بدلتا سلام دوستان کمک کنید .
رم 2
گرافیک 2 گیگ ATI Radeon HD 5400 Series
سی پی یو اینتل 5700
بازی ghost recon Future Soldier رو نصب کردم تیک داره و Medal of honor Warfighter رو هم نصب کردم بهد از چند دقیقه هنگ میکنه .توروخدا به من کمک کنید .
بدلتا سلام دوستان کمک کنید .
رم 2
گرافیک 2 گیگ ATI Radeon HD 5400 Series
سی پی یو اینتل 5700
بازی ghost recon Future Soldier رو نصب کردم تیک داره و Medal of honor Warfighter رو هم نصب کردم بهد از چند دقیقه هنگ میکنه .توروخدا به من کمک کنید .
من تو یه مرحله گیر کردم نمیدونم چه کار باید بکنم
هر دکمه ای هم میزنم هیچ اتفاق خاصی نمیفته
اونجا که میخوان یه مامور cia رو بکشن یا بگیرن نمیدونم چطور رد کنمش
مرحله 3 باشه فکر کنم
ببخشید من dlc raven strike آپدیت 1.7 نسخه skidrow رو دارم ... آیکن خود بازی رو که میزنم که هیچی نمیاره ... uplay رو هم که باز می کنم یوزر پسورد میخواد skidrow و 12345678 رو میزنم ولی میگه باید واسه اولین بار آنلاین شی ... تیک always offline رو هم بزنم همینو میگه .... حتی به اینترنت وصل هم بشم همینو میگه ....
دوستان لطف نمیکنید جواب بدید؟
Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
I Love Sony !
سلام ببخشید من تو مرحله 12 همون مرحله بعد از آزدی رییس جمهور گیر کردم یعنی تا بازی شروع میشه 2 تا تانک دارن رد میشن منم camo روشنه و پشت یه گلدونم بازی رو هم نمیتونم کنترل کنم چون اول بازی یه دفعه میزنن میکشنم بعدش میگه نمیدونم تو نمیتونی تانکو بترکونی و میره از اول مرجله چیکار کنم یکی میشه کمک کنه؟؟؟؟؟!!!![]()
سلام دوستان من تو یکی از مراحل روسیه مشکل دارم صفحه سیاه میشه و ارورر مربوط به c++ میده کسی میدونه مشکل چیه؟
با سلام دوستان من نسخه بلک باکس رو دانلود کردم ولی اجرا نمیشه گزینه آفلاین مود رو هم روشن کردم . کارت گرافیک و درایور ها رو هم آپدیت کردم .
با سلام به همه دوستان . من بعد از اینکه بازی رو تا آپدیت 1.6 ، آپدیت کردم مشکلم حل شد . امیدوارم مورد استفاده بقیه هم قرار بگیره
با سلام
من بازی رو نصب کردم ولی این ارور رو میده.میشه بگید مشکل از کجاست؟
Failded to start the game .connot find essential informaition in the registry.
configuration error : 0x0002
configuration error : 0x0003
Re-installing the game may fix this problem.
سلام دوستان من این بازی رو گرفتم اما فایل setup نداره باید چکار کنم ؟ میشه فایل setup رو برای دانلود بزارید ؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)