تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 103 اولاول ... 101617181920212223243070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 1025

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی زبان آلمانی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

super
    Sehr nett von Ihnen
    خيلي وقت بود دنبال اين‌ها مخصوصا جلد 10 ميگشتم واقعاً عاليه خيلي زحمت كشيديد واقعاً لطف كرديد. اگر احياناً جلدهاي ديگه رو هم داشتيد ممنون ميشم بگذاريد من اين جلدهايي رو كه زحمت كشيديد قبلا ديده بودم و از محتواي اون‌ها اطلاع داشتم جلدهاي 1 و 3 و 6 رو هم كتابش رو دارم ولي جلدهاي ديگه رو نديدم فقط توي كاتالوگ چندسطري درباره شون خوندم. در ضمن از پي‌دي اف جلد 6 هم ممنون خيلي كارم رو راحت ميكنه.

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

Ich habe eine frage , wie kann gentive benutzen ?
    Hallo

سوالتون به نظرم خیلی کلی بود. یه کم مشخص تر توضیح بدید که در چه زمینه ای با genitiv مشکل دارید.

super
    Sehr nett von Ihnen
    خيلي وقت بود دنبال اين‌ها مخصوصا جلد 10 ميگشتم واقعاً عاليه خيلي زحمت كشيديد واقعاً لطف كرديد. اگر احياناً جلدهاي ديگه رو هم داشتيد ممنون ميشم بگذاريد من اين جلدهايي رو كه زحمت كشيديد قبلا ديده بودم و از محتواي اون‌ها اطلاع داشتم جلدهاي 1 و 3 و 6 رو هم كتابش رو دارم ولي جلدهاي ديگه رو نديدم فقط توي كاتالوگ چندسطري درباره شون خوندم. در ضمن از پي‌دي اف جلد 6 هم ممنون خيلي كارم رو راحت ميكنه.
    bitte schön

الان دیگه همه رو گذاشتم، فقط این ها موندند.

Das Stilwoerterbuch

Die deutsche Rechtschreibung

Das Lexikon der Vor- und Familiennamen

Das Woerterbuch chemischer Fachausdruecke

Das Woerterbuch medizinischer Fachausdruecke

این ها رو هم در روز های آینده فرصت کردم آپلود میکنم. بقیه دیگه نسخه نرم افزاری ندارند. اگر کتاب خاصی خواستید بگید دنبال pdf اش بگردم.

3. 2 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

مسلن وقتی که Wegen می اد و چجوری معنی میشه به فارسی ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مسلن وقتی که Wegen می اد و چجوری معنی میشه به فارسی ؟
    wegen یعنی به علت، به دلیل، به خاطر

مثل :

wegen des schlechten Wetters wurde der Start verschoben; : به علت هوای نامساعد بازی به تعویق افتاد.

Wegen seiner Verletzung konnte er nur sehr langsam gehen : به دلیل مصدومیتش فقط میتونست آرام راه بره.

Wegen Peter mussten wir eine Stunde warten : یه خاطر پیتر مجبور شدیم یک ساعت منتظر بمونیم.
    Last edited by omid-p30; 11-12-2012 at 12:20.

6. 2 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

salam mer30. vali link kar nemikone

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.

لینک کدوم پست رو میگید ؟

داره خودمونی میشه niegrau's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

امید جان من اینارو دانلود کردم اما بعد از اینکه اکسترکت می کنم، فقط فایل های صداش هست. فایل کتابش درش نیست !

میشه لطفا کتابش رو بزاری ؟

12 سی دی آودیو بود فایل ها رو که اکسترکت کردم.

این لینک رو پیدا کردم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

امید جان من اینارو دانلود کردم اما بعد از اینکه اکسترکت می کنم، فقط فایل های صداش هست. فایل کتابش درش نیست !

میشه لطفا کتابش رو بزاری ؟

12 سی دی آودیو بود فایل ها رو که اکسترکت کردم.
    اوکی، این هم کتاب هاش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. 4 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام....
    صفحه‌ی اول رو که خوندم، مطمئن شدم که جای خوبی اومدم
    هدف، اینه که زبون المانی یاد بگیرم....
    در نتیجه یه فایل اموزشی که به شیوه‌ی نصرت المانی یاد میده رو دانلود کردم و شروع کردم به یادگیری(مکالمه! برای دیدن فیلم هایی که قراره دانلود بکنم...!!!) خوب، نتیجه این شد که من واقعا موندم که چرا تو المانی باید به اون(مونث)، شما(جمع!) و یه چیز دیگه!!! بگن زی؟!!! واقعا مخم هنگ کرد و صد البته متوجه شدم که اینکه امروز زبان بلدم، به هیچ عنوان ربطی به نوار اموزشی نصرت نداشته!!!!

میشه دوستان یه راهنمایی بکنن؟! (توضیح اینکه من وقتی 6 سالم بود انگلیسی رو با کتاب Let's Go start شروع کردم!!)....
    الان راه حل برای یادگیری خوندن و مکالمه و کمی هم نوشتن چیه؟! نرم‌افزار خوب چی هست...؟؟؟

البته احتمالا قبلا پاسخ دادین ولی چون دو صفحه اول رو که خوندم همش المانی بود هنگ کردم و سریع اومدم اخر که سوالم رو بپرسم!!! ولی قول میدم که همین الان که دگمه‌ی ارسال رو زدم، برم و از صفحه‌ی 3 شروع به خوندن و ادامه بکنم

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام....
    صفحه‌ی اول رو که خوندم، مطمئن شدم که جای خوبی اومدم
    هدف، اینه که زبون المانی یاد بگیرم....
    در نتیجه یه فایل اموزشی که به شیوه‌ی نصرت المانی یاد میده رو دانلود کردم و شروع کردم به یادگیری(مکالمه! برای دیدن فیلم هایی که قراره دانلود بکنم...!!!) خوب، نتیجه این شد که من واقعا موندم که چرا تو المانی باید به اون(مونث)، شما(جمع!) و یه چیز دیگه!!! بگن زی؟!!! واقعا مخم هنگ کرد و صد البته متوجه شدم که اینکه امروز زبان بلدم، به هیچ عنوان ربطی به نوار اموزشی نصرت نداشته!!!!

میشه دوستان یه راهنمایی بکنن؟! (توضیح اینکه من وقتی 6 سالم بود انگلیسی رو با کتاب Let's Go start شروع کردم!!)....
    الان راه حل برای یادگیری خوندن و مکالمه و کمی هم نوشتن چیه؟! نرم‌افزار خوب چی هست...؟؟؟

البته احتمالا قبلا پاسخ دادین ولی چون دو صفحه اول رو که خوندم همش المانی بود هنگ کردم و سریع اومدم اخر که سوالم رو بپرسم!!! ولی قول میدم که همین الان که دگمه‌ی ارسال رو زدم، برم و از صفحه‌ی 3 شروع به خوندن و ادامه بکنم
    سلام.

Willkommen bei uns

خب اصولی ترین راه برای یادگیری آلمانی استفاده از متد های آموزش این زبان هست. دو تا رو قبلا گذاشتم. Studio D فعلا داره در آموزشگاه های معتبر تدریس میشه، ولی Schritte برای یادگیری به صورت خود آموز کاملا مناسب تره.

یکی از اون ها رو میتونید شروع کنید و به عنوان بیس و کار اصلیتون کار کنید.

در کنار اونها میتونید از منابع جانبی دیگه هم استفاده کنید.

مثل همون نصرت که در صورت استفاده در کنار متد های یاد شده میتونند موارد از قبل یاد گرفته شده رو تعمیق ببخشند و مرور کنند. ولی به تنهایی همون طور هم که تجربه کردید شاید زیاد جالب نباشند.

منابع جانبی زیاد دیگه ای هم هستند. گرامر آلمانی نباز به کار زیادی داره. منابع گرامر خوبی که هستند رو میتونید کار کنید. برای مهارت های نوشتن هم به کارتون میاد.

برای خوندن هم کتاب های داستان سطح بندی شده برای یاد گیرنده ها وجود دارند.

برای مکالمه هم باز به نظر من اول یاید تسلطتون رو به گرامر پایه و کلیت زبان آلمانی تقویت کنید و بعد همزمان در کنارش منابع صوتی مثل همون نصرت و غیره رو گوش کنید. سریال های آموزشی هم خوبند.

نرم افزار هم الان تعریفRosetta Stone و Tell me more رو زیاد میکنند. همینطور نرم افزار های کمک آموزشی خود متد هایی مثل Studio D و غیره هم هستند که برای استفاده در کنار کتابشون تهیه شدند. ولی خب مستقلا هم میشه از شون استفاده کرد و هر متدی رو که کار کنید از نرم افزار بقیه متد ها هم میشه تا حد خوبی استفاده لازم رو برد.

کتاب ها رو هم مناسب سطحتون میتونید انتخاب کنید. اگر مبتدی هستید و چیز زیادی هنور یاد نگرفتید سطح اول یعنی A1 هستید. اگر هم مقدار قابل توجهی رو یاد گرفتید یه تعیین سطح انلاین میتونید انجام بدید.

هر چی که تا حالا در تاپیک گذاشتم رو هم در صفحه اول هست. اگر مورد خاصی بود که تا حالا در تاپیک قرار ندادم بگید.

اون ضمیر فاعلی sie رو هم متوجه نشدم که دقیقا سوالی دربارش دارید یا نه. اگر نیاز بود مشکلتون رو باهاش بیشتر توضیح بدید تا بگم.

14. 2 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •