تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 95 اولاول ... 101617181920212223243070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

استفان الشروای جوان ترین گلزن تاریخ میلان در لیگ قهرمانان

واکنش بازیکنان میلان به پیروزی برابر زنیت در سایت های اجتماعی

بازیکنان میلان پس از پیروزی برابر زنیت سن پترزبورگ روسیه در ورزشگاه خانگی زنیت واکنش های مختلفی را در صفحه های رسمی توییتر و فیس بوک خود منتشر کردند.

استفان الشراوی در توییتر نوشت :

" یک پیروزی فوق العاده برای میلان. خوشحالم که با این گل جوان ترین گلزن تاریخ میلان در لیگ قهرمانان شده ام. حالا باید به دربی فکر کنیم."

مونتولیوو در رابطه با پیروزی میلان چنین نوشت :

" پیروزی در لیگ قهرمانان مهم است والبته پیروزی در روسیه نیز کار ساده ای نیست. اکنون زمان آماده شدن برای بازی اینتر است. من نمی توانم بیش از این صبر کنم."

نایجل دی یانگ نیز چنین گفت :

" ما در حال تبدیل شدن به میلان هستیم. یک عملکرد خوب . زنده باد میلان"

بویان کرکیچ نیز نوشت :

" اکنون در حال بازگشت به میلان هستیم.از نتیجه ی بدست آمده راضی هستیم در حال تبدیل به یک تیم خوب هستیم."

آملیا نیز چنین نوشت :

"یک پیروزی بزرگ. حالا نوبت دربی است."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ال‌شا بهتر از ایبرا

وب‌سایت رسمی میلان واکنش بسیاری سریعی نسبت به درخشش ستاره 19 ساله خود در فصل اخیر داشته است، و رکورد گل‌زنی وی در 4 دیدار اخیر را فوق‌العاده‌ای می‌داند.

استفان ال‌شراووی مهاجم دورگه میلان در چهار دیدار اخیر تیم خود در سری‌آ و لیگ قهرمانان اروپا موفق شده 5 گل برای میلان به ثمر برساند، که این آمار از میزان گل‌زنی زلاتان ایبراهیموویچ در دو فصل گذشته موثرتر بوده است.

زلاتان ایبراهیموویچ، ستاره سوئدی میلان، که در تابستان 2012 راهی پاری‌سن‌ژرمن فرانسه شد، در رکوردهای ثبت‌شده به نام خود با پیراهن میلان موفق شده بود در 4 دیدار متوالی 4 گل به ثمر برساند، که البته از این چهار گل دو تای آنها از روی نقطه پنالتی به ثمر رسیده بود.

ال‌شراووی در فصل جاری موفق شده در دیدارهای مقابل ادینزه، کالیاری، پارما، و زنیت، 5 گل به ثمر برساند. در عین حال مهاجم سابق بارسلونا، اینتر، یوونتوس، و آژاکس در دیدارهای مقابل پالرمو، اینتر، فیورنتینا، و اوسر در فصل 11-2012 رکورد 4 گل در 4 دیدار متوالی را برای خود ثبت کرده بود.

آنچلوتی: الشراووی مرا یاد نیمار می اندازد

مربی سابق میلان به شدت تحت تاثیر بازیهای خوب الشراووی برای روسونری قرار گرفته و او را با نیمار مقایسه کرده

کارلو آنچلوتی، سرمربی ایتالیایی باشگاه پاری سن ژرمن به تمجید از استفان الشراووی پرداخته و او را با نیمار، ستاره جوان باشگاه سانتوس و تیم ملی برزیل مقایسه کرده.

این در حالی است که آدریانو گالیانی، مدیر اجرایی و نایب رئیس باشگاه میلان هم اخیرا این بازیکن 19 ساله را با ساموئل اتوئو، ستاره کامرونی آنژی ماخاچ قلعه مقایسه کرده بود ولی حالا آنچلوتی اعلام کرده که از نظر او ویژگی های الشراووی شبیه نیمار است.

آنچلوتی در صحبت هایی به اسکای سپورتس گفت:« گالیانی الشراووی را با اتوئو مقایسه می کند؟ از نظر ویژگی های بازی، الشراووی مرا بیشتر یاد نیمار می اندازد تا اتوئو. الشراووی شروع خیلی خوبی در این فصل داشته و من بی صبرانه منتظر آن هستم تا او را در کنار پاتو ببینم.»

استفان الشراووی در تابستان سال 2011 از جنوا جدا شد و به میلان پیوست و از آن زمان در این تیم به رشد و پیشرفت ادامه داد.

او در 8 دیداری که در این فصل، در تمامی تورنمنت ها برای میلان برگزار کرده، توانسته 5 گل به ثمر برساند.

4. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستت داریم
    AC MILAN

6. 4 کاربر از oghyanoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اسطوره‌های میلان از ال‌شراووی می‌گویند

اسطوره‌های میلان می‌گویند ال‌شراووی سریع، بااستعداد، و حتی آماده برای حضور در جام جهانی است. ال‌شراووی نسبت به فصل قبل بیشتر بازی گرفته شده است، و بدون شک چشم تمام ایتالیا به اوست، حتی ممکن است پراندلی دوباره با او تماس بگیرد.
    استفان 5 گل در 4 بازی آخر خود به ثمر رسانده است، رکوردی که زلاتان هم به آن نرسید، و این جوان 19 ساله با این آمادگی تحسین همگان را برانگیخته است.

اسطوره میلان آندری شوچنکو درباره او می گوید: هنگامی که شما نیاز به ساخت تیم جدیدی دارید، بهترین راه آن میدان دادن به جوانان است، ال‌شراووی سریع، تکنیکی، و از لحاظ فنی بااستعداد است، کسی که شما در لحظات سخت به آن نیاز دارید. او شخص مورد نظر شماست.
    من نمی‌دانم با چه کسی می توان او را مقایسه کرد! و بر این معتقدم که که مقایسه کار درستی نیست، و هر قهرمان شخصیت متفاوتی دارد، اما استفان کسی است که مرا به یاد خودم می اندازد، به عنوان مثال وقتی که شتاب می‌گیرد.

مائوریتزیو گانتز در گفت‌وگو با گاتزتا گفت: پسرم، سیمونه آندره می‌گوید، ال‌شراووی یک پدیده است، ال‌شراووی خوش‌شانس بود که این فرصت بازی را بدست آورد، زیرا روبینیو و پاتو مصدوم بودند، و وی به خوبی از فرصت بدست آماده استفاده کرد.
    ال‌شراووی مرا یاد نیمار می‌اندازد، زیرا هردوی آن‌ها دوست دارند بازی خود را دور از دروازه آغاز کنند و بعد به دروازه برسند.

دژان ساویسووچ هم در مورد استفان می گوید: من ال‌شراووی را دوست دارم، زیرا او برای یافتن مسیر دروازه بسیار عالی است، همچنین بازیکن هوشمندی است، و نشان می‌دهد که یک بمب متحرک است. استفان به یک بازیکن عالی تبدیل خواهد شد اما نیاز به رشد دارد، این مهم است که در لحظات سخت گل‌زنی می‌کند.
    ال‌شراووی تمام ویژگی‌های مورد نیاز برای تبدیل شدن به یک فوق ستاره را دارد، او سریع است، او خوب شوت می زند، و او خوب گل می‌زند و اگر شما این‌ها را نداشته باشید مردم در ایتالیا از شما انتقاد خواهند کرد.

ژوزه آلتافینی، سومین گل‌زن برتر تاریخ سری‌آ، همچنین در مورد ال‌شراووی گفت: واقعیت این است که ال‌شراووی کارهایی انجام می‌دهد که از هر کسی بر نمی‌آید، پس او می‌تواند به یک قهرمان تبدیل شود، حتی با اینکه خیلی جوان است، او آماده حضور در دور نهایی جام جهانی است .
    ال‌شراووی مرا به یاد نیمار و مسی می‌اندازد. آن‌ها یک مرکز ثقل پایین دارند، آن‌ها با توپ بازی می‌کنند، در حالی که احساس می‌کنید توپ به پایشان چسبیده است. استفان ثابت کرد که بازیکن خوبی است و نکته مهم این است که خیلی بیشتر باید پیشرفت کند.

صحبت‌های زیادی در روزهای گذشته در مورد استفان شده است، همچنین او برای میلان در دربی روز یک‌شنبه بسیار مهم خواهد بود.

کولومبا: ال‌شراووی و کاسانو، کلیدهای داربی

فرانکو کولومبا، سرمربی سابق پارما، معتقد است که اولین داربی دلامادونینا در فصل 13-2012 جدالی مابین استفان ال‌شراووی و آنتونیو کاسانو، به عنوان تاثیرگذارترین مهره‌های دو تیم شهر میلان، خواهد بود.

میلان و اینتر در روز یک‌شنبه 16 مهر 1391 در ورزشگاه سن‌سیرو به مصاف هم خواهند رفت، و حساس‌ترین جدال سنتی ایتالیا را برگزار خواهند کرد. سرمربی 57 ساله سابق پارما معتقد است که دو ستاره دو تیم، کاسانو و ال‌شراووی، قادر هستند تیم‌های خود را به سمت پیروزی هدایت کنند.

چه کسی مرد داربی خواهد بود؟ من دو نام در ذهن دارم، ال‌شراووی و کاسانو. مرد ایتالیایی-مصری میلان در دیدارهای اخیر نشان داده که می‌تواند به یک ستاره بزرگ تبدیل شود، و از سویی کاسانو نیز در دیدارهای اخیر اینتر نشان داده که توانایی این را دارد که تیم خود را یک‌تنه پیروز از میدان خارج کند.

همچنین از کولومبا این سوال پرسیده شد که به نظر وی کدام تیم در پایان هفته در جدول صعود خواهند داشت و وی در پاسخ به این سوال این‌گونه اظهار کرد: هر دوی این تیم‌ها بعد از شروع نه چندان مناسب، اکنون در حال بازگشت به روند اصلی خود هستند.

البته پیروزی در لیگ قهرمانان بسیار سخت‌تر و باارزش‌تر از پیروزی در لیگ اروپا می‌باشد، اما نباید فراموش کنیم که میلان در دیدار مقابل زنیت تا حد زیادی از نظر فیزیکی تحلیل رفته است.

میلان و اینتر در چهارچوب هفته هفتم سری‌آ 13-2012، یک‌شنبه در ساعت 22:15 در ورزشگاه سن‌سیرو و به میزبانی میلان به میدان خواهند رفت.

8. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازیکنان دعوت شده برای بازی مقابل اینتر

دروازه بان : آبیاتی - آملیا - گابریل

مدافع : آباته - آچربی - آنتونینی - بونرا - دی شیلیو - مکسس - یپس - زاپاتا

هافبک : آمبروزینی - دی یانگ - بواتنگ - کونستانت - امانوئلسون - فلامینی - مونتولیوو - نوچرینو

مهاجم : بویان - الشاراوی - نیانگ - پاتزینی - روبینیو

دلامادونینا؛ ترکیب احتمالی به نقل از گاتزتا دلو اسپورت

میلان و اینتر شب یک‌شنبه آینده در چهارچوب هفته هفتم سری‌آ 13-2012 حساس‌ترین داربی ایتالیا را برگزار خواهند کرد. گاتزتا دلو اسپورت ترکیب احتمالی دو تیم را با توجه به آخرین تغییرات به وجود آمده پیش‌بینی کرده است.

بنا بر گزارش گاتزتا، میلان در این دیدار از نمایش مدرن 1-3-2-4 استفاده خواهد کرد، و به نظر می‌رسد آلگری برخلاف فصل پیش که علاقه بسیاری به استفاده از نمایش 2-1-3-4 داشت، اما به دلیل حضور بازیکنانی مانند ال‌شراووی، بویان، و امانوئلسون تمایل دارد تا نمایش تیم خود را به سبک جدید تغییر دهد.

گاتزتا گزارش می‌دهد که دی‌شیلیو، مدافع 19 ساله میلان، که پیش از این دچار مصدومیت جزئی شده بود برای این دیدار آماده است و جای آباته را در ترکیب خواهد گرفت.

دیگر تغییر میلان نسبت به دیدار قبلی این تیم مقابل زنیت، حضور نوچرینو در ترکیب اصلی می‌باشد، بدین ترتیب به احتمال فراوان بواتنگ از روی نیمکت دیدار را دنبال خواهد کرد.

میلان (1-3-2-4): کریستین آبیاتی؛ متیا دی‌شیلیو، کریستین زاپاتا، دانیه‎له بونه‌را، لوکا آنتونینی؛ نایجل دی‌یانگ، ریکاردو مونولیوو؛ آنتونیو نوچرینو، اوربی امانوئلسون، استفان ال‌شراووی؛ جامپائولو پاتزینی

اینتر (2-5-3): سمیر هندانوویج؛ آندره‌آ رانوکیا، والتر ساموئل، خوان خسوس؛ خاویر زانتی، فردی گوارین، والتر گارگانو، استبان کامبیاسو، یوتو ناگاتومو؛ آنتونیو کاسانو، دیه‌گو میلیتو

10. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پاتزینی در انتظار انتقام

پاتزینی اذعان کرد که به دنبال انتقام از باشگاه اینتر می‌‌باشد و بهترین انتقام گلزنی به این باشگاه می‌‌باشد به این مهاجم قبل از بسته شدن پنجره نقل و انتقالات گفته شده بود که در باشگاه اینتر در لیست مازاد قرار دارد. این بازیکن با کاسانو و مبلغ ۷ میلیون یورو معاوضه شد.

کدام طرف در این معامله سود برده است؟ من در این مورد فکری نمی‌‌کنم. من از انتخابم که میلان است بسیار خوشحال هستم. منطقی‌ به نظر می‌‌رسد که من در مقابل باشگاه سابقم که در آن از نظر روحی مرا تضعیف کردند با انگیزه باشم. می‌‌توانیم به عنوان یک انتقامی کوچک به این مساله نگاه کنیم.

ما در مورد دو تیم مهم صحبت می‌‌کنیم، اما زمانی‌ که شما در سالن افتخارات باشگاه میلان قدم می‌‌زنید، شما تازه می‌‌فهمید در جایی‌ دیگر از دنیا هستید که تا بحال مشاهده نکرده اید.

استراماچیونی در اولین تجربه مربیگری خود قرار دارد پس باید به دنبال تجربه اندوزی باشد. آلگری مربی‌ با تجربه‌ای می‌‌باشد زیرا توانسته تا نیمه نهایی لیگ قهرمانان صعود کند و در ایتالیا قهرمان شود.

من با آلگری راحت هستم زیرا او نیز اهل توسکان است. زمانی‌ که او اصطلاحات خاصی‌ را بکار می‌‌برد به دوران کودکیم باز می‌گردم.

این درست است که من به سانتر در بازی احتیاج بیشتری دارم اما در دوران بازیگریم من موفق به ثمر رساندن ۱۲۰ گل شده‌ام که همه آنها با ضربه سر نبوده است. ما باید در پاسکاری پیشرفت بیشتری بکنیم همانطور که من زمان اندکی‌ توپ را در اختیار خود نگاه می‌‌دارم.

آنتونیو شخصیت جالبی‌ دارد. در دو سالی‌ که در سمپدوریا بودیم دوران خوبی داشتیم. او بسیار بخشنده است اما اگر از شما خوشش نیاید بهتر است که از او دوری کنید.

من می‌خواهم یکشنبه فوق‌العاده‌ای داشته باشم. اگر برنده از زمین خارج شویم بسیار خوشحال خواهم بود حتی اگر بتوانم که گلی‌ به ثمر برسانم. من گلم را به چه کسی‌ تقدیم خواهم کرد؟ فردا خواهید دید.

میلان مشتاق و باهوش در برابر اینتر

ماسیلیمیانو آلگری گفت که تیم برنده در دربی مشخص نیست و میلان برای برد باید باهوش باشد. بعد از پیروزی مهم در مقابل زنیت از سری بازیهای لیگ قهرمانان، میلان به لیگ خانگی خود بازگشت و یک بازی مهم در روز یک شنبه پیش‌رو دارد که به دیدار اینتر در دربی شهر میلان خواهد رفت.

اینتر در جایگاه سوم لیگ قرار دارد و ۵ امتیاز از تیم یازدهم جدول یعنی‌ میلان بیشتر کسب کرده است. در روی کاغذ اینتر احتمال برد بیشتری نسبت به میلان دارد. با وجود این دربی حساسیت خاص خود را دارد و آلگری معتقد است که تیم برنده مشخص نیست.

اینتر یک تیم هماهنگ شده است و در جدول بالاتر از ما قرار دارد و ما در حالی‌ که ما تازه به هماهنگی‌ لازم دست یافته ایم. کسی‌ میلان را برنده این بازی نمی‌بیند زیرا به جدول بازیها توجه می‌کند. آنها ۵ امتیاز بیشتر از ما کسب کرده اند.

این یک بازی مهم برای هر دو تیم می‌‌باشد. من هنوز در مورد ترکیب مورد نظر هیچ تصمیمی نگرفته ام. فردا در زمین بازی ترکیب مشخص خواهد شد. آخرین دربی برای ما خوب تمام نشد. آنها از اشتباهات ما استفاده بهینه کردند و گل زدند.
    بازیکنان ما باید برای خودشان بازی کنند و در صورت احترام به یکدیگر کارایی آنها در بازی بالا خواهد رفت. بهترین مربی‌ برنده بازی خواهد بود بهترین کسی‌ است که کمترین اشتباه را کرده باشد.

در حال حاضر دو سیستم بازی است که مورد نظر من می‌باشد و من هر دو را در تمرینات استفاده کرده ام. من فردا تصمیم خواهم گرفت که از چه سیستمی‌ استفاده کنم. استفاده از مهاجم مرکزی به سیستم بازی مربوط نمی‌باشد ولی‌ نحوه قرار‌گیری و استفاده از چه بازیکنی بستگی به شرایط بازی دارد.
    من نمی‌دانم که اینتر از چه سیستمی‌ استفاده خواهد کرد. من آنقدر به خودم اعتماد دارم که می‌توانم بازی تیم مقابل را بخوانم. اینتر از تجربه بیشتری نسبت به تیم ما برخوردار می‌باشد زیرا آنها بازیکنانی دارند که در بازیهای بزرگ بازی کرده اند.

هیچ تیمی در جهان وجود ندارد که بتواند ۹۰ دقیقه بازی خود را بر تیم دیگر تحمیل کند، ما فقط ۲۵ دقیقه توانستیم خود را بر زنیت تحمیل کنیم. ما جنبه دفاعی تیم خود را باید قویتر کنیم و پیشرفت باید در شکل یک تیم باشد. آبیاتی واکنش‌های زیادی انجام داده است و این نشان می‌دهد که باید دفاع تیم خود را تقویت کنیم. بسیاری از موقعیت‌ها که به زنیت داده شد باید تکرار نشود. ما باید توپ را در میدان بهتر به چرخش در آوریم. ما بعد از گل دوم بسیار افت کردیم و باید اشتیاق بیشتری در بازی از خود نشان دهیم.

ما تجربه اینتر را نداریم در نتیجه باید بهتر از بازیکنان خود استفاده کنیم. ما بازیکنان جدیدی همچون دی یانگ‌ و مونتولیوو داریم و زمان کافی‌ لازم است تا این دو با همدیگر در پست هافبک دفاعی هماهنگ شوند.
    من از بواتنگ انتظار بیشتری داریم اما هنوز از دست خود آزار می‌بیند، من مطمئن هستم بعد از دو بازی‌ او بهترین بازی خود را نشان خواهد داد.

از یاد نبریم که ما آلکساندر پاتو و سولی مونتاری را در اختیار خود نداریم و روبینیو به جمع ما تازه اضافه شده است. سرعت پیشرفت ما پایین است اما پیشرفت ما باید در دفاع محسوس باشد اما این زمان خواهد برد.
    ما اشتباهات زیادی می‌کنیم باید این ایرادات را حذف کنیم. شما باید از هوش خود استفاده کنید تا بتوانید قهرمان شوید.

چشم اغلب افراد به سه بازیکن خواهد بود: پاتزینی، کاسانو و استفان الشراووی خواهد بود.
    کیفیت استفان خیلی‌ بیشتر از این است و باید مانند دی شیلیو بازیکنی کامل شود. او در صدر بازیکنان جوان قرار دارد زیرا او بازی زیادی در فصل پیش نسبت به سنش کرد. استفان مانند شوچنکو نیست، هر بازیکنی شخصیت خود را دارد. البته شوا گفته بود که این بازیکن خاطرات جوانی خود را زنده کرده است.

من از مواجهه با اینتر نمی‌ترسم، من از بازیکنان خود راضی‌ هستم. جوان بودن آنها اشتیاق را به تمرینات می‌اورد. بازی گرفتن از آنتونینی و آمبروسینی بستگی به آمادگی آنها دارد. استفاده از پاتزینی یا بویان فردا صبح مشخص خواهد شد. در استفاده از پاتزینی باید دقت بیشتری بکنم.
    بازیکنی کم مانند کاسانو می‌‌تواند پاس‌های خوب بدهد، من نتوانستم از وی استفاده بیشتری بکنم و این مساله تنها به خاطر راحتی‌ بازیکن بود که از ما جدا شود. او در پیروزی اسکودتو به ما خیلی‌ کمک کرد. او دچارعارضه قلبی شد که نمی‌توانستم آنرا پیش بینی‌ کنیم. او به خاطر مشکل قلبش به میلان بدهکار است نه‌‌ به من.

نتیجه بازی فردا مانند هر بازی دیگر بسیار مهم است. من انتظار دارم که اینتر از سیستم ۳-۵-۲ استفاده کند زیرا چندین بازی از این سیستم استفاده کرده اند. با وجود اینکه می‌گویند اینتر کمتر استراحت کرده است اما آنها به بازیکنان اصلی‌ خود در برابر حریف گمنام باکویی استراحت دادند.
    آباته در بازیهای دربی بسیار عالی‌ بازی می‌کند و تنها یک اشتباه در سال گذشته مرتکب شد.

من از عدم حضور پرزیدنت برلوسکنی ناراحت هستم ولی‌ می‌دانم که حضور او در روسیه فقط جسمی‌ خواهد بود. او در تماسی با من از نحوه بازی جلوی تیم زنیت راضی‌ بوده است و با اطمینان خاطر به دیدار پوتین رفته است.

12. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گزارش: بویان، دی‌شیلیو در ترکیب اصلی، پاتزینی بر روی نیمکت

بویان کرکیچ برای بازی امشب به پاتزینی ترجیح داده شده است، دربی دلامادونینا تا ساعاتی دیگر آغاز خواهد شد و به نظر می‌رسد آلگری ترکیب مورد نظر خود را یافته است. یکی از سوال‌های اخیر در موردحضور بویان یا پاتزینی به عنوان مهاجم هدف در ترکیب تیم بود.

کرکیچ در دو بازی گذشته مقابل پارما و زنیت هم آغازگر بازی بود، اما درخشش آنچنانی نداشت و در هر دو بازی پاتزو جایگزین او شد. به هر حال به نظر می‌رسد که آلگری امشب هم او را برای آغاز بازی در نظر گرفته است.

طبق گزارش گاتزتا دلو اسپورت آلگری فکر می‌کند که بویان برای سیستم 1-3-2-4 بازیکن مناسبی است، و این موضوع باعث استفاده دوباره ی او برای بازی با اینتر شده است.

پاتزینی و بویان دو مهاجم با سبک‌هایی کاملاً متفاوت هستند، پاتزو مهاجمی کلاسیک، اما بویان نقش گسترده‌تری در زمین دارد، اما قدرت گل‌زنی پایین‌تری نسبت به پاتزینی دارد.

بویان در گفت‌وگو با شبکه اختصاصی میلان گفت: دربی بازی زیبایی خواهد بود، و همچنین بازی بسیار مهمی است چراکه ما به هر 3 امتیاز این بازی احتیاج داریم و همچنین باید بتوانیم پیام شادی‌بخشی برای هوادارانمان ارسال کنیم.
    بازی بسیار خاصی پیش‌رو داریم، همه بازیکنان می‌خواهند قسمتی از این نمایش باشند، و فرصتی داشته باشند تا بتوانند این بازی را تجربه کنند.

گاتزتا گزارش داد میلان نسب به بازی با زنیت تنها دو تغییر در ترکیب خود خواهد داشت که هر دو تغییر در خط دفاع خواهد بود. متیا دی‌شیلیو به جای لوکا آنتونینی بازی گرفته خواهد شد، همچنین ماریو یپس به جای کریستین زاپاتا.

14. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

کاش این داربی با الکلاسیکو هم زمان نمیشد!!
    چه بدشانسی

16. 2 کاربر از oghyanoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دقیقا ... این هم از شانس بد ماست !

ترکیب رسمی دو تیم هم اعلام شد و میلان با سیستم 1-3-2-4 بازی میکنه

Milan: Abbiati; Bonera, Mexes, Yepes, De Sciglio; Montolivo, de Jong; Emanuelson, Boateng, El Shaarawy; Bojan

Inter: Handanovic; Ranocchia, Samuel, Juan Jesus; J.Zanetti, Gargano, Cambiasso, Nagatomo; Coutinho; Cassano, Milito

به امید پیروزی

18. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خوب یک شکست دیگه در کیسه آلگری!
    دقیقه 3 گویا گل خوردیم, راستش نمی خوام از تیم انتقاد کنم و یا بحث فنی کنم
    چون تو این فصل هنوز موفق نشدم حتی یک بازی از میلان رو ببینم. ولی به صورت
    کلی فکر میکنم هنوز شیرازه تیم به اون صورت بسته نشده. به هرحال اثرات سکته ای
    که میلان زده یواش یواش باید از بین بره.
    ترکیب ها و لاین آپ هایی که آلگری میزاره بعضا برام عجیبه! ولی فکر نمی کنم الان راه چاره
    تغییر مربی باشه. به هر حال آلگری داره با تیم زندگی میکنه, فکر میکنم زمان بیشتری باید بهش
    داد و برای قضاوت کمی زوده.

20. 2 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •