی آلوز توی نیمه نهایی CL دو سال قبل، صحنه ای که هر چند به نظر خطرناک
می اومد اما بازبینی فیلم نشون میده که اصلا برخوردی صورت نگرفته! این مورد را از این جهت میگم که داوری قابل پیش بینی نیست، یکبار به ضرر یک تیم تموم میشه و یکبار به سود
اون تیم)، اما در ادامه ی بازی اون صحنه رافائل رو اگه دوستان از هر دو زاویه نگاه کنن می بینن رافائل از قبل از ضربه ی سر هیگواین کاملا جهت گیری کرده بود برای دفع این توپ و کاملا
آشکاره که دستشو از ابتدا داره برای سد توپ باز می کنه و با این حساب یک پنالتی+اخراج را به همراه داشته باشه،
DailyMail که از منابع شناخته شده انگلیسی هست در این مورد میگه:
Nani's dismissal might have looked harsh, but United were lucky Rafael didn't see red too
و در مورد اخراج نانی ادامه میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]However, I understand that the protection of players and ensuring their safety is drummed into UEFA referees at all seminars and with Pierluigi Collina, the European referees’ chief, sitting in the stand, Cakir will have felt enormous pressure to follow those guidelines.
Those elite UEFA referees watching will not have been surprised at the red card but the English ones would acknowledge they would not have dismissed a player for the same offence in a Premier League game.
اون صحنه ی آخر بازی هم می تونست یک پنالتی برای یونایتد گرفته بشه، هر چند که دیگه روی نتیجه ی کلی بازی تاثیری نمی گذاشت ولی می تونست نتیجه ی بازی رو منصفانه تر رقم بزنه.
به هر حال جای خالی یونایتد توی دور بعد کاملا احساس میشه!
...
به دورتموندی های عزیز هم تبریک میگم، فقط هایلایت های بازی رو دیدم ولی نمایششون به قدری قاطعانه بود که جای حرف و حدیثی باقی نمی گذاشت.
از جمله ی وین رونی خیلی خوشم اومد ...
Rooney: "Barca won over us with Football, Madrid won over us with a Robbery"
رونی: ”بارسا ما را با فوتبال برد، رئال مادرید ما را با دزدی برد.“
واقعا حق دورتموند توی بحث ها خورده میشهبه دورتموندی های عزیز هم تبریک میگم، فقط هایلایت های بازی رو دیدم ولی نمایششون به قدری قاطعانه بود که جای حرف و حدیثی باقی نمی گذاشت.
بخاطر بازی نه چندان حساسی که با شاختار داشته (با قیاس نسبت به بازی های دیگه) کمتر مورد ارزیابی قرار میگیره و اکثرا بازی های دیگه رو دنبال میکنن .
در صورتی که دورتموند توی مرحله گروهی نشون داده که چه تیم قدرتمندیه و میتونه برای هر تیمی خطرناک باشه .
شخصا از بازگشت دورتموند به سطح اول اروپا لذت میبرم . یک زمانی و اون قدیما که شبکه سه بازی های المان رو پوشش میداد بدجوری بازی های دورتموند رو دنبال میکردم
الان هم اکثر بازی هاش رو دنبال میکنم . ولی بازی دیشب رو نتونستم بصورت زنده ببینم بخاطر بازی رئال و منچستر .
ولی همین که دورتموند به مرحله بعد صعود کرد خبر خوبیه .
البته شاختار هم در کارهای دفاعی تا حدودی ضعیف و پر اشتباه نشون داد ولی با این حال خط حمله دورتموند اون بُرندگی مورد نیاز رو داره و خیلی هم بیشتر داره.
از بازی مارکو رویس هم بسی لذت بردیم![]()
بازی پیچیده ای بود... منچستر آماده بازی کرد و تا قبل از اخراج تقریبا کنترل بازی رو در اختیار داشت و بازی طوری پیش می رفت که به نظر میومد منچستر داره میره برای صعود کردن، بعد از اخراج (صحیح یا غلط، خیلی از نظر فنی فوتبال مهم نیست) مورینیو ریسک کرد با بیرون آوردن یک مدافع و اضافه کردن مودریچ، فرگوسن هم باید ولبک یا ون پرسی رو بیرون می کشید و یک هافبک دفاعی یا مدافع اضافه می کرد تا بازی رو ببنده چون واضح بود رئال با اون فشاری که میاره قطعا به گل خواهد رسید و بعد کار برای منچستر بسیار دشوار می شد (فرضا که گل دوم رو هم نمی خوردن و بازی به وقت اضافه می کشید، بیشتر از 1 ساعت بازی کردن با یک یار کمتر خودش شانس یک تیم رو شدیدا پایین میاره). تنها راه پیش روی فرگوسن دفاع کردن کامل بود که اصلا گل نخوره و همون 0-1 بازی رو تموم کنه، که این راه رو انتخاب نکرد.
طرفداران رئال ناراحت نشن، ولی ما از رئال همچین نمایش قدرتمند و مقتدری ندیدیم، حتی بعد از 10 نفره شدن منچستر هم درخشش دروازبان رئال و کمی شانس (پنالتی دقیقه 93) باعث شد رئال بیشتر گل نخوره. به هر حال گذشت و قطعا رئال برای قهرمانی در اروپا تست های سخت تری رو در پیش خواهد داشت، قطعا عبور از یوونتوس یا بایرن یا دورتموند یا حتی میلان (یا بارسا) به این سادگی نخواهد بود. بازی های جذابی در راهه. تیمی که خوب دفاع کنه و فرصت ضد حمله به رئال نده می تونه براشون خیلی مشکل ایجاد کنه.
دوست عزیز شما باید این رو هم در نظر بگیرین که رئال قبل از این بازی،دو بازی طاقت فرسا و فشرده با بارسلونا انجام داده بود که یه دونه از این بازی ها هم می تونه کاملا توان یه تیم رو بگیره ،
ولی مورینیو تونست تا حدی تبعات این دو تا بازی رو کاهش بده و تیم رو با آمادگی نسبی به منچستر بفرسته...
منچستریونایتد ۱ – ۲ رئال مادرید،صعود با حقارت !
یا بهتره بگیم منچستر یوتایتد 1 - 2 تیم داوری
مورینیو : ” خیلی بد بودیم و استحقاق پیروزی نبودیم ! تیم بهتر حذف شد ! در مورد کارت قرمز چیزی نمی دانم !!!”
واقعا متاسفم برای تیم داوری، یه موقع هایی داور یه اشتباه می کنه ولی ما میگیم که باید خوب بازی می کردیم که اشتباه داور رومون تاثیر نذاره .
ولی یه موقع هایی خوب بازی می کنی و داور سر تیمو رسما می بره.
اینکه پنالتی گرفته شد یا نشد یا داور فلان خطا رو دید یا ندید جزو اشتباهات داوری نوع اوله، فدای سرم، قابل جبرانه.
ولی اینکه یه بازیکن رو بی خود و بی جهت اخراج کنن، دیگه قابل بخشش.
ما تیم برتر زمین بودیم، رئال هیچ شانسی جلوی ما نداشت، دیگه نمی دونم باید چیکار می کردیم !
تیم داوری به داد رئال مادرید و مورینیو رسید.
همیشه تبریک می گفتم ولی اینبار این پیروزی بی ارزش رو به رئالی ها تبریک نمی گم.
شاید هواداری با واجدان تر رئالی الآن حس فرانسوی ها رو بعد از بازی با ایرلند در مقدماتی جام جهانی داشته باشن.
به هر حال خسته نباشن واقعا.توی هر پست ارزش بازیکناشون چند برابر ما بود، آخرش با کمک داور بردن .
متاسفم
واقعا متاسفم .
جدا از بحث داوری یونایتد نشون داد فاصله ای بین رئال و منچستر نیست
اگر یونایتد قدر موقعیت هاشو می دونست خیلی راحت صعود می کرد
اما در مورد داوری
داورکه افتضاح بود و تصمیم های غلطی گرفت که به ضرر هر دو تیم تموم شد
اما واقعا ضرر منچستر بیشتر از رئال بود اصلا در مورد رافائل و یا پنالتی روی اورا صحبت نمی کنم
اما صحنه اخراج نانی مسخره ترین تصمیم ممکن رو داور گرفت نانی کاملا برای کنترل توپ رفته بود و حتی وقتی پاشو اورد بالا توپ 10-20 سانت با پاش فاصله داشت
و اربلوا رو ندید ...درسته که تا حدودی بی احتیاطی کرد ولی واقعا جریمه بی احتیاطی کارت قرمز نیست
دوستان میان از تعویض خوب مورینیو می گن که مودریچ رو اورد تو زمین اما اینو نمی گن که مودریچ به اربلوا اومد تو.
اگر نانی اخراج نمی شد مطمئنا مورینیو یه همچین ریسکی نمی کرد تو دقیقه 60 .
اضافه شدن یه هافبک به رئال و اخراج یه هافبک دیگه از منچستر بود که باعث اون فشار شدید شد و گرنه تا قبل از اخراج رئال موقعیت خاصی نداشت
قطعا در طول دو بازی هر دو تیم از داوری ضرر کردن اما اون اخراج مهمترین اتفاق در مجموع دو بازی بود نه هند رافائل نه پنالتی روی اورا نه افساید فن پرسی هیچ کدوم در این حد تاثیر گذار نبودن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)