تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 328 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Granda 0 Real Madrid 3
    C.Ronaldo 26 , 54
    Higuain 76
    Red Card: 1 (59') 2nd Yellow Card In -> Out
    Callejon -> Di Maria 45
    Modric -> Ozil 58
    Ronaldo -> Higuain 65

2. 8 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

رونالدو با دو گل امشبش به رکورد 150 گل رسید
    اما خوشحال نبود امروز که طبیعی هم هست حتی بعد از گلش هم اینو نشون داد
    The Portugal striker chose not to celebrate his goals, apparently still displeased with his lacklustre play in the league
    اینجا که نوشته به خاطر لالیگای نه چندان خوبش بوده ولی یکی از سایتهای ایرانی مصاحبه ای قرار داده که من هنوز انگلیش رو ندیدم
    تو اون رونالدو گفته از یکی از افراد باشگاه ناراحته
    فقط امیدوارم اون یکی مورینیو نباشه چون بقیه رو میشه یه جوری حل کرد
      محتوای مخفی: برتزین گلزنان تا الان 

رئال مادرید 3-0 : گرانادا

1-0 : رونالدو / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2-0 : رونالدو / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3-0 : هیگوائین / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی یادم رفت رونالدو مصدوم شد و دقیقه 63 بیرون رفت ولی جدی نیست

4. 8 کاربر از Retired User بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

این برد رو تبریک میگم، همچنین *150تایی* شدن رونالدو رو
    شبکه سه و شبکه ورزش بازی رو پخش نکردن طبق معمول
    باز توجیه شبکه3 معقول بود بازی تیم ملی والیبال ایران بود
    ولی شبکه ورزش داشت هندبال المپیک لندن رو پخش میکرد
    من بازی رو از لینک بالا با قطع و وصلهای زیاد دیدم
    نه اینترنت پرسرعت و ارزون درست و حسابی داریم
    نه صداسیمای درست و حسابی دستشون درد نکنه
    خدا ازشون نگذره تنها دلخوشیمونو ازمون میگیرن!

6. 9 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

تصاویر پیروزی برابر گرانادا
      محتوای مخفی: 11 
    اولین فیکس شدن

محجبه و موبایلش

عریان‌ها

همسر رودی فرناندز، بازیکن بسکتبال رئال

فوت - بسکت - بال

بازم توی دروازه

لایی

نو که اومد به بازار...

دو پادشاه در یک اقلیم

چیزی شده؟

آخ!

8. 8 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

گزارش روز: دلیل دلخوری کریس چیست؟رونالدو دررئال به خط پایان رسیده؟ جلسه اضطراری کریس با پرس در روز شنبه

سایت گل- طبق گزارش منتشره در روزنامه مادریدی آ.اس کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی رئال مادرید روز شنبه از فلورنتینو پرس خواست تا با او جلسه ای اضطراری داشته باشد. ستاره پرتغالی دیگر نمی تواند طاقت بیاورد و حالا راز دلش را با رئیس باشگاه مادریدی در میان گذاشته. کریس از پرس خواست تا با درخواست جدایی اش موافقت کند.

این طور به نظر می رسد که رابطه او با تعدادی از اعضای باشگاه ، دراین فصل به شدت تغییر کرده. در ابتدا این طور به نظر می رسد که کوئنترائو خیلی از او تاثیرپذیری دارد ولی مارسلو این طور نیست. این در حالی که است که تا فصل پیش، مارسلو و په په ،جزو صمیمی ترین دوستان ستاره پرتغالی بودند.

گویا کریس رونالدو از این ستاره برزیلی ناراحت است. او اصلا این قضیه رادرک نمی کند که مارسلو در صحبت هایی رسانه ای اعلام کرده که کاسیاس نامزد دریافت توپ طلاست. رونالدو تمام مشکلاتش را برای فلورنتینو پرس تعریف کرده.

قرارداد ستاره شماره 7 رئال در سال 2015 به اتمام می رسد و او سالانه مبلغ 10 میلیون یورو به عنوان دستمزد دریافت می کند. سران رئال می دانند که مشکل کریس، مشکل مالی نیست. رونالدو تیمش و رابطه اش با هم تیمی هایش را مثل فصول قبل نمی داند؛ هرچند که رابطه او با کاسیاس و اسپانیایی های تیم همچنان خوب است.

در هر صورت، این ستاره پرتغالی که تا چند ماه پیش دائما از تمایلش برای ماندن در رئال می گفت،حالا دلخور است. رونالدو در ماه های اخیر شاهد تمدید قرارداد بسیاری از هم تیمی هایش از جمله دی ماریا، آلبیول و اربلوا بود و او هیچ تماسی دراین راستا نداشته.

البته دراین زمینه گمانه زنی های مختلفی انجام شده. برخی ها معتقدند که اشاره رونالدو به تیم ملی پرتغال است. و قرار بر این بوده که رونالدو با قیافه ای دلخور و لنگ لنگان زمین مسابقه را ترک کند تا او در اردوی آتی تیم ملی کشورش حضور نداشته باشد.

برخی دیگر هم از دلخوری کریس از کاسیاس گفته اند.

به نظر من فقط باید تاسف خورد برای بعضی از نویسندگان که یه مورد رو با هر روشی که دوست دارند توصیف میکنند و بهش بال و پر میدن.

10. 10 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کاکا: نمي خواهم باري بردوش باشگاه باشم

کاکا ستاره برزيلي باشگاه رئال مادريد در گفتگو با گلوبوسپورته به اين نکته اشاره کرد که او نه از پاري سن ژرمن پيشنهاد داشته و نه از ميلان و تنها يک پيشنهاد از فوتبال چين دريافت کرده و از همين رو تصميم گرفته تا در مادريد بماند.

کاکا در صحبتهايي گفت:«نمي خواهم که يک بار يا وزنه سنگين بر دوش باشگاه باشم و اگر از رئال جدا نشدم، به اين خاطر بود که پيشنهادي نداشتم.»

ستاره برزيلي درادامه صحبتهايش به اين نکته اشاره کرد که حالا که در رئال مانده، به جلب نظر مورينيو فکر مي کند:« نمي خواهم بازيکن ثابت تيم باشم؛ بلکه هدفم بازگشت به ليست بازيکنان فراخوانده تيم است. الان اوضاع بدين ترتيب است که بعد از فتح تمام افتخارات، دوباره مي خواهم در سي سالگي کارم را شروع کنم. من از خودم مي پرسم: بهتر نبود که به تيم ديگري مي رفتي که مي توانستي بيشتر بازي کني؟ پاسخم به خودم مثبت است و هنوز هم آماده ام تا به تيم ديگري بروم.»

کاکا درمورد اينکه رابطه اش با مورينيو دچار مشکل شده يا نه گفت:« رابطه من و مورينيو يک رابطه حرفه اي است که با احترامي دو طرفه همراه است. اعضاي کادر فني اعتماد بيشتري به برخي از بازيکنان نسبت به ديگر بازيکنان تيم وجود دارد. ولي من به دنبال آن هستم که اعتماد به خودم را بازيابم. خيلي زود به تمرينات تيم مي روم و زودتر از سايرين کارم را شروع مي کنم. در دو زمان مجزا تمرين مي کنم و مطمئنم که با تمرين کردن بيشتر از سايرين، به جايگاهم در تيم خواهم رسيد.»

ستاره سابق ميلان درادامه به اين نکته اشاره کرد که روزهاي مصدوميتش به دست فراموشي سپرده شده:« قبلا، بازيکن ديگري بودم. حالا هر روز مي جنگم تا بتوانم همان بازيکن تاثيرگذاري که قبل بودم، بشوم.کم کم، هواداران صبرشان سرمي آيد ولي من صبورم. از نظر فيزيکي شرايط خيلي خوبي دارم. آخرين مصدوميتم در ماه اکتبر سال گذشته بود.مي خواهم دوباره به تيم ملي برزيل دعوت شوم.»

پ.ن:واقعا دلم برای کاکا میسوزه
    نمیدونم چرا به این شدت افت کرد و تنها فصل موفقی که به نظرم در رئال داشت همون فصل اول اومدنش بود ولی بعدش دیگه به مرور نزول کرد
    امیدوارم باز هم به ترکیب برگرده یا حداقل به یه تیم درجه اول دیگه بره
    Last edited by AMIR-AIRGUNNER; 03-09-2012 at 11:24.

12. 9 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

اول تبریک میگم برد دیشب رو ... البته اگه این رسانه ها اجازه بدن!

برسیم به حاشیه ی دیشب که سه امتیاز رو به راحتی تحت شعاع قرار داده.

عین جملاتی که رونالدو بعد از بازی به خبرنگارها گفته به این شکل بوده:

"من به خاطر یک مساله ی حرفه ای (مرتبط با باشگاه) ناراحتم و باشگاه در جریان این مساله هست. دلیل خوشحالی نکردنم بعد از به ثمر رساندن گل ها (دو گلی که به ثمر رسوند) این هست که خوشحال نیستم!"

"افراد درون باشگاه دلیل این مساله را می دانند. من نمی توانم بیشتر از این چیزی بگویم."

با توجه به اینکه یک وقفه ی کوتاه به خاطر بازی های ملی در پیش هست و بهترین فرصت برای مطبوعات ، خصوصا مطبوعات اسپانیایی که با کوچکترین اشاره ای شروع به خیال پردازی می کنن ، خیلی راحت میشه گفت که این زمان بدنی برای گفتن ابراز نارضایتی از یک دلیل داخلی در باشگاه با تصمیم قبلی صورت گرفته تا تاثیر بیشتری بگذاره و شاید باعث بشه رونالدو به هدفی که از این کار داشته برسه.

در کنار سروده های متعددی که به طور ویژه برای این موضوع سراییده شده(!) ، دلائلی ذکر شده که حداقل یکی دو مورد از اون ها محتمل تر هستند:

موردی که به نظر از همه محتمل تر میاد این هست که رونالدو در حال حاضر 27 ساله هست و از اونجا که تا 2015 با باشگاه قرارداد داره ، اگه باشگاه قراردادشو به صورت طولانی مدت اون هم در زمانی که در اوج بازیگریش قرار داره تمدید نکنه ( و طبیعتا برای این تمدید طولانی مدت باید دستمزدهای بسیار بالاتری هم در نظر گرفته بشه ، در حد و اندازه های دستمزد زلاتان یا اتوئو) با بالاتر رفتن سنش و افتی که ناگزیر به دنبال اون خواهد بود مسلما این دستمزدها شانس محقق شدن کمتری پیدا می کنن.

در کنار مورد بالا باید یه قانونی به نام "قانون بکام" یا "Beckham's Law" اشاره بشه (اسمش آشناست ، نه؟!) که تقریبا هم زمان با اومدن دیوید بکام به فوتبال اسپانیا ، در قوانین تجاری / مالیاتی اسپانیا وضع شد که این قانون باعث میشه بازیکنان و بعدها سرمایه گذاران خارجی (خصوصا اون هایی که دستمزد / سود بالایی دارند) تحت شرایطی مشمول مالیات بسیار کمتری میشن که این قانون به جذب بازیکنان گران قیمت از خارج به داخل اسپانیا کمک زیادی کرده...

اما یکی از شرایط این قانون این هست که بعد از 5 سال از حضور بازیکن / سرمایه گذار خارجی تخفیف های مالیاتی بسیار کمتر شده که به طور غیر مستقیم منجر به این میشه که دستمزد / سود کمتری به بازیکن / سرمایه گذار خارجی برسه تا این حد که گمانه زنی میشه که یکی از دلائل رفتن سیدو کیتا از باشگاه بارسلونا پایان این فرصت 5 ساله عنوان شده ، چرا که بعد از پایان سال 5 ام باشگاه بارسلونا برای اینکه بتونه دستمزدهای سابق کیتا رو بده باید مبلغ های بیشتری پرداخت می کرد تا بعد از اعمال مالیات همون مبلغ به بازیکن پرداخت بشه.

حالا در مورد قضیه ی رونالدو با توجه به اینکه از سال 2009-2010 در تیم حضور داشته ، اتمام مهلت 5 ساله نزدیک هست ، رونالدو به دنبال تمدید طولانی مدت قراردادش با دستمزد های بالاتر هست تا این مشکل هرچه زودتر حل بشه ، خصوصا که مدت زیادی نیست که ابراز کرده که به دنبال به پایان رسوندن دوران بازیگریش در باشگاه هست.

اگه حدس های بالا درست باشه ، دلیل علنی کردن این نارضایتی می تونه مطرح کردن این موضوع پیش سران باشگاه (پرز) و به توافق نرسیدن بر سر این موضوع باشه که با این علنی کردن در این زمان از لیگ ، اون هم درست بعد از یک نمایش درخشان دیگه با به ثمر رسوندن دو گل و اثبات ارزش و تاثیرگذاریش در تیم می تونه با فشاری که هواداران وارد می کنن کفه ی ترازو رو به سمت رونالدو برگردونه ، چرا که بالاخره مسائل مالی به ندرت جزو مشکلات رئال به حساب می اومده!

مورد دیگه ای که میشه بهش اشاره کرد شاید عدم حمایت کافی از بازیکنان پرتغالی تیم باشه ، اصولا در اسپانیا به خاطر مسائل فرهنگی بین این دو کشور ، یک سری تبعیضاتی درنظر گرفته میشه که ممکنه رونالدو رو با این روحیات خاص(!) آزرده خاطر کرده باشه!

پ.ن. صحبت های بالا رو نمیشه به طور کامل تایید کرد و این احتمال وجود داره که قضیه ساده تر از این حرف ها باشه ولی در بین احتمالات مختلف منطقی تر به نظر میان.
    پ.ن.2. موردی شبیه به همین داستان (البته با یک سری تفاوت) رو یکی دو سال پیش بین وین رونی و یونایتد شاهد بودیم که نهایتا منجر به تمدید طولانی مدت قرار داد رونی و اقزایش قابل توجه دستمزدهاش شد.

14. 13 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من هم احتمال میدم که مساله مشکلات مالی باشه.

جدا از اینکه بزودی رونالدو درصد زیادی از حقوقش رو باید برای پرداخت مالیات سنگین کنار بذاره، و باز هم جدای از اینکه دنبال تمدید قرارداد هست؛ رونالدو هم میخواد مثل بازیکنای دیگه نظیر دی ماریا و حتی خود مورینیو، بخاطر عملکردش Reward دریافت کنه. اما تا به حال هیچوقت این موضوع پیش نیومده.

یادمون نره که رونالدو مدتی درگیر سوت تماشاگرای خودی بود، اما با بازی خوبش جواب اونا رو داد. حالا به نوعی، نوبت رونالدو هست که سوت بزنه...!

16. 10 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من هم احتمال میدم که مساله مشکلات مالی باشه.

جدا از اینکه بزودی رونالدو درصد زیادی از حقوقش رو باید برای پرداخت مالیات سنگین کنار بذاره
    ، و باز هم جدای از اینکه دنبال تمدید قرارداد هست؛ رونالدو هم میخواد مثل بازیکنای دیگه نظیر دی ماریا و حتی خود مورینیو، بخاطر عملکردش Reward دریافت کنه. اما تا به حال هیچوقت این موضوع پیش نیومده.

یادمون نره که رونالدو مدتی درگیر سوت تماشاگرای خودی بود، اما با بازی خوبش جواب اونا رو داد. حالا به نوعی، نوبت رونالدو هست که سوت بزنه...!
    طبق قوانین اسپانیا از امسال مثل اینکه مالیات درامد این بازیکن ها از 23 درصد به 52 درصد رسیده و یعنی بیشتر از یک سوم از دریافتی های رونالدو کم میشه و احتمالا برای همین قرارداد جدید می خواد. من هم حدس می زنم قضیه همین باشه و باشگاه هم شاید برای همین خیلی تمایل به تمدیدش نداره، پارسال حدودا 15 میلیون یورو خرج رونالدو برای باشگاه بود که امسال مساوی کردن دریافتی خالص رونالدو با سال پیش، 24 میلیون یورو برای باشگاه هزینه داره، و احتمالا رونالدو Reward و اضافه به دریافتیش هم میخواد که شاید به 30 میلیون یورو برسه یعنی 2 برابر پارسال.

به هر حال کسی مثل رونالدو همچین توقعی داشته باشه غیر منطقی نیست و باید قراردادش رو تمدید کنن و به احتمال خیلی زیاد طی همین چند هفته می کنن.

18. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

اول تبریک میگم برد دیشب رو ... البته اگه این رسانه ها اجازه بدن!
    فوق العاده بود این پست ممنون
    من هم مورد اول رو احتمال بیشتری میدم به خصوص با توجه به حرفای مندس وکیل رونالدو(که تایید کرده بود این اقدام رو) و گفته خود رونالدو که یه موضوع حرفه ایه نه شخصی
    به نظرم رونالدو میتونه تا 3-4 سال دیگه رو بهترین فرم بمونه اما اگر سود رسانی ورزشی کریس رو هم نادیده بگیریم باز هم حقوق رونالدو از تبلیغات جبران میشه (بکهام یه نمونه کامله)
    یه احتمال دیگه هم هست اونم بحث مربوط به انتخاب اینیستا و جبهه گیری کاسیاس میتونه باشه که خب چندان قوی نیست
    -----
    سایت یاهو به طنز دلایلی رو برای ناراحتی کریس معرفی کرده که پیشنهاد میکنم از دست ندید

Guillem Balague and AS later reported that Ronaldo told Real Madrid president Florentino Perez that he wants to leave the club even though he contract runs until 2015. AS also claimed that Ronaldo cited trouble in the dressing room with his teammates as a reason for his displeasure. But what could be the problem? Here are several possibilities...

-Marcelo accidentally called him "Leo."
    -Xabi Alonso said that "anyone who doesn't watch Breaking Bad is an idiot" and Cristiano does not watch Breaking Bad.
    -Seeing Iker Casillas cry so many times has made him depressed.
    -He's worried that if Kaka leaves, they won't be able to hang out on Real Madrid Resort Island together.
    -He just found out that Kaka doesn't really exist and he is the only one who can see him.
    -Luka Modric's physical appearance is upsetting to him.
    -He got really freaked out by Michael Essien calling Jose Mourinho "daddy."
    -Karim Benzema asked if his girlfriend, Irina Shayk, will leave him for Andres Iniesta now.
    -Jose Callejon said that Jose Callejon has the best hair on the team and didn't realize Cristiano was standing right behind him the whole time.
    -Ricardo Carvalho being tossed aside like a dead gold fish that is still very much alive.
    -The rest of the team keeps asking him why he's nice to Fabio Coentrao and they all roll their eyes when he says they're friends.
    -Sergio Ramos said something Sergio Ramosy.
    -Sergio Ramos offered to kick his favorite ball to him from across the training pitch, but ended up kicking it into the ocean instead.
    -Sergio Ramos ate the sandwich his mom packed him for lunch 16 days in a row.
    -Sergio Ramos accidentally erased all the songs on his iPod.
    -Sergio Ramos accidentally adopted his son and renamed him "Herman Jr."
    در کل خیلی اهمیت نداره این موضوع ولی امیدوارم تا بازی با سیتی حل شه که حاشیه اطراف تیم نباشه
    امروز که رونالدو رو به psg چلسی , منچستر و .... ترانسفر کردن لول

-----
    راستی ار تمرینات اضافه کاکا هم شدیدا استقبال میشه
    کاکا مثل آدریانو و رونالدینیو مشکلات .... نداره
    فقط میمونه همون ضعف بدنی و آمادگی ذهنی که هنوزم میتونه بدست بیاره

20. 7 کاربر از Retired User بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •