تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 176 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 1760

نام تاپيک: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از پاسختون

اولا بحث اینه که هارد اکسترنال رو کلا نمیشه مثل اینترنال که خنک کرد مثلا فن رو کجاش بزارم ؟ اصلا فضایی هارد نداره که فن بتونه درش کردش هوا ایجاد کنه!!! با این حساب باید هارد رو خارج کرد از قابش که اونم امکان پذیر نیست !!!

دمای 60 درجه دمای بحرانی هارد هست و باعث خرابی میشه و این 58 درجه هم یکم هوا گرم به قطعا به 60 میرسه

سوالم اینه که آیا شرکت سیگیت نمیدونسته این مطلب رو که همچین هاردی تولید کرده ؟؟!!!

و بحث بعدی اینه شاید هارد من ایرادی داره که دماش اینقدر بالا میره شما هارد سیگیت آداپتوری مدل back up plus رو شده تست دما بزنید ( 2 ترابایتی ها رو ) ؟ ممنون میشم کمک بفرمایید این مشکل حل شه

با تشکر
    خیلی ساده میتونید از یک فن 8 یا 12 سانتی متری کیس استفاده کنید و برای روشن کردن آن یا از پاور کیس استفاده کنید یا اینکه از آداپتورهای 12 ولتی استفاده کنید . این فن باید طوری در پشت هارد قرار بگیره که جریان هوا از منافد و شبکه ها به داخل باکس عبور کنه ، نیازی هم نیست که باکس هارد را باز کنید . باز کردن باکس هارد باعث ابطال گارانتی میشه. دقت کنید که فن را به هارد نچسبانید تا لرزش آن به هارد منتقل نشه . همچنین میتونید از فن rack هم استفاده کنید (کاری که خودم انجام میدم) . این فن 220 ولتی هست و قدرت خوبی هم داره . در هر حال با توجه به قدرت بالای این فن و 220 ولتی بودن آن باید با دقت استفاده کنید تا به خودتون صدمه ای وارد نکنید .

هارد شما ایرادی نداره ، همانطوریکه قبلاً هم گفتم به خاطر 7200rpm بودن آن و همچنین محصور بودن در داخل باکس و ... هست که باعث افزایش دمای آن میشود . من هارد back up plus ندارم که برای شما تست کنم ولی شما تنها کسی نیستید که چنین مشکلی دارید . برای نمونه میتونید این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و جوابهای داده شده در همان صفحه و صفحات بعدی را مطالعه کنید .

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

خیلی ساده میتونید از یک فن 8 یا 12 سانتی متری کیس استفاده کنید و برای روشن کردن آن یا از پاور کیس استفاده کنید یا اینکه از آداپتورهای 12 ولتی استفاده کنید . این فن باید طوری در پشت هارد قرار بگیره که جریان هوا از منافد و شبکه ها به داخل باکس عبور کنه ، نیازی هم نیست که باکس هارد را باز کنید . باز کردن باکس هارد باعث ابطال گارانتی میشه. دقت کنید که فن را به هارد نچسبانید تا لرزش آن به هارد منتقل نشه . همچنین میتونید از فن rack هم استفاده کنید (کاری که خودم انجام میدم) . این فن 220 ولتی هست و قدرت خوبی هم داره . در هر حال با توجه به قدرت بالای این فن و 220 ولتی بودن آن باید با دقت استفاده کنید تا به خودتون صدمه ای وارد نکنید .

هارد شما ایرادی نداره ، همانطوریکه قبلاً هم گفتم به خاطر 7200rpm بودن آن و همچنین محصور بودن در داخل باکس و ... هست که باعث افزایش دمای آن میشود . من هارد back up plus ندارم که برای شما تست کنم ولی شما تنها کسی نیستید که چنین مشکلی دارید . برای نمونه میتونید این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و جوابهای داده شده در همان صفحه و صفحات بعدی را مطالعه کنید .
    ممنون از توضیحاتتون
    اما یک مطلب جالب در review های سایت های آمازون و ebay و ... دیدم هیچ کدوم از کاربرها بخاطر دما هارد back up plus شون خراب نشده البته بعضی ها از دمای بالاش ناراحت بودن اما این دما مشکلی ایجاد نکرده بوده... شاید طوری ساخته شده که مثلا دمای بالا به هاردش آسیب نزنه نظرتون چیه ؟

در مورد فن هم از فن های باکس هارد استفاده کنم خوبه ؟ ( 2 تا از اون کوچیک ها کننار هم )

بعدم بنظرتون فن هوای داغ رو از داخل هاد به بیرون بکشه بهتر نیست تا هوا رو به داخل بفرسته ؟

ولی با توجه به صحبت های شما و بدون استفاده از فن نمیشه از این هارد برای 1 هفته پشت سر هم استفاده کرد دیگه ؟ ( مثلا روش سیستم عامل نصب باشه ) درسته ؟

من هارد های سیگیت رو خیلی دوست دارم چون واقعا ضد ضربه هستن به نوعی شما یک هارد سیگیت رو 10 بار بندازی ممکنه یک بار بد سکتور بگیره اما هارد وسترن رو از 10 بار 5 بار به بالا هارد ممکنه بدسکتور بگیره ... این تجربه ی من تنها نیست و خیلی از دوستام این تجربه مقاوم بودن هارد های سیگیت سری جدید رو تجربه کردن
    Last edited by dooste.man83; 20-07-2013 at 08:52.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از توضیحاتتون
    اما یک مطلب جالب در review های سایت های آمازون و ebay و ... دیدم هیچ کدوم از کاربرها بخاطر دما هارد back up plus شون خراب نشده البته بعضی ها از دمای بالاش ناراحت بودن اما این دما مشکلی ایجاد نکرده بوده... شاید طوری ساخته شده که مثلا دمای بالا به هاردش آسیب نزنه نظرتون چیه ؟

در مورد فن هم از فن های باکس هارد استفاده کنم خوبه ؟ ( 2 تا از اون کوچیک ها کننار هم )

بعدم بنظرتون فن هوای داغ رو از داخل هاد به بیرون بکشه بهتر نیست تا هوا رو به داخل بفرسته ؟

ولی با توجه به صحبت های شما و بدون استفاده از فن نمیشه از این هارد برای 1 هفته پشت سر هم استفاده کرد دیگه ؟ ( مثلا روش سیستم عامل نصب باشه ) درسته ؟

من هارد های سیگیت رو خیلی دوست دارم چون واقعا ضد ضربه هستن به نوعی شما یک هارد سیگیت رو 10 بار بندازی ممکنه یک بار بد سکتور بگیره اما هارد وسترن رو از 10 بار 5 بار به بالا هارد ممکنه بدسکتور بگیره ... این تجربه ی من تنها نیست و خیلی از دوستام این تجربه مقاوم بودن هارد های سیگیت سری جدید رو تجربه کردن
    1. هارد ديسك فوراً خراب نميشه بلكه عمر مفيد ، عملكرد و پرفورمنس به مرور زمان كاهش پيدا ميكند . مقدار MTBF و AFR كه در ديتاشيتها گفته ميشه فرض بر اين هست كه هارد ديسك در شرايط استاندارد نگهداري و استفاده ميشه . بعنوان مثال همانطوريكه در عكس زير ميبينيد آيتم Load/unload cycles در دماي 25 درجه و 50درصد rel. humidity در حدود 300 هزار بار هست . يا مقدار workload ساليانه حداكثر 55 ترابايت در هر سال هست ، مشكلي نداره كه بيشتر از اين مقدار از هارد كار بكشيد (كار ميكنه و جواب هم ميده) ولي عملكرد و پرفورمنس آن به خاطر كار زياد و مستهلك شدن زودرس كاهش پيدا ميكنه . گرما قاتل مغناطيس هست . مشكلاتي مثل بدسكتوري فقط بر اثر ضربه ناشي نميشه ...

اگر هوا خنك به سمت هارد جريان پيدا كنه موثرتر هست . در هر حال بهترين چيز تجربه عملي هست . خودتون تست كنيد و ببينيد موثر ترين روش كداميك هست .

شما ميتونيد از اين هارد بصورت 24 ساعته و 7 روز هفته استفاده كنيد (گرچه براي اينكار طراحي و ساخته نشده) ولي دماي هارد را كنترل كنيد .

اين بستگي به سليقه و ابتكار خودتون داره . براي نمونه اين فني هست كه خودم طراحي كردم و ساختم . كارايي عالي هم داره . ولي به خاطر قدرت زيادي كه داره باعث تجمع گرد و خاك ميشه بايد يك ----- بذارم .

محتوای مخفی: عكس 

5. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

1. هارد ديسك فوراً خراب نميشه بلكه عمر مفيد ، عملكرد و پرفورمنس به مرور زمان كاهش پيدا ميكند . مقدار MTBF و AFR كه در ديتاشيتها گفته ميشه فرض بر اين هست كه هارد ديسك در شرايط استاندارد نگهداري و استفاده ميشه . بعنوان مثال همانطوريكه در عكس زير ميبينيد آيتم Load/unload cycles در دماي 25 درجه و 50درصد rel. humidity در حدود 300 هزار بار هست . يا مقدار workload ساليانه حداكثر 55 ترابايت در هر سال هست ، مشكلي نداره كه بيشتر از اين مقدار از هارد كار بكشيد (كار ميكنه و جواب هم ميده) ولي عملكرد و پرفورمنس آن به خاطر كار زياد و مستهلك شدن زودرس كاهش پيدا ميكنه . گرما قاتل مغناطيس هست . مشكلاتي مثل بدسكتوري فقط بر اثر ضربه ناشي نميشه ...

اگر هوا خنك به سمت هارد جريان پيدا كنه موثرتر هست . در هر حال بهترين چيز تجربه عملي هست . خودتون تست كنيد و ببينيد موثر ترين روش كداميك هست .

شما ميتونيد از اين هارد بصورت 24 ساعته و 7 روز هفته استفاده كنيد (گرچه براي اينكار طراحي و ساخته نشده) ولي دماي هارد را كنترل كنيد .

اين بستگي به سليقه و ابتكار خودتون داره . براي نمونه اين فني هست كه خودم طراحي كردم و ساختم . كارايي عالي هم داره . ولي به خاطر قدرت زيادي كه داره باعث تجمع گرد و خاك ميشه بايد يك ----- بذارم .

محتوای مخفی: عكس 

ممنون از توضیحات بسیار خوب شما استاد عزیز
    فقط این فن های 220 خیلی صداشون زیاده ... دقیقا مثل هواکش میمونن شما باهاش مشکلی نداری؟ ... و نکته دیگه از این فن های شما دارم ا( از پاساژ امجد تهیه کردم ) ما اون طوری جلوش رو ندارم میشه بفرمایید اون توری رو از کجا تهیه فرمودید ؟( چون این فن ها بسیار خطرناک هستن)

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از توضیحات بسیار خوب شما استاد عزیز
    فقط این فن های 220 خیلی صداشون زیاده ... دقیقا مثل هواکش میمونن شما باهاش مشکلی نداری؟ ... و نکته دیگه از این فن های شما دارم ا( از پاساژ امجد تهیه کردم ) ما اون طوری جلوش رو ندارم میشه بفرمایید اون توری رو از کجا تهیه فرمودید ؟( چون این فن ها بسیار خطرناک هستن)
    اگر صداش آزار دهنده هست میتونید از فنهای 8 یا 12 سانتی کیس استفاده کنید . این توری را خیلی وقت پیش از مرکز کامپیوتر ایران خریدم .

8. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

در head parking صدای تیک میده و البته spin down شدن هارد هم یکی از قابلیتهای power saving هست . در هر حال اولین قدم آپدیت firmware هست (پس از بکاپ گرفتن از تمامی داده های موجود در هارد) . همچنین میتونید برنامه hdparm tool را هم دانلود و نصب کنید که سه option مختلف رو ایجاد میکنه .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1. Disable HDD APM : در این آپشن قابلیت head parking به کل غیر فعال میشه .

2. Enable HDD APM - for battery life : حداکثر power saving و در نتیجه تعداد دفعات head parking و یا Load/Unload Cycle به حداکثر میرسد .

3. Enable HDD APM - for max performance : در این آپشن نه مثل گزینه یک به کل head parking غیر فعال میشه و نه بی رویه تعداد دفعات head parking زیاد میشه . به عبارت دیگه توازنی بین دو حالت گفته شده هست .

مقدار Load Cycle Count هارد لپتاپم با 4475 ساعت کارکرد برابر با 13871 هست . البته بستگی به نحوه استفاده هم داره اگر طوری با سیستم کار میکنید که زمانی برای بیکاری نمیمونه بدیهی هست که مقدار Load Cycle Count هم پایین خواهد بود .

عکس دیگری که در جستجوی گوگل پیدا کردم ، هارد فقط 2420 ساعت کارکرد دارد ولی تعداد مقدار Load Cycle Count آن 107854 هست که خیلی زیاد هست .

سلام
    عطا جان
    این برنامه ای که معرفی کردی اسیبی به هارد که نمیرسونه؟

درواقع هارد دوم من که کلا یه پارتیشن جداست load cycle count بالایی با توجه به ساعت کارکردش داره" که البته به نظر خودم بیشتر به خاطر این هست که یه پارشتین دیگه هست و با هارد اول که روش ویندوز و نرم افزار ها هست ادقام نشده شاید به خاطر همین زیاد میره تو حالت ایدل"!!!

راستی عطا جان برنامه ای میشناسی که بدون پاک کردن اطلاعات هارد اول رو با هارد دوم ادقام کنه؟ درواقع میخوام هارد دوم که خودش فقط یه پارتیشن هست رو با هارد اول ادقام کنم تا همون تعداد پارتیشن رو با حجم بالاتر داشته باشم
    همچین برنامه ای هست؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

1. اين برنامه مشكلي ايجاد نميكنه . ولی توصیه میکنم اول Firmware را آپديت کنید سپس سراغ این برنامه ها برید .
    2. در ديتاشيت اين هارد مقدار ايمن Load/unload cycles در شرايط استاندارد نگهداري تا 300 هزار بار ذكر شده (رجوع شود به عكس پست 193) .
    3. اگر میخواهید هارد اول با هارد دوم ادغام بشه باید هاردها را ابتدا dynamic و سپس به روش Spanning ادغام بشوند . پس از ادغام شدن ، یک پارتیشن بر روی دو هارد ایجاد میشه . این روش Raid نرم افزاری هست و فکر کنم در Raid سخت افزاری بتونید این فضاهای ادغام شده را پارتیشن بندی و چند درایو بسازید . به هرحال قبل از انجام اینکار باید از کلیه اطلاعات بکاپ بگیرید (پیشنهاد میکنم این کار را انجام ندید) .

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام .

1. اين برنامه مشكلي ايجاد نميكنه . ولی توصیه میکنم اول Firmware را آپديت کنید سپس سراغ این برنامه ها برید .
    2. در ديتاشيت اين هارد مقدار ايمن Load/unload cycles در شرايط استاندارد نگهداري تا 300 هزار بار ذكر شده (رجوع شود به عكس پست 193) .
    3. اگر میخواهید هارد اول با هارد دوم ادغام بشه باید هاردها را ابتدا dynamic و سپس به روش Spanning ادغام بشوند . پس از ادغام شدن ، یک پارتیشن بر روی دو هارد ایجاد میشه . این روش Raid نرم افزاری هست و فکر کنم در Raid سخت افزاری بتونید این فضاهای ادغام شده را پارتیشن بندی و چند درایو بسازید . به هرحال قبل از انجام اینکار باید از کلیه اطلاعات بکاپ بگیرید (پیشنهاد میکنم این کار را انجام ندید) .
    سلام
    فیرمور رو خواستم آپدیت کنم میگه با توجه به شماره سریال فیرمور جدید براش نیست
    ریسک ادغام کردن خیلی زیاده؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    فیرمور رو خواستم آپدیت کنم میگه با توجه به شماره سریال فیرمور جدید براش نیست
    ریسک ادغام کردن خیلی زیاده؟
    سلام .
    از آنجايي كه هاردها بايد به حالت دايناميك كانورت بشه حتماً بايد داده ها را بايد به جاي ديگر منتقل كنيد . به هر حال هر گونه دستكاري در پارتيشنها با ريسك از دست دادن اطلاعات همراه هست .

درواقع هارد دوم من که کلا یه پارتیشن جداست load cycle count بالایی با توجه به ساعت کارکردش داره" که البته به نظر خودم بیشتر به خاطر این هست که یه پارشتین دیگه هست و با هارد اول که روش ویندوز و نرم افزار ها هست ادقام نشده شاید به خاطر همین زیاد میره تو حالت ایدل"!!!
    اين نكته را هم اضافه كنم كه در حالت Idle هارد Head parking نميشه . همانطوريكه در جدول زير ميبينيد فقط در حالت standby و sleep هارد Head parking ميكند .

Last edited by ata.royalfalcon; 22-07-2013 at 09:41.

14. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز

من از دو تا هارد خودم تستی کرفتم که قرار میدم

seagate back up plus
    western digital my book

با توجه به این تست ها و از نظر سرعتی هارد سیگیت اسکترنال ام حدود 25 مگابایت سریعتره از وسترن دیجینال ولی ACCESS TIME پایین تری رو وسترن دیجیتال داره حالا با توجه به این عکس ها چند سوال دارم

1- آیا در کل این 25 مگابایت سرعت بالاتر ارزش داره که هاردی با دمای حدود 60 درجه ( در زمان رایت ) خریداری کنم ؟ در کل با توجه به اینکه دمای بحرانی هارد های اکسترنال 70 درجه است بازیم می فرمایید 60 درجه عمر هارد رو کاهش میده ( بحث استفاده از فن هم برای هارد منتفی هست برام به دلایلی )

2- می خوام هارد رو به یک گیرنده دیجیتال کانال های داخلی متصل کنم و می خوام هر وقت دکمه رکورد رو از روی کنترلش زدم بسرعت وارد عمل رکورد بشه و تاخیری نداشته باشه ... در این حالت READ مهمتره یا ACCESS TIME ؟ و کدوم هارد رو انتخاب کنم ؟

3- سرعت READ و WRITE هاردهای SATA3 نسبت به SATA 2 چقدر بیشتره ؟ آیا ACCESS TIME شون هم تفاوت زیادی میکنه یا خیر؟

ممنون از کمک هاتون دوستان
    Last edited by dooste.man83; 23-07-2013 at 09:33.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •