تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 31 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 307

نام تاپيک: مباحث , عیب یابی و تعمیرات CNG

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2016
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

باعرض سلام خدمت ادمین و همه ی دوستان و کاربران گرامی . من پژو ۴۰۵ مدل ۹۲ دارم . می خوام دوگانه cng کارگاهی انجام بدم . لطف میکنید یک سیستم cng خوب بهم معرفی کنید اعم از مخزن و رگولاتور و ... در ضمن سیستم کامپیوتر ماشین من از نوع ssat می باشد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZARABAN21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IN THE CARS

پيش فرض

سلام دوستان
    من سمند EF7 مدل 90 دارم الان یه چند وقته وقتی که ماشین روی حالت CNG هست موتور بد کار میکنه مـثه حالت اینکه ماشین دل میزنه البته در حالت توقف و وقتی که ماشینو میبرم روی حالت بنزین موتور مثل ساعت نرم و خوب کار میکنه به نظرتون مشکل چیه؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام
    من یه پژو 405 دوگانه دستی دارم . برای رفتن به محل کارم باید صبح زود برم سر کار . آب و هوای اینجام خیلی سرده
    مدتیه وقتی مخزن ماشینو پر گاز می کنم و راه می افتم . تازمانی که داخل شهر حرکت می کنم همه چیز خوبه ولی وقتی تو جاده های بیرون شهر حرکت می کنم با خلاص کردن دنده ماشین خاموش می شه .
    اون موقع که دست به ریگلاتور می زنم سرده . بردم تعمیرگاه گفت مشکل از جنت آب هست که هر دوتا جنت آبی که به رگلاتور متصله از یه جنت گرفته شده و ...
    خلاصه جنت ها رو تعویض کرد ( خود جنت ها هم خوب نبودن ) ولی بازم مشکل پابرجاست .
    طرف گفت باید رگلاتور تعویض بشه . راستش با این یکی مشکل دارم . چون می گفت لوازمش نیست . رگلاتور مارک شهابه
    قیمت رگلاتور نو هم میگه 140 به بالا
    کسی هست راهنمایی کنه .
    اینم بگم مشکل فقط زمانی هست که باک گاز پر باشه و صبح زود بیرون شهر حرکت کنم

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام
    من یه پژو 405 دوگانه دستی دارم . برای رفتن به محل کارم باید صبح زود برم سر کار . آب و هوای اینجام خیلی سرده
    مدتیه وقتی مخزن ماشینو پر گاز می کنم و راه می افتم . تازمانی که داخل شهر حرکت می کنم همه چیز خوبه ولی وقتی تو جاده های بیرون شهر حرکت می کنم با خلاص کردن دنده ماشین خاموش می شه .
    اون موقع که دست به ریگلاتور می زنم سرده . بردم تعمیرگاه گفت مشکل از جنت آب هست که هر دوتا جنت آبی که به رگلاتور متصله از یه جنت گرفته شده و ...
    خلاصه جنت ها رو تعویض کرد ( خود جنت ها هم خوب نبودن ) ولی بازم مشکل پابرجاست .
    طرف گفت باید رگلاتور تعویض بشه . راستش با این یکی مشکل دارم . چون می گفت لوازمش نیست . رگلاتور مارک شهابه
    قیمت رگلاتور نو هم میگه 140 به بالا
    کسی هست راهنمایی کنه .
    اینم بگم مشکل فقط زمانی هست که باک گاز پر باشه و صبح زود بیرون شهر حرکت کنم
    سلام دوست عزیز

الان توی اون حالت که خاموش میشه بعدش برو به رگلاتور دست بزن ببین گرم هست یا نه (البته خود ماشین گرم باشه). اگه سرد باشه که مشکل چرخش آب گرم داری و گاز داخل رگلاتور یخ میزنه. توی این حالت یا مشکلت از خورد رگلاتوره (مثلا گرفتگی مجاری، که البته کم پیش میاد) یا مشکل از مسیر اشتباهی هست که برای اب گرفته شده و آب گرم به رگلاتور نمیرسه. اگر هم رگلاتور بد جایی و در مجاورت باد قرار گرفته دورش رو موقتا پوشش بده و چک کن ببین مشکلت بهتر میشه یا نه. شیلنگ های دو سر رگلاتور رو هم باز کن و فوت کن ببین راه اب باز هست یا نه.

در مورد لوازم، اتفاقا شهاب لوازمش از همه بیشتر گیر میاد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیز

الان توی اون حالت که خاموش میشه بعدش برو به رگلاتور دست بزن ببین گرم هست یا نه (البته خود ماشین گرم باشه). اگه سرد باشه که مشکل چرخش آب گرم داری و گاز داخل رگلاتور یخ میزنه. توی این حالت یا مشکلت از خورد رگلاتوره (مثلا گرفتگی مجاری، که البته کم پیش میاد) یا مشکل از مسیر اشتباهی هست که برای اب گرفته شده و آب گرم به رگلاتور نمیرسه. اگر هم رگلاتور بد جایی و در مجاورت باد قرار گرفته دورش رو موقتا پوشش بده و چک کن ببین مشکلت بهتر میشه یا نه. شیلنگ های دو سر رگلاتور رو هم باز کن و فوت کن ببین راه اب باز هست یا نه.

در مورد لوازم، اتفاقا شهاب لوازمش از همه بیشتر گیر میاد
    سلام
    بله همون طور که توضیح دادم وقتی ماشین خاموش می شه وبه رگلاتور دست می زنم سرده
    جنت ها رو هم که گفتم تعویض کرد و اتصال به جنت های موتور به صورت صحیح بود.
    فقط یه سوال
    می شه دور رگلاتور رو پوشوند ؟
    اگه بله با چی ؟

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    بله همون طور که توضیح دادم وقتی ماشین خاموش می شه وبه رگلاتور دست می زنم سرده
    جنت ها رو هم که گفتم تعویض کرد و اتصال به جنت های موتور به صورت صحیح بود.
    فقط یه سوال
    می شه دور رگلاتور رو پوشوند ؟
    اگه بله با چی ؟
    مشکل گردش آب هستش باید دلیلش پیدا بشه، یا از خود رگلاتور و یا از موتور ماشین و گردش آب کافی وجود نداره. از واتر پمپ ماشین مطمئنی؟؟؟ بخاری ماشین خوب گرم میکنه؟
    آره میشه پوشوند، میتونی از پشم شیشه و یا عایق هایی که برای کارهای مختلف میفروشن استفاده کنی. حتی چیزهایی مثل گونی های کنفی ضخیم و... هم میتونی برای تست استفاده کنی. در کل اگه سیستم سالم باشه تو سردترین هوا هم مشکلی وجود نداره و آب گرم ماشین از یخ زدگی باید جلوگیری کنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

سلام
    یه پراید مدل 90 دوگانه CNG شرکتی ، حدود بیست تا سی کیلومتر روی گاز کار میکنه بعد از روگاز می پره روی بنزین و چراق چک روشن میشه، بعد از این که خطا هاش پاک میشه با دیاگ دو باره همونطوری از رو گاز می پره و چراق چک روشن می شه---سیستم ماشین بوش می باشد
    خطای که میزنه اینه:
    نشت گاز از سیستم کم فشار
    لطفا کمک کنید...!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام من سمند EF7 مدل 89 دارم. یه مدته چراغ چک به علت نشتی گاز در قسمت داخلی رگولاتور روشن میشه. وقتی با دستگاه خطا را پاک می کنی یا سرباطری را برداری بذاری چراغ چک خاموش می شه تا زمانی که گاز تموم بشه و دوباره برم جایگاه وقتی مخزن را پر می کنم بعد از حدود یه ربع چراغ چک روشن می شه البته با وجود چراغ چک روشن ماشین روی گاز کاملا عادی کار میکنه و من حدود یک ما16ه همینطوری با ماشین سر کردم بعد از یک ماه تعمیرکار رگولاتور را باز کرد و دیافراگم را عوض کرد اما مشکل حل نشد علاوه بر اون مشکل قبلی صدای غرررررر هم به رگولاتور اضافه شد. دوباره رگولاتور را باز کرد و دیافراگم و میله وسط رگولاتور و همه اورینگها را عوض کرد علاوه بر این ریل سوخت را هم باز کرد تمیز کرد اورینگها را عوض کرد و بست. باز هم مشکل حل نشد!!!! تعمیرکار می گه ممکنه مشکل بوبین روی سر رگولاتور ضعیف شده باشه قصد داره اونو عوض کنه تا الان بابت اینکارا حدود 500 هزار تومان هزینه کردم و تعویض بوبین حدود 200 هزارتومن دیگه هزینه خواهد داشت که سر جمع من پول یه رگولاتور نو ایرانی را دادم لطفا اگر کسی تجربه داره در این زمینه راهنمایی بفرمایید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان
    من یه وانت گازسوز کارخانه ایی دارم وقتی که رو حالت گازهستم به محض اینکه سرعت ماشین رامیارم پایین دورموتور افت میکنه وماشین خاموش میشه چیکاربایدبکنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام من سمند EF7 مدل 89 دارم. یه مدته چراغ چک به علت نشتی گاز در قسمت داخلی رگولاتور روشن میشه. وقتی با دستگاه خطا را پاک می کنی یا سرباطری را برداری بذاری چراغ چک خاموش می شه تا زمانی که گاز تموم بشه و دوباره برم جایگاه وقتی مخزن را پر می کنم بعد از حدود یه ربع چراغ چک روشن می شه البته با وجود چراغ چک روشن ماشین روی گاز کاملا عادی کار میکنه و من حدود یک ما16ه همینطوری با ماشین سر کردم بعد از یک ماه تعمیرکار رگولاتور را باز کرد و دیافراگم را عوض کرد اما مشکل حل نشد علاوه بر اون مشکل قبلی صدای غرررررر هم به رگولاتور اضافه شد. دوباره رگولاتور را باز کرد و دیافراگم و میله وسط رگولاتور و همه اورینگها را عوض کرد علاوه بر این ریل سوخت را هم باز کرد تمیز کرد اورینگها را عوض کرد و بست. باز هم مشکل حل نشد!!!! تعمیرکار می گه ممکنه مشکل بوبین روی سر رگولاتور ضعیف شده باشه قصد داره اونو عوض کنه تا الان بابت اینکارا حدود 500 هزار تومان هزینه کردم و تعویض بوبین حدود 200 هزارتومن دیگه هزینه خواهد داشت که سر جمع من پول یه رگولاتور نو ایرانی را دادم لطفا اگر کسی تجربه داره در این زمینه راهنمایی بفرمایید.

مشکل ماشین من بالاخره پیدا شد و حل شد. یک عدد اورینگ لاستیکی دور شیر برقی روی رگولاتور قرار دارد. شیر برقی را باز کردیم اورینگ خراب شده بود اورینگ را عوض کردیم مشکل حل شد تمام.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •