تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 137 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 1365

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Max Payne 3

داره خودمونی میشه mobin_eshghe pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من profile رو درست کپی کردم اما وقتی می رم تو بازی sign in نمیشه.لانچر رو که باز کردم بهم گفت یه نسخه آپدیت وجود داره که تا آپدیت نشه نمی تونم بازی کنم منم گذاشتم تا آپدیت کنه.مشکل از اینه یا چیز دیگه ایه؟!

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام من نسخه بلاک باکس رو رو ویندوز سون نصب کردم مشکل صفحه ابی داشتم الان اومدم رو ویندوز Xp نصبیدم مشکل صفحه ابیم حل شد و وارد بازی شدم که مشکل اکانت ساختن و کانکشن دارم با بازی تا وارد بازی بشم در مورد فایل Max Payne3.exe هم که میخوام تو مسیر بازی روش کلیک کنم که گزینه offline Mode رو بزنم که بازی کنم این ارور رو میده مشکل از چیه؟ممنون راهنمایی کنید تو رو خدا بد جور گیر کردم خواهشن کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککک.اینم ارورم.>>>

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من profile رو درست کپی کردم اما وقتی می رم تو بازی sign in نمیشه.لانچر رو که باز کردم بهم گفت یه نسخه آپدیت وجود داره که تا آپدیت نشه نمی تونم بازی کنم منم گذاشتم تا آپدیت کنه.مشکل از اینه یا چیز دیگه ایه؟!

اینرنت رو قطع نکردی این ارور رو داده,اصلا نباید اپدیت بشه

پست 179
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز happyfeat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان من ورژن ریلود با حجم حدود 30 گیگ رو دارم
    بازی رو نصب کردم . ف.لدر پروفایل رو هم تو داکیومنت تو جای خودش کپی کردم . کرک بازی رو هم کپی کردم اما بازم وقتی بازی رو اجرا می کنم لاگیم کردن اکانت ازم می خواهد که هیچ جوره نمی تونم ردش کنم . لطفا راهنمایی کنید باید چی کار کنم . بد جوری گیر کردم. البته یه بار بازی رو آپدیت کردم و بعد پاکش کردم و مجدد نصب کردم . حالا نمی دونم مشکل از کجاست
    Last edited by happyfeat; 12-06-2012 at 18:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان من ورژن ریلود با حجم حدود 30 گیگ رو دارم
    بازی رو نصب کردم . ف.لدر پروفایل رو هم تو داکیومنت تو جای خودش کپی کردم . کرک بازی رو هم کپی کردم اما بازم وقتی بازی رو اجرا می کنم لاگیم کردن اکانت ازم می خواهد که هیچ جوره نمی تونم ردش کنم . لطفا راهنمایی کنید باید چی کار کنم . بد جوری گیر کردم. البته یه بار بازی رو آپدیت کردم و بعد پاکش کردم و مجدد نصب کردم . حالا نمی دونم مشکل از کجاست
    دوست عزیز به هیچ عنوان نباید بازی رو آپدیت کنی ، اصلا نباید موقع نصب بازی به اینترنت وصل باشی .
    وقتی اینترنتت قطع باشه گزینه آفلاین مد روشن میشه و میزنی میره داخل بازی .

به نظر اگر این کارارو کردی بازم نمیره بازی رو با تمام آپدیتهایی که نصب کردی پاک کن و دوباره نصب کن فقط حواست باشه به اینترنت وصل نباشی .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام من نسخه بلاک باکس رو رو ویندوز سون نصب کردم مشکل صفحه ابی داشتم الان اومدم رو ویندوز Xp نصبیدم مشکل صفحه ابیم حل شد و وارد بازی شدم که مشکل اکانت ساختن و کانکشن دارم با بازی تا وارد بازی بشم در مورد فایل Max Payne3.exe هم که میخوام تو مسیر بازی روش کلیک کنم که گزینه offline Mode رو بزنم که بازی کنم این ارور رو میده مشکل از چیه؟ممنون راهنمایی کنید تو رو خدا بد جور گیر کردم خواهشن کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککک.اینم ارورم.>>>
    اولا من فکر کنم بازی فقط روی سون اجرا میشه . در specification بازی هم ذکر شده . حالا اگرم باید سرویس پک 3 رو نهایتا میخواد .
    بعد هم شما طبق عکس به اینترنت وصلی ، نباید باشی .
    احتمالای دیگه هم از قبیل visual c++ , directx میتونه باشه .

چرا رو سون نصب نمیکنی ؟ یعنی چی مشکل صفحه ابی داری ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

مشکل قبلیم بدون جواب موند
    من توی پی سیم نصب کردم خیلی خوب و عالی نصب شد و اجرا شد ولی توی لپ تاپم نصب نمیشه روی ستاپ که کلیک میکنم اون عکس اولش که زیر مراحل نصبه میاد ولی هیچکاری نمیکنه

RAM: 4G
    CPU: Intel core i5 2410M @2.30GHz
    VGA: Intel HD Graphics 1G

کل فولدر های نصب شدرو از رو پی سیم کپی کردم و ریخت توی لپ تاپ بازی اجرا میشه اون اولش که میگه اینترو بزن میاد وقتی میزنم مینویسه لودینگ... و همینجوری میمونه... چشه بنظرتون؟

دوست عزیز وققتو برای لپ تاپت صرف نکن چون اصلا این بازی با این کارت گرافیکی که داری اجرا نمیشه !!
    درسته 1 گیگه ، ولی برای کارهای نه چندان سنگین این کارت طراحی شده و یه سری بازی های خاص با گرافیک پایین .

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

سلام

برا من این ارور رو میده :

لطفا کمکم کنید .

سپـــــاسگذارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام

برا من این ارور رو میده :

لطفا کمکم کنید .

سپـــــاسگذارم.
    من احتمال میدم
    آپدیت Rockstar Social Club رو به صورت Run As Administrator نصب کنین مشکلتون حل بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

برای
    رفع مشکل صفحه آبی
    ، بازی رو دوباره نصب کنین ، بعد ویندوزتون رو به حالت Safe Mode اجرا کنین. فولدر کرک بازی رو به یک اسم دیگه ، مثلا ۱۲۳ تغییر بدید و بعدش روی صفحه دسکتاپتون کپی کنین. حالا ویندوزتون رو ریستارت کنین و در حالت معمولی بازی رو کرک کنین و به اجرای بازی بپردازین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •