تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 20 از 325 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

زبان انگليسي خيلي سبز چطور كتابيه؟ همون قطوره رو ميگم!مباحث 3 و پيش رو اورده گاج كه اصلا به درد نخورد!يعني كامل نيست مكمل ميخواد!

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

كي ميگه اينجا مشاوره ميگيريم!من كه اصلا از هيچ قاعده و اصولي پيروي نمي كنم مگر شروع از پايه!بعد هم پيش!دروسي كه سخت تر هست و سرنوشت سازتر بيشتر مطالعه ميشن دروسي كه اصلا هيچي حالم نيست ازش همچنين بيشتر مطالعه ميشن!اينجا من از كتابهاي معرفي شده توسط بچه ها خصوصا اونايي كه موفق شدن استفاده ميكنم واقعا هم كم و بيش عالي بوده!منابع بهتر رو كشف كنيم بخونيم موفقيم وگرنه بدبختارزوي پريدن ميره به درك!چقدر ركم با خودم!

داره خودمونی میشه aref_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    خونمون!!!!!

پيش فرض

زبان انگليسي خيلي سبز چطور كتابيه؟ همون قطوره رو ميگم!مباحث 3 و پيش رو اورده گاج كه اصلا به درد نخورد!يعني كامل نيست مكمل ميخواد!
    این کتاب خیلی خوبه. فقط چون حجمش زیاده باید رو زبان وقت بذاری ولی مطمئن باش نتیجشو میگیری مثل من.
    برتری این کتاب نسبت به کتابای دیگه اینکه وقتی میره تو درس 2 از درس یک هم سوال داره هم گرامر هم لغت و همین طور ادامه داره تا درس آخر که از درسای قبلی سوال داره، این کار اولا باعث میشه درسای قبلی رو فول شی دوما وقتی میری یه درس تستاشو راحت نزنی چون میدونی این لغت مربوط به این درسه پس گزینه درسته یا این گرامر این درسه پس این درسته. من خودم تو کتابای دیگه با این روش میتونستم خیلی از سوالارو حل کنم و جنبه آموزشی کتاب اینطوری پایین می اومد. ولی خیلی سبز کاری کرده کارستون.

اگه کتاب کم حجم تر میخوای کتاب کیاسالار انتشارات شبقره کتاب خوبیه.
    Last edited by aref_m; 22-07-2012 at 00:41.

4. 3 کاربر از aref_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من فقط اینو اضافه میکنم که این کتاب، گرامر رو مختصر و مفید درس داده و انصافن گرامرش عالیه.

6. این کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyacapitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tabriz city

پيش فرض

دوستان نظرتون برا ادبیات خوندن من تو تابستون چیه؟
    پیش رو همگام با مدرسه می رم جلو.
    واسه دوم و سوم معنی و قرابت کار می کنم
    +ارایه های ادبیو فول می شم.
    با زبان فارسی و تاریخ ادبیات و املا و اینا فعلا کاری نداریم.
    این سیستم چجوره؟

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

دوستان نظرتون برا ادبیات خوندن من تو تابستون چیه؟
    پیش رو همگام با مدرسه می رم جلو.
    واسه دوم و سوم معنی و قرابت کار می کنم
    +ارایه های ادبیو فول می شم.
    با زبان فارسی و تاریخ ادبیات و املا و اینا فعلا کاری نداریم.
    این سیستم چجوره؟
    خوبه فقط سعی کن تا میتونی ادبیات رو موضوعی کار کنی...

مثلا گاج سبز خوندن برا کنکور کار درستی نیست چون از بیت های کتاب تقریبا اصلا سوال نمیاد..

9. 2 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    خونمون!!!!!

پيش فرض

مثلا گاج سبز خوندن برا کنکور کار درستی نیست چون از بیت های کتاب تقریبا اصلا سوال نمیاد..
    کاملا موافقم هر قسمت ادبیاتو باید جدا بخونی کتابایی مثل گاج سبز خیلی وقتتو میگیرن.

11. 2 کاربر از aref_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

يعني چي از بيت هاي كتاب سوالي نمياد!؟يعني مفهوم و ارايه ابيات رو نخونيم!؟من از گاج سبز براي مفاهيم بيت ها و معاني لغات متن دروس استفاده ميكردم يكي رو هم تموم كردم خيلي وقت ميگيره!كلك معلم چطور من در همه موضوعات دارم ايا تنهاي كفايت ميكنه؟فقط يك ابهام هم اينه كه تو كلك معلم برخي لغات نيومده كه سابقه طرح در كنكور رو دارن يا اين لغات تنها طرز نوشتاريشون مهمه و نيازي به معني ندارن؟!به نظر من سخت ترين درس عمومي همين ادبياته بالاخره عربي مي دوني بزني همش غلطه ولي اين يكي سورپرايزت ميكنه

يك سوال ديگه براي ريدينگ يك كتاب جداي خيلي سبز نياز هست؟يك سوال ديگه كه ريدينگ بيشتر درگيريش معنا هست و گرامري كه نميخواد بدوني!؟
    Last edited by نادر1368; 22-07-2012 at 20:35.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

يعني چي از بيت هاي كتاب سوالي نمياد!؟يعني مفهوم و ارايه ابيات رو نخونيم!؟من از گاج سبز براي مفاهيم بيت ها و معاني لغات متن دروس استفاده ميكردم يكي رو هم تموم كردم خيلي وقت ميگيره!كلك معلم چطور من در همه موضوعات دارم ايا تنهاي كفايت ميكنه؟فقط يك ابهام هم اينه كه تو كلك معلم برخي لغات نيومده كه سابقه طرح در كنكور رو دارن يا اين لغات تنها طرز نوشتاريشون مهمه و نيازي به معني ندارن؟!به نظر من سخت ترين درس عمومي همين ادبياته بالاخره عربي مي دوني بزني همش غلطه ولي اين يكي سورپرايزت ميكنه

يك سوال ديگه براي ريدينگ يك كتاب جداي خيلي سبز نياز هست؟يك سوال ديگه كه ريدينگ بيشتر درگيريش معنا هست و گرامري كه نميخواد بدوني!؟
    کی گفت نخون بیشتر سوالات همون ابیات هستش معنیشو نمیدونم ولی بیشتر سوالات در مورد کدام بیت مثلا به بقیه در مورد معنی فرق داره یا کدام بیت در مرود این موضوع هست وازا ین جور چیزها

موقع مدرسه حتما املاها رو بخون

14. این کاربر از mohsenevil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    خونمون!!!!!

پيش فرض

کسی نگفت بیتای کتابو نخون. ببین مشکل این کتابا اینه که به تو معنی یک عالمه بیتو یاد میده ولی بهت یاد نمیده که چه جوری خودت معنی کنی. گیرم که سوالو از بیت کتاب بدن خوب 4 تا بیت دیگه که خارجه کتابه میخوای چی کار کنی. منظورم اینه که اول برو یاد بگیر خودت معنی کنی بعد دیگه لازم نیست معنی بیتای کتابو حفظ کنی.
    ببین قبلا گفتم ادبیاتو باید قسمت قسمت بخونی حالا برای هر قسمت بهت کتاب معرفی میکنم:

تاریخ ادبیات: تاریخ ادبیات مصور تخته سیاه (حرف نداره)
    لغت: 1.معانی آخر کتاب 2.معانی آخر کتاب 3.معانی آخر کتاب 4. لغت و معنی خیلی سبز. 90 درصد معنی از آخر کتاب میاد
    املا: لغت و املا هامون سبطی نشر دریافت
    زبان فارسی : الگو
    آرایه: کلک، الگو و... کتاب تو این زمینه زیاده
    معنی و مفهوم: قرابت معنایی نشر دریافت (این کتاب حجمش زیاده ولی ارزششو داره)

بستگی به خودت داره اگه میتونی از یه ریدینگ 70درصد بزنی که مشکلی نداره ولی اگه بازم می خوای تمرین کنی دوتا کتاب هست اولیش مال خیلی سبز که اومده هر مبحثو جدا بررسی کرده یعنی وقتی معنی لغت پرسید چی کار کنید یا اگه... چی کار کنید اگه خیلی ضعیفی اینو بخون و کتاب دوم از متن نترسیم انتشارات شبقره که اومده یه تعداد ریدینگ اورده و نکاتشو همون جا گفته. هردوتا کتاب خوبی هستن.

16. این کاربر از aref_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •