تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 81 اولاول ... 101617181920212223243070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 809

نام تاپيک: اینترنت استان قم

داره خودمونی میشه absa2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

4 دو دره بازی این صبانت

سلام به همگی :
    میخوام یه داستان براتون بگم
    من حدود دو ماهه پیش میخواستم اشتراک adsl رو برای نیروگاه بگیرم ولی یه اتفاق افتاد ...
    همون طور که می دونید نمایندگی های صبا در قم دو نفرند یکی آقای حسینی و یکی آقای ورزشکار..
    من اول رفتم پیش نمایندگی حسینی اشراک رو ثبت کردم و همون جا 200 تومان بابت یک سال اشتراک 128 دادم
    قرار شد که تا سه روزه دیگه چراغ لینک ما روشن بشه و ما اونا رو بگیم که بیان راه بندازن ....(نه اینکه خودمون بلد نیستیم) .... خلاصه سرتونو درد نیارم این سه روز شد سه هفته و شد یک ماه و نیم .... ما که چشممون خشک شده به این مودمه (الکی !!!!) هر بار هم که می رفتم پیشش می گفت من پیگیری می کنم ، دارم پیگیری می کنم .... حالا یه چیز بگم بخندید : فکر می کنید پیگیریش چه جوری بود ؟؟؟؟ نه اشتباست یه کامپیوتر بود که من فقط دیدم که یه برنامه ساده که لیست مشترکاشو الکترونیکی می کنه !!!! و یه موبایل سونی اریکسون که معلوم نبود به کجا زنگ می زنه یا از کجا زنگ می زنه و لیست A4 که لیست اونایی که سرشون کلاه گذاشته بود توش بود ...... خلاصه بعد از این همه پیگیری ما گفتیم بریم پیش آقای ورزشکار ببینیم کهری میتونه بکنه چون اون حسینی هیچ کاره بود و پشتیبان فنی با ورزشکار بود ولی البته الان دیگه نیست دادن به یکی دیگه که تو خیابون سمیه است. خلاصه ما رفتیم و کلی با ورزشکار صحبت کردم و اینجوری فهمیدم که حسینی و ورزشکار به شدت باهم بد اند یعنی اینطوری به هتون بگم که هر وقت به هم زنگ می زنند به جای سلام و احوال پرسی و خداحافظی دروری (فحش) بهم می دن .... اینو من خودم دیدم و خوده آقای حسینی و ورزشکار به من گفتن حالا می خواید باور کنید ، میخواید باور نکنید اصلا ... اصلا مهم نیست چون مهم اینه که من رفتم و بعد از دوماه اشتراکم رو پیش حسینی لغو و یه اشتراک از ورزشکار گرفتم .... حالا شاید فکر کنید که دیگه ماجرا همین جا تموم شده ولی زهی خیال باطل .... خلاصه ما دو هفته ای هم پیش ورزشکار سر کار بودیم .... بعد از اینکه من از اونا هم نا امید شدم یه روز صبح رفتم پیش ورزشکار و کلی شاکی شدم اونا هم برای بار ششم فرم من را برا مخابرات نیروگاه فکس کردن من هم به محض اینکه فکس شده خداحافظی کردم و رفتم به سمت مخابرات نیروگاه .... از اونجا تا مخابرات نیروگاه حدودا 15 دقیقه بود که من کلشو پیاده رفتم .... وقتی رسیدم دیدم فکسم تازه رسیده به دستشون و تازه پشت فکسه هم ماله یه نفره دیگه بود (اینه وضع مخابرات یه منطقه) ... کاری نداریم من رفتم همون جا حضوری پرونده اشتراک تلفنمون رو کشیدم بیرون و دادم و مهرو امضا هم کردند و دادم اطالق MDF ولی ما جرا همین جا تموم نشد .... (البته شاید فکر کنید که چراغ لینکم روشن شد و من همون شب به اینترنت کانکت شدم ) و لی عجله نگنید بهتره ادامه ماجرا رو در قسمت بعد بخونید ....
    Last edited by absa2004; 22-01-2008 at 09:58.

2. این کاربر از absa2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بعد چی شد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض دوستان سرعت واقعی خودشان را می نویسند؟

دوستان قمی اگر امکان داره سرعت اتصال خودشون را با نوع سرعت سرویسی که خریداری کرده اند با این سایت چک کنند و بنویسند یعنی بنویسند چه سرعت اکانتی را خریداری کرده اند و سرعت واقعی آنها با توجه به این سایت چقدر است
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    معرفی یک سایت برای تست سریع سرعت واقعی تماس و کانکت و آپلود به اینترنت در این آدرس

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام به همگی :
    میخوام یه داستان براتون بگم
    من حدود دو ماهه پیش میخواستم اشتراک adsl رو برای نیروگاه بگیرم ولی یه اتفاق افتاد ...
    همون طور که می دونید نمایندگی های صبا در قم دو نفرند یکی آقای حسینی و یکی آقای ورزشکار..
    من اول رفتم پیش نمایندگی حسینی اشراک رو ثبت کردم و همون جا 200 تومان بابت یک سال اشتراک 128 دادم
    قرار شد که تا سه روزه دیگه چراغ لینک ما روشن بشه و ما اونا رو بگیم که بیان راه بندازن ....(نه اینکه خودمون بلد نیستیم) .... خلاصه سرتونو درد نیارم این سه روز شد سه هفته و شد یک ماه و نیم .... ما که چشممون خشک شده به این مودمه (الکی !!!!) هر بار هم که می رفتم پیشش می گفت من پیگیری می کنم ، دارم پیگیری می کنم .... حالا یه چیز بگم بخندید : فکر می کنید پیگیریش چه جوری بود ؟؟؟؟ نه اشتباست یه کامپیوتر بود که من فقط دیدم که یه برنامه ساده که لیست مشترکاشو الکترونیکی می کنه !!!! و یه موبایل سونی اریکسون که معلوم نبود به کجا زنگ می زنه یا از کجا زنگ می زنه و لیست A4 که لیست اونایی که سرشون کلاه گذاشته بود توش بود ...... خلاصه بعد از این همه پیگیری ما گفتیم بریم پیش آقای ورزشکار ببینیم کهری میتونه بکنه چون اون حسینی هیچ کاره بود و پشتیبان فنی با ورزشکار بود ولی البته الان دیگه نیست دادن به یکی دیگه که تو خیابون سمیه است. خلاصه ما رفتیم و کلی با ورزشکار صحبت کردم و اینجوری فهمیدم که حسینی و ورزشکار به شدت باهم بد اند یعنی اینطوری به هتون بگم که هر وقت به هم زنگ می زنند به جای سلام و احوال پرسی و خداحافظی دروری (فحش) بهم می دن .... اینو من خودم دیدم و خوده آقای حسینی و ورزشکار به من گفتن حالا می خواید باور کنید ، میخواید باور نکنید اصلا ... اصلا مهم نیست چون مهم اینه که من رفتم و بعد از دوماه اشتراکم رو پیش حسینی لغو و یه اشتراک از ورزشکار گرفتم .... حالا شاید فکر کنید که دیگه ماجرا همین جا تموم شده ولی زهی خیال باطل .... خلاصه ما دو هفته ای هم پیش ورزشکار سر کار بودیم .... بعد از اینکه من از اونا هم نا امید شدم یه روز صبح رفتم پیش ورزشکار و کلی شاکی شدم اونا هم برای بار ششم فرم من را برا مخابرات نیروگاه فکس کردن من هم به محض اینکه فکس شده خداحافظی کردم و رفتم به سمت مخابرات نیروگاه .... از اونجا تا مخابرات نیروگاه حدودا 15 دقیقه بود که من کلشو پیاده رفتم .... وقتی رسیدم دیدم فکسم تازه رسیده به دستشون و تازه پشت فکسه هم ماله یه نفره دیگه بود (اینه وضع مخابرات یه منطقه) ... کاری نداریم من رفتم همون جا حضوری پرونده اشتراک تلفنمون رو کشیدم بیرون و دادم و مهرو امضا هم کردند و دادم اطالق MDF ولی ما جرا همین جا تموم نشد .... (البته شاید فکر کنید که چراغ لینکم روشن شد و من همون شب به اینترنت کانکت شدم ) و لی عجله نگنید بهتره ادامه ماجرا رو در قسمت بعد بخونید ....
    قسمت بعد ؟؟!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام به تمام بروبکس قمی
    نظرتون در مورد FanAva چیه؟

7. این کاربر از atropak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض سرعت افتضاح پارسی نت در قم

سرعت دانلود پارسی نت در قم بسیار افتصاح و گاهی اوقات از دیال آپ هم کمتر است و شرکت هیچ توجهی به مشکل کاربران ندارد . دوستان قمی که از این سرویس استفاده میکنند نظرشون را بنویسند

9. این کاربر از dooost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان قمی

من می خوام یه کافی نت بزنم . چند تا سوال داشتم ؟

1 - از کدوم شرکت ارائخ دهنده اینترنت پرسرعت Adsl بگیرم که هم سرعت خوب باشه هم پشتیبانیش ؟
    2 - آیا مجوزی باید برای تاسیس کافی نت بگیرم ؟ از کجا ؟ چقدر طول می کشه ؟
    3 - بهترین جای قم برای این کار کجاست ؟ صفائیه ؟ زنبیل آباد ؟ بنیاد ؟ نزدیک حرم ؟ دورشهر؟

11. این کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sus2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام به همه قمی های عزیز کسی فن آوا استفاده میکنه اونم مرکز مخابرات 19 دی از 2-3 روز پیش سرعتم از از دیال اپم کمتر شده کسی این مشکل رو داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه sus2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

آقا کسی نیست جواب بده آی قمی ها

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام

من چند تا سوال داشتم :

1) ساکن صفاشهر هستم و ADSL میخوام ولی هیچ سرویس دهنده ای این منطقه و همچنین شهرک قدس رو ساپورت نمیکنه

کسی میدونه باید چه کار کنم تا این مشکل حل شه ؟(راه حلی یا ترفندی وجود نداره)

2)اگه ADSL نشه به جای اون از چی میتونم استفاده کنم که حداقل از dial up بهتر باشه (مثلا wireless)؟

3)اگه wireless بخوام باید چی کار کنم ، اصلا منطقه صفاشهر رو ساپورت میشه ؟

بچه ها خواهشا جوابمو بدید که بدجوری نیازمند اینترنت هستم و عصابم هم خورده چون یه کوچه اونورترمون کد پیش شمارشون فرق میکنه و براشون ADSL آوردن ولی ما که دو قدم اونورتریم با شهرک قدس حساب میشیم و نمیشه .............

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •