تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 29 اولاول ... 10161718192021222324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 282

نام تاپيک: E3 2012

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

پ.ن اصلا از این بازی خوشم نیومد یوبی سافت کلا اینطوری بازی رونمایی نمیکرد چی شد اینو رونمایی کرد نمیدونم!
    سهیل این که خیلی نمایش خوبی داشت!
    به نظرم پتانسیل تبدیل شدن به یه بازی خیلی موفق رو داره................

+
      محتوای مخفی: ................ 

سهیل دقت کردی از چند روز قبل E3 داری مایکروسافت رو خیلی میکوبی؟!
    خوب اگه مایکروسافت بده همون سونی رو بچسبید دیگه این همه حرص و جوش برا چیه؟!

2. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

کامنتها رو خوندم ، دیدم دوستان خیلی مراعات کردن ولی من دیگه متاسفانه نمی تونم این کار رو بکنم .
    فقط می تونم بگم خاک بر سر مایکروسافت
    سونی میاد بازی انحصاری رو می کنه ، مایکروسافت هم میاد رو می کنه !
    سونی یه GOW با سبک H&S
    یه beyond با سبک QTE
    یه TLOU با سبک ادونچر
    و ... رو میکنه .
    خوب مایکروسافت هم 5 تا بازی انحصاری معرفی کرد که دو تاش شوتر بودن(halo و gears) و یکیش ارکید ریسینگ بود(forza horizon) و یکیش هم (fable kinect) بود........و یکیش هم dance central3 (حالا شاید خیلی هااز این بازی خوششون نیاد ولی یه انحصاری باکیفیت پرفروش)
    از لحاظ new IP هم تعداد بازی ارکیدی کمی نداشت در کنار IP جدید horizon...(البته سونی دو تا new IP میشه گفت AAA داد که در این زمینه سونی بهتر بود)

یه بازی جدید هم رو میکنه که تقلیدی از سونیه و خدا می دونه چی از آب در میاد !!!!
    بازی که معرفی شد فقط برای xboxlive بود و یه بازی ارکید کوتاه بود........کجاش شبیه god of war یا dante inferno بود اخه(چون شمشیر بود حتما شبیه سونیه)؟؟؟اصلا یه بازی arcade که10 دلاریه میتونه مثه یه بازی 60 دلاری باشه؟؟یه چیزی میگین ها....

در تعداد ارایه عنوان با کیفیت مایکرو انصافا امسال بد نبود فقط خود کنفرانس و تمرکزش تو کنفرانس ضعیف بود.....

.
    Last edited by halflife g; 06-06-2012 at 09:15.

4. 6 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

به نظر من امسال سونی بهترین کنفرانس رو داشت، بر عکس پارسال که به جز Uncharted 3 چیز خاصی نشون ندادن و کلاً کنفرانس کسل کننده ای بود! بعد از سونی هم یوبیسافت...
    نمایش مایکروسافت هم به نظرم امسال فقط چند دقیقه اولش خوب بود و بقیش دیگه کسل کننده شد! پارسال خیلی بهتر بود!

نمایش Watch Dogs فوق العاده بود! گرافیک نسل بعد رو به راحتی میشد دَرِش حس کرد. انیمشن ها، رفلکس ها، تکسچرها، فیزیک، .... و همه و همه بوی نسل بعد رو میداد D: . بازی هم همون طور که میدونید روی PC اجرا میشد...
    ( از یوبسافت چنین حرکتی رو اصلاً انتظار نداشتم! واقعاً بعیده ازش! )
    با این تریلر بهترین یکی از بهترین گرافیک هارو دیدم...

در ضمن من نمیفهم یه بازی RPG چه ربطی داره به HnS داره که شما دارید این 2 تارو به این شکل با هم مقایسه میکنید! تازه خوبه بازی روی XBLA هم منتشر میشه و یه جورایی حکم آرکید رو داره!!
    Last edited by marmolak kocholo; 06-06-2012 at 10:08.

6. 4 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام به همگی
    اول از همه یه تشکر از همه کاربرای فعال و غیر فعال که کنفرانس رو بصورت کامل پوشش دادن . مراد و ارین و سهیل و حامد و CR7 عزیز هم یه تشکر ویژه دارم از همشون .
    د.وم معذرت که سرم بسیار شلوغ بود و نتونستم شما ها رو کمک کنم . حتی تا الان وقت نکرده بودم تریلر ها رو ببینم ( دادم یکی از بچه های شرکت برام دانلودشون کرد )
    سوم هم نظرمو میخوام در مورد نمایشگاه امسال بگم.

از مایکرو شروع میکنم نظر من هم دقیقا مثله مراده . (مثله همیشه نظرش منطقیه مثله خودم !!دی) مایکروسافت بد ترین نمایش ها رو هر ساله داره به نام خودش ثبت میکنه و این به سنت کنفرانس ها E3 این شرکت تبدیل شده اما مشکل از بازی های نمایش داده شده نیست ، مشکل از مسخره بازی های سر استیج ، بی کلاس بودن نمایش ها و دقیقا نظر منتتقد GT در این مورد ، به مسائلی بها داده میشه که برای کسایی که منتظر E3 هستن کمترین اهمیت رو داره .(آشر !!؟؟؟)
    اما بازی های مایکرو بنظر بسیار خوب بودن . هیلو از همیشه بهتر بنظر میرسید و قطعا بهترین شوتر سال ( حتی بهتر از بایوشاک بنظر من )، فرزا نمایش بدی نداشت ( هنوز باید بیشتر ازش ببینم ، اگه حالتی برای شبیه سازی رانندگی هم داشته باشه اونوقت برای من بهترین ریسینگ سال میشه ) بطور کلی به هیچ وجه فن GEOW نبودم اما الان حتی با این نمایش نظرم بهش منفی تر شد . یه بازیه انحصاری نباید تبدیل به COD تبدیل بشه و فقط برای سود بیشتر تولید بشه ( البته این نظر شخصی منه ) بازی های مولتی و بازی های کینکت هم بد نبودن اما این قضیه فیفا خیلی مسخره بود . سال پیش که گفتن نسخه بعدی از کینکت پشتیبانی میکنه منتظر چیزهای بیشتری بودم اما الان فقط میتونی دستور صوتی بدی کاری که با هدست خود دستگاه هم اونو قبلا در بازیی مثله END WAR انجام دادیم . ( کلا هر سال که میگذره نظرم راجع به کینکت منفی تر میشه ، نمایش های مایلو در کنفرانس سال های پیش کجا و ...)
    نمره من از 10 به کنفرانس مایکرو 6 هستش ، اونم بخاطر مسخره بازی های کنفرانسشون

بریم سر سونی
    سونی بنظر من یکی از بهترین کنفرانس های چند سال اخیر رو داشت . سه تا بازی دیدیم که همه منتظرشون بودیم . TLOU عالی بود . دیگه با قطعیت میشه گفت با بازیی حداقل در سطح UC و بنظر من حتی بالاتر طرفیم . گرافیکی عالی که البته بنظر من امسال بهترین گرافیک کنفرانس ها نبود و رده دوم بود .گیم پلی بنظر بسیار درگیر کننده و هوش مصنوعی عالی الی ! دومین بازی GOW بود . بشخصه بسیار از دست سونی بخاطر اضافه کردن بخش مولتی پلیر به این ابر بازی ناراحت بودم اما دیدن دوباره کریتوس و اینبار استفاده از سلاح هایی که روی زمین میفتن منو بسیار امیدوار کرد .( البته هنوز هم امیدوارم بخش مولتی بازی رو کلا حذف کنن ) اما سومین بازی و بنظر من مهمترین بازیه جدید دیوید کیج بود . HEAVY RAIN در کنار یکی دو تا بازیه دیگه بهترین تجربه های این نسل من بودن . حالا دیوید کیج با یه بازی برگشته که بنظر حتی از هوی رین هم بهتره ( البته هنوز هم شک دارم بتونه به خوبی ایندیگیو پرافسی ( فرنهایت ) بشه .) الن پیج که قبلا شایعه شده بود موشن کپچر الی در TLOU از روی اون هست در این بازی نقش اصلی رو بازی میکنه ( با مراد سر این که تریلر کارا چندان هم عالی نبود اتفاق نظر داشیتم اما بنظر من تکنولوزی به کار رفته در این بازی از تریلر کارا بسیار پیشرفته تر هست و طبیعی ترین چهره هایی که تا حالا در یک گیم دیدم رو در این تریلر دیدم .
    نمره من به کنفرانس سونی 9 هستش و این کنفرانس بنظر من دومین کنفرانس برتر امسال بود .
    اما بهترین کنفرانس امسال بی شک یوبیسافت بود .
    در کنفرانس مایکروسافت که خبری از شاک نبود ، در سونی بازیه دیوید کیج ( که متاسفانه چند ساعت قبل لو رفت ) اما سورپرایز اصلی بازیه watch Dogs بود . گرافیکی که به راحتی و کاملا غیر منتظره TLOU رو کنار زد . ( تا همین دیروز فکر مکردم TLOU نهاین توان این نسل هست ) گرافیک بازی که بصورت ریل تایم هم اجرا میشد و بخشی از گیم پلی بازی بود کاملا نسل بعد بود . البته صبح تایید شد بازی بر روی پلتفرم های این نسل عرضه خواهد شد . عجیب ترین نکته این گرافیک خارق العاده البته OPEN WORLD بودن بازی هستش . ( البته در همین بخش 10 دقیقه ای به دفعات دست بازیکن از لباسش رد میشد که با توجه به زمان احتمالا زیادی که تا انتشار بازی مونده کاملا قابل چشم پوشی هست ) البته انیمیشن های اصابت تیر چندان جال نبود و جای کار بیشتری داره . برای من بشخصه بهترین بازی نمایش داده شده بود . ( اگه واقعا نسل حاضر توان ارائه چنین گرافیکی رو داره بی دلیل نیست فعلا خبری از نسل بعد نمیاد )در کنار این ، نمایش AC3 هم عالی بود . بازی کاملا در همه جهات پیشرفت کرده . انیمیشن ها عالی هستن ، گرافیک برای بازی کاملا کافی بنظر میرسه و گیم پلی هم از همیشه بهتر و هیجان انگیز تر و البته خشن تر .
    البته یوبیسافت در کنفرانس های دیگه هم شرکت داشت و بازیی مثله splinter cell نسخه بعدیش معرفی شد و تریلر بازی هم بسیار خوب بود . باید دید جید ریمن با این IP بی نظیر چه خواهد کرد ( البته باز هم با سم فیشر متحول شده نسبت به بازی های قبلی طرفیم که شاید به مذاق بعضیها خوش نیاد ). FAR CRY3 هم نمایش بسیار خوبی داشت . گرافیک بازی بسیار عالیه ، گیم پلی بنظر خوب میرسه و در کل بازی تا بحال تونسته خاطرات افتضاح نسخه دوم رو کمرنگ کنه .
    نمره من به کنفرانس امسال یوبیسافت قطعا 10 هستش و بهترین کنفرانس چند سال اخیر بود بنظر من .
    Last edited by amin 2010; 06-06-2012 at 12:02.

8. 16 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

Horizon
    E3 2012;race to the festival gameplay-cam
    HITMAN:ABSOLUTION
    E3 2012:GAMEPLAY-CAM
    ASCEND:NEW GODS
    E3 2012:GAMEPALY MONTAGE
    BATMAN:ARKHAM CITY ARMORED EDITION
    E3 2012:VIRTUAL WALKTHROUGH
    METAL GEAR SOLID HD COLLECTION
    E3 2012:TRAILER
    ..
    ZOBMIU
    ZOMBIU
    LEGO BATMAN 2C SUPERHEROES
    LITTLE BIG PLANET KARTING
    GOD OF WAR :ASCENSION

CASTLEVANIA:MIRROR OF FATE

10. 4 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

نمایش Watch Dogs فوق العاده بود! گرافیک نسل بعد رو به راحتی میشد دَرِش حس کرد. انیمشن ها، رفلکس ها، تکسچرها، فیزیک، .... و همه و همه بوی نسل بعد رو میداد D: . بازی هم همون طور که میدونید روی PC اجرا میشد...
    ارین داشتم این نقد بچه های GT رو میدیم طرف گفت تا حالا بازیی ندیده بودم که روی PS3 به این خوبی اجرا بشه .
    اینجوری که طرف میگفت مثل اینکه بازی رو PS3 اجرا شده حالا شاید خالی بسته ازش بعید نیست !
    Last edited by amin 2010; 06-06-2012 at 11:24.

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

اصلا هم درست نیست
    شما Halo 4 رو با بازی های انحصاری PS3 مقایسه میکنی !!!
    خودش یه تنه همرو قورت میده
    آقا ولمون کن تورو خدا ، حالم از هر چی بازی شوتره بهم می خوره حالا می خواد Halo باشه یا GEOW یا COD یا هر آشغال دیگه ای . همش تکراریه ، نه خلاقیتی ، نه نوآوری نه هیچی ...
    تنها بازی شوتری که توی این چند ساله واقعا بهم چسبید اون Bullet Storm بود .

خوب مایکروسافت هم 5 تا بازی انحصاری معرفی کرد که دو تاش شوتر بودن(halo و gears) و یکیش ارکید ریسینگ بود(forza horizon) و یکیش هم (fable kinect) بود........و یکیش هم dance central3 (حالا شاید خیلی هااز این بازی خوششون نیاد ولی یه انحصاری باکیفیت پرفروش)
    از لحاظ new IP هم تعداد بازی ارکیدی کمی نداشت در کنار IP جدید horizon...(البته سونی دو تا new IP میشه گفت AAA داد که در این زمینه سونی بهتر بود)

بازی که معرفی شد فقط برای xboxlive بود و یه بازی ارکید کوتاه بود........کجاش شبیه god of war یا dante inferno بود اخه(چون شمشیر بود حتما شبیه سونیه)؟؟؟اصلا یه بازی arcade که10 دلاریه میتونه مثه یه بازی 60 دلاری باشه؟؟یه چیزی میگین ها....

در تعداد ارایه عنوان با کیفیت مایکرو انصافا امسال بد نبود فقط خود کنفرانس و تمرکزش تو کنفرانس ضعیف بود.....

.
    به جرات می تونم بگم تنها انحصاریه بدرد بخور مایکروسافت از همون اول Fable بوده ، باز خوبه همین یدونه هست .
    بعدشم انحصاری هایی که نام بردی دو تاش کینکت بود که هیچی ، واسه کینکت و PS Move که تقریبا هر چی بسازن انحصاری میشه .
    از اون 3 تا هم که دو تاش همون شوتر های .... بودن .
    فورزا هم که ریسینگ !
    هنر کردن با این انحصاری ساختنشون .
    حالا شما بیا با سونی مقایسه کن ، در همه چیز جلوتر بود . اکثر عنوان هاش خود نوآوری و خلاقیتن .
    یدونه عنوان Beyond به کل انحصاری های مایکروسافت در .

پ.ن :
    یادمه قبل از اینکه GEOW 3 بیاد بحث بود که بازی برای نسل بعد میاد یا همین نسل ؟ خیلیا می گفتن که مایکرو باید بازی رو نگه داره برای نسل بعد چون بازی بزرگیه .
    حالا اون که اومد هیــــــــــــــچ ، یدونه بعد از اونم داره میاد برای همین نسل ، احساس می کنم که کلا گند خورده تو بازی رفته ! آخه طی 7 سال 4 تا شماره از یه بازی انحصاری اینجوری بدی !!!!؟ حالا سونی رو ببین ، 2 تا GOW برای نسل قبل 2 تا برای این نسل ، به احتمال خیلی خیلی زیاد هم بعدیش میره نسل بعد . عنوان سوزی نمی کنه .

13. 7 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

من الان حرفای دوستان رو دیدم فقط یه جمله بگم اینجا کلا تو این انجمن هر کسی داشته هایی رو که داره به رخ میکشه!
    یه سری هم از سر بی اطلاعاتی یه چیزی میگن جواب ندی بهتره!

اصولا هیلو چطوری بازی های PS3 رو حریفه؟ اگر بود که از موقع ورود PS3 و البته از همون موقعی که سونی بود و هنوز هم هست کسی جرات نداشت عنوانی معرفی کنه بالاتر از اینا باشه یعنی اینکه شما بازیی که بهترین گرافیک و بهترین سبک و البته بهترین بازی سال بشه رو همه با هیلو یکی میکنین؟ نمیخوام ارزش هیلو رو پایین بیارم ولی به چیزی که گفتم خوب توجه کنید!
    موفق باشید

15. 2 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

Nintendo E3 2012 Press Conference

Hi-Res H.264 MP41582.0MB

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان از live show ها لینک دانلود نمیاد؟

من یادم نمیاد قبلا دانلود کرده باشم.

+

من چندتا صفحه پیدا کردم ببینین کنفرانسهاست یا خود نمایشگاهه؟

من که از این اسمها(live day)متوجه نشدم خود نمایشگاهه یا کنفرانسهاست؟
    ممنون میشم متوجه کنین منو (چی گفتم)
    Last edited by Zaghan_13; 06-06-2012 at 12:08.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •