تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 457 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

چه جوری فارسی میشه ؟فقط نسخه 6 فارسی میشه یا نسخه 5.12 هم میشه فارسی کرد؟
    با سلام
    دوست عزیز بچه های همین انجمن دارن زحمت ترجمش رو می کشن و فقط نسخه 6 فارسی میشه که اونم احتمالا با ریلیز نسخه نهایی 6 هست

2. 4 کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

با سلام
    دوست عزیز بچه های همین انجمن دارن زحمت ترجمش رو می کشن و فقط نسخه 6 فارسی میشه که اونم احتمالا با ریلیز نسخه نهایی 6 هست
    دست بچه های انجمن درد نکنه ..ما مخلص همشون هستیم...تشکر

4. 2 کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

چه جوری فارسی میشه ؟فقط نسخه 6 فارسی میشه یا نسخه 5.12 هم میشه فارسی کرد؟
    سلام

در مورد نسخه 6 جواب را جناب K1lou فرمودند.....

هرچند بعد از انتشار نسخه 6 فکر نکنم کاربری سراغ نسخه 5 بره، ولی همزمان دارم روی نسخه 5 هم کار میکنم.

6. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه maxp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    کرح

پيش فرض

سلام:
    اپدیت نشده و مشکل داره.حال یا آپدیتتون مشکل داره یا کومودویی که نصب کردین.ببینید بعد از دانلود باید آپدیتها نصب خودکار هم بشن و apply بشن شایدم شما اونو رد کردین.به نظر من دوباره نصبش کنید چون بعد از اون آپدیت حدود 100 تا 110 مگ اولیه آپدیتهای کومودو حتی به 100 کیلو بایت هم بزور میرسه در هر روز.نهایتا چند صد کیلو بایت میشه.یکی از سبکترین آپدیتهای روزانه رو داره...
    توی پوشه scanners فایل bases.cav شما باید همین حدود 100 تا 120 مگابایت حجمش باشه.اگه نیست پس آپدیت نشده.دوباره سعی کنید....
    درست میفرمایید شما فایل 97 مگی ذخیره نشده بود. اما به هر حال به خاطر سنگین شدن ویندوزم مجبور شدم قید این آنتی ویروس رو بزنم
    سیستمم تیک گرفت (خصوصا تو مرورگر) از وقتی نصب کردمش , وقتی پاک کردم به حالت قبل برگشت
    سیستممون نفتیه دیگه باید با همین NOD و این جور چیزا بسازیم. اگه کسی اینترنت سکوریتی سبک و مطمئن و راحت الاپدیت سراغ داره معرفی کنه بهم
    ممنون از همه

داره خودمونی میشه MahdiidhaM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    ویروس یا بدافزاری جدیداً فعال شده که الآن در ایمیلم خودشو نشون میده به این صورت که یکباره Redirect میشه به صفحه ای که عنوان اصلیش pagesinxt هست ( صفحه ش رو باز نکنید که برا شما هم فعال میشه !!!) و از اون صفحه به هیچ جای دیگه نمیره ، Comodo نشناختتش و نسبت بهش عکس العملی نداره ! اسکن هم که میکنم چیزی پیدا نمیکنم.
    چکار کنم ؟
    Last edited by MahdiidhaM; 18-12-2012 at 15:11.

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    ویروس یا بدافزاری جدیداً فعال شده که الآن در ایمیلم خودشو نشون میده به این صورت که یکباره Redirect میشه به صفحه ای که عنوان اصلیش pagesinxt هست ( صفحه ش رو باز نکنید که برا شما هم فعال میشه !!!) و از اون صفحه به هیچ جای دیگه نمیره ، Comodo نشناختتش و نسبت بهش عکس العملی نداره ! اسکن هم که میکنم چیزی پیدا نمیکنم.
    چکار کنم ؟
    با سلام ،
    یکم بیشتر توضیح میدادی، بهتر بود مثلا از چه مرورگری استفاده میکنی ایا مرورگر رو در سندبوکس اجرا میکنی یا خیر ویندوزت چی هست و از اون صفحه به هیچ جای دیگه نمیره یعنی چی.
    از چه برنامهای واسه دیدن ایمیلها استفاده میکنی اوت لوک یا در خود سایت ایملهاتو میبینی .معمولا نباید روی لینکهای ناشناسی که به ایمیلتون می یاد کلیک کنید

خوب این کارهارو کنید بعد نتیجه رو گزارش بدید :
    اگر از مرورگر ie استفاده میکنید به tools - internet option -advanced برید و در سربرگ فوق دکمه reset رو بزنید تیک مربوط به delete تنظیمات روهم بزنید .
    اگر از موزیلا استفاده میکنید به help - Troubleshooting Information برید و دکمه ریست رو بزنید
    با این کار اصولا باید مشکلتون با قفل صفحه مرورگر و (و از اون صفحه به هیچ جای دیگه نمیره) رفع بشه .
    حالا میمونه اصل الودگی اگر از یک دیسک نجات استفاده کنید خیلی عالی است و یا برنامهای زیر رو دانلود و نصب و اپدیت کنید
    و کل هارد رو باهاش اسکن کنید.
    Malwarebytes Anti-Malware
    hitman pro
    SUPERAntiSpyware
    Comodo Cleaning Essentials 2.5.242177.201 روهم اگر دارید یکبار با اجرای KillSwitch ببینید چه پروسههای در حال اجرا رو سیستم شماهستند
    و کلا یک بررسی با KillSwitch بکنید ببینید چی میگه.

یک فلش به سیستم بزنید خالی باشه بهتره تیک شو هیدن رو هم بردارید ببینید چیزی توش نشون میده میخوام بدونم این چه
    الودگی بوده که comodo جلوشو نگرفته ایا همیشه sandboxe کومودو رو روشن میزارید یا مثل من همیشه خاموشش میکنیدو اگر
    چیز داخل فلش نشون داد با winrar ارشیوش کنید اینجا بزارید یک برسی کنند اساتید ببینیم چه الودگی بوده .

ممنونم علی.
    Last edited by ALI16437; 18-12-2012 at 16:25.

10. 2 کاربر از ALI16437 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hitman-Group's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

ُلامسايت NANSDOWNLOAD يك لينك دانلود براي نسخه 6 گذاشته !فاينالش منتشر شده!؟

داره خودمونی میشه mostafa akbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

Version 6.0.260739.2674
    19 December / 2012

THANKS! Comodo would like to thank the BETA testers and Comodo forum moderators, whose invaluable efforts made this release possible.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 2 کاربر از mostafa akbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    این نسخه Version 6.0.260739.2674 جریانش چیه؟فاینال هست؟

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام
    این نسخه Version 6.0.260739.2674 جریانش چیه؟فاینال هست؟
    سلام
    آره فینال هست. ولی پشتیبانی کومودو فعلا به عنوان نسخه فینال اون رو قبول نداره!!
    کومودو یه مشکلی داشت اومدم به کارشناسشون بگم گفتش ما فعلا پشتیبانی نمیکنیم از نسخه 6. و این اصلا فینال نیست! با ذکر دلایل بسیار ثابت کردم که فینال هست بعد هم گفت فعلا فرآیند ساپورتش اجرایی نشده.

16. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •