تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 73 اولاول ... 101617181920212223243070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 721

نام تاپيک: Galaxy Note II » گوشی/تبلت سامسونگ با صفحه نمایش 5.5 اینچی و پردازشگر ا Quad Core ا

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سید شمس الدین حسیتی وزریر اقتصاد و خود رئیس جمهور دیروز و امروز تاکید کردن که قراره تا دو هفته ی دیگه دلار رو تثبیت و ارزون کنن. امروز وزیر اقتصاد گفته که دلار رو به 2 تومن میرسونیم...
    البته بعد از جمع کردن دلال ها خیلی بعید نیست. درهر صورت من گفتم که 2200 گرونه چون 2000 تومنش هست تو بازار. شخصا ترجیح میدم صبر کنم. برای بانک مرکزی کاری نداره که. کلی ارز ریخت تو بازار دلار از بالای 3600 شدش 2800.
    درسته که به همه نمیدن و کلی شرایط و... داره ولی در هر صورت برای وارد کننده ی کالا دلار 2800 موجوده . من اگر اتفاق خاصی نیوفته ترجیح میدم دو هفته رو صبر کنم. دلار 2 تومن نشه فکر میکنم از 2800 ارزون تر شه.
    دوست عزیز سایبر. خود من هم وقتی دلار 3600 به بالا بود و هر روز داشت میرفت بالا ، با این که دلار نداشتم ، میخواستم بخرم که نخریدم و دلار شد 2800. حالا هم فکر میکنم اینکه خورد خورد داره میره رو ارز خیلی حائض اهمیت نباشه. چون اگه بانک مرکزی بخاد وارد بشه خیلی راحت میتونه قیمت ها رو بشکونه.
    در هر صورت خودم هم به حرف هایی که وعده بعیدی زده میشه خیلی اطمینان ندارم ولی فکر میکنم ارزون تر هم بشه خریدش
    من که آرزومه دلار بیاد پایین . حتی بشه 1000 تومان . اما نرخ های الان دستوری هست و خیلی دلار خریدوفروش نمیشه . همه چیز بستگی به اجلاس روز چهارشنبه داره . کنار اومدن دلار میاد پایینتر یا نهایتا بالا نمیره. کنار نیومدن دلار میره بالای 4 تومان.

2. 2 کاربر از mohsenslr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

2200 که آل دیجیتال زده از کجا آورده نمی دونم همین الانش من 1700 سراغ دارم(ایرانشهر)

500 تومن رو یه گوشی می خورن .. من خیلی وقته گفتم آل دیجیتال هم مثل بقیه سایتها دزده .. رو گوشی که تازه میا حسابی سود کلون می کنه بعد که اشباع شد از بازار ارزونتر میده

لوازم جانبیهاش همیشه خدا سه برابر حتی 4 برابر بازاره

4. 2 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه avannn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

آل دیجیتال همشو فروخت

6. 2 کاربر از avannn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

2200 که آل دیجیتال زده از کجا آورده نمی دونم همین الانش من 1700 سراغ دارم(ایرانشهر)

500 تومن رو یه گوشی می خورن .. من خیلی وقته گفتم آل دیجیتال هم مثل بقیه سایتها دزده .. رو گوشی که تازه میا حسابی سود کلون می کنه بعد که اشباع شد از بازار ارزونتر میده

برادر میگفتی میخریدیم دیگه !
    2 میلیون دادیم از علاالدین خریدیم !

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

البته اینم بگم کمترین قیمتی که من برای این گوشی پیدا کردم 650$ بوده اونم تو دبی .
    انگلیس حدود 800 دلار و آمریکا حدود 720 دلار هست .

حالا اگر هزینه پست و حمل و نقل و سود رو حساب نکنیم اگه این گوشی رو کسی بخواد با این قیمت بفروشه یعنی با دلار 2615 خریده ! که ما ندیدیم همچین دلاری ! اونم تازه بدون سود و ...

9. 2 کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AbKhiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    http://Jarrahi.ir

پيش فرض

دوستان اصلا عجله نکنید... 20 صفحه دیگه که این تاپیک بره جلو میبینید که خرید 16گیگ به قیمت 2ت اشتباه بود
    بنظرم به -1.700- 1.600 هم میرسه
    الان خیلی وضع بدیه... هم دلار تو بدددترین اوضاعشه...
    هم گوشی تازه اومده و دلالای بازار ایران....
    صبر کنید

11. 3 کاربر از AbKhiar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

البته اینم بگم کمترین قیمتی که من برای این گوشی پیدا کردم 650$ بوده اونم تو دبی .
    انگلیس حدود 800 دلار و آمریکا حدود 720 دلار هست .

حالا اگر هزینه پست و حمل و نقل و سود رو حساب نکنیم اگه این گوشی رو کسی بخواد با این قیمت بفروشه یعنی با دلار 2615 خریده ! که ما ندیدیم همچین دلاری ! اونم تازه بدون سود و ...
    گفتم که قیمت رسمی انگلیس 570 پونده(فروشگاه سامسونگ)......بقیه جاها 480 به بالا شده
    آمربکا 730 دلار....
    در ضمن اونی که شما میگیری از دوبی میاد دیگه سامسونگ برای هر منظقه قیمت میده و نباید با اروپا و آمریکا مقایسه کنی و همینطور هزینه شیپینگ یه دونه...
    حتی همنجام....روزای اول قیمتش بالاس یعد میاد پایین..همه جای دنیا همینه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان اصلا عجله نکنید... 20 صفحه دیگه که این تاپیک بره جلو میبینید که خرید 16گیگ به قیمت 2ت اشتباه بود
    بنظرم به -1.700- 1.600 هم میرسه
    الان خیلی وضع بدیه... هم دلار تو بدددترین اوضاعشه...
    هم گوشی تازه اومده و دلالای بازار ایران....
    صبر کنید
    قیمت این گوشی در حال حاضر همین 2 میلیون هست . قیمت نرمال بدون سود زیاد برای فروشنده .
    تنها دلیلی که می تونهباعث افت قیمتش بشه کاهش قیمت دلار هست که فکر نمی کنم کاهشی رو شاهد باشیم .

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

برادر میگفتی میخریدیم دیگه !
    2 میلیون دادیم از علاالدین خریدیم !
    من از کجا می دونستم شما میری می خری؟

این قیمتی هم که دادم باید برید اونجا بخرید خرج یه مسافرت هم میوفته گردنتون .. کلا شهرهای مرزی و جنوب قیمتهای عالی میشه گوشی خرید

به نظر منم 16 اصلا با این قیمت به صرفه نیست .. سامسونگ هم دهن آدمو صاف می کنه تا 32 رو بده بازار .. نمی دونم این چه سیاستیه که پیش رو گرفته .. عین اپل همه ورژنها رو بده بیرون دیگه مرتیکه

15. 2 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

گفتم که قیمت رسمی انگلیس 570 پونده(فروشگاه سامسونگ)......بقیه جاها 480 به بالا شده
    آمربکا 730 تاس....
    در ضمن اونی که شما میگیری از دوبی میاد دیگه سامسونگ برای هر منظقه قیمت میده و نباید با اروپا و آمریکا مقایسه کنی و همینطور هزینه شیپینگ یه دونه...
    آره دیگه منم همینو میگم.
    دبی پایین ترین قیمت رو داره چون فکر کنم این مدل ها LTE ندارن قیمت پایین تری دارن .
    650 دلار رو بخوایم * 2850 تومان پایین ترین نرخ دلار که اخبار میگه کنیم میشه 1852000 تومان .
    حالا هزینه حمل و سود فروشنده هم در نظر بگیریم همون میشه 2 تومان .

17. این کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •