تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 33 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 324

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی اسپانیا [مدافع عنوان قهرمانی] | ماتادور ها

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

as
    اسپانیولی

اوله ژابی آلونسو !
    در روز صدمین بازیش دبل کرد
    اسپانیا برای اولین بار فرانسه را در بازیهای رسمی مهار کرد
    کریستیانو در انتظار ما در روز چهارشنبه در نیمه نهایی

Marca
    اسپانیولی

حس هم نشد
    درخشش تاریخی تیکی تاکا مقابل فرانسه ای که نتوانست حرفی داشته باشد
    ژابی صدمین بازیش ملیش را با دو گل جشن گرفت

ABC

غرش اسپانیایی
    ژابی با دو گلی که زد ، اسپانیا را به سومین نیمه نهایی پیاپی خود رساند

La Razon

ما اینیم
    اسپانیا پس از پیروزی تاریخی مقابل فرانسه به نیمه نهایی رسید

La Gaceta
    فکر کنم فرانسوی

اسپانیا با یک ژابی عالی ، فرانسه را ذوب کرد

El Mundo - Sen Sebastian
    کاتالانی-اسپانیولی

سوپر ژابی
    دو گل بازیکن تولوزایی در صدمین بازیش برای اسپانیا ، آنها را به نیمه نهایی مقابل پرتغال رساند

DXT

خروسک ها
    دو گل ژابی ، اسپانیا را به نیمه نهایی یورو رساند
    چهارشنبه برای رسیدن به فینال کیف در مقابل پرتغال و یاران کریستیانو رونالدو

Equipe
    فرانسوی

شبح ها
    فرانسه در مرحله یک چهارم نهایی یورو توسط اسپانیا اوت شد
    در این بازی ، تیم فاقد کاراکتر لازم بود

ََABola
    پرتغالی

په په ، سد خط دفاعی پرتغال در این یورو
    پرتغالی ها ممنون خدا هستند
    تاریخچه و رویای پرتغالی برای بازیکنی که در برزیل متولد شده است
    په په و کوئنت رائو ، آماده ترین ها برای نیمه نهایی

2. 9 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال metallover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

پرتغال میاد اتوبوس جلو دروازه پارک میکنه و فقط میره تو فکر ضد حمله و اونوقته که اگه دلبوسکه بخواد همین سیستم بازی جلوی فرانسه رو پیاده کنه بدجوری کار اسپانیا گره میخوره.

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کادر فني اسپانيا از شيوه بازي پرتغال نگران است
    يکي از اعضاي کادر فني تيم ملي فوتبال اسپانيا روز يکشنبه اعلام کرد پرتغال در مرحله نيمه نهايي يورو 2012 به علت پرسينگ شديد مي تواند مشکلات زيادي براي اين تيم ايجاد کند.
    فرانسيسکو خيمنز که مسئول آناليز بازي رقباي تيم ملي فوتبال اسپانيا است در يک کنفرانس مطبوعاتي گفت: « تيم پرتغال خيلي قوي است. به علاوه من فکر مي کنم اين تيم به علت شيوه بازي خود که از پرسينگ شديد استفاده مي کند، مشکلات زيادي براي ما ايجاد خواهد کرد ».

اسپانيا روز شنبه در مرحله يک چهارم نهايي يورو 2012 با نتيجه دو بر صفر فرانسه را شکست داد.

کادر فني اسپانيا در حال بررسي شيوه بازي پرتغال به ويژه با حضور کريستيانو رونالدو، مهاجم ستاره اين تيم است و همه نگاه ها به او معطوف شده است.

توني گراند دستيار ويسنته دل بسکه، سر مربي تيم ملي اسپانيا نيز گفت:‌ « رونالدو بازيکني است که آمادگي بدني خيلي خوبي دارد، گلزن تمام عيار است اما با اين وجود ما شيوه بازي خودمان را تغيير نخواهيم داد ».

فرانسيسکو خيمنز افزود: « در اين تيم تنها رونالدو بازي نمي کند. آنها دو مدافع مياني خوب ( پِپه و برونو آلوز )، يک هافبک که به خوبي با توپ کار مي کند و بازيکنان ديگري دارند که هر کدام مي توانند رقبا را به هم بريزند ».

به گزارش خبرگزاري فرانسه از ورشو، تيم ملي پرتغال روز پنجشنبه در مرحله يک چهارم نهايي يک بر صفر بر جمهوري چک غلبه کرد
    ورزش3

5. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

رکورد 780 دقیقه گل نخوردن کاسیاس در بازیهای حذفی ملی

اسپانیا همه بازیهای حذفی خود در جام جهانی آفریقای جنوبی را با نتیجه یک بر صفر برد .
    حالا در یورو هم توانسته که در این بازیها دروازه اش را بسته نگه دارد . کاسیاس در حقیقت از بعد از گل دی ناتاله ، سی دقیقه است که در یوروی امسال هم گل نخورده است .
    آخرین گلی که اسپانیا در بازیهای حذفی خورد مربوط به جام جهانی 2006 مقابل فرانسه و توسط زین الدین زیدان می شود . پس از آن ، اسپانیا توانست که مقابل ایتالیا ، روسیه ، آلمان ، پرتغال ، پاراگوئه و باز هم آلمان ، سپس هلند و فرانسه دروازه اش را بسته نگه دارد .
    در حقیقت با احتساب دو وقت تلف شده ، ایکر 780 دقیقه در بازیهای حذفی گل نخورد که رکورد فوق العاده ایست و
    در این راه نباید کار عالی مدافعانی چون کارلس پویول سرخیو راموس کپدویلا جرارد پیکه آلبیول و آربلوا را نادیده گرفت که در رسیدن ایکر به این
    رکورد تاثیر بسیار زیادی داشتند.
      محتوای مخفی: ... 
    قسمت BOLD رو خودم اضافه کردم

مرجع اخبار رئال
    Last edited by CRIS Joon CR7; 24-06-2012 at 21:51.

7. 8 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

3

طرفدارای اسپانیا خیلی باید به تیمشون افتخار کنن

قهرمان جهان شده ، احتمال فراوان قهرمان اروپا هم میشه (درست مثل فرانسه 98 و 00 )

نادال هم هست

و مهمتر از همه امروز روز اسپانیا بود

آلنسو البته نه از نوع ژابی که دیروز گل کاشت بلکه از نوع فرناندو ی اون و ...

"This is the best victory I've ever felt in terms of emotion," Alonso said, close to tears.
    "I feel very proud to be Spanish today. It's an amazing feeling."

9. 5 کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دیروز با یکی از دوستان (که من خیلی از نظر آنالیز فوتبال قبولش دارم) درباره اسپانیا صحبت می کردیم و ایشون یه تشبیه جالب کرد:

اسپانیا تیمی است که با ساختار تیمی بارسلونا، ذهنیت تیمی یونان 2004 رو در زمین پیاده می کنه.

من خیلی موافق نیستم، ولی قطعا تشبیه بسیار جالبیه.. نظر شما چیه؟

11. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آرمان جان برای قضاوت در مورد اسپانیا باید منتظر پایان بازیهای اسپانیا در این جام موند
    چون در چنین جامهایی یک تیم صرفا نباید از اول تا آخر بکوبه و همه رو 4 تایی کنه به ویژه اینکه تیمی دستش باشه که حدود 4 ساله بدون استراحت تابستانی بازی کرده و شاکله اصلیش رو دو تیمی تشکیل میدن که تا همین اواخر درگیر لالیگای به روزهای آخر کشیده شده و یو سی ال بودن
    من واقعا فکر میکنم اسپانیا داره از هر نظر اقتصادی بازی میکنه

من با این جمله که اسپانیا با سبک بارسا و با تمایل به یونان بازی میکنه مخالفم

نه هافبکها و بخش هجومی اسپانیا دقیقا از ساختار بارسا الگو برداری میکنن(چون عملا غیر ممکنه با وجود کسایی مثل آلونسو یا سیلوا) نه در ساختار دفاعیش تفکر و گرایش یونانی داره چون اصلا حرکت مدافعین خصوصا میانی اسپانیا مشابهتی با مدافعین یونان نداره
    وقتی ما در بخش هجومی و دفاعی یک تیم تفاوتهای حرکتی و ساختاری با تیمهای دیگه میبینیم یعنی اساسا چنین مقایسه ای اشتباهه

فکر میکنم این چند وقته واقعا در حق دلبوسکه کم لطفی میشه
    اسپانیا داره دقیقا بر اساس داشته هاش بازی میکنه و البته گفتم سعی میکنه کاملا آهسته و پیوسته پیش بره

قطعا سلایق من هم با دلبوسکه جور در نمیاد اما فکر میکنم تا 80 درصد این مربی داره مسیر درست رو میره

13. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ديدار اسپانيا- پرتغال مثل ال کلاسيکو است
    اسکلت اصلي تيم ملي اسپانيا را بازيکنان بارسا تشکيل مي دهند و در سمت مقابل، پرتغالي ها براي رسيدن به فينال روي درخشش بازيکناني مانند رونالدو، په په و کوئنترائو حساب کرده اند .
    سسک فابرگاس، هافبک تيم ملي اسپانيا، ديدار پيش روي تيمش مقابل پرتغال در نيمه نهايي يورو 2012 را با ديدار ال کلاسيکو مقايسه کرد.

فابرگاس در گفتگو با نشريه سان گفت:" مي توان ديدار اسپانيا- پرتغال را از نظر سبک بازي دو تيم با ديدار رئال- بارسا مقايسه کرد.

پرتغال يکي از قوي ترين تيم هاي دنياست. آنها به خوبي دفاع مي کنند و در ضدحملات بسيار خطرناک هستند. آنها مانند رئال بازي مي کنند و ما براي پيروزي مقابل آنها، بايد در بهترين فرم باشيم.

البته در هر دو تيم بازيکنان متفاوتي حضور دارند و ما هم بازيکناني از ساير تيم ها داريم؛ به همين دليل تمام شرايط نمي تواند يکسان باشد."

او همچنين در مورد خوشحالي کم سرو صداي تيمش بعد از پيروزي مقابل فرانسه، گفت:" فکر مي کنم ما در پايان بازي به خودمان گفتيم "اوکي، پيروز شديم".

وقتي چهار سال قبل در يک چهارم نهايي، ايتاليا را شکست داديم، همه ما به زمين پريديم و خوشحالي کرديم. ما از اينکه توانسته بوديم با پيروزي مقابل ايتاليا به يک موفقيت بزرگ برسيم، خوشحال بوديم و آن را با هواداران و خانواده هاي مان جشن گرفتيم. اما اکنون قهرماني براي ما يک بايد است و اين پيروزي طبيعي بود.

ما بايد خودمان را با پيروزي ها بسنجيم زيرا به سختي به دست آمده اند. ما قهرمان يورو و جام جهاني شديم و اکنون بار ديگر در نيمه نهايي يورو هستيم. اين فوق العاده است."

ورزش3

15. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

ديدار اسپانيا- پرتغال مثل ال کلاسيکو است
    اینم باز یه جانبداری دیگه از رسانه های ایران و در راس اونا شبکه ی مفتضح 3 ملی ایران
    نمیدونم چه سودی میبرند که القا کنند تو ذهن مردم که اسپانیا همون بارسلوناست.
    درسته تعداد زیادی از بازیکنان تاثیر گذار اسپانیا رو بارسا ییها تشکیل میدن ولی این یعنی نادیده گرفتن تاثیر بقیه ی بازیکن ها.
    بازی با فرانسه و یا حتی ایتالیا این رو کاملا نشون داد.
    حرف من اینه که اگر قراره افرادی رو بزرگنمایی کنیم از همه حمایت بشه نه یه عده ی خاص.
    تا وقتی که این رسانه های مسیری رو که الان میرن رو طی کنند همین آش و همین کاسه ...

17. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اینم باز یه جانبداری دیگه از رسانه های ایران و در راس اونا شبکه ی مفتضح 3 ملی ایران
    نمیدونم چه سودی میبرند که القا کنند تو ذهن مردم که اسپانیا همون بارسلوناست.
    درسته تعداد زیادی از بازیکنان تاثیر گذار اسپانیا رو بارسا ییها تشکیل میدن ولی این یعنی نادیده گرفتن تاثیر بقیه ی بازیکن ها.
    بازی با فرانسه و یا حتی ایتالیا این رو کاملا نشون داد.
    حرف من اینه که اگر قراره افرادی رو بزرگنمایی کنیم از همه حمایت بشه نه یه عده ی خاص.
    تا وقتی که این رسانه های مسیری رو که الان میرن رو طی کنند همین آش و همین کاسه ...
    خبر صحت داره. البته همونجور که در ترجمه هم هست گفته از لحاظ سبک بازی. به تفاوت بازیکنا اشاره کرده.

Fabregas: The Spain versus Portugal semi-final will be like El Clasico

"You can liken and compare [the semi-final] to Real Madrid versus Barcelona in terms of the respective styles of the teams,"

"But there are different players and we also have players from many teams so it'll not be the same."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Jun 25, 2012

19. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •