تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 139 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 1385

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ | جلد 2

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

خیلی جالبه دو گل اول خیلی شبیه هم بودند.دو تا بازیکن سرعتی میزنن توی قلب دفاع و خیلی راحت گیجشون میکنند!
    گل اول سه نفر دنبال یک توپ بودند.
    داوری هم مشکوک میزد ولی هیچ وقت نباید تقصیر داور انداخت.3گلی که خوردیم تقصیر کیه؟

2. 2 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شاید،
    خرید این بازیکن،
    راه حل مشکل خط میانه یونایتد باشه.

Last edited by Yi Yi; 01-10-2012 at 01:07.

4. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان هایلایت بازی رو دیدم.

دفاع واقعا ضعیف عمل کرد. دفاع وسطامون خواب بودن انگار. اون وسط شده بود اتوبان. دو گل اول که دقیقا چند متر بازیکن پا به توپ میشه و میاد تا محوطه و گل میزنه. گل سومشون هم که تو ریباند زدند هم کسی از دفاع نبود که یار رو بگیره.

اما بد شانسی هم اوردیم. دو تا تیرک زدیم. مخصوصا ضربه ازاد رونی حیف شد که گل نشد.

هر دو گلمون زیبا بود.

در رابطه با پنالتی هم بگم که خطای روی نانی شاید پنالتی بود اما هند نیمه دوم تو محوطه جریمه فکر نمیکنم که پنالتی باشه. تو فاصله نزدیک به دستش خورد.

++++

تو فکرم که چرا از اندرسون استفاده نمیشه؟
    اگه یادتون باشه حدودا 3 فصل پیش که کریک فلچر و اسکولز بودند گاهی اوقات میدیدم که اندرسون میومد و فیکس بازی میکرد. تو بازی حذفی هم دیدیم که چقدر خوب داره بازی میکنه هم تکنیکش خوبه و هم دوندگیش. انقدر دوییده بود که اخراش دیگه راه هم نمیتونست بره. هر چند که سطح اون بازی قابل قیاس با بازی با تاتنهام اما اونجا عملکرد خوبی داشت. بهش فرصت داده بشه میتونه جای خودش رو تو تیم پیدا کنه و بازم فیکس بشه. به نظرم حیفه که ازش استفاده نشه.
    و + اینکه دفاع هامون باید هماهنگ تر بشن. این طوری نمیشه نتیجه گرفت.

راستی چرا چند بازی لیندگارد داره دروازه وا میسه؟؟

6. 5 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

هافبک ليورپول از فرگوسن عذر خواهي کرد

هافبک ليورپول که در جريان اخراج از ديدار برابر منچستريونايتد با سرمربي شياطين سرخ درگيري لفظي داشت عذرخواهي کرد.

به نقل از ساکرنت، جونجو شلوي 20 ساله در ديدار هفته گذشته تيمش برابر منچستريونايتد در نيمه نخست و به دليل تکل خطرناک بر روي جاني اونز با کارت قرمز مستقيم داور روبه‌رو شد.

به گزارش فارس،او زماني که زمين مسابقه را ترک مي‌کرد با الکس فرگوسن درگيري لفظي پيدا کرد که اکنون از وي عذر خواسته است.

شلوي در اين مورد گفته: «من يک بازيکن جوان هستم و به دليل اينکه از چنين مسابقه مهمي اخراج شدم ناراحت بودم. از راه رسيدم و متوجه شدم برابر منچستريونايتد به ميدان خواهم رفت.

وي افزود: در آن لحظه احساسات تمام وجود مرا گرفته بود. آن چيزي که ديديد بخشي از رفتار احمقانه يک پسر بچه بود که با فرگوسن به آن شکل نشان داده شد ولي پس از آن پشيمان شدم و عذر خواهي کردم. خوش بختانه فرگوسن نيز اين موضوع را درک کرده و هيچ چيزي از آن ماجرا باقي نمانده است.
    ,varzesh3.com

8. 3 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برای RVP،
    به خاطر دو گلی که دیشب زد.

10. 3 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

منچستريونايتد به دنبال جذب لواندوفسکي

باشگاه فوتبال منچستريونايتد خواهان به خدمت گرفتن "رابرت لواندوفسکي" شده است.

تيم فوتبال دورتموند در حال حاضر براي بازي با منچسترسيتي در شهر منچستر به سر مي‌برد و اين فرصتي شده تا "سرآلکس فرگوسن" بار ديگر براي جذب اين مهاجم لهستاني دست به کار شود.

منچستريونايتد تابستان هم با مبلغ 16 ميليون پوند براي جذب لواندفسکي اقدام کرده بود اما با حضور "رابين فن پرسي" در اولدترافورد، مذاکرات به سردي گراييده بود.

سرمربي من يونايتد يکي از تحسين کنندگان هميشگي اين مهاجم 24 ساله است و چهارشنبه شب چند بازيکن‌ياب را به تماشاي بازي اين بازيکن مقابل منچسترسيتي خواهد فرستاد.

بر پايه گزارش سان، لواندوفسکي فصل گذشته 30 گل براي دورتموند به ثمر رساند.

به نظر مي‌رسد "سرآلکس فرگوسن" اين بازيکن را به عنوان جايگزيني براي "ناني" و يا "اشلي يانگ" مي‌خواهد.
    ورزش3

12. 2 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به نظر مي‌رسد "سرآلکس فرگوسن" اين بازيکن را به عنوان جايگزيني براي "ناني" و يا "اشلي يانگ" مي‌خواهد.
    جایگزینی برای نانی یا یانگ؟!
    از کی تا حالا مهاجم جایگزین winger میشه؟!
    نانی درسته مشکلاتی داره، ولی یانگ بیچاره چه نیازی به جایگزین داره.
    یانگ رو یونایتد خرید تا جایگزین نانی بشه!

این ورزش 3 هم حوصلش سر رفته، شروع کرده به خبر سازی!

نمی دونم چند نفر موافقند با من، به نظرم بهتره تو این تاپیک، خبری کپی پیست نشه.
    این همه سایت خبری وجود داره. هر کس بخواد خبرها رو پیگیری کنه، می تونه مراجعه کنه به اون سایت ها.
    Last edited by Yi Yi; 03-10-2012 at 17:47.

14. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

خدا رو شکر که رابین فن پرسی هر بازی که میگذره بیشتر توانایی های خودش رو به اثبات میرسونه و با بازی های خوبش جواب همه منتفدان و مخالف اش رو میده .
    رونی هم یکم تو بازی گم بود ولی خیلی خوب و موثر بازی میکرد : ) . امیدوارم فقط فکری به حال دروازه هم بشه . لیندهگارد دروازه بان کم اشتباهیه ولی معمولیه دروازه بانیش از اون طرف ده خیا فوق العاده با استعداده ولی گاهی اشتباهات فاحشی میکنه و زود خودش رو تو بازی میبازه ( به طوری که گاهی خدا خدا میکنم که فرکی وسط بازی تعویضش کنه!!)

16. 4 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

این فصل تو دفاع داریم در حد فاجعه کار می کنیم. اوانز که کلا سوتیه، اورا هم مثل قبل نیست. تو بازی با تاتنهام 3 تا گل سوتی دفاع بود. البته سومی سوتی لیندرگارد بود. تو این بازی هم سوتی اورا باعث شد گل بخوریم. از اون طرف تو حمله واقعا پیشرفت کردیم. وان پرسی عالی داره کار می کنه و هماهنگیش با تیم فوق العادس. خیلی سریع داره جا میفته تو تیم. کاگاوا تو نقش بازی ساز عالی کار می کنه و مشکلمون تو بازی سازی تا حدود زیادی حل شده
    من موندم تا وقتی دخیا اینقدر آمادس و عالی کار می کنه چرا لیندرگارد و میذاره تو ترکیب اصلی. دخیا محشر بوده این فصل

18. 4 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

فکر کنم کلا اگه از رونی به عنوان هافبک بازی ساز استفاده بشه بیشتر جواب بده .
    عجب بازی سازی ای می کرد توی این بازی ! دو تا پاس گل ردیف داد، مخصوصا دومی.
    در ضمن فکر کنم وقت فروش چیچاریتو باشه، ولبک بهتر از اونه به نظرم .

20. 4 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •