تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 58 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 573

نام تاپيک: طرف داران HP DV6T-7000

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

من که چیز بدی در مورد گرما تو اون لینک ندیدم.تازه گفته تحت بنچمارک این دماها ثبت شده و از صدای فن هم تعریف کرده که ازار دهنده نیست و تو بازی و ... دور فن خوب تنطیم می شه.یارو نمی دونم فازش چی بوده می گه تحت بنچمارک دمای cpu حول و حوش 50 بوده و این گرمه!!من که منظورش رو نفهمیدم چه جوری دمای 50 برای این cpu اونم تحت بنچمارک گرم محسوب می شه!اگه 50 باشه به نظرم واقعا عالیه.چون مال من تو بازی حتی تا 70 هم می ره.البته معمولا 60-65 ه با تنطیمات بالا.در ضمن تو Notebook check هم دمای این لپتاپ تقریبا مثل y580 بود و asus n56 چند درجه ای گرمتر از این دو بود.در ضمن یادتون نره بدنه این لپتاپ آلیا÷ آلومینیوم هست که هادی گرماست.نمی دونم چرا اصرار دارید بگید این لپتاپ گرمه!بل این gpu , cpu نباید انتظار داشت دما مثل لپتاپهای سطح پایین تر بشه.دمای 50 تو کارهای عادی برای i7 طبیعیه دیگه.i5 که نیست.مصرفش هم بالاتره.در ضمن خود طرف تو اون سایت گفته تو فرومهای خارجی بحثهای متفاوتی در مورد دما هست و بعشیها گفتند دماش زیاده که خود طرف گفته من با ازمایشم به همچین نتیجه ای نرسیدم.سمت چپ لپتاپ چون هم cpu هست وهم gpu مسلما موقع بازی گرم می شه.چون به اندازه کافی قوی هستند این cpu , gpu.در ضمن همه جا دمای خود قطعات اندازه گرفته می شه.نه دمای بدنه.می تونید با لپتاپهای دیگه تو سایتهای معتبر مقایسه کنید.بعد بگید گرمه یا نه.i7 sandy bridge که به گفته اینتل تا 100 درجه مشکل خاصی نداشت.زیادم حساس نباشید برا چند درجه

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان رنگ های مانیتور لپتاپ شما یخرده بی روح و مرده بنظر نمیرسه ؟ در مقایسه با لپ تاپ های دیگه بنظرم خیلی رنگش یجوریه ؟!!! یعنی سرده !!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان اگر کسی از این لبتاپ بدش میاد نباید اینجوری ازش بد تعریف کنه که حالا بین بعضی از دوستانی که این لبتاپ رو دارند یک مشکل صفحه قرمز رنگ یه وجود اومده که ایشالا حل شه قرار نیست یه بنچمارک دیدین یا هر چیزی اینقدر زود قضاوت کنین الان خود من همین لبتاپ رو دارم اما تا بحال به زنم به تخته هیچ مشکلی نداشتم اگر هم بوده مشکل نرم افزاری بوده نه سخت افزاری ..(درسته که به کیفیت اپل نمیرسه اما اگر میرسید هم ایا اینقدر ازش ایراد میگرفتین؟!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

دوستان اگر کسی از این لبتاپ بدش میاد نباید اینجوری ازش بد تعریف کنه که حالا بین بعضی از دوستانی که این لبتاپ رو دارند یک مشکل صفحه قرمز رنگ یه وجود اومده که ایشالا حل شه قرار نیست یه بنچمارک دیدین یا هر چیزی اینقدر زود قضاوت کنین الان خود من همین لبتاپ رو دارم اما تا بحال به زنم به تخته هیچ مشکلی نداشتم اگر هم بوده مشکل نرم افزاری بوده نه سخت افزاری ..(درسته که به کیفیت اپل نمیرسه اما اگر میرسید هم ایا اینقدر ازش ایراد میگرفتین؟!!!!!!!!!!!
    اتفاقا اگه واقعا مشکلی داشته باشه خب باید گفته شه که بقیه هم بفهمند.منتهی اگه مشکل باشه واقعا و درست اطلاع رسانی بشه.من خودم HP رو دوست دارم و خودم هم HP دارم.ولی کمپانی مال بابام نیست که بخوام الکی طرفداری کنم.خب مشکل داشته باشه باید همه بدونند که اشتباه نکنند.ولی بعضی از مشکلات الکی بود به نظرم مثل دما و ... .حد اقل تو ریویوها که از n56 خنکتره!

5. 2 کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اتفاقا اگه واقعا مشکلی داشته باشه خب باید گفته شه که بقیه هم بفهمند.منتهی اگه مشکل باشه واقعا و درست اطلاع رسانی بشه.من خودم HP رو دوست دارم و خودم هم HP دارم.ولی کمپانی مال بابام نیست که بخوام الکی طرفداری کنم.خب مشکل داشته باشه باید همه بدونند که اشتباه نکنند.ولی بعضی از مشکلات الکی بود به نظرم مثل دما و ... .حد اقل تو ریویوها که از n56 خنکتره!
    دقیقا من هم موافقم این تاپیک برای همین بحث ها شکل گرفته و باید نظرات بقیه رو اعم از خوب یا بد بدونیم.

7. 2 کاربر از J.Naderiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با این که این مشکل قرمز بودن صفحه رو دارم ولی اگه برگردم به گذشته بازم همینو میخرم. البته سالمشو
    غیر از من کسی این مشکلو داشته؟؟؟؟

9. این کاربر از dooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    بهشتی که خودمون جهنمش کردیم ....

پيش فرض

با این که این مشکل قرمز بودن صفحه رو دارم ولی اگه برگردم به گذشته بازم همینو میخرم. البته سالمشو
    واقعا این مدل عالیه حتی مشکل دارشم توپه ...
    من فکر نمی کنم مشکل خیلی خاصی داشته باشی نمیشه واقعا مشکل رو کاملا سخت افزاری دونست ...
    واقعا خیلی تعجب انگیزه اچ پی که تو مدل های 2011 و ...فوق العاده بوده بیاد تو مدل های 2012 که خیلی سرتره سوتی بده ...
    تو همون تاپیک 6090 حتی یک مورد هم مشکل سخت افزاری نبوده با 500 صفحه ای که رفته جلو ..
    سعی کن ببری نشون بدی و محکم مشکلو بیان کنی ....
    باز هم دقیق تر مشکلو توضیح بده ببینیم چیکار باید کرد ...
    مورد واقعا خاصی هست چون مورد مشابه نداشته ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

واقعا این مدل عالیه حتی مشکل دارشم توپه ...
    من فکر نمی کنم مشکل خیلی خاصی داشته باشی نمیشه واقعا مشکل رو کاملا سخت افزاری دونست ...
    واقعا خیلی تعجب انگیزه اچ پی که تو مدل های 2011 و ...فوق العاده بوده بیاد تو مدل های 2012 که خیلی سرتره سوتی بده ...
    تو همون تاپیک 6090 حتی یک مورد هم مشکل سخت افزاری نبوده با 500 صفحه ای که رفته جلو ..
    سعی کن ببری نشون بدی و محکم مشکلو بیان کنی ....
    باز هم دقیق تر مشکلو توضیح بده ببینیم چیکار باید کرد ...
    مورد واقعا خاصی هست چون مورد مشابه نداشته ...
    چیز خاصی نیست که توضیح بدم. همونطور که گفتم مانیتورش متمایل به قرمزه. ریکاوری هم کردم درست نشد. الان فرستادم گارانتی.شنیدم میگن اگه گارانتی طلایی باشه قطعه های معیوب رو عوض میکنن .درسته؟ اخه مال من طلاییه.

12. این کاربر از dooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

شما تو فروم Hp مطرح کردی مشکلت رو؟البته بعیده پچ نرم افزاری یا چیزی داشته باشند.چون مشکل خاصیه.ولی پرسیدنش ضرر نداره.اینم ادرسش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برنامه hp support assisstant قسمت اخرش رو هم می تونی یه سری بزنی.خدمات انلاین داره احتمالا
    راستی با گرافیک اینتل هم همین مشکل هست؟اگه نرم افزاری باشه مشکل با اپدیت درایور باید حل بشه.سخت افزاری باشه که هیچی

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    بهشتی که خودمون جهنمش کردیم ....

پيش فرض

نه نیازی به ریکاوری نبود ...
    نمی دونم چرا همیشه راحت ترین راه حل ها رو دوس داریم ...
    باید حلش کرد نه این صورت رو پاک کرد یه جورایی ...
    دقیقا کجای صفحه قرمز میشه ...
    بعد از یه مدتی قرمز میشه یا نه از همون اول ؟
    شدیده یا معمولی ؟
    بله درسته اچ پی گارانتی رسمی نداره و ایران به حساب نمیاد تو سیستم ساپورتش اما گارانتی های خیلی خوبی داره تو ایران ...
    حتما مشکل حل میشه ...
    عوض کردن Screen هم خیلی راحته حتی کسی بلد باشه خودش می تونه به راحتی انجام بده ...
    فقط از این تعجب می کنم که مشکلی داری بی سابقه ...
    من احتمال میدم ضربه خورده باشه چون غیر ممکن مشکل داشته باشه و از کارخونه این طوری بیاد بیرون واقعا QC این کمپانی هایی در این سطح خیلی قویه اونم یه مشکل مثل صفحه که خیلی زود مشخص میشه حالا مثلا هارد باشه یه چیزی ...
    تعجب می کنم چرا همون اول چک نکردی دقیقا ..شایدم چک کردی نمی دونم ...

15. این کاربر از InsanelyCoolb0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •