این بازی مگه روی xp هم اجرا میشه؟
فکر نمیکنم بشه هاا!!!!!!
این بازی مگه روی xp هم اجرا میشه؟
فکر نمیکنم بشه هاا!!!!!!
اول کار پرسیدم کفتن آره میشه لطفا یکی درست منو راهنمایی کنه که باید چی کار کنم،اگه باید ویندوز رو عوض کنم بگین اگر هم مشکل از چیز دیگه ای هستش بگین انجام بدم خستم کرده نمیدونم باید چیکار کنم!!!!!!![]()
Last edited by hossein2009; 17-11-2012 at 21:32.
و قتی بازی رو ازخود فایل mohw.exe اجرا میکنم ارور kernal32.dllرو میده و وقتی بازی رو از خود launcher.exeاجرا میکنم صفحه launcher باز میشه گزینه launch gameهستش ولی هرچی روش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته خواهش میکنم کمک کنید دیوونم کرد!!!!!!!!!ضمنا ویندوزم xp sp3 هستش. این مشکل من بود خواهشا یکی منو راهنمایی کنه . کسی میدونه مشکل من چیه؟ممنون میشم منو راهنمایی کنین دوستان بزرگوار
عذر میخوام که دیر گفتم کلا تو بخش بازیها مدتی نبودم سر شلوغی کاری
نسخه FLT کاملا درست و تایید اجرا شد
سلام ببخشید من بازی رو تموم کردم میخوام زامبی رو بازی کنم ولی کرک میخواد چطوری میتونم بازی کنم ممنون میشم جواب بدین
سلام
من بازی رو خریدم به زور و زار نصبش کردم آخه پشت سر هم هنگ میکرد و تو دی وی دی 2 ارور میداد خلاصه یه وعضی شد تا بالاخره تونستم نصبش کنم
حالا که رو MOHW.exe دابل میکنم توش نمیره . آپدیت ها رو هم ریختم کرک reloaded و flt رو هم کپی کردم دایرکت رو هم نصب کردم - هر چیزی که فکرشو بکنین نصب کردم ( آخرین آپدیت گرافیک رو هم نصب کردم حدود 6 ماه پیش وقتی که میخواستم battlefield3 رو بازی کنم )اما جواب نمیده که نمیده ... اما نکته اینجاست که توی task manager میگه که بازی اجرا شده هست !!
خلاصه مُردم اما هنوز تو بازی نمیره پست بچه ها رو هم خوندم اما باز هیچه عائیدم نشد تو رو خدا یکی بیاد واضح بگه چکار کنیم
گرافیک : Nvidia 8600
رم : 2
دمتون گرم راهنمایی
سلام دوستان
خسته نباشید
آقا کرک من 3dm هست بعد دقیقا وقتی اون قسمت تعقیب و گریز با ماشین رو رد میکنم صفحه سیاه میشه دیگه هیچی نمیاد
مشکل از کجا هست دقیقا اگه میشه یه راهنمایی بکنید
دوستان من هر چی کرک و آپدیت بود تا حالا ریختم و تعویض کردم ولی هنوز همون مشکلو دارم
اگه میشه کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)