به لنوو ایمل بزن و داستان را تعریف کن
به لنوو ایمل بزن و داستان را تعریف کن
سلام
داغونمون کردی که. عجب بد اوردی. تعمیر شده نگیریا اینا خیلی .... هستند نمیتونند تعمیر کنند اگه درست کنند مطمعن باش مثل اول نیست.
تهران هستید؟ تو این کشور باید حضوری رفت. بیگیر باش زنگ بزن . ابن طوری اونا طول میدند.
سازگار نمایندگی رسمیه؟ فکر نکنم فقط وارد میکنه چندتا تعمیر کار داره حالا.
کاربر emo درسته با اکثر بچه ها درگیری داشت ولی می بینیم بد نگفت از اچ بی و گارانتی تو ایران همینه
انشا... دستگاه نو بهت بدند این کلاه بردارا
خدا نکنه دوست عزیز ، دشمنت داغون بشه
متاسفانه بدیش اینه که تهران نیستم ، تهران بودم صبح میرفتم اینقد میشستم تا تکلیفمو روشن کنم ، از نماینده سازگار تو یزد گرفتم و اونا فرستادن و دارن پیگیری کارشو میکنن
راستش خودمم موندم ، شنبه بشه باز میرم پیگیری میکنم
مطمئن باش گارانتی موظفه درست کنه.
این حرفا بنظرم یاوه گویی هستش. لنوو یکی از باکیفیت ترین برندها هستش که متاسفانه شما خیلی بدشانسی آوردید. خیلی
اگه فرصت کردین حضوری برید. ایران اینجوریه. اینجا فقط موقع فروش تحویل میگیرن اما بعدش همه چیز رو فراموش میکنن
با این حال بارم فکرشو بکن اگه بدون گارانتی گرفته بودی باید با لبتابت خداحافظی میکردی.
هم حضوری برو حسابی شاکی شو و اینکه بهت گفتم به لنوو ایمیل بزن رو حتما انجام بده. مواردی بوده که با پیگیری شرکت سازنده، نمایندگی خودش با خریدار تماس گرفته و جنس نو رو با احترام تحویلش دادن
سازگار هم جز یکی از گارانتی های خوب کشوره.
ممنون از لطف و پیشنهادهاتون
در مورد سازگار انشاا... اونجور که میگین باشه و باید دید آخرش در مورد من چه اقدامی انجام میده
من یکبار با گارانتی مادیران یه قطعه رو گرفتم بعد از یکسال استفاده خراب شده صبح رفتم دادم شرکتشون ، عصر باهام تماس گرفته و یه مدل بهتر و جدیدتر رو بهم کمتر از 6 ساعت تحویل دادن
اما سازگار میدونین چیه اینکه تاریخ تحویل گرفتن لپ تاپ من رو عوض کردن واقعا حرکت زشتی بوده باور کنین اینقد که از این کارشون ناراحت شدم از معطل کردن و تحویل ندادن لپ تاپ نو بهم ناراحت نشدم تا چه زمانی میخوایم مردم کشورمون رو نادان تصور کرده و هر حرکت ابلهانه ای رو به خیال خودمون به خوردشون بدیم
سازگار واقعا این حرکتش افتضاح بوده
ایمیل لنوو رو هر چی تو سایتش گشتم متوجه نشدم کدوم ایمیل به درد کار من میخوره
میتونین ایمیل رو بهم بدین
Last edited by pourya_bo2pmc; 12-09-2012 at 20:39.
سلام .من تو رشت یه z580 گرفتم کانفیگشم این بود:
Cpu: intel Core i7 3612QM 2.10
VGA:Nvidia Geforce GT 630M - Intel HD Graphics 4000
Ram : 6GB DDR3
HDD: 750GB
Blueray
720p HD webcam
HDMi
USB3-4 port
خود فروشنده واسه هدیه رمشو به 8 ارتقا داد ، یه موس و کوله پشتی و آنتی ویروس NOD32 5 همراهش بود. بازی MAX Payne 3 که 7تا DVD هست هم روش بازی کردم در بالا ترین حالت گرافیک! در حال حاضر مشکلی ندیدم ، به نظر من لپ تاپ خوبیه![]()
سلام
چند گرفتید
مبارکه
از این کارا نمی کردند هدیه رم بازم خوبه
ادرس pm میدید
لولا لنوو خوبه یا بالاستیکیه یا فلز؟
آخر قیمت این لپتاپ در ایران چند هست؟
کلا قیمت لپ تاپ در حال حاضر توی اکثر موارد در ایران بهتر از خارج در میاد!(به خاطر نوسان دلار)
من دیروز لیست قیمت لپ تاپ های سری تینک پد لنوو رو از نمایندگیش در دبی گرفتم و وقتی به درهم روز(663 تومان) حساب کردم دیدم از اینجا هم گرونتر در میاد!(کانفیگ و سایر مشخصات کاملا یکسان)
تازه اینجا گارانتی(هر چند ضعیف) هم داره که اونجا نداره!
سلام
کسی میدونه روی z580 میشه هارد ssd گذاشت یا نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)