واقعا دیگه حوصلمو سر برده همه آیکن ها رو امتحان کردم هیچکدوم نبود...!
این مشکلات عجیب غریب هم اعصاب منو خورد کرد هم شمارو اصلا بیخیال ابلیس جان زیاد فکرتو خراب این بازی نکن اگه چیزی گیرت نیومد التماس 2 A![]()
واقعا دیگه حوصلمو سر برده همه آیکن ها رو امتحان کردم هیچکدوم نبود...!
این مشکلات عجیب غریب هم اعصاب منو خورد کرد هم شمارو اصلا بیخیال ابلیس جان زیاد فکرتو خراب این بازی نکن اگه چیزی گیرت نیومد التماس 2 A![]()
شما از محتویات دی وی دی بازی برام عکس بگیر.... ضمنا بازی رو کامل پاک کن بعد بازی رو از نو نصب کن
قبلش محتویات دی وی دی بازی رو ببینم
سلام این هم محتویات دوتا دی وی دی بازی.
![]()
اول شما محتویات DVDهارو تو هارد کپی کن ، داخل یه پوشه مثلا به اسم MOhesn .... برای نصب قبلش ارتباط خودت رو با اینترنت به طور کامل قطع کن.
بعد رویبزن تا بازی به طور کامل نصب شه .... بازی رو بطور کامل نصب کن . بعد نصب بازی و زدن Finish برو تو پوشه MOhsen و محتویات پوشه ی
رو در مسیر نصب بازی کپی کن
.... ( دقت کن زمانی که کرک رو کپی کردی حتما باید ازت سوال جایگزین بپرسه و Yes بزنی )
نکته : اگه محتویات پوشه یرو در مسیر نصب بازی کپی کردی و ازت سوال جایگزین نپرسید مطمئن باش جاش اونجا نبود و کرک رو تو پوشه ی
در مسیر نصب بازی کپی کن و سوال رو Yes بزن .
و در آخر برای اجرای بازی رویکلیک کن .... روی آیکون بازی راست کلیک کن و Run as adminiastor بزن ....
اقا من تو PS3 بازی رو نصب کردم ولی این جای Knife Throwing هیچ کس نیست که شرط ببنده چی کار باید کنم؟
برادر من , شما بعد از نصب بازی باید یک آپدیت که تو پوشه Crack هست رو نصب کنی بعدش فایلهای دیگه ای که تو پوشه Crack هست رو اوررایت کن تو پوشه Bin بازی و بازی رو با فایل اجرائی farcry3.exe که داخل پوشه Bin هست اجرا کن , این کارها رو کردی ؟
در ضمن پیشنهاد میکنم قبل از شروع بازی اون رو با آخرین آپدیت به روز کنی بعد بازی رو شروع کنی , آخرین آپدیت هم فکر کنم 1.05 باشه.
سلام.
بالاخره این راه حل شمارو انجام بدیم یا خودت مشکل بزرگتر داری؟![]()
با pc و گرافیک ati 4670 و مانیتور 20 اینچ
1 - با کدوم رزولیشن بازی کنم بهتر و روون تره
2- با کدوم video display بهتره منظورم همون قسمت ( ultra , very high . high , medium , .... ) هست
ممنون
با این گرافیک شاید بتونی توی تنظیمات LOW-MEDIUM رزولوشن 900*1600 بتونی بازی کنی...
درسته جاش نیست ولی نخواستم منابع سایت رو استفاده کنم
بازی all zombi must die هست این ارور رو حین کلیک روی ایکون بازی در دسک تاپ می ده و بازی بالا نمی یاد
فکر کنم نرم افزاری باید نصب کنم اما نمی دونم چی ؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)