فکر کنم بازی از بتا در اومده باشه کلی از پیج های معروف مثل DOTA TALK نوشتن و تایید کردن که بازی از بتا در اومده
با این حال من چیزی تو خود سایت دوتا ندیدم
فکر کنم بازی از بتا در اومده باشه کلی از پیج های معروف مثل DOTA TALK نوشتن و تایید کردن که بازی از بتا در اومده
با این حال من چیزی تو خود سایت دوتا ندیدم
سلام ،
من هم بازی رو گرفتم الان رفتم تو یه نقشه اومده نوشته Training 0% Completed یعنی اول باید training رو بریم تا وارد بازی اصلی شیم ؟
بهتری برید ولی نه اجباری نیست .
سمت جپ بالا ترین گزینه رو بزنید : Find a match
و رسمی تایید شد : بتا تمام !
البته سیستم بازی با بقیه فرق داره ، شما میرید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و Get Dota 2 رو میزنید و به لیست کسایی که میخوان بازی کنن اضافه میشید . هر وقت نوبتتون شد بهتون ایمیل میزنن که بیاید بازی . این سیستم برای اینه که اگه به یکباره همه بیان احتمالا سرور ها نمیکشن و بازی لگ میشه اینطوری هی میتونن سرورها رو تحت نظر داشته باشن .
Last edited by Arrowtic; 10-07-2013 at 06:40.
خیلی ممنون .
اول باید آموزشی رو میرفتم تا گزینه باز بشه . چند تا ایرانی ادد کنید با هم بریم یاد بگیرم
یوزر من : AaTr0xX
Last edited by ajlost1; 10-07-2013 at 12:00.
عجیبه .
من هیچ وقت Training نرفتم ولی راحت جوین میدم .
اسمم تو بازی همین یوزر تو فروممه .
چند وقتی هست که اینطوری شده. ماهایی که از قبل بازی رو داشتیم اصلاً این طوری نبود.
ولی جدیداً هرکی برای اولین بار بره تو بازی باید اول بخش آموزشی رو بره
100 درصدشو باید کامل کنه یا نه ؟ آخه 100 درصد کردن آموزشی خیلی طول می کشه !
آره باید تمومش کنی کامل... 15 دقیقه تقریباً طول میکشه فکر کنم.
من الآن رفتم بیشتر از یه ساعت طول کشیده هنوز 51 درصده . اول مراحل Dragon Knight بعدش Sniper حالا گفته 10 تا گیم تک Lane در Mid رو ببر . بعدش 5 تا گیم کامل با Bot و تازه شاید بعدش بازم مرحله باشه !
ویرایش : برای کسایی که جواب این سوال منو میخوان بدونن :
پس از صحبت هامون تو استیم با آرین مطلع شدم که فقط یا Dragon Knight و یا Sniper کافیه رفتن مرحلشون که همون 15 دقیقه طول میکشن .
Last edited by Arrowtic; 10-07-2013 at 18:11.
حالا که بتا تموم شد ، به همه بتا تستر ها یه آیتم دور همی بدون استفاده داده شد که البته با توجه به تعداد افرادی که Invite کردید به بازی اسم و نوعش فرق میکنه . من با 7 تا دعوت آیتم زیر رو گرفتم :
پ.ن : عکس زیر هم محض فان ، Dazzle با شلوار جدیدی که بهم رسید !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)