تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 26 اولاول ... 10161718192021222324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 257

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2012-2013

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

فکر کنم قبلا هم در این مورد جمله معروف علی دایی رو گفته بودم حالا نمیدونم اینجا بوده یا جای دیگه
    بعد از اون بازی معروف استقلال پرسپولیس و اون گل سالم نوری که به اشتباه آفساید گرفته شده بود علی دایی اینجوری گفته بود:
    من تا آخر عمرم توی تاریخ بازیهای دربی نمینویسم که این بازی رو باختیم

من هم تا آخر عمرم نمینویسم که این دو الکلاسیکو رو پشت سر هم باختیم

شاید به نظر جمله علی دایی و برداشتی که من از اون کردم غیر منطقی به نظر برسه اما فکر میکنم علی دایی فراتر از نتیبجه و اشتباهات داوری درباره بازی تیمش قضاوت کرد

افت عجیب بارسا در اون مقطع به همراه مصدومیتهای ناگهانی باعث شد اشتباهات داوری به ضررش دیده نشه

برای من علیرغم افت بارسا این مهمه که بارسا توی اتفاقاتی که در جریان بازی رقم میخوره مثل رئال میتونست صاحب ضربه پنالتی بشه(هر چند برخوردی بین پیکه و رونالدو نبود و مشخصا رونالدو داور رو فریب داد مثل بازی برگشت که باز هم داور رو فریب داد و پیکه به اشتباه کارت گرفت)
    نتیجه یک 90 دقیقه فوتبال رو اتفاقات اون بازی مشخص میکنن
    اتفاقاتی که بعضیهاشون با دخالت داوری رقم میخورن

همنجور که دوستان رئالی میتونن بگن اون صحنه ها پنالتی نبوده دوستان بارسایی هم میتونن تا آخر عمرشون این باختها رو قبول نکنن

من وقتی به سه سال اخیر و بعد از حضور مورینیو نگاه میکنم میبینم که رئال اکثر اوقات زمانی بارسا رو برد که این تیم یا کامل نبود یا مشکلاتی مثل مصدومیت و غیبت مربیش داشت یا اشتباهات داوری به این تیم به شکل مشخصی کمک کرد
    یا باید بارسا در فاصله 6 روزه بین دو بازی نیمه نهایی با چلسی به مصاف رئال بره و به دو سه بازیکنش استراحت بده و کسی مثل تیو رو بزاره که چند تک به تک رو خراب کنه
    یا باید در غیاب یک سرمربی و مصدومیتها در عرض چند روز دو الکلاسیکو برگزار کنه

این جمله یا فرهنگ هم یک امر نسبیه
    مگه میشه بارساییها مصدومیتهای عجیب در خط دفاعی در بازی رفت رو فراموش کنن
    مگه میشه با هر شرایطی برد
    خط دفاعی بارسا امسال هم به خاطر مصدومیت هم به خاطر افت شدید پیکه بدترین شرایط خودش در 25 سال اخیر(مدتی که من از بارسا به یاد دارم) رو داشت
    خیلی از تماشاگرای بارسایی در فرومهای اسپانیایی مساوی در بازی رفت با اون شرایط رو یک برد میدونستن

من دلایل افت بارسا رو کاملا مشخص و بعضیهاش رو کاملا طبیعی میدونم
    اما برام جالبه که رئال با این همه هزینه و داشتن یک سرمربی که کاندیدای بهترین مربی تاریخه چرا اینجوری نتیجه گرفت

چرا مورینیو که سال سومش معروف بوده به فصل گرفتن جامها اینجوری در انتهای فصل کم میاره هر چند در ابتدای فصل و به شکل کلی در تمام فصل رئال سرحال نبود

شاید فکر کنید دارم از روی تعصب نظر میدم اما من مطمئنم اگر بارسا 40 درصد خودش هم بود و مثل همه تیمهای طبیعی یک مربی روی نیمکتش بود رئال الان از کوپا هم حذف شده بود
    علیرضای عزیز پستت سراسر دلخوری و ناراحتی هست، دوست نداریم اینجوری ببینیمت

من یه موردُ اضافه کنم: قهرمانی در لیگ تحت هر شرایطی فوق العاده با ارزشه، خصوصا که با این تعداد امتیاز به دست بیاد.
    اون نبرد رو در رو هم تفکری هست که ریشه تاریخی داره، شاید مورد خفیف ترش رو در داخل هم داشته باشیم، اما مثلا در لیگ های انگلیس، ایتالیا یا آلمان تا این حد به این موارد پرداخته نمیشه...
    به هر صورت حقیقت اینه که لیگ به معنی یه رقابت مداوم و پیوسته هست و خیلی فراتر از یک یا دو بازی و این یک/دو بازی بیشتر برای بعضی از مردم اسپانیا یا شاید توی کل کل های بین هواداری
    مصداق داره ولی حقیقت امر رو عوض نمی کنه.

در مورد داوری ها ماشالا صحبت زیاد شده، من فکر می کنم داوری در بازی های ابتدایی فصل نه روی اختلاف امتیاز دو تیم، ولی روی بیشتر شدن اختلاف امتیاز تاثیر گذاشت، برای مصداق های
    دقیق ترش هم میشه به صفحات ابتدایی تاپیک های دو تیم رجوع کرد و موارد مذکور رو در آرشیو بازی ها دید، ولی به هر حال این موارد روی نتیجه ی نهایی کار یعنی قهرمانی بارسا تاثیری نگذاشت.

من وقتی به سه سال اخیر و بعد از حضور مورینیو نگاه میکنم میبینم که رئال اکثر اوقات زمانی بارسا رو برد که این تیم یا کامل نبود یا مشکلاتی مثل مصدومیت و غیبت مربیش داشت یا اشتباهات داوری به این تیم به شکل مشخصی کمک کرد
    دست شما درد نکنه
    علیرضای عزیز مسلما خودت از این بالا و پایین ها زیاد دیدی و فوتبال رو بیشتر از من دنبال کردی و تجربیات بیشتری داری ولی توی این سال ها، خصوصا سال هایی که عملکرد تیمم رضایت بخش
    نبوده، اگه یک مورد رو تا حدودی یاد گرفته باشم اون مورد واقع بینی بوده. برای ناکامی توی تک بازی ها همیشه میشه به مصدومیت، محرومیت، افت موضعی، داوری و ... اشاره کرد ولی وقتی
    فصل به پایان می رسه باید عملکرد کلی رو یکجا در نظر گرفت، دلائل موفقیت یا ناکامی رو پیدا کرد، مثلا توی این فصل جدای از موفقیت بارسا در لیگ، مواردی رو که اسم بردی، که بیشتر از همه
    به ضعف خط دفاع مربوط میشه، این ها رو باید مدیران و مربیان هر تیم قبل از شروع هر فصل در نظر بگیرند، از نظر تعداد بازیکنان هر پست، کیفیت کاریشون، وضعیت سن و سالشون و ...
    به طور کلی نداشتن یا کمبود مهره در یک بخش خاص هیچ وقت نمی تونه بهانه ی قابل قبولی برای نتیجه نگرفتن باشگاه هایی با در این سطح و با این ثروت باشه، مثلا به نظر من رئال باید حتما
    یه مدافع راست خوب جذب می کرد(ترجیحا کارواخال از آکادمی به تیم اصلی آورده میشد) اما این اتفاق نیفتاد و شاید توی مهم ترین قسمت از فصل به تیم ضربه زد، یا در طرف دیگه بارسا باید با
    توجه به بالا رفتن سن پویول و بیشتر شدن مصدومیت هاش، حداقل یه مدافع وسط درجه یک جذب می کرد، اما نظر کادرفنی یا مدیران روی الکس سانگی بود که به هر صورت بازیش زیاد به چشم
    نیومد و زیاد توی ترکیب قرار نگرفت.
    این موارد باید در انتهای هر فصل و در چشم انداز باشگاه به دقت بررسی بشند تا تغییرات لازم صورت بگیره، در صورتی که این اتفاق نیفته خود باشگاه مسئول ناکامی خودش هست و این به هیچ
    شکلی قابل دفاع نیست و مهم تر از اون، تا وقتی که این ارزیابی به درستی صورت نگیره این مشکلات ادامه پیدا می کنه.

2. 5 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

علیرضای عزیز پستت سراسر دلخوری و ناراحتی هست، دوست نداریم اینجوری ببینیمت
    معراج عزیزم ممنون که خیلی راحت منو قضاوت کردی و کل پست من رو با این مقدمه زیر سوال بردی

ولی جدای از این حرف معراج جان از کجا متوجه شدی که پست من سراسر دلخوری و ناراحتیه؟
    رازش رو بگو ما هم استفاده کنیم

در مورد داوری ها ماشالا صحبت زیاد شده، من فکر می کنم داوری در بازی های ابتدایی فصل نه روی اختلاف امتیاز دو تیم، ولی روی بیشتر شدن اختلاف امتیاز تاثیر گذاشت، برای مصداق های
    دقیق ترش هم میشه به صفحات ابتدایی تاپیک های دو تیم رجوع کرد و موارد مذکور رو در آرشیو بازی ها دید، ولی به هر حال این موارد روی نتیجه ی نهایی کار یعنی قهرمانی بارسا تاثیری نگذاشت.
    جالبه که به جای جواب دادن به بحث من سعی میکنی ابتدا قهرمانی بارسا در لیگ رو وارد بحث کنی و مورد تشکیک قرارش بدی
    من فکر میکنم وقتی رئال در بازی برگشت با اشتباه داوری و نگرفتن پنالتی برای بارسا در دقیقه 90 سه امتیاز میگیره و با این سه امتیاز(در واقع 6 امتیاز) فاصله خودش رو با بارسا کمتر میکنه نمیتونه از داوریها گله ای داشته باشه

اما یک سوال اشتباه داوری در یک لیگ و یک دوره طولانی از بازیها بیشتر موثره یا در جام حذفی و یک رقابت رفت و برگشت

علیرضای عزیز مسلما خودت از این بالا و پایین ها زیاد دیدی و فوتبال رو بیشتر از من دنبال کردی و تجربیات بیشتری داری ولی توی این سال ها، خصوصا سال هایی که عملکرد تیمم رضایت بخش
    نبوده، اگه یک مورد رو تا حدودی یاد گرفته باشم اون مورد واقع بینی بوده. برای ناکامی توی تک بازی ها همیشه میشه به مصدومیت، محرومیت، افت موضعی، داوری و ... اشاره کرد ولی وقتی
    فصل به پایان می رسه باید عملکرد کلی رو یکجا در نظر گرفت، دلائل موفقیت یا ناکامی رو پیدا کرد، مثلا توی این فصل جدای از موفقیت بارسا در لیگ، مواردی رو که اسم بردی، که بیشتر از همه
    به ضعف خط دفاع مربوط میشه، این ها رو باید مدیران و مربیان هر تیم قبل از شروع هر فصل در نظر بگیرند، از نظر تعداد بازیکنان هر پست، کیفیت کاریشون، وضعیت سن و سالشون و ...
    به طور کلی نداشتن یا کمبود مهره در یک بخش خاص هیچ وقت نمی تونه بهانه ی قابل قبولی برای نتیجه نگرفتن باشگاه هایی با در این سطح و با این ثروت باشه، مثلا به نظر من رئال باید حتما
    یه مدافع راست خوب جذب می کرد(ترجیحا کارواخال از آکادمی به تیم اصلی آورده میشد) اما این اتفاق نیفتاد و شاید توی مهم ترین قسمت از فصل به تیم ضربه زد، یا در طرف دیگه بارسا باید با
    توجه به بالا رفتن سن پویول و بیشتر شدن مصدومیت هاش، حداقل یه مدافع وسط درجه یک جذب می کرد، اما نظر کادرفنی یا مدیران روی الکس سانگی بود که به هر صورت بازیش زیاد به چشم
    نیومد و زیاد توی ترکیب قرار نگرفت.
    این موارد باید در انتهای هر فصل و در چشم انداز باشگاه به دقت بررسی بشند تا تغییرات لازم صورت بگیره، در صورتی که این اتفاق نیفته خود باشگاه مسئول ناکامی خودش هست و این به هیچ
    شکلی قابل دفاع نیست و مهم تر از اون، تا وقتی که این ارزیابی به درستی صورت نگیره این مشکلات ادامه پیدا می کنه.
    در اینکه بارسا شامل سران اون و کادر فنی در فصل نقل و انتقالات اشتباه کردن تردیدی وجود نداره
    اما این چه ربطی به این مسئله داره که مدافعین بارسا در طول فصل مصدوم شدن
    شاید ما یک مدافع میانی میخریدیم
    اما وقتی گاهی هر 4 مدافع ما مصدوم میشدن باز مشکل اصلی سر جاش بود
    کلا بحث مصدومیت مدافعین بارسا از برنامه ریزی کلی یک تیم بیرونه و مجموعه اتفاقاتیه که ممکنه برای هر تیمی رخ بده
    انتظار نداری که بارسا اول فصل 3 یا 4 مدافع بخره برای آینده نگری و مبارزه با مصدومیت احتمالی بازیکنا

ولی کلا بحث من بی جواب موند

4. 5 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

معراج عزیزم ممنون که خیلی راحت منو قضاوت کردی و کل پست من رو با این مقدمه زیر سوال بردی

ولی جدای از این حرف معراج جان از کجا متوجه شدی که پست من سراسر دلخوری و ناراحتیه؟
    رازش رو بگو ما هم استفاده کنیم
    این برداشت و حسی بود که صحبت هات می داد، اگر واقعا به این شکل نبوده من عذر می خوام ازت
    دلیل برداشتم موارد زیادی داشت: شروع صحبت هات راجع به مثال علی دایی و عدم قبول شکست در اون دو بازی بود تا این حد که نتیجه ی رو در روی این فصل رو حتی پایین تر از فصل
    پیش جلوه دادی، بعد از اون موارد داوری، مصدومیت و مشکلات دفاعی که برای بارسا پیش اومد، بعد زیر سوال بردن کل بردهایی که رئال توی ال کلاسیکوهای این سه سال داشته، بعد
    از اون ناکامی مورینیو و عدم توفیق رئال و طلب مقاله ای با این مضمون از سایت گل...

جالبه که به جای جواب دادن به بحث من سعی میکنی ابتدا قهرمانی بارسا در لیگ رو وارد بحث کنی و مورد تشکیک قرارش بدی
    من فکر میکنم وقتی رئال در بازی برگشت با اشتباه داوری و نگرفتن پنالتی برای بارسا در دقیقه 90 سه امتیاز میگیره و با این سه امتیاز(در واقع 6 امتیاز) فاصله خودش رو با بارسا کمتر میکنه نمیتونه از داوریها گله ای داشته باشه

اما یک سوال اشتباه داوری در یک لیگ و یک دوره طولانی از بازیها بیشتر موثره یا در جام حذفی و یک رقابت رفت و برگشت
    من دیدم زیاد از داوری صحبت شده، گفتم از داوری ابتدای فصل هم یادی بکنیم
    ولی پست هام گواه هستن که حتی به تشکیک قهرمانی بارسا نزدیک نشد، نمی دونم چند بار دیگه باید بگم بارسا با شایستگی قهرمان لیگ شد که رفع ابهام بشه

در اینکه بارسا شامل سران اون و کادر فنی در فصل نقل و انتقالات اشتباه کردن تردیدی وجود نداره
    اما این چه ربطی به این مسئله داره که مدافعین بارسا در طول فصل مصدوم شدن
    شاید ما یک مدافع میانی میخریدیم
    اما وقتی گاهی هر 4 مدافع ما مصدوم میشدن باز مشکل اصلی سر جاش بود
    کلا بحث مصدومیت مدافعین بارسا از برنامه ریزی کلی یک تیم بیرونه و مجموعه اتفاقاتیه که ممکنه برای هر تیمی رخ بده
    انتظار نداری که بارسا اول فصل 3 یا 4 مدافع بخره برای آینده نگری و مبارزه با مصدومیت احتمالی بازیکنا

ولی کلا بحث من بی جواب موند
    یک بار دیگه خط دفاعی بارسا رو با این فرض که یک مدافع خوب خریداری شده بود مرور کنیم، توی بازی های مهمی مثل ال کلاسیکوها یا بازی های CL تقریبا در همگی خط دفاعی شامل
    آلوز، پیکه و آلبا میشد که نفر چهارم یعنی زوج پیکه متغیر بود، یعنی از نظر نفرات حداقل 3 نفر از 4 نفر گزینه ی اصلی محسوب میشدن(حتی توی ال کلاسیکو نوکمپ پویول هم حضور داشت)
    که با خرید یک مدافع وسط اون نفر 4 ام هم حل میشد، مگر اینکه آلبا یا پیکه یا آلوز رو گزینه ی اصلی به حساب نیاورده باشی

اما در مورد بی جواب موندن بحثت، موارد خیلی زیادی مطرح کردی که نمی تونیم هم زمان همه رو بررسی کنیم، اما اگه مورد مورد بخوایم بریم جلو من در خدمتم!

6. 3 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دفاع بارسا که فاجعه بود

ال کلاسیکوی اول
    بارسا بدون آلبا و پویول
    آدریانو و ماسکرانو در دفاع

دوم
    بازم بارسا بدون آلبا و پویول

سوم
    بدون پویول و پیکه
    آدریانو و ماسکرانو در دفاع

آبیدال هم در کل مصدوم
    اونایی که بودنم تازه از مصدومیت برمیگشتن یا فرم جالبی نداشتن
    ولی خب خود تیم مقصره

8. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

El Clasico
    بازی رفت سوپرکاپ: آلوز – پیکه – ماسکرانو - آدریاتو
    بازی برگشت سوپرکاپ: آدریانو – پیکه – ماسکرانو - آلبا
    بازی رفت لیگ: آلوز – آدریانو – ماسکرانو - آلبا
    بازی رفت حذفی: آلوز – پویول – پیکه - آلبا
    بازی برگشت حذفی: آلوز – پیکه – پویول – آلبا
    بازی برگشت لیگ: آلوز – پیکه – ماسکرانو – آلبا

CL
    بازی رفت میلان: آلوز - پیکه - پویول - آلبا
    بازی برگشت میلان: آلوز - پیکه - ماسکرانو - آلبا
    بازی رفت بایرن: آلوز - پیکه - بارترا - آلبا
    بازی برگشت بایرن: آلوز- پیکه - بارترا - آدریانو

در 4 بازی آدریانو فیکس بوده ، در 2 بازی بارترا و در 5 بازی ماسکرانو، با این وجود که ماسکرانو توی فصل قبل به جرات با ثبات ترین مدافع بارسا بود، اگر این اعداد رو جمع بزنیم
    میشه 11 بار در 10 بازی که به طور متوسط در هر بازی یک نفر، که با حضور یک مدافع وسط خوب دیگه به جای ماسکرانو/بارترا/پویول تقریبا مشکلی از نظر نفرات وجود نمی داشت...

10. 3 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

معراج اینم در نظر میگیری که پیکه امسال از آدریانو هم بدتر بود
    کلا به جز مقاطع کوتاهی از فصل چون کسی رو نداشتیم بازی به پیکه میرسید

مورد بعدی اینه که پویول در طول فصل مصدومیت اذیتش کرد و کاملا مشخص بود که اصلا آمادگی نداره و هر موقع هم بازی کرد به اجبار و به خاطر بسته بودن دست مربیا بازی کرد
    وگرنه دیدی و میبینی که به جز چند بازی باقی فصل رو تقریبا مصدوم بود

آبیدال هم مصدوم بود
    بارترا که هم خودت دیدیش

این از لیست مدافعین میانی ما در این فصل

خداییش هنوز برای من سواله که توی بازی رفت رئال با توجه به خط دفاعی کوتاه قامت که نه فوق العاده کوتاه قامت چرا بیشتر روی عمق کار کرد

بازی رفت لیگ: آلبا –آدریانو – ماسکرانو - آلوز

کافی بود رونالدو بره مهاجم هدف و اوزیل و دیماریا یا... چنتا از سانترهای خوبشون نه چنتا سانتر معمولی بکنن و تکلیف این خط دفاعی رو روشن کنن یعنی یه فوتبال کاملا سنتی و ساده
    اینکه رئال توی اون بازی چجوری نتونست حتی موقعیت زیادی هم ایجاد کنه نه برای من باید برای شما دوستان رئالی سوال باشه

به این لیستی که گذاشتی نگاه کن بارساییها دقیقا بعد از این الکلاسیکو سعی کردن هر جوری شده پویول رو بازی بدن هر چند همگی میدونیم که مصدوم و ناآماده بود
    Last edited by گرافيكار; 14-05-2013 at 11:20.

12. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بعضی دوستان فوتبال واقعی رو با PES اشتباه گرفتن! تاکتیک علی پروینی...یه قد بلند بذار جلو ...سانتر کن براش!

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بعضی دوستان فوتبال واقعی رو با PES اشتباه گرفتن! تاکتیک علی پروینی...یه قد بلند بذار جلو ...سانتر کن براش!
    این نظر شما نشون میده شناختتون از فوتبال عمیق نیست
    تاکتیک در فوتبال بر اساس نقاط قوت و ضعف خودمون و حریفمون انتخاب میشه
    و سانتر کردن هم یک راه برای گل زدنه که اصلا هم ربطی به ایران و اروپا و پروین و مورینیو نداره و همین حالا هم با سرعت و دقت بالاتری در فوتبال روز اروپا اجرا میشه

وقتی دفاع حریف قدشون از حد نرمال کوتاه تره یعنی یک نقطه ضعف
    وقتی من چند سانتر کننده خوب دارم و البته یه ستاره قد بلند که در زدن ضربات سر تخصص داره یعنی نقطه قوت من دقیقا در مقابل نقطه ضعف حریف قرار داره
    پس در این شرایط منطق حکم میکنه که از این وضعیت استفاده کنم

وقتی میبینم که تیم حریف روی ضربات ایستگاهی خیلی ضعیف عمل میکنه دیگه جای هیچ تردیدی باقی نمیمونه که بردن توپ روی هوا درصد موفقیت من رو بیشتر میکنه

15. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

این نظر شما نشون میده شناختتون از فوتبال عمیق نیست
    تاکتیک در فوتبال بر اساس نقاط قوت و ضعف خودمون و حریفمون انتخاب میشه
    و سانتر کردن هم یک راه برای گل زدنه که اصلا هم ربطی به ایران و اروپا و پروین و مورینیو نداره و همین حالا هم با سرعت و دقت بالاتری در فوتبال روز اروپا اجرا میشه

وقتی دفاع حریف قدشون از حد نرمال کوتاه تره یعنی یک نقطه ضعف
    وقتی من چند سانتر کننده خوب دارم و البته یه ستاره قد بلند که در زدن ضربات سر تخصص داره یعنی نقطه قوت من دقیقا در مقابل نقطه ضعف حریف قرار داره
    پس در این شرایط منطق حکم میکنه که از این وضعیت استفاده کنم

وقتی میبینم که تیم حریف روی ضربات ایستگاهی خیلی ضعیف عمل میکنه دیگه جای هیچ تردیدی باقی نمیمونه که بردن توپ روی هوا درصد موفقیت من رو بیشتر میکنه
    اگه شما بازی های رئال رو کامل دنبال کنی که نمی کنی، می دونی که رونالدو به عنوان مهاجم هدف کارایی خودش رو از دست میده...یکی دو بازی رفت سنتر و خوب نبود. با توجه به سیستم بازی رئال، کس دیگه ای هم نیست که جای کریس رو پر کنه...

با بردن کریس به مهاجم نوک هم پست نوک رو از دست دادیم و هم وینگر چپ...بله میشه مثلا اوزیل یا کاکا رو گذاشت وینگر، ولی فقط تو PES!

کریس تو همین پستی که هست کم از ضربه سر گل نزده و اصولا اینکه کریس از چپ حرکت کنه و بتونه پشت محوطه خطا بگیره، خود بخود دو نوع موقعیت ایجاد می کنه. یکی برای ضربه ایستگاهی، دیگری برای سانتر و ضربه سر..که در هر دو صورت کریس می تونه خیلی موثر باشه. خیلی از سانترهای دیماریا هم آخرش به ضربه سر کریس ختم میشه که نشون میده تو این مواقع کریس خیلی خوب خودشو می رسونه و نیازی نیست که بذاریمش سنتر فوروارد.

اگر ما یه فوروارد سرزن داشته باشیم و بازی رو ببریم رو هوا، بحثی نیست.. تاکتیک خوبیه. ولی اینکه یه بازیکن رو صرف اینکه قد بلنده بذاریم تو پست غیر تخصصی سنتر فوروارد، میشه همون سیستم علی پروینی.( با کمال احترام برای آقای پروین) که فکر می کنم از دید مربی های بزرگ دنیا منسوخه. شاید یه تصمیم انتحاری و احساسی باشه، ولی تاکتیک؟ نه.

در مورد شناخت عمیق از فوتبال هم با شما وارد بحث نمی شم.
    Last edited by malkemid; 14-05-2013 at 12:36.

17. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگه شما بازی های رئال رو کامل دنبال کنی که نمی کنی، می دونی که رونالدو به عنوان مهاجم هدف کارایی خودش رو از دست میده...یکی دو بازی رفت سنتر و خوب نبود. با توجه به سیستم بازی رئال، کس دیگه ای هم نیست که جای کریس رو پر کنه...

با بردن کریس به مهاجم نوک هم پست نوک رو از دست دادیم و هم وینگر چپ...بله میشه مثلا اوزیل یا کاکا رو گذاشت وینگر، ولی فقط تو PES!

کریس تو همین پستی که هست کم از ضربه سر گل نزده و اصولا اینکه کریس از چپ حرکت کنه و بتونه پشت محوطه خطا بگیره، خود بخود دو نوع موقعیت ایجاد می کنه. یکی برای ضربه ایستگاهی، دیگری برای سانتر و ضربه سر..که در هر دو صورت کریس می تونه خیلی موثر باشه. خیلی از سانترهای دیماریا هم آخرش به ضربه سر کریس ختم میشه که نشون میده تو این مواقع کریس خیلی خوب خودشو می رسونه و نیازی نیست که بذاریمش سنتر فوروارد.

اگر ما یه فوروارد سرزن داشته باشیم و بازی رو ببریم رو هوا، بحثی نیست.. تاکتیک خوبیه. ولی اینکه یه بازیکن رو صرف اینکه قد بلنده بذاریم تو پست غیر تخصصی سنتر فوروارد، میشه همون سیستم علی پروینی.( با کمال احترام برای آقای پروین) که فکر می کنم از دید مربی های بزرگ دنیا منسوخه. شاید یه تصمیم انتحاری و احساسی باشه، ولی تاکتیک؟ نه.

در مورد شناخت عمیق از فوتبال هم با شما وارد بحث نمی شم.
    عزیز من چرا فوتبال رو اینقدر خشک و غیر منعطف میبینی
    بازیکنا در طول نود دقیقه به راحتی میتونن جا به جا بشن
    رونالدو قرار نیست صرفا یه جا بازی کنه یا اوزیل یا دیماریا یا....
    توی pes هم بازیکنا جا به جا میشن چه برسه به فوتبال واقعی

کافیه وقتی توپ میره توی سانتر رونالدو بره توی 18 برای جاگیری

فکر نمیکنم رونالدو واقعا اینقدر با مهاجم شدن و خط حمله نا آشنا باشه که شما گفتین
    تا دیروز که رونالدو بر خلاف مسی در زدن ضربات سر تخصص داشت حالا شد یه بازیکن صرفا قد بلند؟!!!

19. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •