تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 39 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 389

نام تاپيک: .: صندلی داغ انجمن ورزش :. >> با حضور kasra_khan2003 ناظر انجمن فوتبال خارجی

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خدا بگم چیکارت نکنه کسری ، اومده بودم پست خداحافظی بزنماآآآآآآ

سلام،

سلام به روی ماهت

تا الان دیگه یا باید تو سوخته باشی، یا بخاطر سوالات سرد ما صندلیت یخ کرده باشه

ما که سالهاست سوختیم ، کلا ما نسل سوخته هستیم اینم روش

نظرت درباره این شعر خیام چیه؟

قومی متفکرند در مذهب و دین قومی به گمان افتاده در راه یقین
    می ترسم ازآنکه بانگ درآید روزی کای بیخبران راه نه آن است و نه این

اول از همه بگم دوتا اصلاحیه زدم به شعرت که باید حذف بشه تا شعر درست بشه ( با قرمز مشخص کردم )

من کلا خیلی تحت تاثیر خیام قرار میگیرم همیشه و رباعی هاشو که میخونم به رویا میرم ؛ یعنی واقعا چقدر خوب میشه که اینایی که خیام میگه درست باشه مثلا :

زان پیش که بر سرت شبیخون آرند / فرمای که تا باده گلگون آرند
    تو زر نی ای غافل نادان که ترا / درخاک نهند و باز بیرون آرند

من اول یه توضیح کلی بدم ؛ خیلی ها میان خیام رو میکوبن به این علت که صادق هدایت به عنوان یک فرد نهیلیست طرفدارش بوده و درباره اش کتاب نوشته ! یعنی مغالطه ! مثل اینی که برخی میگن هرجا "دشمن" هرچی گفت عکسش درسته !

عده ای هم چهاچوب فکرشون اونقدر محدوده که فکر میکنن خدای اونها که در قالب تعریف محدود شده با خدای خیام یکیه ؛ در صورتیکه خیام شاید خدایی متفاوت با خدایی که مذهب عرضه میکنه داشته باشه ...

یه عده ای هم میان میگن که آقا این اشعار اصلا برای خیام نیست و بهش منتسب شده /

خیام از این اشعاری که بوضوح حقانیت و حقیقت برخی باورهای بنیادی مذهب رو رد میکنه زیاد داره ، مثل اونی که نوشتم و مثل همینی که خودت نوشتی و معمولا با دید طنزپردازانه ای هم این کار رو کرده .

یا :

گویند کسان بهشت با حور خوش است
    من می گویم که آب انگور خوش است
    این نقد بگیر و دست از آن نسیه بدار
    کاواز دهل شنیدن از دور خوش است

یا :

تا چند زنم به روی دریاها خشت
    بیزار شدم ز بت پرستان کنشت
    خیام که گفت دوزخی خواهد بود
    که رفت به جهنم و که امد ز بهشت

یا :

ناکرده گنه در این جهان کیست بگو
    آن کس که گنه نکرد چون زیست بگو
    من بد کنم و تو بد مکافات دهی
    پس فرق میان من و تو چیست بگو

این هم که گفته میشه رباعیات خیام با دید عرفانی باید خونده بشه به نظرم گزافه ای بیش نیست ( با کمال احترام البته ) چون خیام در کتاب نوروزنامه به شدت علاقه اش به آیین کهن ایران و رسوم زرتشت رو عیان میکنه و دید ضد مذهبیش طبیعی هست .

نظرت درباره حضرت حافظ چیه؟ مخصوصاً درباره فال حافظ، دلیل اینکه اکثراً افراد جواب نیت خودشون رو در فال حافظ میبینن چیه؟ واقعاً حضرت از غیب خبر داره یا دلیلش شیوه ی ادبی حافظ هست که میشه تقریباً هربیتش یه موضوعی رو بیان میکنه و در کل یک موضوع هست.

راستش رازی نهفته هست در اشعار حافظ ، رازی که مقبولیتی که حافظ بعد از قرنها داره و محبوبیتی که اون داره رو حتی سعدی و مولانا ندارند ؛ ما این همه شاعر داشتیم ولی هیچکدومشون موندگار نشدن ... اما اون راز چیه ؟ من نمیدونم !

به نظرم حافظ " رند" ترین انسان عصر خودش هم بوده چون برخی جاها در برخی ابیاتش واقعا نمیشه کتمان کرد که منطورش از می ، می و باده ی الهی و عرفانی بوده باشه

2. 8 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خب خب خب

ممنون از دوستانی که من رو تحمل کردند به هرنحوی /

مهلت من هم به پایان رسید و از همینجا خداحافظی میکنم با دوستان گرامی در صندلی داغ ( البته به عنوان میهمان ! )

از اینکه در مورد برخی سوالات هم نتونستم نظرم رو کامل بگم و به نوعی سوال رو پیچوندم عذرخواهی میکنم چون مطمئنا با محدودیت ها آشنا هستن همه ی دوستان/

اگر هم حرفی زدم که باعث رنجش کسی شد همینجا ازش حلالیت میطلبم

من برای حسن ختام سه تا یادگاری میزارم اینجا :

1- آهنگ خاکستری از ابی ( که بهترین آهنگی هست که من شنیدم و میشنوم هرروز و به نظرم تکنیکی ترین آهنگی هست که ابی خونده )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2- آهنگ فردا تو راهه از بتی نازنین ؛ که واقعا بازگشتی فوق العاده داشت با این آهنگ بعد از سالها / این آهنگ واقعا واقعا فوق العاده هست هم از نظر موسیقیایی و هم از لحاظ ترانه ، و صدا و خوندن بتی هم که معرکه هست ؛ یک عاشقانه ی لطیف و پر از امید و احساس ...

3- در نهایت یک ویدئو میزارم از یکی از آخرین اجراهای حسن گلنراقی فقید از آهنگ مرا ببوس ( اگر اشتباه نکنم در سرای سالمندان هست این اجرا ) ؛ که واقعا اوج احساس و اوج افسوس رو میشه از حنجره ی این مرد حس کرد ، مردی که به احترام آهنگ مرا ببوس و بازخوردی که ازش داشت هرگز آهنگ دیگه ای نخوند ... ( به غیر از دنباله ی همین آهنگ که خیلی ها احتمالا نشنیدنش با نام " ستاره مرد" و با همون وزن شعری و موسیقیایی مرا ببوس و به خاطر همین دنباله بود که شائبه ی سیاسی بودن این آهنگ بوجود اومد ) :

ممنون از تمامی دوستان گرامی

-------------------------------------------

میهمان بعدی صندلی داغ انجمن ورزش متعاقبا اعلام میگردد

4. 17 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سروش جان خسته نباشی، یه موقع بخاطر اون صحبت من که خداحافظی نکردی؟

در مورد تصحیح شعر هم، قسمت اول رو موافقم، اشتباه من بود. اما قسمت دوم رو نه البته شما پیشکسوتی، ولی تو کتاب من اینجوری نوشته.

ضمن اینکه با شعر ابی، داغونمون کـــــــردی!

پیشنهاد: یه کانالی معرفی کنین که ما خودمون رای گیری کنیم کی بیاد بشینه (البته با موافقت نهایی خود اون شخص).
    Last edited by kasra_khan2003; 02-01-2013 at 18:14.

6. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

نه آقا یعنی چی تازه می خواستیم پکیج ها بعدی رو تدارک ببینیم

خسته نباشی سروش جان ، حالا که دیگه وقت رفتنه بهتره نقطه ی تاریکی نمونه:

دوست خوبم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که متاسفانه اسمشون رو نمیدونم ولی وقتی پست هاش رو میخونم انگار خود من هستم که پست دادم
    این دیگه از اون مشکلات اسم مستعار هست متاسفانه ؛ معراج هستم. فقط در مورد اون آخر جمله باید بگم یا پست های من این قدر بده یا پست های شما این قدر (باز هم) بده در هر حالت وضعیت باخت باخته متاسفانه!

اما جواب اون عکس با عنوان "کیه؟!" کسی نبود جز ... ویسنته دل بوسکه همون عمو سیبیلوی دوست داشتنیمون ست داشتنی

اون دستیار کمدین محبوب هم ... کامپانی کاپیتان تیم نچسب سیتی بود.

...

امیدوارم جاهای دیگه مثل Fan Vs Fan باز ببینیمت ، خصوصا که بازی فوق العاده ی یونایتد با رئال رو در آینده ی نزدیک داریم.

مرسی.

8. 7 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض معرفی میهمان سوم صندلی داغ انجمن ورزش

بازم من اومدم

احمد به نت دسترسی نداره بنابراین از من خواست که مهمون بعدی رو من معرفی کنم و البته پست معارفه رو هم خودش نوشته که من مستقیما نقل قول میگیرم »

البته بد نیست که رسم بشه مهمون قبلی ، مهمون بعدی رو معرفی کنه
    نقل قول نوشته شده توسط charlize
    خب با تشکر از برادر سروش بخاطر حضورش و اینکه به سوالات تا جای ممکن کامل و صادقانه جواب داد... خسته نباشی مَرد

اما بی مقدمه بریم سراغ مهمان بعدی که تویه این چند وقتیکه صندلی داغ راه افتاده، حسابی تلاش کرده تا بخش خوبی رو داشته باشیم.. احتمالا معروف ترین کاربر فعال انجمن ورزش باشن در دنیای واقعیت!

متولد سال 1358 هستن و یه بادیگارد بسیار خطرناک -که دخترشون، یعنی ساینا جان باشه- دارن پس شوخی نکنید باهاشون که بد میبینید...!

علاقه مند به بارسا و تیم ملی ایران هم هستن.. بادیگاردشون هم اینجور گفتن :

ساینا زاهدی متولد ۱۳۹۰یک ساله طرفدار پرسپولیس لیورپول و بارساو هر تیمی که بابا بگه آمادم تا در کنار بابام به سوالاتتون جواب بدم جرات دارین بابامو به چالش بکشونید
    این شما و این سومین مهمان صندلی داغ انجمن ورزش
      محتوای مخفی: خطر لو رفتن مهمان! 

علیرضا زاهدی (گرافيكار)

10. 16 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

به به به علی رضای خودمون
    نونت نبود آبت نبود صندلی داغ نشستنت چی بود؟(جز سوالاته ها)

تندی و تلخی سوالات جنبه داغ کردن صندلی رو دارند و بس.مطمئنن نیت پلیدی در پس پرده اسرار نیست!

سری اول(حواشی)

1-انجمن جام جهانی2010با مدیر اونجا (امین)بد جور درگیر شدی!کار به بیانیه دادن هم کشید.ماجرا چی بود؟
    2-یکی از دوستان جایی عنوان کرد که شما با پنبه سر میبرید(اسم کاربر و پست موجود است)درسته این حرف؟
    3-یه مدت قهر کرده بودی.وتهدید کردی که فعالیت در اینجا رو کنسل میکنی.چرا؟
    همین اتفاق برای سروش عزیز هم افتاد که من نرسیدم سوال کنم(زود تایمش رو تموم کرد)
    4-انجمن جام جهانی2010 قابل مقایسه با انجمن یورو2012نیست.چرا؟پیش بینی شما درمورد2014 چیه؟(انجمن)
    5-تایپک بی ادب ترین کاربر؟
    6-این نقل قول از کیه و ماجراش رو برامون بگو؟
    (
    " بکشید ما را ، نیرومند تر میشویم ")بعداز جام جهانی در انجمن خبر....7- تقریبا3سال پیش:

عليرضا 31 ساله ،بچه خوزستان دوست داشتني، متاهل، كارشناسي ارشد فلسفه هنر و خوره روانشناسي نظري و يكي از آرزوهام درك نظريه ناخودآگاه جمعي كارل گوستاو يونگ كه البته فوتبال خيلي توي اين موضوع به من كمك ميكنه
    و البته دستي هم در شعر و ادبيات دارم و انشاالله در آستانه چاپ نخستين مجموعه شعر
    عاشق فوتبال خوزستان و معتقد به اينكه نجات فوتبال ايران در گرو نجات فوتبال اين استانه

الان چی؟
    8-نظرت راجب باند بازی چیه؟
    نقل قول از یکی از کاربرها:
    به رسم ادب سلام
    جوابو تو تایپیک 90 دادم که متأسفانه مدیرا نمیزارن نمایش داده بشه...
    فقط بگم اینجور کاری بدور از دایره جوانمردی هست ... امیدوارم با مدیر ها خوش بهتون بگذره ولی این رسمش نیست .. الته تو ایران ما رسمشه خوبم رسمشه!

یا
    خوش به حالت که با مدیرای ورزشی دوستی و باید هم اعتراضی نداشته باشی ... 99% پست های منو نمیزارن نمایش بدن... برای شما و اون...... که خودتونو منطقی جلوه میدین ودم از ...........که اسوه جوانمردی تو تاریخ هست و............ هست فقط میتونم بگم متآسفم
    (اسمها کاملا محرمانه هستن)
    توضیح لطفا؟

9-چرا شما پرسپولیسی ها چشم ندارین ببینید یه استقلالی شده ناظر انجمن فوتبال داخلی؟(مدارکش موجوده
    )
    10-چشم و دل سانیا روشن/
    نقل قول از کاربر همین انجمن:
    اوه..
    پس نیکول کیدمن رو دوست داری...
    منم خوشم میاد ازش..

مرسی
    تا سری بعد....

Last edited by yuseph; 05-01-2013 at 12:11.

12. 9 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان و با تشکر از احمد عزیز به خاطر این تاپیک و زحماتش

به به به علی رضای خودمون

به به عزیز دل خودمون

نونت نبود آبت نبود صندلی داغ نشستنت چی بود؟(جز سوالاته ها)

والا احمد تعارف کرد منم قبول کردم به همین سادگی

تندی و تلخی سوالات جنبه داغ کردن صندلی رو دارند و بس.مطمئنن نیت پلیدی در پس پرده اسرار نیست!

شایدم باشه چون فقط خدا تو رو میشناسه ولی جدی هر چیزی که از سمت دوست به ما برسه به گوش جان نیوش میکنیم

سری اول(حواشی)

سری مورد علاقه تو

1-انجمن جام جهانی2010با مدیر اونجا (امین)بد جور درگیر شدی!کار به بیانیه دادن هم کشید.ماجرا چی بود؟

خدا بگم چیکارت کنه صاف رفتی سراغ حاشیه
    جام جهانی خیلی خوبی بود و انجمن واقعا باصفایی داشتیم و بدون تعارف مدیریت امین هم با اینکه دست تنها بود واقعا خوب کار کرد به ویژه اینکه آرژانتینی هم بود
    در مورد اون بحثا
    من چند روز قبل از فینال تاپیکش رو زدم و قصدم این بود که توی پستای ابتدایی تاریخچه فینالهای گذشته رو بیارم
    بعد روز قبل از فینال دیدم تاپیک فینال رو یکی دیگه زده بهش پیام دادم که کارت اشتباه بود اونم گفت که شما تاپیک تاریخچه فینالها رو زدین در صورتی که در عنوان تاپیک آورده بودم فینال 2010
    جوابش برام قانع کننده نبود و درست در همین جا خصوصیت ویژه ما خوزستانیای درد کشیده و قربانیان بیعدالتی فوران کرد و فریاد دادخواهی سر دادیم که به نظرم اشتباه بود
    باید خیلی زود فراموش میکردم و بیشتر به لذت بردن از فوتبال در کنار دوستان فکر میکردم
    البته هنوز هم فکر میکنم امین در مورد تاپیک فینال بیشتر بر اساس سلیقش مدیریت کرد تا بر اساس قوانین
    ولی کلا الان دلم برای امین هم تنگ شده درست مثل اون انجمن

2-یکی از دوستان جایی عنوان کرد که شما با پنبه سر میبرید(اسم کاربر و پست موجود است
    )درسته این حرف؟

ما در لحظات مختلف بر اساس نوع احساسات خودمون در مورد هم قضاوتایی میکنیم که ممکنه به همون اندازه که به حقیقتِ شخصیت مقابل نزدیک باشه از ذات اون شخصیت هم دور باشه
    این داستان در مورد وحید یا من هم به همین شکله و فرقی نداره
    من وحید رو دوست دارم این رو خودش هم میدونه بعدا توی پیام خصوصی تمام گره ها رو باز کردیم و در مقابل هم یه جاده دو طرفه بدون دست انداز ایجاد کردیم
    و این دقیقا همون کاریه که همه ما در انجمن باید انجام بدیم
    یعنی مسائل و کریهای فوتبالی رو اصلا وارد دوستی و رابطه کلی خودمون نکنیم
    هر چند خیلی سخته اما خیلی قشنگ میشه اگر ما طرفدارها هم مثل بازیکنای تیمهای محبوبمون که بعد از بازی لباسهاشون رو با هم عوض میکنن، لباسهای احساساتمون رو با هم عوض کنیم
    و به هم دیگه حق بدیم که بعد از تماشای یک فوتبال خوشحال یا غمگین باشیم
    در مورد سر بریدن با پنبه هم کلا خصوصیت قلم بدست ها و به ویژه شاعرا همینه
    من همینجا در کمال صحت و سلامت عقل و جسم از تمام کسایی که سرشون رو بریدم عذرخواهی میکنم

3-یه مدت قهر کرده بودی.و تهدید کردی که فعالیت در اینجا رو کنسل میکنی.چرا؟

کلا حاشیه توی ذاتته ها
    یه توضیح در این مورد
    قرار ما قبل از ایجاد انجمن این بود که سیستم تایید پست موقتی باشه و همه (مخالف و موافق) هم این مسئله رو پذیرفته بودیم
    اما وقتی قبل از آغاز این فصل دیدم که کسرا و امیر به عنوان ناظر انتخاب شدن احساس کردم که قراره این سیستم تایید پست ادامه داشته باشه و کم کم تبدیل بشه به یه اصل در انجمن ورزش
    احساس کردم زیاد شدن ناظرین و مدیرا در این جهته
    من هم مثل هر انسانی باید قضاوتم در اون لحظه رو به گوش دیگران میرسوندم با چنتا از دوستان هم حرف زدم و در این بین دیدم که سیستم تایید پست قراره در این فصل هم ادامه داشته باشه
    چون باز از نظر خودم احساس میکردم که واقعا برای انجمن این مرحله طولانی شده سعی کردم با نبودنم ناراضی بودن خودم رو به گوش مدیرای عزیز برسونم
    در کل این رو صادقانه میگم مشکل اصلی من همین سیستم تایید پست بود نه ناظر شدن امیر و کسرا
    بعد از اینکه متوجه شدم خود مدیرا مثل آرمان یا سروش هم با این مسئله مخالفن و دارن این مسئله رو دنبال میکنن و در نهایت انجمن رو به شکل واقعی خودش برگردوندن، دیگه هیچ دلیلی برای نبودنم نبود و با کمال میل به آغوش گرمت برگشتم

همین اتفاق برای سروش عزیز هم افتاد که من نرسیدم سوال کنم(زود تایمش رو تموم کرد)

من آمادگی این رو دارم که یه لحظه از روی این صندلی که با این سوالات یوسف واقعا دغ شده بلند شم تا سروش موقتا بشینه و در این باره توضیح بده
    و البته صندلی رو هم خنک کنه
    چون خنک کردن در تخصص سروشه

4-انجمن جام جهانی2010 قابل مقایسه با انجمن یورو2012نیست.چرا؟پیش بینی شما درمورد2014 چیه؟(انجمن)

این مسئله رو روشن نکردی که از چه نظر قابل مقایسه نیستن. مثبت یا منفی، کمی یا کیفی یا هر دو یا هر چهارتا

من فکر میکنم خود یورو و جام جهانی هم با هم قابل مقایسه نباشن
    اما نظر خودم اینه که انجمن یورو اگر چه از نظر کمی به پای انجمن جام جهانی 2010 نمیرسید اما پستها فنی تر بودن و نگاه ها عمیقتر
    بحثایی که در مورد تاکتیکهای دلبوسکه در انجمن اسپانیا شد در انجمن 2010 کمتر پیدا میشد
    البته با توجه به رشد دوستان طبیعی هم بود
    اما انرژی و شوری که در انجمن 2010 بود هم واقعا قابل ستایش بود

5-تایپک بی ادب ترین کاربر؟

به نظر من کار درستی نبود و این هم از اون مواردی بودکه امین باید تا کار به دو سه تا رای هم نمیکشید حذفش میکرد
    خروجی اون تاپیک هم طبیعتا غیر حقیقی بود
    مثلا من پستهای بردیا و لحنشون رو واقعا دوست دارم
    من سالهاست سر و کارم با کلمه و جملس و میتونم از لابلای کلمات و عبارات، صداقت رو تا حدودی پیدا کنم و بردیا کسیه که همیشه صادقانه نظرش رو میگه
    کلا توی اون انجمن بی ادب نداشتیم

6-این نقل قول از کیه و ماجراش رو برامون بگو؟
    (
    " بکشید ما را ، نیرومند تر میشویم ")بعداز جام جهانی در انجمن خبر....

اینو واقعا دیگه باید سروش بیاد جواب بده
    سروش کلا عالیجناب خاکستری ماست

7- تقریبا3سال پیش:

عليرضا 31 ساله ،بچه خوزستان دوست داشتني، متاهل، كارشناسي ارشد فلسفه هنر و خوره روانشناسي نظري و يكي از آرزوهام درك نظريه ناخودآگاه جمعي كارل گوستاو يونگ كه البته فوتبال خيلي توي اين موضوع به من كمك ميكنه
    و البته دستي هم در شعر و ادبيات دارم و انشاالله در آستانه چاپ نخستين مجموعه شعر
    عاشق فوتبال خوزستان و معتقد به اينكه نجات فوتبال ايران در گرو نجات فوتبال اين استانه

الان چی؟

الانم همونم فقط کمی سنم بالاتر رفته و تعداد کتابام بیشتر شده و البته خدا لطف کرده و یه کادوی سالم بهم داده که اسمش رو گذاشتیم ساینا و امیدوارم همه زوجهایی که دوست دارن بچه دار بشن خدا بهشون این هدیه رو بده
    بارها رفتم برای ادامه تحصیل و دکترا اما حجیم تر شدن کلاسام و البته وسوسه چاپ کتاب و نوشتن این فرصت رو ازم گرفته
    البته اصلا پنهان نمیکنم که درآمدی که از راه نوشتن مقاله دارم همیشه وسوسم کرده و متاسفانه بهم اجازه نداده فعلا به دکترا فکر کنم
    در کنار همه این مسائل تولد ساینا و ...
    دو سه بار دانشگاه های مالزی و ارمنستان و اسپانیا پذیرفته شدم اما واقعا مال رفتن نیستم اصلا نمیتونم از اینجا دل بکنم

8-نظرت راجب باند بازی چیه؟
    نقل قول از یکی از کاربرها:

به رسم ادب سلام
    جوابو تو تایپیک 90 دادم که متأسفانه مدیرا نمیزارن نمایش داده بشه...
    فقط بگم اینجور کاری بدور از دایره جوانمردی هست ... امیدوارم با مدیر ها خوش بهتون بگذره ولی این رسمش نیست .. الته تو ایران ما رسمشه خوبم رسمشه!

یا

خوش به حالت که با مدیرای ورزشی دوستی و باید هم اعتراضی نداشته باشی ... 99% پست های منو نمیزارن نمایش بدن... برای شما و اون...... که خودتونو منطقی جلوه میدین ودم از ...........که اسوه جوانمردی تو تاریخ هست و............ هست فقط میتونم بگم متآسفم

(اسمها کاملا محرمانه هستن)
    توضیح لطفا؟

خوشبختانه اهل هیچ باندی نیستم

این دوستمونم با اینکه پرسپولیسی بود اما به فضای انجمن ناآشنا بود فکر میکرد من پستهام حذف نمیشه یا...
    به خدا کمترین ارتباط رو با مدیرای پی سی ورلد من دارم به خاطر دوری از همین حواشی

10-چشم و دل سانیا روشن/
    نقل قول از کاربر همین انجمن:

اوه..
    پس نیکول کیدمن رو دوست داری...
    منم خوشم میاد ازش..

چیزی نگی بهش جبران میکنم
    خب دوست داشتنها که با هم متفاوتن من هم فقط بازیشو دوست دارم نه چیز دیگشو
    چون از خانم کیدمن زیباتر بسیاره

مرسی
    تا سری بعد....

من هم ممنون
    سری بعدت رو خنکتر کن

ویرایش: یه سوال جا افتاد اثرات داغی صندلیه

9-چرا شما پرسپولیسی ها چشم ندارین ببینید یه استقلالی شده ناظر انجمن فوتبال داخلی؟(مدارکش موجوده)

کلا تکذیب میکنم حداقل من که اصلا چنین احساسی نسبت به امیر ندارم
    خودشم اینو میدونه امیر هم داره برای انجمن زحمت میکشه همینجا بهش یه خدا قوت خالصانه هم میگم
    Last edited by گرافيكار; 05-01-2013 at 20:29.

14. 12 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام علیرضا جان
    جالبه من توی ذهنم این بود که به دوستان مسئول صندلی داغ بگم که علیرضا رو هم حتما برای صندلی داغ مدنظر داشته باشن که یکی دو روز بعدش دیدم که خودت روی صندلی نشستی!

خب من برای شروع چند تا سوال می پرسم:

1- بین بارسا ، لیورپول و پرسپولیس می تونی بگی که کدوم رو بیشتر از همه دوس داری؟

2- اگه یه روزی ساینا دقیقا طرفدار تیمای مقابل تو بشه یعنی مثلا استقلال و رئال ، چه احساسی پیدا می کنی؟

3- توی سال 2012 که گذشت بهترین و بدترین خاطره های فوتبالیت رو می تونی بگی؟

4- نظر کلیت در مورد دور حذفی لیگ قهرمانان اروپا امسال چیه؟ فکر می کنی چه تیم هایی شانس بیشتری دارن و در نهایت چه تیمی قهرمان میشه؟

5- تیم منتخبی از بازیکنای مورد علاقت در تمام طول تاریخ فوتبال بذار که صرفا بازیکنایی باشن که واقعا از بازیشون شناخت داری و بازیشون رو کامل دیدی.

6- همانند سوال قبلی اینبار تیم منتخبی از بارسلونا بذار.

7- بهترین مربی تاریخ بارسلونا از نظرت کیه؟ دلایلت برای این انتخاب چیه؟

8- نظرتو در مورد بازیکنای زیر بگو:

مارادونا
    باتیستوتا
    کرایوف
    مسی
    رونالدینیو
    اینیستا
    ژاوی
    پویول
    استیون جرارد
    مایکل اوون
    آنری
    لمپارد
    دروگبا
    زیدان
    رائول
    فیگو

9- نظرت در مورد ایده Fan vs Fan انجمن ورزش چیه؟ مناظره های اونو هم دنبال می کردی؟

10- توی موسیقی بیشتر به چه سبکایی علاقه مندی؟

فعلا همینا تا بعد

2-یکی از دوستان جایی عنوان کرد که شما با پنبه سر میبرید(اسم کاربر و پست موجود است
    )درسته این حرف؟
    فقط یوسف شانس بیاره که یه روزی روی این صندلی نشینه!
    الان که به اون قضایا فکر می کنم خندم می گیره!

16. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام،

اول بگو بین من و تو چیزی هست؟ فکر کنم اواخر فصل پیش یه تیکه هایی به هم انداختیم

راستش الان وقت امتحانات هست و نمیشه خوب به حسابت برسم، فعلاً با این شروع کنیم تا بعداً

تا حالا اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گوشت خورده؟

هرگز با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیشه حس و حال بودن در اون شهر رو درک کرد. هم خونه ای من (که هم ولایتی خودتون هم هست) پارسال رفت و اون شهر رو دید، عکس هایی که گرفته به همراه توضیحاتش، واقعاً دردآور هست.

اما از همه ی اینها بدتر، آخرین بخش حرف هاش هست. اینکه چطور این شهر رو دوباره ساختن و چقدر زیبا هست. حالا سوال من بعد از این همه مقدمه اینه چرا خرمشهر خودمون هنوز یه سیستم لوله کشی و تصفیه آب، یا گاز نداره؟! واقعاً دلیلش چیه؟ دولت فکر میکنه این شهر جواب سرمایه گذاری های بزرگ رو نمیده؟ حتی در این صورت هم، باز میشه شهر رو دوباره ساخت فقط برای دهن کجی به اونایی که با خاک یکسانش کردن. آیا دلیلش حضور یک سری هم وطن هست که از نظر نژادی با اعراب گره خوردن؟

18. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

توضیحات/
    درمورد سوال شماره4از سری اول منظور جمیع جهات بود.

سری دوم/(حواشی)

1-نظرت در مورد کپی کردن خبر در انجمن اینه که حق اونهایی که واقعا زحمت میکشن و وقت میزارن تا یه پست زیبا ارسال کنن هدر میره.خب به نظرت همون طوری که شما دوست دارید دیده بشین خب کاربرهای دیگه هم دوست دارن که دیده بشن و این حق اونهاست که اگر نمیتونن پست فنی بدن حداقل خبر کپی کنن!درسته؟

2-من بحث هایی که هرچند وقت یک بار پیش میومد بین شما و حسین رو میخوندم و پیگیری میکردم.اما این نکته برام جالبه که بقول حسین نقطه اشتراکتون چیزی تو مایه های صفره!به نظرت چرا؟(با اینی که هم حسین و هم شما تقریبا آدمهای منطقی هستین)

3-حرف از حسین اومد.لحظه ای که خبر کناره گیری حسین از مسئولیت انجمن ورزشی رو دیدی چه احساسی داشتی؟

4-فلسفه و چرایی انتخاب اسم(گرافیکار)؟

5-ماجرای استفاده همزمان شما وبرادرتون از یوزر(گرافیکار)چیه؟

مرسی عزیزم.
    بزودی....

20. 5 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •