ناموسا این قیمتا رو از کجا آورده این؟!
سمپل های ۵ رو که دیدید مسلما. دوربین ۵ اگه ۱۸ دلاره که دوربین مثلا وان ایکس رو باید مجانی بدن. :|
خودتون بهتره فکر کنید ببینید که آیا مثلا اس ۳ قیمت تموم شده خیلی بالاتری داره؟!![]()
ناموسا این قیمتا رو از کجا آورده این؟!
سمپل های ۵ رو که دیدید مسلما. دوربین ۵ اگه ۱۸ دلاره که دوربین مثلا وان ایکس رو باید مجانی بدن. :|
خودتون بهتره فکر کنید ببینید که آیا مثلا اس ۳ قیمت تموم شده خیلی بالاتری داره؟!![]()
هزینه ساختش همینه.
اصلا هم فکر نکنم بیشتر باشه! چون قیمت تمام شده هیچ گوشی (به جز اپتیموس جی) از دویست دلار تجاوز نمیکنه.
شاید بخوای یک لنز رو بخری بشه 100دلار. ولی برای 10-20میلیون آیفون سونی خیلی ارزون تر از اینی که اعلام شده برات میزنه
پس نباید به اپل تهمت گرون فروشی زد. خود بدنه آیفون ۳ برابر بقیه رقباش میارزه. :|![]()
نو آوری دوست من؟؟؟ تحقیقات؟!!!هزینه های میلیون دلاری؟!!؟
مثلا ن الان صفحه نمایش 4 اینچ استریج نو آوریه؟
یا استفاده داک کانکتور کوچکتر که سازگاری با هیچ نوع میکرو یو اس بی نداره نو آوریه؟
آره چقدر نوآوری
صفحه نمایش 4 اینچی
شبکه LTE
GPS
عکس برداری panaroma
کیفیت عکاسی 1080p
و.....
اینا فقط از اپل برمیاد
بابا یه حرفایی بزنید که منی که حد اقل از الکترونیک هیچی بارم نیست خندم نگیره!!!!!
بنده به شخصه ترجیح میدم یه گوشی با وزن بیشتر و ضخامت بیشتر بگیرم دستم تا یه گوشی با طراحی قدیمی دلگرم به نازکتر شدنو سبکتر شدن!!!
+
یه جا خوندم
میگفت طرفداران اپل اپلو برای دلایل احساسی غیر مطقی میخرن که چشم دیگران به انتخابشون خیره بشه
به قول سامسونگ که توی یکی از تبلیغاتش گفته بود:
"It dosen't take a genius"
Last edited by Mohammad King; 02-10-2012 at 23:40.
شما به من یه دیوایس از یه شرکت معرفی کن که نسبت به مدل قبلیش همش نواوری باشه. همه اجزاش از نظر تکنولوژی یه اوردر پبشرفت کرده باشه.
همه ایفون ۵ همین چیزایی بود که شما مثال زدین؟ می خواین منم یه لیست از گالاکسی ردیف کنم که توش هیچ نواوری نسبت به گذشته نباشه؟ (حتی تو بدنه بی کیفیتش)
یعنی شرکتی که به خلاقیت معروف هست هیچ هزینه تحقیقاتی نداره. کما اینکه تو تاپیک قبلی مثال اوردم.
حداقل از یه جا نقل قول بزار که قابل قبول باشه. نه از شرکتی که با تبلیغاتی که راه انداخته جوری رفتار میکنه که انگار نسبت به ایفون عقده داره.
واقعا روسای سامسونگ اینقدر بدون اعتمادبنفس هستند که اینطوری میخوان تبلیغ کنند و محصولشون رو معرفی کنند.
یه جمله هست که میگه اگه خودت رو نتونستی بالا بکشی طرف رو بیار پایین قد خودت کن. جمله ای که حال و روز این شرکت رو بیان میکنه.
اینجاست که تفاوت پرستیژ و طرز تفکر این دو شرکت رو می تونید درک کنید.
پ.ن
با عرض پوزش از دوستان به دلیلی حاشیه ای شدن این تاپیک. ترجیح میدم دیگه جوابی به این بحث (سفسطه) بدون نتیجه ندم.
Last edited by arash59b; 21-09-2012 at 06:42.
محمد جان به نظر میاد شما هنوز به جز نگاهی به Spec ها، چیز خاصی از آیفون جدید نمی دونی، اشکالی هم نداره، این دقیقا چیزیه که سامسونگ و سایرین در تبلیغاتشون قصد دارن به بقیه نشون بدن: آیفون جدید فقط همین هاست که لیست کردی، همشون هم بیخود هستن و همه تصمیمات اشتباه. واقعیت اینه که از پست های شما کاملا واضحه شما هنوز Spec آیفون جدید رو هم درست نمی دونید. پیشنهاد می کنم پست های من رو در این تاپیک بخونید، خیلی چیزها رو توضیح دادم که دونستنش به شما کمک می کنه.
واقعیت اینه که R&D آیفون ها میلیون دلاری نیست، میلیارد دلاریه. کلا عجیب نیست که چیزی از الکترونیک نمی دونید، اگه می دونستید متوجه می شدید چقدر توسعه همچین محصولی خرج داره. در کل این تاپیک دقیقا خطاب به افرادی مثل شماست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در نهایت جمع بستن طرفداران اپل و توهین به تفکر و شعور این افراد، شما اگه خیلی باهوش و باسواد و مسلط هستید نیازی ندارید برای به کرسی نشوندن حرفتون، چنین صفاتی رو به سایرین بدید. این پست برای شما هم هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعیت اینه که در تبلیغاتی که به جای پرداختن به محصول خود، سعی می کنن قدرت انتخاب و شعور افرادی که محصول رقیب رو انتخاب می کنند رو پایین نشون بدن یا جمله هایی مثل "It dosen't take a genius"، رفتار Passive Aggressive ای هستن که از ناچاری و عجز ریشه می گیرن.
دوستان لطفا بحث های حاشیه ای رو کم کنید.
-----
درباره گرون فروشی:
1. دوستان جمع بستن قطعات ساخته شده در یک محصول اصلا روش مناسبی برای پیدا کردن هزینه ای که صرف ساخت گوشی شده و پیدا کردن سود سازنده نیست. هزینه های R&D، هزینه های لایسنس پتنت ها (که بسیار بالاست)، هزینه های اضافی ساخت (مثلا، دقت تراشکاری در حد یک میکرون آیفون 5 قطعا نیازمند پروسه پرخرج تری نسبت به گوشی های پلاستیکیه)، هزینه های حمل و نقل قطعات اولیه، هزینه های حمل و نقل نهایی، هزینه های گمرک و واردات و بسیاری هزینه های دیگه...
2. صرفا با احتساب همه موارد بالا، باز هم نمیشه نتیجه گرفت برندی گرون فروشه یا خیر. گرون فروشی رو هزینه تولید محصول تعیین نمی کنه. باید دید آیا نسبت به امکانات و قابلیت هایی که این محصول داره، قیمتش بالاست یا خیر؟ آیفون 5 در تقریبا همه ریویو ها به عنوان بهترین اسمارت فون (یا حداقل در رده بهترین ها) انتخاب شده و این کاملا منطقیه قیمتش هم در رده بهترین اسمارت فون ها - 199 دلار با قرارداد یا 649 دلار بدون قرارداد - باشه. اینکه هزینه تولید چه مقداره به قدرت کمپانی در پایین آوردن هزینه ها همزمان با حفظ کیفیت برمی گرده که همه براش سخت در تلاش هستند و اپل بسیار در این زمینه موفق هست.
دوست من آخه اپل 2سال طول میکشه تا یه مدل جدید معرفی کنه خب انتظار افراد بالا میره تا یک محصول با حداقل یه تغییرات ارایه بده نه همون طراحی و...فقط قیمتو افزایش بده!
الان نوکیا فناوری پیور ویوو رو معرفی کرده این یه پیشرفت و یه طراحی فوق اعاده تحسین بر انگیز
سامسونگ روی s3 Palm رو گذاشت nfc گذاشت و...
خیلی شرکت ها هستن که با کمترین زمان بدون نیاز به 2 سال اپل که صرف تحقیقات میکنه پیشرفتشون چشمگیر تر بوده.
دوست من وقتی یه نفر به طور مستقیم جلو چندین نفر شما رو دزد صدا کنه چه برخوردی نشون میدی از خودت؟پس بحث عقده نیست
سامسونگ به کسی توحین نکرده کسی رو پایین نکشیده! فقط توی تبلغش لیست امکانات خودشو کنار امکانت آیفون 5 گذاشته همین...
آرمان جان شاید شما درست میفرمایید و من از تنظیمات جدید اپل بیخبرم نمیدونم!
اما در مورد اون جمله که شما یک توحین تلقی کردینش از نظر من هیچ کردن معلومات من توی الکترونیک از دهن شما بیشتر یک توحین به من هست تا اون جمله ای که توی یک سایت معتبر نوشته شده(حتمان سورس اون جمله رو خدمتون میدم) تازه از نظر بنده اگر اون جمله از دهن من هم بود فکر نمیکنم توحین باشه...
پس از نظر شما سایر شرکتها هیچ توسعه ای ندارن و فقط اپل هست که که توسعه هاش این قدر خرج داره و سایر شرکت ها هم کپی میکنن ازش
ممنون از وقت دوستان بنده هم دیگه ادامه نمیدم این بحثو
Last edited by Mohammad King; 21-09-2012 at 10:58.
عزیزم شما که میگی بدنه اپل ۳ برابر رقباش می ارزه مگه اون فیلم معروف پرت کردن اس۲ و ۴اس رو ندیدی.که هرکدوم ۳ بار از فاصله و طرفهای متفاوت ول میکنن.متاسفانه اپل هیچیش نموند و صفحش خورد خورد شد ولی در مقابل اس ۲ هیچیش نشد ... و همینطور پرتاپ گلکسی تب و آی پد و موتورولا زوم که تب خیلی اسیب کمتری نسب به بقیه دید.
من نمیخواستم دیگه پست بدم اینجا ولی چون سهمیه یکی در روزه اونم باشه برای اینجا
محمد جان آخه شما که اپل فن نیستی چرا ناراحتی؟!
بچه های اپل الآن خیلی هم دوست دارند و راضی هم هستند!
خود من که طرفدار اپل نیستم با اینکه انتقاداتی دارم و اونا رو هم تو پست های اولی گفتم از این آیفون خوشم اومده و اونو یه دیوایس مناسب میدونم!
پس دیگه صحبت و کش دادن نـــــــداره آخـــــه!
اون سامسونگ هم گل سرسبدش همون اس3 هست و هر سال داره یه فلگ شیپ معرفی میکنه و باقی گوشی هاش همه تقریبا رده پایینه که برای قشر کم درآمدتر یا کم توقع تر ساخته میشه
که نیاز هر شخصی رو بتونه برآورده کنه. همین
سامسونگ که در هر گوشیش یه نوآوری نداشته!
توهین سامسونگ رو هم من شخصا حداقل پلاستیکی بودن محصولاتش با این قیمت های فضاییش میدونم! 1.5 میل بدی پای یه پلاستیک؟
(یه عکس گذاشه بودم تو کلوپ اس3 که یکی گوشیش به دیوار کشیده شده بود یه لایه مثل گوشت ازش کنده شده بود. دیدیش اونو؟)
و ضمنا سخت افزارهای قوی فقط اسمی! که هنوز غرب نفهمیده چه استفاده ای قراره یوزراش ازش بکنند! (بماند که دو هسته ای های سایر برندها فعلا سرترند :|)
اون دزدی سامسونگ هم اگه منظور نقض قوانین مربوط به پتنت و کپی رایت باشه حقشه! حتما یه سر به قوانین مربوطه بزن ؛)
پ.ن: اصلا چرا اینجا یه شرکت آمریکایی رو با یه شرکت از آسیای شرقی مقایسه میکنید آخه؟!
Last edited by Ali_Best; 21-09-2012 at 11:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)