خشایار جان از این تبلت راضی هستی؟
با نکسوس 7 مقایسه کردی ؟
سی پی یو این دو هسته ایه کم نمیاره؟
کیفیت تصوویرش چجوریه؟
شنیدم یه مدل جدیدش با اسم ME370T قراره بیاد 4 هسته ای و 249 دلاری
خشایار جان از این تبلت راضی هستی؟
با نکسوس 7 مقایسه کردی ؟
سی پی یو این دو هسته ایه کم نمیاره؟
کیفیت تصوویرش چجوریه؟
شنیدم یه مدل جدیدش با اسم ME370T قراره بیاد 4 هسته ای و 249 دلاری
داداش مدل Memo 370t همین تبلت نکسوس 7 هست.
قبل اینکه گوگل تصمیم تولید تبلت 250 دلاری بگیره ایسوس می خواست این پروژه رو اجرا کنه
که منظورم همین Memo 370 t هست. ولی موقعی که گوکل تصمیم به تولید تبلت 250 دلاری گرفت ایسوز هم منصرف این پروژه شد و تصمیم گرفت برای این پروژه با گوکل همکاری کنه.که نتیجه این تصمیم که همین نکسوس 7 شد.
و اما در مورد Memo 171 یا Memo pad
الان یه هفته هست که خریدمش
طراحی عالیش و کیفت ساخت بالا و دارا بودن بعضی امکانت خاص مثل گوشی بلوتوث Memic و دارا بودن بلوتوث ورژن 4 و قلم استیل و...
باعث شده کلاس کاری خیلی بالایی داشته باشه
باتریش هم به نسبت نکسوس7 قویتره
صفحه نمایشش هم LED هست و تراکم پیکسلش هم 216 هست. و تا زاویه 178 درجه امکان دید هست.
صفحش واقعا با کیفیته!!!
برای فیلم دیدن و کتاب خوندن خیلی مناسبه
در محیط باز هم با فعال کردن گزینه IPS مشکل بد دیده شدن صفحه نمایش از بین میره
تاچش هم عالیه و تا 10 انگشت جواب میده.
تنها ایراد صفحه نمایشش اینه که اثر انگشت زیاد میمونه و لک میشه ولی پشت تبلت این مشکلو نداره
از نظر CPU هم به نظر من مناسبه و تو اجرا بازی های اچ دی بدون نقص هست.
سیم کارت هم می خوره
و مثل گوشی تلفن شما هم میتونید مکالمه داشته باشید و اس ام اس و یا ام ام اس بفرستید و از جی پی ار اس هم استفاده کنید.
تنها مشکلی که داره اینه که به دلیل نداشتن گوشی بر روی تبلت شما مجبورید صدای مخاطبتون رو از اسپیکر های تبلت گوش بدید.
ولی این مشکلو گوشی بلوتوث Memic حل می کنه.
در مورد این گوشی بلوتوث هم بگم.
ظاهرش بیشتر شبیه mp3 پلیر هست.
و صفحه نمایشش از فناوری خاصی هست.طوری که انگار شیشه هست و اجسام پشت صفحه نمایشش قابل دیدن هستن.
با این دستگاه در صورتی که با تبلتتون متچ باشه میتونید اس ام اس بفرستید و مکالمه داشته باشید و آهنگ های داخل تبلتتون رو گوش بدید.به غیر از این 3 مورد هیچ کارایی دیگه ای نداره
ولی همین دستگاه بلوتوث به خاطر ابعادش میتونه نقش گوشی تلفن همراه رو براتو بازی کنه
طوری که دیگه لازم نیستید 7 اینچ تبلت رو برای مکالمه تو دست بگیرید.
من خودم میرم دانشگاه تبلت رو میزارم تو کیفم و گوشی بلوتوث هم میزارم تو جیبم و تمام مکالمه هارو با این گوشی انجام میدم
دوربین تبلت هم 5 مگاپیکسل هست و خیلی با کیفیت هست.
این تبلت 2 تا اسپیکر داره و صدای مطلوبی هم داره
اگه تبلت گارانتی شرکت یاس باشه نسخه آندرویدش 4 یعنی ice cream sanwiche خواهد بود.
در کل تمام مشخصاتش به غیر از CPU از مشخصات نکسوس 7 بهتر هست.
و قیمتش هم خیلی معقولانه هست.
قیمت جهانیش حدود 600 دلار هست و من اینو 1080000 تومان خریدم.
Last edited by khashayar7206; 03-10-2012 at 08:44.
واقعا مرسی خشایار جان
در مورد اون مدل هم تحقیق کردم متوجه شدم که تولید نشده و شده نکسوس 7 (همون حرف شما)
فقط دو مساله دارم که یکی lcd مدل شما هست که کیفیتش نسبت به نکسوس پایین تره یا بالاتر ؟
و دیگری عملکرد CPU نسبت به رقیب خودش؟
البته با توجه به قیمت های داخل ایران این مدل نسبت به قیمت جهانیش مناسب تره
واسه همین دو دل شدم و از یک سری مشکلاتی که واسه نکسوس پیش اومده نگرانم که بخرمش مثل لق شدن که خیلیا چه در داخل چه در خارج این مشکلو داشتن
هر چند اگه گارانتی دار بگیریم نباید نگران باشیم ولی به هر حال اذیت میشه آدم
راستی اون تلفن رو جدا باید تهیه کرد ؟ چنده؟
صفحه نمایشش خیلی عالیه
LED Capacitive
16M colors pixels, 7.0 inches~216 ppi pixel density 1280x800
هست.
و با مشخصات نکسوس 7 برابر هست.
و اما در مورد CPU
نکسوس 7 به خاطر 4 هسته ای بودنش مسلما قوی تر از این مدل هست.
و در مورد گوشی بلوتوث هم بگم که .این گوشی بلوتوث داخل کارتن هست و لازم نیست جدا تهیه کنید.
ولی در جمع به خواهید حساب کنید 600 دلار قیمت مناسبی هست.
چون همون طوری که گفتم تمام مشخصاتش به جز CPU نسبت به مشخصات نکسوس 7 یا برابر یا بالاتر هست.
برای مثال دارا بودن دوربین پشت یا امکان مکامه و اینترنت توسط سیم کارت و دارا بودن قلم و گوشی بلوتوث و امکان ارتقا حافظه توسط مموری کارت
شما توسط قلم خیلی کارها میتونید انجام بدید طوری که در نقاشی و یا طراحی خیلی تاثیر گذار هست طوری که با انگشت دست مشکل تر خواهد بود.
Last edited by khashayar7206; 03-10-2012 at 09:14.
اره دوربینش خیلی برام مهم نیست ولی سیمکارت نباشه بده مخصوصا اینو داشته باشی ولی نت نداشته باشی (بصورت پیش فرض)
می ارزه چون 250 دلار بشه 995 تومن بعد 600 دلار بشه 110 خوب مسلما خوبه اونم با قلمش
تواندروید 4 لگ نداشتی یا مشکلی که به چشمت بخوره (بازم شرمنده چون تجربه کار داری مزاحمت شدم)
بزم از راهنماییهای دوستانت ممنونم
Tegra 3 در تئوری میتونه ویدئو H.264 1080P رو تا بیت ریت 40Mbps نمایش بده. این که در عمل و در ویدئو های مختلف چه گونه عمل میکنه رو باید تجربه کرد، اگه خواستید نمونه(یا مشخصات ویدئو) بدید تست میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم.
تبلت من تنها مشکلی که داره همین لق بودن صفحه هست، سمت چپ صفحه نمایش(در واقع قسمت سیاه رنگ کناری) به باقی دستگاه کیپ نشده و جای حرکت داره. اون طوری نیست که سریع عقب و جلو بره اما به نرمی کمی بالا و پایین میره و در دست احساس میشه. این مشکل غیر قابل تحمل نیست ولی خوب به هر حال قابل توجه هست. البته این مشکل 100% برای همه دستگاه ها وجود نداره اما احتمالش بالا هست، و البته اگه بتونید دستگاه رو باز کنید احتمالش هست که بشه درستش کرد، بعضی ها گفتن که سفت کردن پیچ ها و... جواب داده و بعضی ها هم گفتن که مشکلشون با این کار حل نشده.
مشکلات احتمالی دیگه هم در لینک های زیر ذکر شدن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش شما اینو کی گرفتین ؟ میخوام بدونم موجوده الان و قیمتا چجوریاست
داداش در مورد سوال بالات بگم که
موقعی که تعداد زیادی برنامه رو باز میکنی و در حال اجرا هستن دستگاه یکم لگ میزنه ولی با بستنشون مشکل حل میشه
من این تبلتو 1 هفته هست که خریدم
و از نمایندگی شرکت یاس خریدم
کلا تو علائدین و بازار موبایل بگردی خوب پیدا میشه
همچین نیستش که پیدا نشه
تقریبا هم 1 ماهه اومده تو ایران
الان هم از قیمتا خبر ندارم
ولی اون روز که من رفتم دونبالش از 3 جا قیمت گرفتم
فروشنده ها تو رنج قیمت 1060000 تا 1150000 قیمت میدادن
Last edited by khashayar7206; 04-10-2012 at 08:03.
سلام ،
قیمت این تبلته هی همینطوری داره میره بالا !
من خیلی وقته یکی ازینا میخوام اما تا الان نخریده بودم که قیمتش یکم بیاد پایین ، اینم که اینطوری شد !
حالا به نظر شما بخرم یا بیخیال شم تا ببینیم چی میشه ؟!![]()
![]()
به نظرم صبر کنی بهتره قیمت ها حباب دارن به خاطر قیمت دلار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)