من profile رو درست کپی کردم اما وقتی می رم تو بازی sign in نمیشه.لانچر رو که باز کردم بهم گفت یه نسخه آپدیت وجود داره که تا آپدیت نشه نمی تونم بازی کنم منم گذاشتم تا آپدیت کنه.مشکل از اینه یا چیز دیگه ایه؟!
من profile رو درست کپی کردم اما وقتی می رم تو بازی sign in نمیشه.لانچر رو که باز کردم بهم گفت یه نسخه آپدیت وجود داره که تا آپدیت نشه نمی تونم بازی کنم منم گذاشتم تا آپدیت کنه.مشکل از اینه یا چیز دیگه ایه؟!
سلام من نسخه بلاک باکس رو رو ویندوز سون نصب کردم مشکل صفحه ابی داشتم الان اومدم رو ویندوز Xp نصبیدم مشکل صفحه ابیم حل شد و وارد بازی شدم که مشکل اکانت ساختن و کانکشن دارم با بازی تا وارد بازی بشم در مورد فایل Max Payne3.exe هم که میخوام تو مسیر بازی روش کلیک کنم که گزینه offline Mode رو بزنم که بازی کنم این ارور رو میده مشکل از چیه؟ممنون راهنمایی کنید تو رو خدا بد جور گیر کردم خواهشن کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککک.اینم ارورم.>>>
![]()
اینرنت رو قطع نکردی این ارور رو داده,اصلا نباید اپدیت بشه
پست 179
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان من ورژن ریلود با حجم حدود 30 گیگ رو دارم
بازی رو نصب کردم . ف.لدر پروفایل رو هم تو داکیومنت تو جای خودش کپی کردم . کرک بازی رو هم کپی کردم اما بازم وقتی بازی رو اجرا می کنم لاگیم کردن اکانت ازم می خواهد که هیچ جوره نمی تونم ردش کنم . لطفا راهنمایی کنید باید چی کار کنم . بد جوری گیر کردم. البته یه بار بازی رو آپدیت کردم و بعد پاکش کردم و مجدد نصب کردم . حالا نمی دونم مشکل از کجاست
Last edited by happyfeat; 12-06-2012 at 18:26.
دوست عزیز به هیچ عنوان نباید بازی رو آپدیت کنی ، اصلا نباید موقع نصب بازی به اینترنت وصل باشی .
وقتی اینترنتت قطع باشه گزینه آفلاین مد روشن میشه و میزنی میره داخل بازی .
به نظر اگر این کارارو کردی بازم نمیره بازی رو با تمام آپدیتهایی که نصب کردی پاک کن و دوباره نصب کن فقط حواست باشه به اینترنت وصل نباشی .
اولا من فکر کنم بازی فقط روی سون اجرا میشه . در specification بازی هم ذکر شده . حالا اگرم باید سرویس پک 3 رو نهایتا میخواد .
بعد هم شما طبق عکس به اینترنت وصلی ، نباید باشی .
احتمالای دیگه هم از قبیل visual c++ , directx میتونه باشه .
چرا رو سون نصب نمیکنی ؟ یعنی چی مشکل صفحه ابی داری ؟
دوست عزیز وققتو برای لپ تاپت صرف نکن چون اصلا این بازی با این کارت گرافیکی که داری اجرا نمیشه !!
درسته 1 گیگه ، ولی برای کارهای نه چندان سنگین این کارت طراحی شده و یه سری بازی های خاص با گرافیک پایین .
سلام
برا من این ارور رو میده :
لطفا کمکم کنید .
سپـــــاسگذارم.
من احتمال میدمآپدیت Rockstar Social Club رو به صورت Run As Administrator نصب کنین مشکلتون حل بشه
برایرفع مشکل صفحه آبی، بازی رو دوباره نصب کنین ، بعد ویندوزتون رو به حالت Safe Mode اجرا کنین. فولدر کرک بازی رو به یک اسم دیگه ، مثلا ۱۲۳ تغییر بدید و بعدش روی صفحه دسکتاپتون کپی کنین. حالا ویندوزتون رو ریستارت کنین و در حالت معمولی بازی رو کرک کنین و به اجرای بازی بپردازین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)