سلام به همگی :
میخوام یه داستان براتون بگم
من حدود دو ماهه پیش میخواستم اشتراک adsl رو برای نیروگاه بگیرم ولی یه اتفاق افتاد ...
همون طور که می دونید نمایندگی های صبا در قم دو نفرند یکی آقای حسینی و یکی آقای ورزشکار..
من اول رفتم پیش نمایندگی حسینی اشراک رو ثبت کردم و همون جا 200 تومان بابت یک سال اشتراک 128 دادم
قرار شد که تا سه روزه دیگه چراغ لینک ما روشن بشه و ما اونا رو بگیم که بیان راه بندازن ....(نه اینکه خودمون بلد نیستیم) .... خلاصه سرتونو درد نیارم این سه روز شد سه هفته و شد یک ماه و نیم .... ما که چشممون خشک شده به این مودمه (الکی !!!!) هر بار هم که می رفتم پیشش می گفت من پیگیری می کنم ، دارم پیگیری می کنم .... حالا یه چیز بگم بخندید : فکر می کنید پیگیریش چه جوری بود ؟؟؟؟ نه اشتباست یه کامپیوتر بود که من فقط دیدم که یه برنامه ساده که لیست مشترکاشو الکترونیکی می کنه !!!!و یه موبایل سونی اریکسون که معلوم نبود به کجا زنگ می زنه یا از کجا زنگ می زنه و لیست A4 که لیست اونایی که سرشون کلاه گذاشته بود توش بود ...... خلاصه بعد از این همه پیگیری ما گفتیم بریم پیش آقای ورزشکار ببینیم کهری میتونه بکنه چون اون حسینی هیچ کاره بود و پشتیبان فنی با ورزشکار بود ولی البته الان دیگه نیست دادن به یکی دیگه که تو خیابون سمیه است. خلاصه ما رفتیم و کلی با ورزشکار صحبت کردم و اینجوری فهمیدم که حسینی و ورزشکار به شدت باهم بد اند یعنی اینطوری به هتون بگم که هر وقت به هم زنگ می زنند به جای سلام و احوال پرسی و خداحافظی دروری (فحش) بهم می دن .... اینو من خودم دیدم و خوده آقای حسینی و ورزشکار به من گفتن حالا می خواید باور کنید ، میخواید باور نکنید اصلا ... اصلا مهم نیست چون مهم اینه که من رفتم و بعد از دوماه اشتراکم رو پیش حسینی لغو و یه اشتراک از ورزشکار گرفتم .... حالا شاید فکر کنید که دیگه ماجرا همین جا تموم شده ولی زهی خیال باطل .... خلاصه ما دو هفته ای هم پیش ورزشکار سر کار بودیم .... بعد از اینکه من از اونا هم نا امید شدم یه روز صبح رفتم پیش ورزشکار و کلی شاکی شدم اونا هم برای بار ششم فرم من را برا مخابرات نیروگاه فکس کردن من هم به محض اینکه فکس شده خداحافظی کردم و رفتم به سمت مخابرات نیروگاه .... از اونجا تا مخابرات نیروگاه حدودا 15 دقیقه بود که من کلشو پیاده رفتم .... وقتی رسیدم دیدم فکسم تازه رسیده به دستشون و تازه پشت فکسه هم ماله یه نفره دیگه بود (اینه وضع مخابرات یه منطقه) ... کاری نداریم من رفتم همون جا حضوری پرونده اشتراک تلفنمون رو کشیدم بیرون و دادم و مهرو امضا هم کردند و دادم اطالق MDF ولی ما جرا همین جا تموم نشد .... (البته شاید فکر کنید که چراغ لینکم روشن شد و من همون شب به اینترنت کانکت شدم ) و لی عجله نگنید بهتره ادامه ماجرا رو در قسمت بعد بخونید ....