تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: برنده توپ طلا

راي دهنده
65. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آندرس اینیستا

5 7.69%
  • کریستیانو رونالدو

26 40.00%
  • لیونل مسی

34 52.31%
صفحه 20 از 28 اولاول ... 10161718192021222324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 277

نام تاپيک: FIFA Ballon d'Or 2012 - توپ طلا، بهترین مربی و تیم منتخب فیفا ۲۰۱۲

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

مسی صدرصد سایسته ی این عنوان بود به عنوان یه رئالی دارم میگم ولی اگه مسی رو بگذارند تو یه تیمی که زاوی و اینیستا نباشن مسی حتی تو کاندیدا هم نیست اینو اکثر کارشناسان هم قبول دارن رونالدو از لحاظ تکنیک خیلی بالاتر هست از مسی اگه توجه کرده باشین دربیل های مسی همش یک جوره ولی رونالدو چی ؟عادلانه قضاوت کنید
    شما دارین از فوتبال صحبت میکنین!!
    فوتبال هم یه بازی کاملا گروهی هست هر تیمی که به خوبی به این امر دست پیدا کنه برندست و این کاریه که بارسا داره انجام میده!
    بارسلونا تو خیلی ار بازی ها هم نشون داده که نبود اینیستا و ژاوی براش مهم نیست چون جایگزینای اونا هم دارن خودشونو مطرح میکنن!!
    این درست نیست بیاین بگید مسی بدونه کمک بقیه هیچی نیست مسی علاوه بر گل زنی یه بازی ساز خوب هست!!
    این رو میتونین از روی پاسای گلش هم بفهمید که از هافبکای رئال هم تعداد پاسای گلش بیشتره!
    اینجوری که شما میگی پس رئال فقط داره رو رونالدو میچرخه و اصلا تیم نیست!؟

2. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دایی: حاضران در سالن چند دقیقه برای مسی دست زدند/ خودم از نزدیک ناراحتی رونالدو را دیدم

در این چند سال انتخاب اول و آخر من مسی بوده است

سایت گل – علی دایی که یک بار دیگر برای شرکت در مراسم اهدای جوایز بهترین های فوتبال دنیا به زوریخ سوئیس رفته بود بار دیگر شاهد دریافت توپ طلا از سوی لیونل مسی بازیکن مورد علاقه اش بود اما در بخش مربیان خواسته او برآورده نشد و دل بوسکه به جای گواردیولا بهترین مربی سال 2012 جهان شد.

محتوای مخفی: ادامه 
    علی دایی که در این مراسم در کنار کریستف کارمبئوی فرانسوی نشسته بود، لحظاتی بعد از این مراسم در گفت و گو با برنامه نود گفت:« مثل همیشه این مراسم باشکوه و مجلل برگزار شد و اغلب بزرگان فوتبال جهان در آن حضور داشتند. مسی هم برای چهارمین بار برنده توپ طلا شد که این بار بر خلاف سال قبل، کل سالن چند دقیقه ایستادند و برای او دست زدند. خود مسی هم وقتی بالای سن رفت می‌گفت به خاطر این اتفاق نمی تواند صحبت کند.»

وی همچنین گفت:« شما دیدید که فوتبال جهان را اسپانیا تسخیر کرده و اغلب نفرات تیم منتخب دنیا از اسپانیا بودند یا در این کشور بازی می‌کنند که این نشان دهنده فوتبال غنی این کشور است.»

دایی درباره واکنش کریستیانو رونالدو بعد از انتخاب دوباره مسی گفت:« من خودم از نزدیک دیدم که وقتی مسی انتخاب شد، رونالدو خیلی ناراحت شد. مسی هم خیلی از اینیستا و بقیه هم‌تیمی‌هایش تعریف کرد اما هیچ اسمی از رونالدو نبرد. البته کلاس فوتبال مسی با بقیه بازیکنان خیلی فرق دارد و رکوردهای زیادی در این فصل زد که باعث شد این جایزه را ببرد.»

وی ادامه داد:« من خودم اگر قرار بود نفر دوم را انتخاب کنم، اینیستا را به خاطر موفقیت هایی که با تیم ملی اسپانیا به دست آورده بود، انتخاب می‌کردم اما متاسفانه سه بازیکنی که بهترین‌های تاریخ فوتبال جهان بودند با هم رقابت می‌کردند. با این حال در این چند سال انتخاب اول و آخر من مسی بوده است.»

سرمربی را آهن با اشاره به اینکه برای انتخاب بهترین های دنیای فوتبال حق رای داشته و مدتی قبل فرم اولیه فیفا را پر کرده بوده در باره زمان بازگشتش هم گفت:« من صبح سه‌شنبه از سوییس به استانبول پرواز دارم و از آنجا به تهران می‌آیم که آخر شب یا روز چهارشنبه به تهران می‌رسم.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2013/1/8

مارادونا، الگوی لباس پوشیدن مسی در مراسم توپ طلا

شبکه های اجتماعی با انتشار عکسی از مارادونا به الگوی لیونل مسی برای انتخاب لباسی که در مراسم دوشنبه شب برتن داشت اشاره کردند

سایت گل- مقایسه ها میان لیونل مسی و دیگو آرماندو مارادونا سوژه ای است که در سالهای اخیر همواره به آن پرداخته شده. هر دوی اینها، اسطوره های تاریخ فوتبال آرژانتین است و حالا چند سالی است که خیلی ها از پیشی گرفتن مسی از مارادونا صحبت می کنند.

محتوای مخفی: ادامه 
    البته احترام متقابلی میان این دو وجود دارد و مسی همواره مارادونا را تحسین می کند. ستاره جوان آرژانتینی بارسا در صحبت هایش به این نکته اشاره کرده که مارادونا الگوی فوتبالی او بوده و در این میان می توان به گلی که لیونل مسی در بازی با ختافه در جام حذفی سال 2007 به ثمر رساند اشاره کرد؛ گلی که شباهت زیادی به گل دیگو مارادونا برای تیم ملی کشورش در جام جهانی 1986 به ثمر رسانده بود داشت.

البته مارادونا فقط در دنیای فوتبال الگوی مسی نیست. بعد از انتشار تصاویری از مراسم اهدای توپ طلای سال 2012 صحبت های متعددی در مورد کت و شلوار مسی مطرح شد و ساعاتی بعد شبکه های اجتماعی با انتشار عکسی از مارادونا با کت و شلوار مشکی با خالهای سفید، مشخص کردند که مسی برای پوشیدن چنین لباسی، از چه کسی الهام گرفته.

روزنامه اوله آرژانتین هم این عکس را منتشر کرده و بعد هم رسانه های اسپانیایی از جمله ال موندو دپورتیوو، مارکا و اسپورت به بازتاب این نکته پرداختند

کت و شلواری که مسی در این مراسم به تن داشت، محصول کمپانی Dolce & Gabbana بود. در این عکس مارادونا را در کنار همسر سابقش کلودیا ویافانیه مشاهده می کنید

آیا لباسی که مسی برتن کرده بود را پسندیدید؟ نظرتان را درمورد لباس مسی با ما در جریان بگذارید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2013/1/8

4. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما دارین از فوتبال صحبت میکنین!!
    فوتبال هم یه بازی کاملا گروهی هست هر تیمی که به خوبی به این امر دست پیدا کنه برندست و این کاریه که بارسا داره انجام میده!
    بارسلونا تو خیلی ار بازی ها هم نشون داده که نبود اینیستا و ژاوی براش مهم نیست چون جایگزینای اونا هم دارن خودشونو مطرح میکنن!!
    این درست نیست بیاین بگید مسی بدونه کمک بقیه هیچی نیست مسی علاوه بر گل زنی یه بازی ساز خوب هست!!
    این رو میتونین از روی پاسای گلش هم بفهمید که از هافبکای رئال هم تعداد پاسای گلش بیشتره!
    اینجوری که شما میگی پس رئال فقط داره رو رونالدو میچرخه و اصلا تیم نیست!؟
    دوست عزیز گفتم خوبه همیشه حقایق رو بگیم نه غیز از اون.
    میشه بازی سازی مسی رو تو ارژانتین رو بگی بازی با عربستان نتونست هیچ کاری کنه من بازیش رو دیدم از بازیکن ایرانی هم بدتر بود اون بازی . تو ارژانتین ژاوی نیست دگه اینیستا هم همینجور

6. این کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

دوست عزیز گفتم خوبه همیشه حقایق رو بگیم نه غیز از اون.
    میشه بازی سازی مسی رو تو ارژانتین رو بگی بازی با عربستان نتونست هیچ کاری کنه من بازیش رو دیدم از بازیکن ایرانی هم بدتر بود اون بازی . تو ارژانتین ژاوی نیست دگه اینیستا هم همینجور
    خوب شما داری حقایق رو میگی بازی برزیل و آرژانتین رو بگین که 4-3 آرژانتین برد با گلهای مسی بدونه اینیستا و ژاوی!!
    شاید اون بازی اصلا نمیخواسته فشار بیار شما یه بازی دوستانه ای که هیچ اهمیتی نداررو دیدین !!!

8. 3 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب شما داری حقایق رو میگی بازی برزیل و آرژانتین رو بگین که 4-3 آرژانتین برد با گلهای مسی بدونه اینیستا و ژاوی!!
    شاید اون بازی اصلا نمیخواسته فشار بیار شما یه بازی دوستانه ای که هیچ اهمیتی نداررو دیدین !!!
    نظرتون در مورد جام جهانی چی ؟؟ تو اون بازی ها مسی کجا بود فوق ستاره خودتون.بالاخره شما مسی رو به عنوان یک فوق ستاره یاد میکنید نباید یک فوق ستاره گل بزنه تو بازی با برزیل؟؟؟ اگه مسی فوق ستاره مارودونا چیه که هم تو ناپولی عالی بود هم تو آزژانتین .آرژانتینو خودش قهرمان کرد

10. 2 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مگه بازی برزیل آرژانتین دوستانه نبود؟
    من تا اونجایی که یادمه به جزء این چندماه اخیر مسی تو تیم ملیش اصلا خوب نبوده
    یه نمونه هم بخوام بگم که همه یادشون باشه جام جهانی 2010
    (اینو مثال زدم که همه یادشون باشه و همه دیده باشن)

12. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

باید حقایق رو بپذیریم مسی بدون انیستا و ژاوی بازیکن متوسطی رو به بالا خواهد بود و باید بریم ببینیم که رونالدو خودش تنهایی چکار کرده که توپ طلا رو تو 2007 فکر کنم برده

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

نظرتون در مورد جام جهانی چی ؟؟ تو اون بازی ها مسی کجا بود فوق ستاره خودتون.بالاخره شما مسی رو به عنوان یک فوق ستاره یاد میکنید نباید یک فوق ستاره گل بزنه تو بازی با برزیل؟؟؟ اگه مسی فوق ستاره مارودونا چیه که هم تو ناپولی عالی بود هم تو آزژانتین .آرژانتینو خودش قهرمان کرد
    مگه بازی برزیل آرژانتین دوستانه نبود؟
    من تا اونجایی که یادمه به جزء این چندماه اخیر مسی تو تیم ملیش اصلا خوب نبوده
    یه نمونه هم بخوام بگم که همه یادشون باشه جام جهانی 2010
    (اینو مثال زدم که همه یادشون باشه و همه دیده باشن)

این یه مقایسه از تعداد گل زده رده ملی فوق ستاره رئال و بارسا!!

رونالدو

مسی

بازیه برزیل آرژانتین یه بازی دوستانه بود در عین حال برا دوتا کشور خیلی مهم بود که بل درخشش مسی همراه بود و خودشو نشون داد!!
    تو دوره های قبل هم که مارادونا مربی آرژانتین بود اینو رو همه میگفتن که از مسی در پست مناسب استفاده نمیکنه و باعث افتش شده!!!

باید حقایق رو بپذیریم مسی بدون انیستا و ژاوی بازیکن متوسطی رو به بالا خواهد بود و باید بریم ببینیم که رونالدو خودش تنهایی چکار کرده که توپ طلا رو تو 2007 فکر کنم برده
    اون موقع توی منچستر بود و اصلا کلاس دوتا لیگ فرق داره و اون موقع تازه شروع بازی مسی بود وگرنه اون موقع هم نمیتونست بگیره!
    Last edited by runner; 08-01-2013 at 16:56.

15. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر شما هر بازیکنی گل بزنه موفق هست .ون پسر سی اینقدر گل میزنه ولی هرگز بازیکنی دز سطح رونالدو و مسی نیست.
    اگه بازی هایی که مسی با آرزانتین رو بیاری خیلی بهتره

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

اگه بازی هایی که مسی با آرزانتین رو بیاری خیلی بهتره
    ؟؟؟

به نظر شما هر بازیکنی گل بزنه موفق هست .ون پسر سی اینقدر گل میزنه ولی هرگز بازیکنی دز سطح رونالدو و مسی نیست.
    شما ملاکاتون رو از بازیکن خوب بگو تا ببینیم کدوم دارن!
    بازیکن یکی از دلایلی که پول میگیره اینکه گل بزنه!!!
    توجه کنین یکی از دلایل!

تو اون بازی ها مسی کجا بود فوق ستاره خودتون.بالاخره شما مسی رو به عنوان یک فوق ستاره یاد میکنید نباید یک فوق ستاره گل بزنه تو بازی با برزیل؟؟؟
    این حرف شماست بلاخره گل باید بزنه یا نزنه؟
    ما از گلای ملیشون میگیم شما میگی اصلا گل زدن ملاک نیست!

باید بریم ببینیم که رونالدو خودش تنهایی چکار کرده که توپ طلا رو تو 2007 فکر کنم برده
    رونالدو بدون کمک هم تیمیهاش نمیتونه کاری کنه همونطور که هیچ کدوم از بازیکنا نمیتونن کاری کنن!
    بازی فوتبال هست و به همبستگی نیاز داره!

18. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •