تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 37 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 363

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Arsenal FC | توپچی ها | جلد 2

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان منم تبریک میگم
    این برد شاید نقطه عطف آرسنال در این فصل بشه درست مثل فصل قبلی ولی اینبار خیلی به موقع.

به قول یکی از دوستان که در FB نوشته بود: خدمتی که آدبایور امروز به آرسنال کرد مارادونا به آرژانتین نکرد

درسته مهمترین اتفاق بازی که همون اخراج آدبایور بود، روند بازی رو تغییر داد
    ولی من فکر میکنم آرسنال در ادامه با وجود آدبایور هم می تونست به بازی برگرده.
    این بازی واسه آرسنال مرگ و زندگی بود و با تمام وجودش اومده بود که ببره و احتمال این بازگشت بسیار زیاد بود.

تو این بازی چندتا حرکت توی عمق توپچی ها انجام دادن که کلا تو این فصل بی سابقه بود
    و خوشبختانه از همون طریق به گل رسید و خطرات زیادی روی دروازه تاتنهام ایجاد کرد.
    هر چند آرسنال باز هم در دفاع مشکل داشت و باز خلا یک هافبک دفاعی شدیدا احساس میشد
    و اگه دقت کنید می بینید که ثبات در حفظ توپ بیشتر از اینکه در خط میانی باشه در خط دفاعی بود
    و این قضیه تا حد بسیار زیادی ریسک محسوب میشه.

تعویض های ونگر به نظرم جالب نبود و یکبار دیگه بهم ثابت شد که رمزی در حد آرسنال نیست
    ولی ونگر تا از این یه بازیکن 20 میلیون پوندی نسازه ول کن نیست.

نکات مثبت بازی بنظرم خیلی زیاد بود ولی اغلب به مهرت های خود بازیکن ها مربوط میشه.
    مثلا بازی هنرمندانه کازورلا فوق العاده بود واقعا به نعمتی برای آرسنال تبدیل شده.
    بازگشت ژسنی به دروازه با وجود اینکه اصلا باهاش موافق نیستم ولی بنظرم خیلی بهتر از مانونه است.
    ژیرو کم کم داره تو ترکیب جا می افته و وظایفش رو داره کم کم یاد می گیره این بازی و بازی قبلی خیلی پیشرفت کرده
    ولی هنوز خیلی راه در پیش داره.

برد بسیار روحیه بخشی بود
    و اینکه بازیکن های مثل هانری و کمپل هم در ورزشگاه بودن این برد رو زیباتر میکنه (کاش هانری دوباره برگرده )
    امشب چلسی، منچستر یونایتد و اورتون بازیاشون رو باختن تا وضعیت برای آرسنال خیلی بهتر بشه.
    الان فاصله با صدر جدول به 9 امتیاز قالب جبران رسیده.

به امید ایجاد یک نوار پیروزی بلند
    Last edited by cescjoon; 18-11-2012 at 03:16.

2. 3 کاربر از cescjoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ونگر : بازگشت هانری را رد نمیکنم!
    رئیس می گوید: او در ارتباط برقرار کردن قوی است، برونگرا و بسیار باهوش است

آرسن ونگر اذعان می کند او می تواند امکان دوباره قرارداد بستن به صورت قرضی با تیری هانری در ژانویه را مورد بررسی قرار دهد.

تیری هانری زمستان گذشته یک بازگشت بسیار موفق آمیز به آرسنال داشت و در مقابل تیم های لیدز و ساندرلند گلزنی کرد.

ونگر از تاثیرگذاری هانری خوشحال است و معتقد است اگر این بازیکن برای سومین بار به آرسنال بازگردد می تواند مهره ارزشمندی برای تیم باشد.

سرمربی گفت: "او با ما تمرین کرده است، آیا دوباره در ژانویه با او قرارداد امضا می کنم؟ نمی دانم. این موضوع را رد نمی کنم. او بازیکن باهوشی است.

"سال گذشته این کار را انجام دادم زیرا جروینیو را در اختیار نداشتیم. بازی آنها ارتباط خوبی با هم داشت. امسال باز هم جروینیو را برای دومین سال متوالی به دلیل شرکت در جام ملت های آفریقا از دست می دهیم.

"بنابراین ما با محدومیت و کمبود مواجه خواهیم شد. به خصوص اگر مروان شماک برود. نمی توانم شرایط کمبود بازیکن را داشته باشم."

ونگر تاثیرات هانری در زمین و خارج از آن را تحسین می کند و می گوید بازیگشت او منفعت های بسیار زیادی در پی خواهد داشت.

او گفت: "شما می دانید او چه چیزی برای شما به ارمغان می آورد. او به شما امید می دهد به خصوص وقتی که به تیم می آید. این مهمترین چیز است.

"او در ارتباط برقرار کردن قوی است، برونگرا و بسیار باهوش است. توصیه های خوبی به بازیکنان می کند زیرا تجربه بازی کردن در پست آنها را در اینجا دارد.

"این تیم به طور ویژه دارای شخصیت خوبی است. بازیکنانی زرق و برق دار زیادی اینجا نیست. شاید برونگرا بودن مهمترین چیز نباشد اما وقتی که در حرفه خود عملکرد بسیار خوبی دارید معنا پیدا می کند. شما اراده می کنید که برنده باشید."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آرسنال 2 - 0 مون پلیه

و به این ترتیب آرسنال برای 13 سال متوالی موفق میشه از گروه خودش صعود کنه که بین تیم های انگلیسی فکر کنم رکورد دار باشه!
    تبریک میگم بچه ها..

برد بسیار با ارزشی بود و خیلی راحت و بی سر و صدا این حریف فرانسوی رو شکست دادیم تا صعودمون قطعی بشه هر چند که دوست داشتم به عنوان تیم اول صعود کنیم اما به هر حال صعود کردیم!
    تو این بازی جک ویلشر و پودولسکی برای ما گلزنی کردن که گل پودولسکی بارها و بارها ارزش دیدن داره! به نظر من یکی از زیباترین گل های این هفته لیگ قهرمانان و شاید حتی زیباترین گل همین گل پودولسکی بود!

این هم لینک دانلود گل های آرسنال گل پودولسکی رو حتما دانلود کنید بچه ها که ارزش چندین بار نگاه کردن رو داره!

پ.ن: هفته بعد تو لیگ با استون ویلا بازی داریم که امیدوارم پیروز اون بازی هم باشیم!

6. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

سلام ...

مساوی خوبی نبود . ویلا رو یک زمانی باید در خانه ازش می ترسیدیم ولی الان دیگه نه ...
    این تیم اون تیم چند سال پیش نبود . اگه کمی با شجاعت بیشتری بازی می کردیم می تونستیم پیروز بشیم .

نتایج تیم این چند وقته بد جور سینوسی بوده . گاهی برد خوبی مثل برد مقابل تاتنهام . گاهی باختهای بد به یونایتد و شالکه .

با توجه به بازگشت ویلشیر و روی فرم امدن اکثر بازیکنان شخصا از ونگر انتظار بیشتری دارم . میشه ارنج بهتری گذاشت به نظرم .

8. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بازی بدی نبود! شرایط جوی شدیدا تاثیر گذاشته بود و واقعا بهتر از این نمیشد انتظار داشت بخصوص اینکه بازیکن آنچنان فیزیکی نداریم.
    متاسفانه موقعیت آنچنانی نتونستیم خلق کنیم و من هنوزم عدم هماهنگی بین هافبک ها و جیرود میبینم که کمی عجیبه.
    ولی نکته مثبت این بازی برای جیرود این بود که خیلی خوب وارد درگیری ها میشد و تو این بازی خیلی عقب میومد که اکثرا هم به تیم کمک میکرد هرچند همچنان سنگینی بیش از حدش تو ذوق میزنه.

در کمال تعجب باید بگم رمزی یکی از بهترین بازیکن های آرسنال بود و خیلی پر تلاش عمل کرد.
    بر عکس پولدی فاجعه بود، خستگی کاملا در بازیش مشخص بود.

در هفته ای که میتونستیم فاصله خودمون با صدر رو کمتر کنیم بازم فاصله رو زیاد تر کردیم. امتیاز گرفتن تو این بازی ها خیلی مهمه.
    در آینده در مورد استفاده از ضریات ایستگاهی و کرنر مفصل می نویسم.

10. 2 کاربر از cescjoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من بازيو ديدم..واقعا بيرون اودن ژيرو و اوردن ككلين اونم وقتي تيم بايد كل بزنه چه منطقي بشتش داره؟جك ويلشير بايد نيمه دوم ميومد والبته سانيا..خيلي بد بود ارسنال و البته ونگر

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستش من بازی رو ندیدم اما زیاد از نتیجه راضی نیستم واقعا برد ما تو این بازی میتونست جایگاهمون تو جدول رو خیلی بهتر کنه و فاصلمون با تیم های چلسی و منچستر سیتی کمتر بشه اما یه مساوی کار رو خراب کرد!
    بزرگترین مشکل آرسنال نداشتن هافبک دفاعی تخصصی هست الان آرسنال اولین تیمیه که من میبینم بدون هافبک دفاعی داره بازی میکنه پارسال سانگ بود هم کارهای دفاعیش خوب بود و هم کارهای هجومی اما امسال نبودنش کاملا احساس میشه و مسئولان تو تابستان هیچ فکری به حال جایگزینش نکردن و همین باعث شده نتایج تیم مدام نوسان داشته باشه!

13. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

2-0 به سوانسی باختیم.
    هیچی ندارم بگم. نمیدونم این تیم چش شده.
    فقط امیدوارم به ژانویه.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض آیا این آخر خط است؟!

Arsenal 0-2 Swansea

وضعیت قرمز تر از همیشه برای آرسن ونگر

آرسنال باز هم باخت تا بیشتر از هر زمان دیگری در طول مربیگری ونگر در اینجای فصل با صدر جدول فاصله داشته باشه.
    بازی های همزمان در لیگ برتر، سری آ و لیگ آلمان جوری بود که هیچ شبکه ای بازی آرسنال رو بصورت مستقیم پخش نمی کرد.
    تا اینکه بلاخره با هزار مکافات از طریق اینترنت تونستم بازی رو ببینم و باید بگم از این تلاش خودم بسیار پشیمونم!

بازی آرسنال در خانه به نحوی برگذار شد که انگار یک مسابقه فینال بود!
    استرسی که بازیکنان و کادر فنی داشتن و فشار زیادی که از سکوهای ورزشگاه به درون زمین منتقل می شد
    تا حد بسیار زیادی روی کیفیت بازی آرسنال تاثیر گذاشته بود.
    هر چند بنظر میرسید آرسنال می خواد بازی رو شبیه دو بازی گذشته خودش شروع کنه
    ولی یکباره دید که با تیمی روبرو شده که از لحاظ تاکتیکی و بازی فیزیکی سطح بسیار بالایی داره.

در همون اوایل بازی نزدیک بود دروازه آرسنال باز بشه که دو بار پشت سر هم ژسنی عکس العمل خوبی نشون داد.
    آرسنال رفته رفته کمی بازی رو در دست گرفت ولی بازم مثل گذشته خبری از حملات خطرناک نبود
    و ما فقط توپ رو میدیدیم که بین دفاع و هافبک رد و بدل میشه و بر عکس بازیکنان سوانسی بسیار زهردار پا به توپ می شدن.

بازی در نیمه دوم برای آرسنال اصلا بهتر نشد و حتی سوانسی با بازی حساب شده خودش بارها دروازه آرسنال رو تهدید کرد.
    صدای اعتراض تماشاگرا دیگه حسابی بلند شده بود و هر چه این صدا بیشتر میشد از کیفیت بازی آرسنال کاسته میشد.
    تعویض های ونگر به هیچ عنوان جواب نداد و این آرسنال بود که داشت بصورت تدریجی بازی رو از دست می داد.
    روند بازی آرسنال تکراری و کاملا بی هدف بود کار بجایی رسید که بنظر میرسید آرسنال به تساوی هم رضایت داره.
    ولی این سوانسی بود که از ضعف شدید دفاعی آرسنال استفاده کرد و در اواخر بازی نتیجه رو به نفع خودش کرد.
    آرسنال کمی فشار آورد ولی حملاتی بدون هارمونی و کاملا احساسی که باز روی فشار زیاد بازیکن توپ رو لو داد و گل دوم سوانسی به ثمر رسید.
    این گل ضربه عجیبی بود و منی که به دیوار های اتاقم خیره شده بودم صحنه هایی از این 10 سال با آرسنال در ذهنم بتصویر کشیده شد.
    حتی بزرگترین باخت ها هم هیچگاه به این اندازه منو نا امید نکرده بود.

در پایان بازی طرفداران آرسنال دست به گسترده ترین اعتراضات خود در طول مربیگری ونگر زدند.

اگه دوستان موافق هستند بحثی در مورد کادر فنی آرسنال، وضعیت آرسن ونگر و همچنین بررسی تغییر سرمربی و البته مدیریت تیم راه بندازیم

16. این کاربر از cescjoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط میتونم بگم تاسف،تاسف، تاسف،

واقعا این بازی یکی از بدترین بازی های آرسنال بود چقدر راحت گذاشتیم یه تیمی که همش یکی دو سال میشه اومده لیگ برتر بیاد ما رو تو خونه خودمون به زانو در بیاره! بازیکنان کاملا بی انگیزه هستن و انگار فقط دارن برای بقا تو لیگ برتر میجنگن و عین خیالشون هم نیست که این تیم تا همین چند سال پیش یکی ازمدعیان بود و یکی از زیباترین بازی ها رو تو لیگ به نمایش میگذاشت! یادم میاد یه هفته پیش یه بنده خدایی تو کانون هواداران گفته بود بازیکنان آرسنال هیچ تمایلی به بردن ندارن الان که یه مقدار دقت میکنیم میبینیم که حرفش کاملا درسته! به عنوان مثال یه نگاه به هافبک ها بندازید همش تو بازی پاس رو به عقب میدن و دیگه از اون فوتبال تهاجمی خبری نیست!

الان بحثی که روش هست اینه که چه کسی مقصره؟ ونگر یا مسئولان تیم؟
    به نظر من هر دو مقصر هستن ونگر به خاطر اینکه مدام با سیاست های باشگاه خودش رو وفق میده و با همین بازیکن های جوان و گمنام ادامه میده از طرف دیگه مسئولان باشگاه به خاطر داشتن استراتژی اقتصادی مقصر هستن که همین استراتژی اقتصادی سالیان سال دست آرسنال رو از جام کوتاه نگه داشته! به نظر من نباید دلمون رو به فصل نقل و انتقالات خوش کنیم باز هم آرسنال تو خریدن بازیکن به جایی نمیرسه چون تیم هایی هستن که از نظر مالی از ما خیلی جلوتر هستند و مثل همیشه مجبور میشیم با همین بضاعت کم لیگ رو ادامه بدیم! تنها چیزی که میشه بهش امید داشت اینه که آرسنال صاحب یه مالک ثروتمند بشه که تو خریدن بازیکن هیچ کوتاهی انجام نده (هر چند که خودم زیاد دوست ندارم این تیم دست مالکان عرب بیوفته اما ظاهرا چاره ی دیگه ای نیست) اعتراضی که هوادارن آرسنال داشتن کاملا درست بود آخه تا کی میشه صبر کرد و چیزی نگفت بالاخره هواداران باید اعتراض میکردن چون صبرشون لبریز شده!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •