با سلام
دوست عزیز بچه های همین انجمن دارن زحمت ترجمش رو می کشن و فقط نسخه 6 فارسی میشه که اونم احتمالا با ریلیز نسخه نهایی 6 هست
با سلام
دوست عزیز بچه های همین انجمن دارن زحمت ترجمش رو می کشن و فقط نسخه 6 فارسی میشه که اونم احتمالا با ریلیز نسخه نهایی 6 هست
دست بچه های انجمن درد نکنه ..ما مخلص همشون هستیم...تشکر
سلام
در مورد نسخه 6 جواب را جناب K1lou فرمودند.....
هرچند بعد از انتشار نسخه 6 فکر نکنم کاربری سراغ نسخه 5 بره، ولی همزمان دارم روی نسخه 5 هم کار میکنم.
درست میفرمایید شما فایل 97 مگی ذخیره نشده بود. اما به هر حال به خاطر سنگین شدن ویندوزم مجبور شدم قید این آنتی ویروس رو بزنم
سیستمم تیک گرفت (خصوصا تو مرورگر) از وقتی نصب کردمش , وقتی پاک کردم به حالت قبل برگشت
سیستممون نفتیه دیگه باید با همین NOD و این جور چیزا بسازیم. اگه کسی اینترنت سکوریتی سبک و مطمئن و راحت الاپدیت سراغ داره معرفی کنه بهم
ممنون از همه![]()
سلام
ویروس یا بدافزاری جدیداً فعال شده که الآن در ایمیلم خودشو نشون میده به این صورت که یکباره Redirect میشه به صفحه ای که عنوان اصلیش pagesinxt هست ( صفحه ش رو باز نکنید که برا شما هم فعال میشه !!!) و از اون صفحه به هیچ جای دیگه نمیره ، Comodo نشناختتش و نسبت بهش عکس العملی نداره !اسکن هم که میکنم چیزی پیدا نمیکنم.
چکار کنم ؟
Last edited by MahdiidhaM; 18-12-2012 at 15:11.
با سلام ،
یکم بیشتر توضیح میدادی، بهتر بود مثلا از چه مرورگری استفاده میکنی ایا مرورگر رو در سندبوکس اجرا میکنی یا خیر ویندوزت چی هست و از اون صفحه به هیچ جای دیگه نمیره یعنی چی.
از چه برنامهای واسه دیدن ایمیلها استفاده میکنی اوت لوک یا در خود سایت ایملهاتو میبینی .معمولا نباید روی لینکهای ناشناسی که به ایمیلتون می یاد کلیک کنید
خوب این کارهارو کنید بعد نتیجه رو گزارش بدید :
اگر از مرورگر ie استفاده میکنید به tools - internet option -advanced برید و در سربرگ فوق دکمه reset رو بزنید تیک مربوط به delete تنظیمات روهم بزنید .
اگر از موزیلا استفاده میکنید به help - Troubleshooting Information برید و دکمه ریست رو بزنید
با این کار اصولا باید مشکلتون با قفل صفحه مرورگر و (و از اون صفحه به هیچ جای دیگه نمیره) رفع بشه .
حالا میمونه اصل الودگی اگر از یک دیسک نجات استفاده کنید خیلی عالی است و یا برنامهای زیر رو دانلود و نصب و اپدیت کنید
و کل هارد رو باهاش اسکن کنید.
Malwarebytes Anti-Malware
hitman pro
SUPERAntiSpyware
Comodo Cleaning Essentials 2.5.242177.201 روهم اگر دارید یکبار با اجرای KillSwitch ببینید چه پروسههای در حال اجرا رو سیستم شماهستند
و کلا یک بررسی با KillSwitch بکنید ببینید چی میگه.
یک فلش به سیستم بزنید خالی باشه بهتره تیک شو هیدن رو هم بردارید ببینید چیزی توش نشون میده میخوام بدونم این چه
الودگی بوده که comodo جلوشو نگرفته ایا همیشه sandboxe کومودو رو روشن میزارید یا مثل من همیشه خاموشش میکنیدو اگر
چیز داخل فلش نشون داد با winrar ارشیوش کنید اینجا بزارید یک برسی کنند اساتید ببینیم چه الودگی بوده .
ممنونم علی.
Last edited by ALI16437; 18-12-2012 at 16:25.
ُلامسايت NANSDOWNLOAD يك لينك دانلود براي نسخه 6 گذاشته !فاينالش منتشر شده!؟
Version 6.0.260739.2674
19 December / 2012
THANKS! Comodo would like to thank the BETA testers and Comodo forum moderators, whose invaluable efforts made this release possible.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
این نسخه Version 6.0.260739.2674 جریانش چیه؟فاینال هست؟
سلام
آره فینال هست. ولی پشتیبانی کومودو فعلا به عنوان نسخه فینال اون رو قبول نداره!!
کومودو یه مشکلی داشت اومدم به کارشناسشون بگم گفتش ما فعلا پشتیبانی نمیکنیم از نسخه 6. و این اصلا فینال نیست! با ذکر دلایل بسیار ثابت کردم که فینال هست بعد هم گفت فعلا فرآیند ساپورتش اجرایی نشده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)