چیزی که مشخصه اینه که هم مورینیو و هم گواردیولا در مقابل بایرن و چلسی اشتباهات زیادی داشتند و در مقابل مربیان دو تیم ضعیفتر بایرن و چلسی کم اشتباهتر بودن.مثلا" تو بازی دیشب آیا واقعا" بازیکنی مثل کاکا باید برای رئال تو همچین بازی مهمی بازی میکرد؟
چیزی که مشخصه اینه که هم مورینیو و هم گواردیولا در مقابل بایرن و چلسی اشتباهات زیادی داشتند و در مقابل مربیان دو تیم ضعیفتر بایرن و چلسی کم اشتباهتر بودن.مثلا" تو بازی دیشب آیا واقعا" بازیکنی مثل کاکا باید برای رئال تو همچین بازی مهمی بازی میکرد؟
كاري كه بايرن تو اين استاديوم كرد . بارسا هم نكرده . يك بازي به تمام معنا آلماني . 120 دقيقه تمركز كافي . 120 دقيقه برنامه .
همگان ديدن كه رئال در خانه خودش به چه شكل دفاع ميكرد . كل بازي 1 موقعيت گل نصيب رونالدو شد كه گلش كرد . مشكوك به آفسايد هم بود. باور كنين خيليه 2 تا بخوري جلو 80000 تماشاگر به بازي بگردي و از همه مهمتر بازي رو120 دقيقه كنترل و مديريت كني با ابزاري نصف رئال موقعيت 100% گلي كه گومز دقيقه 86 خراب كرد اين بازيكنو از چشمم انداخت . اگه گل ميشد در 90 دقيقه تمام ميشد بايرن محروم نميداد براي بازي برگشت. (گوستاوو و بداشتوبر) حالا دفاع وسط نداره كه بزاره !!! ون بويتن مصدومه .
مانوئل نوير نشون داد كه نامبر 1 هست . نميخوام ارزشهاي كاسياس رو زيره سوال ببرم. ولي كاسياس پنالتي كروس رو خوب گرفت ولي ماله لام ساده بود . اما نوير بي نظير بود . پنالتي 2 تا از اركان اصلي رئال رو به بهترين نحو ممكن گرفت. پنالتي رونالدو رو به 1 دست گرفت !
خلاصه رئال ها وقتي بايرن از دورتموند باخت ما رو مسخره كردن .گفتن : حاجي اين تيم ميخواد جلو رئال بازي كنه ؟؟؟
خودش ميدونه كيو ميگم
نشان از اينه دورتموند هم بزرگ شده ! نشان از اينه كه هم اكنون ژرمن ها نفس كش مي طلبند
گری لینیکر: وقتی یک بازی به پنالتی می کشد هردو تیم شانس برنده شدن را دارند مگر اینکه یک طرف آلمان باشد در آن صورت طرف مقابل هیچ شانسی نخواهد داشت !
Last edited by pcforlife; 26-04-2012 at 12:18. دليل: مرج
یکی از بهترین بازیکنای دیشب
امیدوارم بایرن برای کارت زردش فرجام خواهی انجام بده چون اشتباه مسلم داوری بودش،همونطوری که تو لیگ اروپا شالکه به کارت قرمز ماتیپ اعتراض کرد و لغوش کرد
موقع پنالتیا واقعا خیلی جرات میخواست که یه جوون 19ساله تو این سطح جلوی جو وحشتناک 80هزار مادریدی با سوت های کرکنندشون بره جلوی دروازبانی مثل کاسیاس وایسه برای زدن پنالتی
مرسی آلابا
آلمان واقعا بازیکن های خیلی خوبی داره.. من بعد از دیدن این دو بازی فهمیدم بعضی از این بازیکن ها با سن خیلی کم واقعا بازیکن های بزرگی هستن... الان یوآخیم لو کیف می کنهکروس، گوتزه و اوزیل ؟؟؟؟؟ هر تیم دیگه آرزوی همچین هافبک تهاجمی هایی رو داره. یکیش رو بدین به انگلیس یا ایتالیا
این بابا یکی از بهترین ها بود ولی فکر کنم زودتر از این حرف ها باید اخطار می گرفتداور خیلی باهاش راه اومد (البته در مقابلش با رئالی ها هم راه اومد).
معنی ضعیف رو هم فهمیدیمچیزی که مشخصه اینه که هم مورینیو و هم گواردیولا در مقابل بایرن و چلسی اشتباهات زیادی داشتند و در مقابل مربیان دو تیم ضعیفتر بایرن و چلسی کم اشتباهتر بودن.مثلا" تو بازی دیشب آیا واقعا" بازیکنی مثل کاکا باید برای رئال تو همچین بازی مهمی بازی میکرد؟
دیگه بایرن باید چکار می کرد رو من نمیدونم
هم تو بازی رفت و هم تو بازی برگشت تیم برتر بود
+
اینم از گل دوم مادرید که مشخصه دیگه از چه قراره :
![]()
تصاویری از بازی دیشب
تی شرت بایرنی ها یعد بازی خیلی جالبه
تبریک به تمام بایرنی ها.بازی سخت و بزرگی رو بردید.توو فینال میبینمتون.فکر کنم زود باشه درباره فینال قضاوت کردن.اما مطمئنا بازی سختی رو دارید.
نه اونی که داور باهاش راه اومد لوئیز گوستاو بودش
این آلابای بنده خدا که همون اول بازی به خاطر پنالتی کارت گرفت و فینال رو از دست دادش
تبریک با تاخیر به هواداران چلسی و همچنین تبریک به دوستان بایرنی
یادمه وقتی قرعه کشی شد یکی از دوستان پیش بینی کرده بودن که رئال و بارسا فینال این مسابقات رو برگزار میکنن
که بنده هم به ایشون گفتم خیلی زود نتیجه گیری کردن و فوتبال همیشه نشون داده غیر قابل پیش بینیه که همین هم شد
دو تیمی به فنیال رسیدن که هیچ کس فکرش رو هم نمیکرد
البته خودم یک جورایی حس میکردم که بایرن یک پای فیناله...ثبات بایرن در این مدت یکی از دلایل احساس من بود
فینال الیانز آرنا هم از نظر بار احساسی میتونه و تونست که به بازیکنان بایرن نیروی مضاعفی برای فینالیست شدن بده
به غیر بازی بسیار خوب بایرنی ها که یک فوتبال فوق آلمانی رو به نمایش گذاشتن و کاملا موفق هم بودن
نکته دیگه در بازی دیشب جلب نظر میکرد و اون هم خودخواهی بیش از حد رونالدو بود که به نظرم یکی از دلایل حذف رئال بود
رونالدو دو گل زد ولی خیلی جاها میتونست هم تیمی هاش رو به گل برسونه که این کار رو نکرد
اصرار بیش از حد برای زدن ضربات ازاد به صورت مستقیم به سمت دروازه و همچنین همکاری تیمی رونالدو که اکثرا اقدام به دریبل زنی میکرد
فلسفه حضور گرانرو برای من یکی خیلی عجیب بود! من که اصلا دلیل این تعویض رو درک نکردم
به هر حال تبریک به هواداران دو تیم...بازی خیلی خوبی رو به نمایش گذاشتن.
فینال انگلیسی و آلمانی !!! چه شود![]()
تبریک به دوستان بایرنی ؛ تیمشون در هر دوبازی بسیار بهتر از مادرید بازی کرد و حقیقتا شایسته ی صعود به فینال بودند .
اینکه مورینیو باز هم اشتباهاتش توی تعویضها رو نظیر بازی رفت تکرار میکنه جالب نیست ، همونطور که حرف زدن و ایراد گرفتن از داوری زیاد جالب نیست ...
فکر میکنم خوشبین ترین افراد هم بعد از قرعه کشی نیمه نهایی فکر نمیکردند فینال چلسی - بایرن رو شاهد باشیم ؛
و اینکه مورینیو شاید فراموش کرده بود که تیمی که مقابلش بازی میکنه بایرن مونیخ هست نه بارسا و باید با سبک متفاوتی بازی میکرد ، جایی که مادرید باید بازی رو کنترل میکرد نتونست و همین باعث شد تلاش تیم در 120 دقیقه نتیجه ی خاصی در بر نداشته باشه .
من هم فکر میکنم لالیگایی ها حالا متوجه میشن که نباید به آمار و ارغام دل بست ؛
و ممنون از "فوتبال" که نشون داد با وجود بهترین های تاریخ ، باز هم غیرقابل پیش بینیه و باز هم به عجیب ترین شکل ممکن غافلگیرمون میکنه ...
حالا بعد از سالها ؛ میشه یک فینال سی-ال رو بدون دلبستگی یا عدم علاقه به طرفین ببینم و از یک فینال مطمئنا جذاب لذت ببرم
پی نوشت : فکر میکنم حسن این حذف در نیمه نهایی برای ما رئالی ها این باشه که مورینیو دست کم یک فصل دیگر در رئال خواهد موند ، مورینیویی که نشون داده خوب در نیمه نهایی ها مغلوب میشه![]()
اگر مورینیو به لالیگا و چمپیونزلیگ توامان دست پیدا میکرد ، شکی نداشتم که شاهد سناریویی نظیر اونچه در اینتر انجام داد میبودیم ولی حالا ... میجنگه تا به سومین کاپ سی-ال با سومین تیم متفاوت دست پیدا کنه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)