تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 20 از 328 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

به نظرم دوستانی که میگن خانم ها هم کم خیانت نمیکنن بیشتر دیدشون به روابط دختر و پسرها هست.
    این روزا بعضی دخترا واسه اینکه از پسرها به قول خودشون کم نیارن سیستم پسرا رو دارن اجرا میکنن که همزمان با چند نفر در رابطه هستن.این قضیه این سالها خیلی هم بیشتر شده.
    این باعث شده دید پسرها عوض بشه و این موارد رو به خانمهایی که ازدواج میکنن هم بسط بدن.در صورتی که خانمها بعد از ازدواج کم پیش میاد که خیانت کنن که علت های زیادی میتونه داشته باشه ولی خوب اقایون مورد مناسب باشه رد نمیکنن
    ولی نه اون دسته خانمها رو میشه با بقیه یکی دونست نه میشه گفت تعداد اقایون که خیانت میکنن به قدری زیاد هست که بگیم "اکثر" اقایون این کار رو میکنن.

Sent from my X10i using Tapatalk 2

2. 9 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات M0RTEZA_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    توی

پيش فرض

به نظر من ازدواج اصلا این نیست که رو کاغذ باشه و بری محضر 20 تا امضا بدی که یه وقت فرار نکنی از دست هم.
    ا

4. 3 کاربر از M0RTEZA_R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تو این دوره زمونه کی ازدواج میکنه والا

6. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

جمله آخر شما که شعاری بیش نیست! اینو اگر آقایون نگن دیگه چه توجیح دیگه ای بیارن؟((همون دید مادربزرگ ها که بعله دختره/زنه نشست زیر پای پسرمون گولش زد از راه به درش کرد و...))
    اما در مورد صحبتی که داشتید ببینید شما منظور منو خوب متوجه نشدید بله قاعدتا دو طرف باید وجود داشته باشه تا اون رابطه غیرمجاز شکل بگیره یک نفر تنها اگر بخواد که نمیشه!
    اما حرف من چز دیگه ای بود شاید دلیل یک دختر یا خانومی که با یک اقای متاهل رابطه برقرار میکنه این باشه که وضع مالیش درست نیست خرجی نداره(نه در همه موارد)! اما دلیل اقایون قاعدتا این چیزا نیست چه بسا که برعکسه یعنی هرچقدر تامین تر هستند تمایلشون و دستشون بازتر!
    حالا منظور؟یعنی میخوام بگم خیلی واضحه که یک زن از لحاظ احساسی در شرایط نرمال!!! سختتر راضی میشه که بخواد به جای یک نفر چند نفر رو در قلبش جا کنه
    اما اقایون با افتخار اینکار رو انجام میدن و میگن خدا گفته! قران گفته میشه! مرد فرق داره! زن احساساتیه! مرد مرد هست و از این صحبتهای پیچشی عوام!
    متوجه هستید چی میخوام بگم؟این از بخش دید احساسی غریزه که زنها ذاتا انسانهایی هستند که نمیتونن احساسشون رو تقسیم کنند با چندین نفر در آن واحد! در صورتی که اقایون...!!!زن به همین سادگی دل نمیکنه! سخت دل میبنده و سخت دل میکنه در صورتی که در مورد اقایون بنظر برعکسه!
    در بخش عقلی قضیه هم شما چندمورد میشناسی که مرد رفته زن دوم و سوم گرفته آب از آب تکون نخورده؟اما مگه زن میتونه بره؟اصلا با عقل جور درمیاد؟خیلی راحت اون زن از هستی ساقط میشه برادر!
    من نمیگم کدوم کار خوبه یا بده اما میگم عقل هم میگه نمیشه یک زن در آن واحد باچندنفر در ارتباط باشه
    بخش آماری قضیه هم دیگه بحثی نداره که! یعنی واضح نیست آمار خیانت اقایون بیشتره؟؟؟؟
    دیگه این واقعا از اون حرفاست! نکنه باید برم مرکز امار ، براتون امار در بیارم؟
    هرچندحرفام برای کسی که منطق دارند شاید قابل پذیرش باشه
    اما برای دسته ای که فقط به باورهای خودشون فکر میکنن و حاضر نیستند دقایقی به غیراز اون فکر کنن با دلیل و سند و مدرک هم بی منطق جلوه میده!
    آرزوی موفقیت برای هردودسته با افکارشون رو دارم
    حرفای شما نمیگم کاملا درسته ولی بیشترش قابل قبوله . ولی

تو مواردی که من باهاشون مواجه بودم خیانت زوجین تقریبا برابر یا کمی مردها بیشتر بوده و تقریبا درصد خیانت زوجین 60 به 40 مردها بیشتر بوده .

ولی از صحبت های شما میشه اینطور برداشت کرد درصد خیانت 80 به 20 هست که این کاملا بی انصافیه .

8. 3 کاربر از scali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

به نظر من باید قانونی تصویب بشه که اولا میزان مهریه در چارچوب دارایی های مرد تعیین بشه و معقول باشه و قانون دیگری هم تصویب بشه تا اگر دادگاه خانواده تشخیص داد تا زن قصد خیانت یا قصد انتقام جویی داره مهریه اش بسیار محدود بشه.
    اصلا مهریه از پایه اشتباه هست و این حرف شما یک نوع گرو کشی هست حالا همون مهریه حداقل هم بزاره اجرا که چی بشه برای انتقام ؟ یا برای حفظ زندگی نابود شده ؟ یا بساطی برای اخاذی که این روز ها کم هم نیستش ( یا برعکس در مورد خیانت مرد به زن )

این طوری که مهریه صفر میشه.
    تازه دادگاه چطوری تشخیص بده که زن قصد خیانت یا انتقام جویی داره؟؟
    حالا اگه مرد چنین قصدی داشت چی؟
    اصلا مهریه نباید وجود داشته باشه و قرار نیستش قاضی یا دادگاهی تشخیص بده کی به کی خیانت کرده یا میزان خیانت رو اندازه گیری کنند و بر اون اساس مهر گرفته شه
    وقتی طرفین متوجه شدند به هردلیلی (خیانت - نامردی و ... ) قادر به ادامه زندگی نیستند بهتر نیست به جای حفظ زندگی با چیزی به اسم مهر و درست شدن جنگ سر گرفتن مهر از سمت خانوم و ندادن مهر از سمت آقا این زندگی به خوبی و خوشی تموم بشه ؟

اخه الان حرف شما واقعا منصفانست؟چرا فقط به نفع خودتون حرف میزنید؟شما به من بگو درصد خیانت خانومها بیشتره یا اقایون؟عقلانی احساسی و اماری همه جوره همیشه اقایون هستند که خیلی عذرمیخوام در بیشتر موارد بتونن! از خیانت دریغ نمیکنن! دیگه دراین بخش که حرفی نیست
    من نمیگم خانومها اصلا اهلش نیستن اما انصافا از حق نگذریم اقایون به مراتب بیشترن
    ما اینجا درصد نمیگیریم که خیانت خانوم ها به آقایون بیشتره یا برعکس آقایون به خانوم ها و شما بر اساس کدوم جامعه آماری میگید خیانت آقایون بیشتره (بر اساس تجربه و مشاهدات خودتون) اگر بر این اساس هست من و امثال من هم از خانوها چه تجربه شخصی چه مشاهداتمون خیانت هایی دیدیم که شما تصورشم نمیتونی بکنی (به نظرتون این نتیجه گیری درستیه ؟ )

حتی قانون هم دستشون رو باز گذاشته یه کلاه شرعی هم میزارن و میگن بعله 4تا فلان بیسار!!!
    بله قانون همون قانونی که دست خانوم ها رو باز گذاشته تا مهر رو وسیله کنند برای اخاذی اما آیا همه از قانون سوء استفاده میکنند ؟

همون مهریه هم نباشه که دست اقایون((همه نه)) از اینی که هست هم بازتر باشه؟
    حرفای شما توش تناقض زیاده پس شما هم قبول داری که به وسیله چیزی به اسم مهر میخوای زندگی رو حفظ کنی و خودتون رو در قبال خیانت احتمالی از طرف همسر آیندتون (که اگر خدایی نکرده جزو همون درصدی که احتمال میدید باشه ) بیمه کنید ؟

یک چیزی رو میدونید؟من فکر میکنم زندگی که به پشتوانه مهریه بخواد ادامه داشته باشه بدرد لای جرز دیوار هم نمیخوره برادره من! اون مهریه میخوام نباشه که بخواد مردی رو مجبور کنه کنار زنش بمونه!
    وقتی خیانت باشه وقتی بی اعتمادی باشه به نظر من اگه میلیون تا سکه هم مهریه باشه چه ارزشی داره؟
    نه واقعا چه ارزشی داره؟ارزش اون همه احساس خالصانه رو که اول زندگی مشترک اون قول تا ابد کنار هم موندن و ...فکر کردید 1000تا سکه یا کمتر و بیشترش دردی دوا میکنه از کسی؟گیریم بیفته زندان گیریم داشته باشه کلشو بده که چی؟زندگی که به گند کشیده شده رفته پی کارش!
    اینم تناقض حرفاتون

این یک حالته حالت دیگه ای هم هست(( که البته قبول کنید خیلی ها این دید رو ندارن!))که طرف از اول به خاطر نفع مالی مهریه رو بالا میگیره بی دلیل میزاره اجرا مرد رو بدبخت میکنه بله اینم هست چارش چیه؟آدمتون رو بشناسین یک دختر باخانواده و معقول مگر دیوانه و مجنون باشه که بخواد زندگیشو با دستای خودش اینجوری نابود کنه
    مگر عقده پول داشته باشه فقیری چیزی باشه که طمع کنه و...
    ادم عادی خیلی خیلی بعیده!
    البته باز صددرصد نیست ولی نادره!
    صدر صد نیست اما نادرم نیست حتما سری به روز نامه ها بزنید و احتمال زیاد تا حالا گذرتون سمت دادگاه های خانواده نیافتاده تا بهتر متوجه همین احتمال به قول شما نادر که گفتید بشید

اما شما اقایون این اقلیت رو اینقدر بزرگ جلوه میدید که دربرابر ناعدالتی هایی که در جامعه و قانون و همه جا متوجه خانومها هست چندین برابر بزرگنمایی میکنید
    که زنها همگی هیولاهای طماعی هستند که میخوان مردها رو بچاپن!
    از نظر شما اقلیت و بزرگ جلوه دادن هست پس شما هم این ناعدالتی ها در جامعه علیه خانوم ها رو زیاد بزرگ جلوه نده ( تمام دیدگاهتون فقط شخصی و بر اساس مشاهدات خودتون هست )

اگر زن ها هیولا نیستند پس باید گفت مرد ها هم دیو دو سری که شما فکر میکنید نیستند (آیا این گفته در مورد تمام مرد ها و زنها مصداق پیدا میکنه ؟)

زندگی گرو کشی نیست
    زندگی جنگ نیست
    من واقعا متاسف میشم و متاسف میشم که این مدل زنها و مردها رو درجامعه میبینم
    کاملا موافقم
    پس این حرفتون یعنی چی ؟ (همون مهریه هم نباشه که دست اقایون((همه نه)) از اینی که هست هم بازتر باشه؟)

اصلا میدونید؟یک دلیل دیگه ای که بی اعتمادی میاره برای ماها همین خوندن نظرات امثال شماست
    نظر شخصیم اینه که از نظرات دوستان نباید برداشت اشتباهی کرد هر کس تجربه خودش رو میگه حالا از دیدگاه من ممکنه غلط یا درست باشه اما از خیلی از نظرات و تجربه ها هم میشه استفاده کرد وگرنه تاپیک تا اینجا جلو نمیرفت

درپایان یکبار دیگر میگم همه ی مردها اینقدر بدبین نیستن نسبت به خانومها((نمونش بین خودتون هم هست)) و جای شکرش باقیست
    همه ی خانومها هم اونقدر بد که شما فکر میکنید نیستند((که البته بد هم وجود داره در حد توصیفات بعضی ها))
    ولی هیچ چیز کلیت نداره
    آدمش اگه درست باشه(چه زن چه مرد) مهریه بود و نبودش زیاد و کمش نمیتونه دغدغه ای محسوب بشه شک نکنید.
    بر منکرش لعنت

(اما قضیه همون هندونه در بستست) درست یا غلط بودن طرف مقابل از روز اول که هیچ حتی بعد از یک عمر زندگی هم مشخص نمیشه چون گذر زمان و شرایط همه چیزو تغییر میده هم بد رو میتونه خوب کنه هم خوب رو تبدیل به بد کنه پس بعد از یه شناخت از طرف مقابل میتونید اگر خواستید بهش اعتماد کنید و بدون خواستن چیزی به اسم مهر برای تضمین زندگی و خوشبختی وارد زندگی شید و از کنار هم بودن تا زمانی که خودتون خواستین لذت ببرید

اما حرف من چز دیگه ای بود شاید دلیل یک دختر یا خانومی که با یک اقای متاهل رابطه برقرار میکنه این باشه که وضع مالیش درست نیست خرجی نداره(نه در همه موارد)!
    عجب دلیل قانع کننده ای بود واقعا و فقط کاش دلیلش همین باشه

اما دلیل اقایون قاعدتا این چیزا نیست چه بسا که برعکسه یعنی هرچقدر تامین تر هستند تمایلشون و دستشون بازتر!
    بام چه دلیل خوبی آره فقط به خاطر همینه شک نکنید

متوجه هستید چی میخوام بگم؟این از بخش دید احساسی غریزه که زنها ذاتا انسانهایی هستند که نمیتونن احساسشون رو تقسیم کنند با چندین نفر در آن واحد! در صورتی که اقایون...!!!زن به همین سادگی دل نمیکنه! سخت دل میبنده و سخت دل میکنه در صورتی که در مورد اقایون بنظر برعکسه!
    بله من کاملا متوجه شدم شاید همین احساسات غریزی خانو م هاست که واقعا بهشون اجازه نمیده همزمان با سه یا حتی بیشتر دوست پسر باشند (نه در مورد همه خانوم ها)
    در مورد آقایون هم نظرتون کاملا درسته !!!! (حداقل میگفتین بعضی از آقایون) ( البته دیدگاه شما در تمامی موارد فقط شخصی و احساسی هست تا واقع بینانه پس نمیشه ایرادی هم گرفت )

اما مگه زن میتونه بره؟اصلا با عقل جور درمیاد؟خیلی راحت اون زن از هستی ساقط میشه برادر!
    من نمیگم کدوم کار خوبه یا بده اما میگم عقل هم میگه نمیشه یک زن در آن واحد باچندنفر در ارتباط باشه
    بخش آماری قضیه هم دیگه بحثی نداره که! یعنی واضح نیست آمار خیانت اقایون بیشتره؟؟؟؟
    (بازم دیدگاه شخصی ) با عقل جور در میاد ولی قانون کشور همچین اجاه ای رو نداده اگر همچین اجازه ای برای خانوم ها بود میدید وضعیت ایران به مراتب از خارج از کشور بدتر میشد (نه در مورد تمام خانوم ها)

دیگه این واقعا از اون حرفاست! نکنه باید برم مرکز امار ، براتون امار در بیارم؟
    از حرفاتون کاملا مشخص بود که کلش شخصی بود نه بر اساس آمار واقعی در جامعه پس مشخص آمار گیریتونم قراره چه جوری باشه

هرچندحرفام برای کسی که منطق دارند شاید قابل پذیرش باشه
    منطق اینم حرفه جالبی بود (درسته کسانی که مخالف شما حرفی بزنند کاملا بی منطق هستند)

اما برای دسته ای که فقط به باورهای خودشون فکر میکنن و حاضر نیستند دقایقی به غیراز اون فکر کنن با دلیل و سند و مدرک هم بی منطق جلوه میده!
    واقعا که نظراتتون هم جالب بود و هم دیدگاه بقیه رو در نظر گرفتین و هم با اساس و مدرک بود و تو منطقتونم که هیچ جای شکی باقی نمونه

آرزوی موفقیت برای هردودسته با افکارشون رو دارم
    همچنین برای شما و سایر خانوم ها و آقایون محترم

به نظر من ازدواج اصلا این نیست که رو کاغذ باشه و بری محضر 20 تا امضا بدی که یه وقت فرار نکنی از دست هم.
    100% تایید میشه
    Last edited by Mr_100_dolari; 14-10-2012 at 14:16.

10. 3 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه babakiyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تو میدونی.....

پيش فرض

کلا ازدواج بی معنیه

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

اصلا مهریه از پایه اشتباه هست و این حرف شما یک نوع گرو کشی هست حالا همون مهریه حداقل هم بزاره اجرا که چی بشه برای انتقام ؟ یا برای حفظ زندگی نابود شده ؟ یا بساطی برای اخاذی که این روز ها کم هم نیستش ( یا برعکس در مورد خیانت مرد به زن )

اصلا مهریه نباید وجود داشته باشه و قرار نیستش قاضی یا دادگاهی تشخیص بده کی به کی خیانت کرده یا میزان خیانت رو اندازه گیری کنند و بر اون اساس مهر گرفته شه
    وقتی طرفین متوجه شدند به هردلیلی (خیانت - نامردی و ... ) قادر به ادامه زندگی نیستند بهتر نیست به جای حفظ زندگی با چیزی به اسم مهر و درست شدن جنگ سر گرفتن مهر از سمت خانوم و ندادن مهر از سمت آقا این زندگی به خوبی و خوشی تموم بشه ؟

الان احیانا این نظر شخصی شما نیست که هی به من ایراد گرفتی نظر شخصیم رو گفتم؟چرا نباید مهریه باشه؟
    مگه شما باید تعیین کنی باشه یا نباشه؟
    همون دینی که بهت اجازه میده 4نفر رو همزمان داشته باشی همون دین اجازه میده مهریه تعیین بشه و تا جایی که میشه ازت بگیرن! اگه این بخشش بده اون بخشش هم بده
    اگه این نباشه اونم نباید باشه

ما اینجا درصد نمیگیریم که خیانت خانوم ها به آقایون بیشتره یا برعکس آقایون به خانوم ها و شما بر اساس کدوم جامعه آماری میگید خیانت آقایون بیشتره (بر اساس تجربه و مشاهدات خودتون) اگر بر این اساس هست من و امثال من هم از خانوها چه تجربه شخصی چه مشاهداتمون خیانت هایی دیدیم که شما تصورشم نمیتونی بکنی (به نظرتون این نتیجه گیری درستیه ؟ )

بله درصد نگرفتیم صحبت کلی هست این حرف من به تنهایی نیست حتی خوده اقایون هم قبول دارند(نه همشون و نه در پای همچین بحثایی که میخوان بکوبن طرف رو!)
    شما که به روزنامه ها سر میزنی اینجوری نتیجه گرفتی دیگه میدونی چرا؟چیزی که زیاده به چشم نمیاد هیچوقت نمیان جار بزنن مرد رفته با زن همسایه ارتباط داشته چرا؟چون اینقدر زیاد و عادیه که گفتن نداره دوست عزیز!
    ولی زن خطایی کنه اینقدر تابلو و توی چشم هست چون به مراتب کمتره دیگه میشه تو بوق و...
    بله اینم برداشت شخصیمه چون اینجا همه براساس برداشت های شخصیشون حرف میزنن مثل خوده شما!
    یکجور ادعات میشه انگار توی حرفاتون اومدی رفرنس دادی!!!!
    هزاربار گفتم بازم میگم خیانت برای هردو طرف هست اما شما جواب منو ببین که در جواب چه حرفی اومدم اینو بیان کردم که درصد قلان بیسار بعد بیا بگو

بله قانون همون قانونی که دست خانوم ها رو باز گذاشته تا مهر رو وسیله کنند برای اخاذی اما آیا همه از قانون سوء استفاده میکنند ؟

قانونی که دیه زن رو برابر مرد نمیدونه
    قانونی که ارث زن رو برابر مرد نمیدونه
    قانونی که شهادت زن رو برابر شهادت مرد نمیدونه
    و...هزارتا مورد دیگه تنها دریک مورد شاید کمی به نفع خانوما باشه که همانا مهریست
    که شما اقایون همین هم نمیتونید ببینید و شاکی میشید! جالبه نه؟
    اگه دست زن یکجا بازه دست مرد هزارجا بازه دوست عزیز!
    زمینه سوئ استفادش هم برای سوئ استفاده گر باز
    یک چیزی هم هست اگر کسی بخواد اخاذی کنه هزارتا راه دیگه هم هست همون بحث گروکشی و فقط استناد به مهریه نمیشه!

حرفای شما توش تناقض زیاده پس شما هم قبول داری که به وسیله چیزی به اسم مهر میخوای زندگی رو حفظ کنی و خودتون رو در قبال خیانت احتمالی از طرف همسر آیندتون (که اگر خدایی نکرده جزو همون درصدی که احتمال میدید باشه ) بیمه کنید ؟

اینم تناقض حرفاتون
    -----
    اون بخش اول نظر شخصیمه بخش دوم اولش هم گقتم یک حالت اینه!! دارم میگم اینم هست! اینجوریم وجود داره! به این قصد هم ادمایی هستند!اصلا بگذریم نادر هم نیستن خیلی زیادن! حرفم اینه این نوادری که نادر نیستن به قول شما هستند قبول! اما همه اینجوری نیستن که! همه نیت سو دارن؟ همه اومدن پول نقد کنن؟!!

دوست عزیز حرفهای من مجموعه ای از برداشت های شخصی خودم و دیدم نسبت به قضایا و همچنین بیان چیزایی که هست در جامعه حالا درست یا غلط هست(مثل بقیه که نظرشون رو میگن اینجا نظر میگذارند دیگه؟آیه نازل میکنن احیانا؟ یا ارجاع میدن به کتاب قانون؟ حدیث ذکر میکنید؟ یا....؟چیه قضیه آقا؟بگو ما هم بدونیم حرفای شما نظر و تجربه شخصیت نیست چی چی هست پس؟)
    نظر من شاید با واقعیت ها نخواد مچ باشه! شاید کلا درست نباشه! چیزی که هست نظرمه من اینجا حرف میزنم شما هم میگی چندنفر دیگه هم میگن بعد با خوندن و دونستن نظرات شاید دیدگاه من یا دیگری در اثر اگاهی یافتن بیشتر تغییر کنه!
    شما متاسفانه در طرح دیدگاهت دنبال زیرسوال بردن و یکجورایی گروکشی هستید!
    من حرفام بعضی جاهاش کلی بود بعضی جاهاش در مورد کل اجتماع حرف زدم بعضی جاهاش خودمو در نظر گرفتم
    میگم که مهریه برای بعضی ها به قول شما تنها راهکاره که دست مرد بیش از این باز نباشه یک حرف کلی هستش و ربطی نداره که حتما و حتما من هم قصدم و هدفم از تعیین مهریه همین باشه!

از نظر شما اقلیت و بزرگ جلوه دادن هست پس شما هم این ناعدالتی ها در جامعه علیه خانوم ها رو زیاد بزرگ جلوه نده ( تمام دیدگاهتون فقط شخصی و بر اساس مشاهدات خودتون هست )

اگر زن ها هیولا نیستند پس باید گفت مرد ها هم دیو دو سری که شما فکر میکنید نیستند (آیا این گفته در مورد تمام مرد ها و زنها مصداق پیدا میکنه ؟)

کی گفته من فکر میکنم مردها همگی دیو دوسر هستند؟ اون جمله داخل پرانتزت رو من در تمامی حرفام هرجا چیزی گفتم متذکر شدم که ای دوستان اینا که میگیم کلیت نداره هم اینوری هست هم اونوری هم این مدلش رو داریم هم خوبشو داریم هم زن هم مرد ...
    من نمیدونم واقعا دیگه واضح تر از این؟

کاملا موافقم
    پس این حرفتون یعنی چی ؟ (همون مهریه هم نباشه که دست اقایون((همه نه)) از اینی که هست هم بازتر باشه؟)
    اون بخش که موافقی نظره منه اون بخش که داخل پرانتز نوشتم دیدگاه خیلی از زنهای جامعه!
    که گاهی متاسفانه مصداق هم داره به قول شما روزنامه رو میخونی داستان رو میشنوی حق میدی که بخواد دست شوهره رو ببنده! اما دلیل نمیشه منم بخوام همینکارو بکنم!

نظر شخصیم اینه که از نظرات دوستان نباید برداشت اشتباهی کرد هر کس تجربه خودش رو میگه حالا از دیدگاه من ممکنه غلط یا درست باشه اما از خیلی از نظرات و تجربه ها هم میشه استفاده کرد وگرنه تاپیک تا اینجا جلو نمیرفت

شما هم مثل بقیه هرحرفی که زدید 90درصدش نظر شخصیتون بوده قاعدتا و نه فقط همین چندخط!

بر منکرش لعنت

(اما قضیه همون هندونه در بستست) درست یا غلط بودن طرف مقابل از روز اول که هیچ حتی بعد از یک عمر زندگی هم مشخص نمیشه چون گذر زمان و شرایط همه چیزو تغییر میده هم بد رو میتونه خوب کنه هم خوب رو تبدیل به بد کنه پس بعد از یه شناخت از طرف مقابل میتونید اگر خواستید بهش اعتماد کنید و بدون خواستن چیزی به اسم مهر برای تضمین زندگی و خوشبختی وارد زندگی شید و از کنار هم بودن تا زمانی که خودتون خواستین لذت ببرید

عجب دلیل قانع کننده ای بود واقعا و فقط کاش دلیلش همین باشه

نخیر هیچ هم قانع کننده نیست! فقط بازگو کردم !نگفتم درست یا غلط!

بام چه دلیل خوبی آره فقط به خاطر همینه شک نکنید

نخیر فقط بخاطر همین نیست!میتونه خیلی دلیل دیگه هم داشته باشه .من اینجا کنفرانس نزاشتم با عنوان موضوعی ذکر علل خیانت مردان و زنان!؟
    دوخط اومدم حرف زدم شما ذره بین بزار تک تک کلمات رو از نادر و نظر و درصد بگیر تا هرچی دیگه تک تک بولد کن بپرس این یعنی چی اون یعنی چی!

بله من کاملا متوجه شدم شاید همین احساسات غریزی خانو م هاست که واقعا بهشون اجازه نمیده همزمان با سه یا حتی بیشتر دوست پسر باشند (نه در مورد همه خانوم ها)
    در مورد آقایون هم نظرتون کاملا درسته !!!! (حداقل میگفتین بعضی از آقایون) ( البته دیدگاه شما در تمامی موارد فقط شخصی و احساسی هست تا واقع بینانه پس نمیشه ایرادی هم گرفت )

فرض کن جای اون نقطه چین جلوی اقایون میخواستم بنویسم بعضی اقایون!!!(همونجور که هزارجا هی گفتم نه همه هی گفتم یعضی ها)
    شما وافع بین باشی کفایت میکنه دیدگاه احساسی من مال خودم اکی؟

(بازم دیدگاه شخصی ) با عقل جور در میاد ولی قانون کشور همچین اجاه ای رو نداده اگر همچین اجازه ای برای خانوم ها بود میدید وضعیت ایران به مراتب از خارج از کشور بدتر میشد (نه در مورد تمام خانوم ها)

چی بگم الان یعنی؟اره دیدگاه شخصیمه! دارم میگم به درست و غلطش کار ندارم...

از حرفاتون کاملا مشخص بود که کلش شخصی بود نه بر اساس آمار واقعی در جامعه پس مشخص آمار گیریتونم قراره چه جوری باشه

آهان آمار وافعی میخواستید شما؟ واقعا فکرکردید اون تیکه حرفم جدیه؟دارم میگم اینقدر واضحه مدرک نمیخواد مگه من مامور آمار گیری هستم؟نه وقتشو دارم نه حوصلشو

منطق اینم حرفه جالبی بود (درسته کسانی که مخالف شما حرفی بزنند کاملا بی منطق هستند)

خیلی ها نظرات مخالف من هم دارند اما بی منطق نیستند از نظرم! خیلی صفحات زیاده حوصله ندارم برگردم بگردم بهتون اسم بگم!
    یک وقتی کسی منطق پذیره ((نه اینکه حرف من منطقی باشه!!!! بلکه به این معنی که طرف چون منطقی هست تحمل نظر مخالفش رو داره حداقل تحمل فکر کردن در موردش رو داره))
    شما متوجه اشاره من به منطق و منطقی نشدی!

واقعا که نظراتتون هم جالب بود و هم دیدگاه بقیه رو در نظر گرفتین و هم با اساس و مدرک بود و تو منطقتونم که هیچ جای شکی باقی نمونه

نظر من هرچی که بود ممنونم که اینقدر وقت گذاشتی کلمه به کلمش رو بررسی کردی !!!
    مدارک رو بعدا ابلاغ میکنم قربان
    امر بفرمایید!!!

همچنین برای شما و سایر خانوم ها و آقایون محترم

100% تایید میشه

میدونی؟خیلی خوبه ادم بشینه بحث کنه حرفاشو بگه حرف بقیه رو بشنوه و جواب بده
    من از اولش خیلی حرف داشتم برای گفتن اما حدس میزدم اینجوری بشه
    دوست دارم پا به پای دوستان نظر بدم جواب بگم بشنوم و ...
    اما به واقع توانشو ندارم همینقدر هم که گفتم چون دیدم شما خیلی وقت گذاشتی دلم نمیومد جوابت رو نگم!
    از این به بعدش هم احیانا باز اینا رو ذره بینی کردی انصافا من توان ندارم! نه اینکه جواب نداشته باشما
    امیدوارم متوجه منظورم باشید.شما بزار به هرحسابی که میخوای
    بگو کم اورد
    بگو قانع شد
    ....
    وگرنه توان و کشش روحی بحث رو ندارم انصافا از من گذشته! شما با انرژی با بقیه ادامه بدید ایشالله به نتایج مطلوبتون برسید!
    دوست داشتید هم بگید کل نظرات منو پاک کنن اینقدر جای سوال نباشه و شائبه ایجاد نکنه
    مهم نیست
    هیچوقت مهم نیست
    شما با بقیه آقایون ادامه بدید خوش باشید!
    Last edited by Atghia; 14-10-2012 at 15:21.

13. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

اقانونی که دیه زن رو برابر مرد نمیدونه
    یک چیزی هم هست اگر کسی بخواد اخاذی کنه هزارتا راه دیگه هم هست همون بحث گروکشی و فقط استناد به مهریه نمیشه!
    قانونهای ایران در حال اصلاح هست
    دیه که فکر کنم الان برابر شده
    ارث رو هم به زودی دردست اقدام دارند که برابر کنند در حالی که توی جامعه ی ایرانی بار مالی بر دوش مرد هاست و به نظرم باید برای خانمها نصف باشه در کشورهای توسعه یافته مرد و زن فرقی نداره و زن باید خرج خودش رو دربیاره بنابراین ارث برابر هست نه در ایران که تمام هزینه ها بر دوش مرد هست.
    کجای قانون ایران شهادت مرد بالاتر از شهادت زنه (این جنبه سوال داره نه اینکه نقضش کنم منظور اینکه کجای قانون گفته؟)
    به نظر من قوانین باید عقلانی وضع بشه و قوانین قدیمی لغو بشوند و همچنین قوانین مبتنی بر واقعیتهای جامعه باشه نه سطحی و سوری.
    ببخشید این هزار راه اخاذی مردان از زنان رو که گفتید اگر میشه لیست بکنید ما بدونیم چه راههایی هست که اگر ازدواج کردیم بدونیم.

15. 5 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

الان احیانا این نظر شخصی شما نیست که هی به من ایراد گرفتی نظر شخصیم رو گفتم؟چرا نباید مهریه باشه؟
    مگه شما باید تعیین کنی باشه یا نباشه؟
    همون دینی که بهت اجازه میده 4نفر رو همزمان داشته باشی همون دین اجازه میده مهریه تعیین بشه و تا جایی که میشه ازت بگیرن! اگه این بخشش بده اون بخشش هم بده
    اگه این نباشه اونم نباید باشه

بله درصد نگرفتیم صحبت کلی هست این حرف من به تنهایی نیست حتی خوده اقایون هم قبول دارند(نه همشون و نه در پای همچین بحثایی که میخوان بکوبن طرف رو!)
    شما که به روزنامه ها سر میزنی اینجوری نتیجه گرفتی دیگه میدونی چرا؟چیزی که زیاده به چشم نمیاد هیچوقت نمیان جار بزنن مرد رفته با زن همسایه ارتباط داشته چرا؟چون اینقدر زیاد و عادیه که گفتن نداره دوست عزیز!
    ولی زن خطایی کنه اینقدر تابلو و توی چشم هست چون به مراتب کمتره دیگه میشه تو بوق و...
    بله اینم برداشت شخصیمه چون اینجا همه براساس برداشت های شخصیشون حرف میزنن مثل خوده شما!
    یکجور ادعات میشه انگار توی حرفاتون اومدی رفرنس دادی!!!!
    هزاربار گفتم بازم میگم خیانت برای هردو طرف هست اما شما جواب منو ببین که در جواب چه حرفی اومدم اینو بیان کردم که درصد قلان بیسار بعد بیا بگو

قانونی که دیه زن رو برابر مرد نمیدونه

اینم تناقض حرفاتون
    -----
    اون بخش اول نظر شخصیمه بخش دوم اولش هم گقتم یک حالت اینه!! دارم میگم اینم هست! اینجوریم وجود داره! به این قصد هم ادمایی هستند!اصلا بگذریم نادر هم نیستن خیلی زیادن! حرفم اینه این نوادری که نادر نیستن به قول شما هستند قبول! اما همه اینجوری نیستن که! همه نیت سو دارن؟ همه اومدن پول نقد کنن؟!!

دوست عزیز حرفهای من مجموعه ای از برداشت های شخصی خودم و دیدم نسبت به قضایا و همچنین بیان چیزایی که هست در جامعه حالا درست یا غلط هست(مثل بقیه که نظرشون رو میگن اینجا نظر میگذارند دیگه؟آیه نازل میکنن احیانا؟ یا ارجاع میدن به کتاب قانون؟ حدیث ذکر میکنید؟ یا....؟چیه قضیه آقا؟بگو ما هم بدونیم حرفای شما نظر و تجربه شخصیت نیست چی چی هست پس؟)
    نظر من شاید با واقعیت ها نخواد مچ باشه! شاید کلا درست نباشه! چیزی که هست نظرمه من اینجا حرف میزنم شما هم میگی چندنفر دیگه هم میگن بعد با خوندن و دونستن نظرات شاید دیدگاه من یا دیگری در اثر اگاهی یافتن بیشتر تغییر کنه!
    شما متاسفانه در طرح دیدگاهت دنبال زیرسوال بردن و یکجورایی گروکشی هستید!
    من حرفام بعضی جاهاش کلی بود بعضی جاهاش در مورد کل اجتماع حرف زدم بعضی جاهاش خودمو در نظر گرفتم
    میگم که مهریه برای بعضی ها به قول شما تنها راهکاره که دست مرد بیش از این باز نباشه یک حرف کلی هستش و ربطی نداره که حتما و حتما من هم قصدم و هدفم از تعیین مهریه همین باشه!

کی گفته من فکر میکنم مردها همگی دیو دوسر هستند؟ اون جمله داخل پرانتزت رو من در تمامی حرفام هرجا چیزی گفتم متذکر شدم که ای دوستان اینا که میگیم کلیت نداره هم اینوری هست هم اونوری هم این مدلش رو داریم هم خوبشو داریم هم زن هم مرد ...
    من نمیدونم واقعا دیگه واضح تر از این؟

اون بخش که موافقی نظره منه اون بخش که داخل پرانتز نوشتم دیدگاه خیلی از زنهای جامعه!
    که گاهی متاسفانه مصداق هم داره به قول شما روزنامه رو میخونی داستان رو میشنوی حق میدی که بخواد دست شوهره رو ببنده! اما دلیل نمیشه منم بخوام همینکارو بکنم!

شما هم مثل بقیه هرحرفی که زدید 90درصدش نظر شخصیتون بوده قاعدتا و نه فقط همین چندخط!

نخیر هیچ هم قانع کننده نیست! فقط بازگو کردم !نگفتم درست یا غلط!

نخیر فقط بخاطر همین نیست!میتونه خیلی دلیل دیگه هم داشته باشه .من اینجا کنفرانس نزاشتم با عنوان موضوعی ذکر علل خیانت مردان و زنان!؟
    دوخط اومدم حرف زدم شما ذره بین بزار تک تک کلمات رو از نادر و نظر و درصد بگیر تا هرچی دیگه تک تک بولد کن بپرس این یعنی چی اون یعنی چی!

فرض کن جای اون نقطه چین جلوی اقایون میخواستم بنویسم بعضی اقایون!!!(همونجور که هزارجا هی گفتم نه همه هی گفتم یعضی ها)
    شما وافع بین باشی کفایت میکنه دیدگاه احساسی من مال خودم اکی؟

چی بگم الان یعنی؟اره دیدگاه شخصیمه! دارم میگم به درست و غلطش کار ندارم...

آهان آمار وافعی میخواستید شما؟ واقعا فکرکردید اون تیکه حرفم جدیه؟دارم میگم اینقدر واضحه مدرک نمیخواد مگه من مامور آمار گیری هستم؟نه وقتشو دارم نه حوصلشو

خیلی ها نظرات مخالف من هم دارند اما بی منطق نیستند از نظرم! خیلی صفحات زیاده حوصله ندارم برگردم بگردم بهتون اسم بگم!
    یک وقتی کسی منطق پذیره ((نه اینکه حرف من منطقی باشه!!!! بلکه به این معنی که طرف چون منطقی هست تحمل نظر مخالفش رو داره حداقل تحمل فکر کردن در موردش رو داره))
    شما متوجه اشاره من به منطق و منطقی نشدی!

نظر من هرچی که بود ممنونم که اینقدر وقت گذاشتی کلمه به کلمش رو بررسی کردی !!!
    مدارک رو بعدا ابلاغ میکنم قربان
    امر بفرمایید!!!

با تشکر که صحبت ها ی من رو خوندی و نظرت رو دادی منم در مورد صحبت های بالای شما نظری ندارم (و نمیخوام وارد بحث دو نفره بشم ) ولی امیدوارم که اگر وقت گذاشتی و جواب دادی به قول خودت برای

بگو کم اورد
    بگو قانع شد
    امثال این چیزا نباشه که من همچین فکری راجب شما و بقیه نکردم و نمیکنم

من از اولش خیلی حرف داشتم برای گفتن اما حدس میزدم اینجوری بشه
    نمیدونم الان واقعا چه اتفاقی افتاده و چی رو حدس میزدید (اما کلا اینجا کسی نفر دیگه ای رو مجبور به نظر دادن نکرده)

اما به واقع توانشو ندارم همینقدر هم که گفتم چون دیدم شما خیلی وقت گذاشتی دلم نمیومد جوابت رو نگم!
    از این به بعدش هم احیانا باز اینا رو ذره بینی کردی انصافا من توان ندارم! نه اینکه جواب نداشته باشما
    بنده نوازی فرمودید پاسخ دادید منم مثل شما نه توان نه حس نه حال این رو دارم که بخوام صحبت های کسی رو ذره بینی کنم (چرا انقدر زود در مورد آدما قضاوت میکنید ) اگر نسبت به صحبت های شما ریز شدم به خاطر اهمیت موضوع برام بود فقط همین نه بیشتر

امیدوارم متوجه منظورم باشید.شما بزار به هرحسابی که میخوای
    بگو کم اورد
    بگو قانع شد
    متاسفانه شما فکر کردی ما داریم اینجا با هم دعوا میکنیم نه بحث که همچین حرفی رو زدی چرا باید فکر کنم که اگر جواب ندادید کم آوردی (انقدر نگران افکار دیگران راجب خودتون نباشید) یا چه دلیلی داره که بخوام شما رو قانع کنم (مگه من مسئول قانع کردن یا قانع نشدن کسی هستم)

وگرنه توان و کشش روحی بحث رو ندارم انصافا از من گذشته! شما با انرژی با بقیه ادامه بدید ایشالله به نتایج مطلوبتون برسید!
    با تکرار مدام این حرفتون آدم حس میکنه بیشتر از اینکه خواسته باشید تو بحث شرکت کنی انگار مجبور شدی جواب بدی اونم به خاطر همون افکاری که خودتون دارید (کم آوردن - و ... )
    فکر نکنم اینجا فیلم سینمایی بسازیم که دنبال نتیجه گیری پایانی باشیم هر کس تا هر وقت که خودش دوست داشته باشه میتونه از نظرات و تجربیات دوستان استفاده کنه و نظراتش رو هم اگر دوست داشت با بقیه دوستان در میون بزاره

دوست داشتید هم بگید کل نظرات منو پاک کنن اینقدر جای سوال نباشه و شائبه ایجاد نکنه

نمیدونم دیگه چی بگم
    اگر من در مورد نظرات شما نظر دادم (که ممکن بود هر کسه دیگه ای هم نظر بده که خیلی از دوستان در مورد نظرات شما بحث کردن) اهمیت موضوع بود نه اینکه دیگه شما نخوای نظر بدی یا نظراتت رو پاک کنی (که این قضیه هم به خودتون مربوط میشه)

مهم نیست
    هیچوقت مهم نیست
    شما با بقیه آقایون ادامه بدید خوش باشید!

............... !!!!
    Last edited by Mr_100_dolari; 14-10-2012 at 19:15.

17. 5 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

بابا من نمیدونم اینجا چرا یه دفعه جو اینجوری شد. چرا حالا دعوا میکنید.
    مشکل ازدواج تو کشور ما 3 علت عمده داره :1-اقتصادی 2- فرهنگی 3-ضعف قوانین
    به نظر من شرایط به وجود اومده حال حاضر نه تقصیر خانمهاست و نه تقصیر آقایون .بلکه مقصر اونایی هستن که این شرایط سخت و دشوار رو برای جوانها ایجاد کردند.اصلا روابط بین زن و مرد در جوامع توسعه یافته اینقدر دشوار و پیچیده نیست،اینجا پیچیده اش کردن.

19. 6 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •