من که چیز بدی در مورد گرما تو اون لینک ندیدم.تازه گفته تحت بنچمارک این دماها ثبت شده و از صدای فن هم تعریف کرده که ازار دهنده نیست و تو بازی و ... دور فن خوب تنطیم می شه.یارو نمی دونم فازش چی بوده می گه تحت بنچمارک دمای cpu حول و حوش 50 بوده و این گرمه!!من که منظورش رو نفهمیدم چه جوری دمای 50 برای این cpu اونم تحت بنچمارک گرم محسوب می شه!اگه 50 باشه به نظرم واقعا عالیه.چون مال من تو بازی حتی تا 70 هم می ره.البته معمولا 60-65 ه با تنطیمات بالا.در ضمن تو Notebook check هم دمای این لپتاپ تقریبا مثل y580 بود و asus n56 چند درجه ای گرمتر از این دو بود.در ضمن یادتون نره بدنه این لپتاپ آلیا÷ آلومینیوم هست که هادی گرماست.نمی دونم چرا اصرار دارید بگید این لپتاپ گرمه!بل این gpu , cpu نباید انتظار داشت دما مثل لپتاپهای سطح پایین تر بشه.دمای 50 تو کارهای عادی برای i7 طبیعیه دیگه.i5 که نیست.مصرفش هم بالاتره.در ضمن خود طرف تو اون سایت گفته تو فرومهای خارجی بحثهای متفاوتی در مورد دما هست و بعشیها گفتند دماش زیاده که خود طرف گفته من با ازمایشم به همچین نتیجه ای نرسیدم.سمت چپ لپتاپ چون هم cpu هست وهم gpu مسلما موقع بازی گرم می شه.چون به اندازه کافی قوی هستند این cpu , gpu.در ضمن همه جا دمای خود قطعات اندازه گرفته می شه.نه دمای بدنه.می تونید با لپتاپهای دیگه تو سایتهای معتبر مقایسه کنید.بعد بگید گرمه یا نه.i7 sandy bridge که به گفته اینتل تا 100 درجه مشکل خاصی نداشت.زیادم حساس نباشید برا چند درجه