تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 65 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 642

نام تاپيک: The Walking Dead: A Telltale Game Series

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من که زدم پاهاشو قطع کردم ، واقعا داشت حالم بد میشد . . . .تصمیم دیگه ای نداشتم ، پاهاشو قطع کردم و اوردمش تو کمپ ، که خب جوابمو گرفتم /
    این تیکش خیلی اعصابمو خورد کرد.
    هی اینور نگاه کن اونور نگاه کن که یه چیزی پیدا کنم که پای بیچاره رو قطع نکنم .. نیست که نیست ..
    خواستم پاشو قطع کنم دلم نیومد دوباره گشتم یه چیزی پیدا کنم که دیدم وقت تموم شد و ما فرار کردیم و ...

یکی این صحنه خیلی برام سخت بود یکی اونجا که باید غذا بدیم .. موهای تنم سیخ شد ..
    کلا اساسی منو گرفته بود ... اینقدر ناراحت بودم که دادشم که کنارم نشسته بود ترسید فرار کرد از دسته من

خیلی بازی فوقالعاده ایه .. من کلا دوبار رفتم تو بازی (قسمت دومش) .. هر دفعه یه ساعتی بازی کردم و تموم شد ..

میرم تو داستان دیگه درنمیام لا مذهب

2. این کاربر از Zaghan_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

این تیکش خیلی اعصابمو خورد کرد.
    هی اینور نگاه کن اونور نگاه کن که یه چیزی پیدا کنم که پای بیچاره رو قطع نکنم .. نیست که نیست ..
    خواستم پاشو قطع کنم دلم نیومد دوباره گشتم یه چیزی پیدا کنم که دیدم وقت تموم شد و ما فرار کردیم و ...

یکی این صحنه خیلی برام سخت بود یکی اونجا که باید غذا بدیم .. موهای تنم سیخ شد ..
    کلا اساسی منو گرفته بود ... اینقدر ناراحت بودم که دادشم که کنارم نشسته بود ترسید فرار کرد از دسته من

خیلی بازی فوقالعاده ایه .. من کلا دوبار رفتم تو بازی (قسمت دومش) .. هر دفعه یه ساعتی بازی کردم و تموم شد ..

میرم تو داستان دیگه درنمیام لا مذهب
    حالا اینبار که دوبار بازی کردی . اما پیشنهاد میکنم که یه بار بیشتر بازی رو نری اگه میخوای قسمتهای بعدی هم واسه همینطوری پر استرس باشه . من واسه قسمت یک اینکار رو کردم و پشیمون شدم . چون واقعا گند میزنه به داستان . انتخاب ها کاملا باید غیر قابل پیش بینی باشه که اون جذابیت رو بهت بده .

4. 5 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

حالا اینبار که دوبار بازی کردی . اما پیشنهاد میکنم که یه بار بیشتر بازی رو نری اگه میخوای قسمتهای بعدی هم واسه همینطوری پر استرس باشه . من واسه قسمت یک اینکار رو کردم و پشیمون شدم . چون واقعا گند میزنه به داستان . انتخاب ها کاملا باید غیر قابل پیش بینی باشه که اون جذابیت رو بهت بده .
    کاملا" موافقم.
    اگه یه بازی بود آره ، ولی سیزن ِ 1ش خودش 5تا اپیزود میشه! و اینکار همونطور که گرگر اشاره کرد اصن جالب در نمیاد

6. این کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نه بابا دوبار چیه؟! حس بازی از بین میره...

منظور من این بود که هروقت رفتم که بازی کنم دیگه بلند شدنم با خدا بود .. اینقدر جو بازی منو میگرفت ..
    برای همین مثل بازیهای دیگه که حداکثر نیم ساعت توی بازی ام و یکی دو هفته طول میکشه که تمومشون کنم،نبود و یک ساعت این روز بازی کردمو یک ساعت فرداش.

پ.ن: ببخشید که منظورمو بد رسوندم.

8. این کاربر از Zaghan_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

به نظر من ولی باید چند بار بازی کرد.به نظرم تصمیم های دیگه رو هم باید دید.

10. این کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

به نظر من ولی باید چند بار بازی کرد.به نظرم تصمیم های دیگه رو هم باید دید.
    اسپارو جان این بازی که مثل بقیه RPG ها نیست . این بازی دقیقا یک سریال گیمی هستش . پس اگه یه قسمت رو بیای دوباره بازی کنی و نتیجه انتخابهای دیگه ات رو ببینی ممکنه توی انتخابهایی که توی قسمتهای بعدی میکنی تاثیر بزاره . چون داستانت چندبار عوض میشه .
    اصلش همونه که انتخابهات رو تحت فشار و موقعیت توی بازی بگیری . من چنان توی بازی به این کلمنتاین وابسته شدم که حاضرم توی بازی جونم رو هم واسش بدم . اما اومدم بازی رو از دوباره شروع کردم و دیدم کم کم داره حسم نسبت به این بچه عوض میشه . دیگه قید دوباره بازی کردن رو زدم . خداییش عجب بازی ای ساختن ها . من تو کف بازی های دیگه توی این مدل هستم . کسی سراغ نداره ؟

12. 6 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

اسپارو جان این بازی که مثل بقیه RPG ها نیست . این بازی دقیقا یک سریال گیمی هستش . پس اگه یه قسمت رو بیای دوباره بازی کنی و نتیجه انتخابهای دیگه ات رو ببینی ممکنه توی انتخابهایی که توی قسمتهای بعدی میکنی تاثیر بزاره . چون داستانت چندبار عوض میشه .
    اصلش همونه که انتخابهات رو تحت فشار و موقعیت توی بازی بگیری . من چنان توی بازی به این کلمنتاین وابسته شدم که حاضرم توی بازی جونم رو هم واسش بدم . اما اومدم بازی رو از دوباره شروع کردم و دیدم کم کم داره حسم نسبت به این بچه عوض میشه . دیگه قید دوباره بازی کردن رو زدم . خداییش عجب بازی ای ساختن ها . من تو کف بازی های دیگه توی این مدل هستم . کسی سراغ نداره ؟
    Gregar عزیز انتخاب های این بازی اونقدر که فکر میکنی نقش آفرینی نیستن.یعنی شما اونقدر که خودتون فکر میکنید توی جریان بازی تاثیری نداری و بازی سیر خودش رو طی میکنه،اون چیزی که شما توی بازی تغییر میدی ذهنیت دیگران نسبت به خودتونه و گرنه بازی دقیق راه خودش رو میده.حالا یه کوچولو ممکنه جزئیات عوض بشه و کسی رو نجات بدی که توی اپیزود های بعد باهات باشه ولی سیر کلی بازی یه جوره و اون فرد یه کار رو انجام میده و در یه محل ظاهر میشه.
    به نظرم اگر اینطوری باشه باید چند بار رفت و هر بار هم ذهنیت کسی رو نسبت به خودت عوض کنی.در واقع شما زیاد تاثیری توی داستان نداری.من همه جا از اپیزود 1 تا اواخر اپیزود 2 طرف کنی رو گرفتم بعد حالا توی Meat locker که طرفش رو نگرفتم توی طویله برای نجاتم نیومد و لیلی که فقط 1 بار طرفش رو گرفتم اومد کمکم.پس زیاد هم به اپیزود های قبل ربطی نداره.
    Last edited by Little Sparrow; 26-07-2012 at 09:43.

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

به نظر منم یه بار برید بهتره ! من خودم همش یه بار رفتم تا الان !
    آی دلم خنک شد زد این پدرسوخته پر رو کشت که نگو ....
    کلمنتاین هم خیلی نازه !
    راستی دوستان نسخه آیفون و آیپد هم اومد.هر کسی خواست بگه تا لینک بدم دانلود کنه.

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

الان یه مساله ذهنو منو مشغول کرده
    اگه اون یارو که پاش تو تله رفته بود رو نجات نمیدادیم این موضوع که هر کی بمیره حتی اگه گاز گرفته نشده باشه هم زامبی میشه رو باز میفهمیدم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

Gregar عزیز انتخاب های این بازی اونقدر که فکر میکنی نقش آفرینی نیستن.یعنی شما اونقدر که خودتون فکر میکنید توی جریان بازی تاثیری نداری و بازی سیر خودش رو طی میکنه،اون چیزی که شما توی بازی تغییر میدی ذهنیت دیگران نسبت به خودتونه و گرنه بازی دقیق راه خودش رو میده.حالا یه کوچولو ممکنه جزئیات عوض بشه و کسی رو نجات بدی که توی اپیزود های بعد باهات باشه ولی سیر کلی بازی یه جوره و اون فرد یه کار رو انجام میده و در یه محل ظاهر میشه.
    به نظرم اگر اینطوری باشه باید چند بار رفت و هر بار هم ذهنیت کسی رو نسبت به خودت عوض کنی.در واقع شما زیاد تاثیری توی داستان نداری.من همه جا از اپیزود 1 تا اواخر اپیزود 2 طرف کنی رو گرفتم بعد حالا توی Meat locker که طرفش رو نگرفتم توی طویله برای نجاتم نیومد و لیلی که فقط 1 بار طرفش رو گرفتم اومد کمکم.پس زیاد هم به اپیزود های قبل ربطی نداره.
    اره دیگه چون دوباره بازی رو رفتی داری اینو میگی و بازی واست لذتش کم میشه . اما کسی که یه بار میره تو کف انتخابهایی که میکنه میمونه . یعنی فکر میکنه واقعا اگه مثلا کسی دیگه ای رو نجات میداد بهتر بود و تا اخر عذاب وجدان میگیره و بازی واسش واقعی میشه .
    اسپویل یه انتخاب در اول بازی :
    ولی برای مثال من که دوباره قسمت یک رو رفتم دیدم اگه اول بازی اون پسره رو نجات بدی فایده نداره و باز هم میمیره پس اون عذاب وجدانه واسم از بین رفت و بازی واسم حکم یک بازی معمولی رو گرفت تا یک سریال داستانی . اینه نکته منفی دوباره بازی کردن بازی .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •