تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 25 اولاول ... 10161718192021222324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 249

نام تاپيک: کلوپ msi GE60 & GE70

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بعد یه سوال دیگه دوستان
    این GE60 کانفیگی نداره که صفحه اش مات نباشه؟
    من چشمم با صفحات مات مشکل داره...
    اصلا نمیتونم با این صفحه ها کنار بیام.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
    بالاترین کانفیگ داخل کشور گرافیک :

CPUIntel Core i7 4700MQ Haswell 2.4Ghz up To 3.4Ghz 6MB
    ChipsetIntel® HM87
    LCD15.6 inch (1920x1080) Full HD
    VGANvidia GeForce GTX850MGraphics VRAM2GB GDDR5
    Memory8GB DDR3
    128 ssd
    + 1tb 7200rpm

خارج از ایران با گرافیک gtx860 هم هست

مطمئن هستین چشمتون با مات مشکل داره؟! آخه معمولا براق واسه انعکاس نورش مشکل ایجاد میکنه
    فکر نمی کنم کانفیگ براق داشته باشه چون اکثرا گیمر ها و لپ تاپ های گیمینگ رابطه خوبی باهاش ندارن

2. 2 کاربر از Akom@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بالاترین کانفیگ داخل کشور گرافیک :

CPUIntel Core i7 4700MQ Haswell 2.4Ghz up To 3.4Ghz 6MB
    ChipsetIntel® HM87
    LCD15.6 inch (1920x1080) Full HD
    VGANvidia GeForce GTX850MGraphics VRAM2GB GDDR5
    Memory8GB DDR3
    128 ssd
    + 1tb 7200rpm

خارج از ایران با گرافیک gtx860 هم هست

مطمئن هستین چشمتون با مات مشکل داره؟! آخه معمولا براق واسه انعکاس نورش مشکل ایجاد میکنه
    فکر نمی کنم کانفیگ براق داشته باشه چون اکثرا گیمر ها و لپ تاپ های گیمینگ رابطه خوبی باهاش ندارن
    من هفته پیش یه لنوو z510 خریدم ولی بعد از سه روز با 400 هزار تومن ضرر فروختمش. فقط به این خاطر که صفحه اش شدیدا چشممو اذیت میکرد.
    از طرفی لپ تاپ ابزار کارمه و صفحه اش واسم خیلی مهمه.بعضی روزا تا 10 ساعت باید به صفحه اش خیره بشم... تو اون سه روزی که لنوو رو داشتم چشمام قرمز قرمز بود.
    واسه همین از صفحات مات فراریم. اصلا با کیفیت تصویرشون حال نمیکنم...
    در مورد تاپ ترین کانفیگش،مگه یه کانفیگ با پردازنده 4800mq نداره؟؟

و در نهایت شما بین این لپ تاپ و ایسوس N550 تاچ کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
    ممنون...

پروفشنال amirfakhrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

صفجه براق چشم رو بیشتر اذیت می کنه و از این جهت صفحه مات بهتر است. درکل روز شاید 5،6 ساعت با لپ تاپ(msi ge60) کار می کنم و اصلا چشمم رو اذیت نمی کنه.
    اگر اولویت شما کیفیت صفحه نمایش است n550 گزینه بهتری است. با اینحال کیفیت صفحه نمایش msi هم قابل قبول است.
    از نظر سخت افزاری msi بهتر است و به خاطر اینکه از سری گیمینگ می باشد برای کار طولانی مدت در شبانه روز مناسبتر است.
    از نظر قیمت msi به صرفه تر است و با دارا بودن پورت msata می توان حافظه ssd رو در کنار هارد اصلی نصب کنیم.
    آن مدلی که پردازنده 4800 داشت مدل قدیمی تر است که دو ماه پیش وارد شد و شاید بتونید پیدا کنید.

5. این کاربر از amirfakhrian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

صفجه براق چشم رو بیشتر اذیت می کنه و از این جهت صفحه مات بهتر است. درکل روز شاید 5،6 ساعت با لپ تاپ(msi ge60) کار می کنم و اصلا چشمم رو اذیت نمی کنه.
    اگر اولویت شما کیفیت صفحه نمایش است n550 گزینه بهتری است. با اینحال کیفیت صفحه نمایش msi هم قابل قبول است.
    از نظر سخت افزاری msi بهتر است و به خاطر اینکه از سری گیمینگ می باشد برای کار طولانی مدت در شبانه روز مناسبتر است.
    از نظر قیمت msi به صرفه تر است و با دارا بودن پورت msata می توان حافظه ssd رو در کنار هارد اصلی نصب کنیم.
    آن مدلی که پردازنده 4800 داشت مدل قدیمی تر است که دو ماه پیش وارد شد و شاید بتونید پیدا کنید.
    ممنون از لطفتون.
    اما طبق تحقیقاتی که کردم فهمیدم که قدرت سخت افزاری n550 حتی مقداری هم بیشتره. البته اصلا محسوس نیست. اما کمتر هم نیست.
    درسته که gtx 850m از نوع ddr3 هست، ولی به واسطه فرکانس هسته بیشتر، توی بازی ها و بنچ مارکها بهتر عمل میکنه. اگه یه سر به نوت بوک چک بزنید متوجه میشید.
    از طرفی لپ تاپ ام اس آی به علت اینکه فنش همیشه روشنه و حتی در حالت آیدل هم خاموش نمیشه( طبق بررسی نوت بوک چک) در روشن موندن های طولانی یکم استهلاک داره(مربوط به فن) که البته خیلی اهمیتی نداره و البته نویز بیشتری تولید میکنه.
    با توجه به اینکه گیمر حرفه ای نیستم فکر کنم ایسوس انتخاب بهتری باشه.
    از راهنمایی خوبتون بسیار ممنونم.
    با آرزوی بهترین ها...

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون از لطفتون.
    اما طبق تحقیقاتی که کردم فهمیدم که قدرت سخت افزاری n550 حتی مقداری هم بیشتره. البته اصلا محسوس نیست. اما کمتر هم نیست.
    درسته که gtx 850m از نوع ddr3 هست، ولی به واسطه فرکانس هسته بیشتر، توی بازی ها و بنچ مارکها بهتر عمل میکنه. اگه یه سر به نوت بوک چک بزنید متوجه میشید.
    از طرفی لپ تاپ ام اس آی به علت اینکه فنش همیشه روشنه و حتی در حالت آیدل هم خاموش نمیشه( طبق بررسی نوت بوک چک) در روشن موندن های طولانی یکم استهلاک داره(مربوط به فن) که البته خیلی اهمیتی نداره و البته نویز بیشتری تولید میکنه.
    با توجه به اینکه گیمر حرفه ای نیستم فکر کنم ایسوس انتخاب بهتری باشه.
    از راهنمایی خوبتون بسیار ممنونم.
    با آرزوی بهترین ها...

بر چه اساسی اینو می گید؟!
    اتفاقا من هر چی بنچ مارک و فریم ریت واسه بازی ها دیدم خصوصا در مورد کارت گرافیک این لپتاپ msi عملکرد به وضوح بهتری داشته
    جالبه که ریویو نوت بوک چک هم همه جا میگه 850 ddr5 به وضوح بهتره، شما از کجا اینو متوجه شدین نمیدونم!

فقط تو pcmark کمی کم آورده که اونم به خاطر هاردش هست، چون مدلی که نوتبوک چک تست کرده یه هارد 5400 نه چندان جالب داره
    گرچه بازم تو pcmark7 بهتر عمل کرده

3DMark 11 - 1280x720 Performance
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4616 Points ∼35%
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2735 Points ∼21%-41%
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4716 Points ∼36%+2%
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4659 Points ∼35%+1%
    3DMark (2013)
    1280x720 Ice Storm Standard Score
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 90772 Points ∼61%
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 70024 Points ∼47%-23%
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 100649 Points ∼68%+11%
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 99736 Points ∼67%+10%
    1280x720 Cloud Gate Standard Score
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 12726 Points ∼52%
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8871 Points ∼37%-30%
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 14681 Points ∼61%+15%
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 13962 Points ∼58%+10%
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8632 Points ∼36%-32%
    1920x1080 Fire Strike Standard Score
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2766 Points ∼28%
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1508 Points ∼15%-45%
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3404 Points ∼34%+23%
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2801 Points ∼28%+1%
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1527 Points ∼15%-45%

فریم ریت بازی هارو هم مقایسه کنید بتری msi محسوسه

از لحاظ پرفورمنس n550 کم میاره، برتری n550 صفحه نمایشش هست (که طبیعیه به خاطر مولتی مدیا بودن)

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بر چه اساسی اینو می گید؟!
    اتفاقا من هر چی بنچ مارک و فریم ریت واسه بازی ها دیدم خصوصا در مورد کارت گرافیک این لپتاپ msi عملکرد به وضوح بهتری داشته
    جالبه که ریویو نوت بوک چک هم همه جا میگه 850 ddr5 به وضوح بهتره، شما از کجا اینو متوجه شدین نمیدونم!

فقط تو pcmark کمی کم آورده که اونم به خاطر هاردش هست، چون مدلی که نوتبوک چک تست کرده یه هارد 5400 نه چندان جالب داره
    گرچه بازم تو pcmark7 بهتر عمل کرده

3DMark 11 - 1280x720 Performance
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4616 Points ∼35%
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2735 Points ∼21%-41%
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4716 Points ∼36%+2%
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4659 Points ∼35%+1%
    3DMark (2013)
    1280x720 Ice Storm Standard Score
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 90772 Points ∼61%
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 70024 Points ∼47%-23%
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 100649 Points ∼68%+11%
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 99736 Points ∼67%+10%
    1280x720 Cloud Gate Standard Score
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 12726 Points ∼52%
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8871 Points ∼37%-30%
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 14681 Points ∼61%+15%
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 13962 Points ∼58%+10%
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8632 Points ∼36%-32%
    1920x1080 Fire Strike Standard Score
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2766 Points ∼28%
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1508 Points ∼15%-45%
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3404 Points ∼34%+23%
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2801 Points ∼28%+1%
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1527 Points ∼15%-45%

فریم ریت بازی هارو هم مقایسه کنید بتری msi محسوسه

از لحاظ پرفورمنس n550 کم میاره، برتری n550 صفحه نمایشش هست (که طبیعیه به خاطر مولتی مدیا بودن)
    این آمار و ارقامی که شما آوردید اصلا مربوط به GE60 یا N550 نیست!
    ماله GE70 و N750 هست گویا...
    به تصویر ضمیمه شده نگاه کنید؛ رتبه گرافیک GTX 850m در بین کارتهای گرافیک 49 هست؛ در حالی که GTX 765m رتبه ی 54 رو داره.(نوت بوک چک).
    از طرفی Asus N550 i7&GTX850m تونسته از سایت نوت بوک چک امتیاز 100 درصد رو بگیره؛ به لینک زیر مراجعه کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تعداد خیلی کمی از لپ تاپ ها میتونن همچین امتیازی رو بگیرن. در مقابل ام اس آی GE60 تونسته امتیاز 83 درصد رو بگیره:
    این امتیاز مربوط به نسبت قیمت به کارایی هست.
    با اینکه ایسوس قیمت بالاتری داره ولی با این حال امتیاز 100 درصد رو گرفته و این نشون دهنده برتری محسوس اون هست.

اون بنچمارکهایی که شما دیدید مربوط به N550 با پردازنده i5 و گرافیک gt 750 هست. اون مدل اصلا مورد بحث ما نیست.
    به هر حال این برتری هم باید وجود داشته باشه تا اون اختلاف قیمت 400 هزار تومنی توجیح بشه.
    پس خیلی غیر طبیعی و غیر قابل قبوب نیست. چون این دو تا لپ تاپ اصلا در یک قیمت نیستن.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

این آمار و ارقامی که شما آوردید اصلا مربوط به GE60 یا N550 نیست!
    ماله GE70 و N750 هست گویا...
    به تصویر ضمیمه شده نگاه کنید؛ رتبه گرافیک GTX 850m در بین کارتهای گرافیک 49 هست؛ در حالی که GTX 765m رتبه ی 54 رو داره.(نوت بوک چک).
    از طرفی Asus N550 i7&GTX850m تونسته از سایت نوت بوک چک امتیاز 100 درصد رو بگیره؛ به لینک زیر مراجعه کنید:
    تعداد خیلی کمی از لپ تاپ ها میتونن همچین امتیازی رو بگیرن. در مقابل ام اس آی GE60 تونسته امتیاز 83 درصد رو بگیره:
    این امتیاز مربوط به نسبت قیمت به کارایی هست.
    با اینکه ایسوس قیمت بالاتری داره ولی با این حال امتیاز 100 درصد رو گرفته و این نشون دهنده برتری محسوس اون هست.

اون بنچمارکهایی که شما دیدید مربوط به N550 با پردازنده i5 و گرافیک gt 750 هست. اون مدل اصلا مورد بحث ما نیست.
    به هر حال این برتری هم باید وجود داشته باشه تا اون اختلاف قیمت 400 هزار تومنی توجیح بشه.
    پس خیلی غیر طبیعی و غیر قابل قبوب نیست. چون این دو تا لپ تاپ اصلا در یک قیمت نیستن.

سخت افزار مشابه هست دوست عزیز و همچنین سیستم کولینگ و طراحی
    شما گفتین نوتبوک چک، منم از همون سایت براتون گذاشتم و چون n550jk i7 و ge60 apache بررسی نشده بوده از 17 اینچی هاشون استفاده کردم
    ضمنا شما دارین n550 سری جدید رو با ge60 سری قدیم مقایسه می کنید؟!
    آخرش هم به این نتیجه می رسید که n550 بهتره
    خوب ge60 هم 850 ddr5 داره! که قوی تر از 850 عادی هست!
    اون امتیاز هم جوک بود دوست عزیز همین n750 83 گرفته، اون مدل هنوز ریویو نشده که امتیاز بگیره!!
    ایسوس فقط مدت کوتاهی هست که گرون تر از ge60 شده و تا همین چند وقت پیش هم قیمت بودند که این بر می گرده به سیاست شرکت ها
    (قیمت قبلی هر دو 1200 دلار بود که msi مدل 850 رو 100 دلار و مدل 860 رو 50 دلار قیمتش رو کم کرد که البته معمولا این کارو می کنه و هر سری بعد از مدتی ارزون میشه برخلاف ایسوس)
    اگه بخوام هم قیمت مقایسه کنم اون وقت n550 باید با ge60 apache pro مقایسه کنم که gtx860 داره و دیگه هیچ حرفی واسه گرافیک n550 نمی مونه
    بحث من روی مدل فعلی شرکت ها هست

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سخت افزار مشابه هست دوست عزیز و همچنین سیستم کولینگ و طراحی
    شما گفتین نوتبوک چک، منم از همون سایت براتون گذاشتم و چون n550jk i7 و ge60 apache بررسی نشده بوده از 17 اینچی هاشون استفاده کردم
    ضمنا شما دارین n550 سری جدید رو با ge60 سری قدیم مقایسه می کنید؟!
    آخرش هم به این نتیجه می رسید که n550 بهتره
    خوب ge60 هم 850 ddr5 داره! که قوی تر از 850 عادی هست!
    اون امتیاز هم جوک بود دوست عزیز همین n750 83 گرفته، اون مدل هنوز ریویو نشده که امتیاز بگیره!!
    ایسوس فقط مدت کوتاهی هست که گرون تر از ge60 شده و تا همین چند وقت پیش هم قیمت بودند که این بر می گرده به سیاست شرکت ها
    (قیمت قبلی هر دو 1200 دلار بود که msi مدل 850 رو 100 دلار و مدل 860 رو 50 دلار قیمتش رو کم کرد که البته معمولا این کارو می کنه و هر سری بعد از مدتی ارزون میشه برخلاف ایسوس)
    اگه بخوام هم قیمت مقایسه کنم اون وقت n550 باید با ge60 apache pro مقایسه کنم که gtx860 داره و دیگه هیچ حرفی واسه گرافیک n550 نمی مونه
    بحث من روی مدل فعلی شرکت ها هست
    دوست عزیز تو کشور ما اصلا n550 با گرافیک 750m وجود نداره.
    تا بوده همین نسخه gtx 850m بوده!!!
    ار ابتدا هم مقایسه بین همینا بوده!
    من نه ام اس آی دارم و نه ایسوس که بخوام الکی از لپ تاپ خودم تعریف کنم. حسابی تحقیق کردم تا بتونم انتخاب درستی انجام بدم.
    در ضمن اون سایت نوت بوک چک هم سایت معتبری هست و مطمین باشید بیشتر از من و شما کارشون رو بلدن و بعید میدونم واسه خنده و الکی به چیزی امتیاز بدن!
    از طرفی ge60 آپاچی پرو هم قابل قیاس با ایسوس n550 نیست چون قیمتش بیشتره.
    بحث ما هم از ابتدا مقایسه دوتا لپ تاپ زیر بوده و در پی انتخاب یکی از این دوتا بودم:
    msi ge60 i7 : Gtx 765m
    vs
    asus n550 i7 :Gtx 850m

لطفا تعصباتتون رو کنار بذارید. من توی همون پست اول هم گفتم که تفاوت پرفورمنس این دوتا اصلا محسوس نیست و اصلا ارزش بحث کردن نداره.
    فقط چون ایسوس چندتا مزیت مثل صفحه نمایش به مراتب بهتر و لمسی،صدای به مراتب بهتر ، Leap motion و کیفیت ساخت بهتر رو داره، اگه کسی داشته باشه بهتره 400 تومن بیشتر هزینه کنه و همون ایسوس رو بخره...
    همین.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست عزیز تو کشور ما اصلا n550 با گرافیک 750m وجود نداره.
    تا بوده همین نسخه gtx 850m بوده!!!
    ار ابتدا هم مقایسه بین همینا بوده!
    من نه ام اس آی دارم و نه ایسوس که بخوام الکی از لپ تاپ خودم تعریف کنم. حسابی تحقیق کردم تا بتونم انتخاب درستی انجام بدم.
    در ضمن اون سایت نوت بوک چک هم سایت معتبری هست و مطمین باشید بیشتر از من و شما کارشون رو بلدن و بعید میدونم واسه خنده و الکی به چیزی امتیاز بدن!
    از طرفی ge60 آپاچی پرو هم قابل قیاس با ایسوس n550 نیست چون قیمتش بیشتره.
    بحث ما هم از ابتدا مقایسه دوتا لپ تاپ زیر بوده و در پی انتخاب یکی از این دوتا بودم:
    msi ge60 i7 : Gtx 765m
    vs
    asus n550 i7 :Gtx 850m

لطفا تعصباتتون رو کنار بذارید. من توی همون پست اول هم گفتم که تفاوت پرفورمنس این دوتا اصلا محسوس نیست و اصلا ارزش بحث کردن نداره.
    فقط چون ایسوس چندتا مزیت مثل صفحه نمایش به مراتب بهتر و لمسی،صدای به مراتب بهتر ، Leap motion و کیفیت ساخت بهتر رو داره، اگه کسی داشته باشه بهتره 400 تومن بیشتر هزینه کنه و همون ایسوس رو بخره...
    همین.

n550jv پس چیه اون وقت؟! داداش شما از بازار خبر نداری، نه از داخل و نه از خارج!
    طوری هم میگین تا بوده همین بوده که انگار نمی دونین الان 5-6 ماه هم نیست که این لپتاپ سری جدید وارد شده
    تازه بر اساس استدلال شما هم خوب الان ge60 apche با گرافیک 850 فروش رسمی داره و اتفاقا مدل قبلی کمیاب شده

ge60 apche pro و n550 jk هر دو 1200 دلار هستن، که قیمت شون دقیقا مساویه! حالا چطوریه که ge60 بیشتره خدا میدونه

اون 100% اصلا از ریویو نوتبوک چک نیست چون هنوز ریویو نکرده! از ریویو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که 100% داده
    جالبه شما 83 درصد n750 رو نمی بینین، یعنی 17 اینچ بودن این قدر چیز بدیه؟!!
    اگه خود نوتبوک چک ریویو کرده بود خوب یه چیزی
    در اخر هم پس به نظرتون این 5% هم منطقیه؟!

داداش من خودم به خیلی ها همین جا n550 پیشنهاد دادم و قبولش دارم این لپتاپ رو
    اما شما وقتی مدل جدید ge60 داخل کشور هست داری مدل قبلی رو با n550 مقایسه می کنی!
    خوب اگه می خوای خوب انتخاب کنی این دو تا باید مقایسه بشن
    به نظر من این شما هستین که رو این لپتاپ تعصب عجیبی دارین و حاضرین با مدل قبلی یه شرکت مقایسه کنید تا بگید این بهتره!
    وگرنه من این برتری هایی که گفتین رو قبول دارم چون لپاپ سری مولتی مدیاست!
    Last edited by Akom@n; 12-07-2014 at 13:47.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

n550jv پس چیه اون وقت؟! داداش شما از بازار خبر نداری، نه از داخل و نه از خارج!
    طوری هم میگین تا بوده همین بوده که انگار نمی دونین الان 5-6 ماه هم نیست که این لپتاپ سری جدید وارد شده
    تازه بر اساس استدلال شما هم خوب الان ge60 apche با گرافیک 850 فروش رسمی داره و اتفاقا مدل قبلی کمیاب شده

ge60 apche pro و n550 jk هر دو 1200 دلار هستن، که قیمت شون دقیقا مساویه! حالا چطوریه که ge60 بیشتره خدا میدونه

اون 100% اصلا از ریویو نوتبوک چک نیست چون هنوز ریویو نکرده! از ریویو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که 100% داده
    جالبه شما 83 درصد n750 رو نمی بینین، یعنی 17 اینچ بودن این قدر چیز بدیه؟!!
    اگه خود نوتبوک چک ریویو کرده بود خوب یه چیزی
    در اخر هم پس به نظرتون این 5% هم منطقیه؟!

داداش من خودم به خیلی ها همین جا n550 پیشنهاد دادم و قبولش دارم این لپتاپ رو
    اما شما وقتی مدل جدید ge60 داخل کشور هست داری مدل قبلی رو با n550 مقایسه می کنی!
    خوب اگه می خوای خوب انتخاب کنی این دو تا باید مقایسه بشن
    به نظر من این شما هستین که رو این لپتاپ تعصب عجیبی دارین و حاضرین با مدل قبلی یه شرکت مقایسه کنید تا بگید این بهتره!
    وگرنه من این برتری هایی که گفتین رو قبول دارم چون لپاپ سری مولتی مدیاست!
    در مورد n550jv هم حق با شماست.دقت نکرده بودم.
    ولی اون قیمتش حدود 3100 هست و اصلا بحثش جداست.
    از ابتدا هم مقایسه بین این دو تا بوده؛ این صد بار:
    msi ge60 i7 gtx765m
    asus n550 i7 gtx850m
    ما اصلا به مدلای دیگه چیکار داریم؟؟؟
    من دارم تحقیق میکنم تا بتونم بین اون دوتا یکی رو انتخاب کنم و بخرم.
    در ضمن نسخه جدید GE60 که مجهز به گرافیک GTX 860m هست تو ایران پیدا میشه؟
    من حاظرم بخرم! کجا داره و قیمت؟
    من که هیچ جا ندیدم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •