تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 23 اولاول ... 101617181920212223 آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 222

نام تاپيک: Continent of the Ninth یک بازی فوق العاده و نسل آینده نقش آفرینی!

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اونایی که میان روزی 30 دقیقه بازی می کنن فوقش ، به نظرم اینجوری ارزش نداره که وقت براش صرف بشه.. خودت هم که بعد از 10 دقیقه تموم شدی

نرفتم, فقط یک هیروی دیگه واسه assassin ساختم و داشتم اونو اپ میکردم. چون گفتی کار داری دیگه نخواستم مزاحمت بشم (اسم هیروی جدیدم ScorpionIr)

راستی عکس زیر رو نگاه کن (همون مشکلی که میگم همه شبیه هم هستند؟!!!!

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخواستم یک بازی نقش افرینی جدید شروع کنم و فقط چند سال قبل کمی Shaiya رو رفتم وبعد دیگه ولش کردم !
    الان این بازی چجور هست ؟! خوبه یا نه ؟! سرور هاش که خلوت نیستن ؟!
    در کل دانلود کنم یا نه !؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخواستم یک بازی نقش افرینی جدید شروع کنم و فقط چند سال قبل کمی Shaiya رو رفتم وبعد دیگه ولش کردم !
    الان این بازی چجور هست ؟! خوبه یا نه ؟! سرور هاش که خلوت نیستن ؟!
    در کل دانلود کنم یا نه !؟
    درمقابل اون شایا که همه چیز دور پول واقعی میچرخید که خیلی بهتره

اما بخوام واقعیت رو بگم یکسری نقاط ضعف داره (اگر اشتباه میگم, بچه ها تصحیح کنند. چون خودم تازه شروع کردم)
    مثلآ برای لول اپ فقط باید بری دانجن (با درجات سختی متفاوت) البته کوئست هم بازی داره ولی اونام همه تو دانجنن (دهکده -دانجن و دانجن-دهکده) درمقابل مثلآ دنیای عظیم wow
    دیر رسدن به کلاس اصلی: تا لول 20 باید برم تازه بتونم کلاس (زیر کلاس) مورد نظرم رو انتخاب کنم. اگر اشتباه نکنم pvp هم از همون لول 20 شروع میشه
    نداشتن فرقه (مثل هورد و الی تو wow که کشتن بچه های گروه مقابل و حتی شاهشون خودش کلی جذابیت داشت)
    بحث های جزئی مثل ثابت بودن جنسیت واسه هر کلاس هم مطرح نمیکنم (واقعآ متوجه نمیشم این ایده مسخره به مغز کدومشون رسید )

مشکل جمعیت نداره

بطور کلی قطعآ ارزش دانلود داره (اونم واسه یک بازی رایگان)
    Last edited by G.D.ragon.Ir; 14-07-2012 at 14:43.

4. این کاربر از G.D.ragon.Ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dante May Cry M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون عکس هایی که گداشتی تازه فهمیدم مشکلت کجاست. اون لباس ها، لباس های از پیش تعیین شده ای هست که وقتی گرافیک بازیرو ببرید پایین به این صورت در میاد تا دیگران رو ساده ترین حالت ممکن نمایش داده بشه. اگه گرافیک رو ببری بالا ظاهر و لباس اصلیرو میبیی. اگر هم گرافیک رو بردی بالا و باز اینجوری بود، تنها چیزی که می مونه سرعت نت هستش.

فقط یک چیز بگم یادتون باشه ؛ تا قبل از Lv20-25 در مورد بازی نظر ندید چون اصلا چیزی از بازی رو تجربه نکردید.
    حالت دانجنی بازی اگه اینطور نبود هرگز نمی تونستیم همچین اکشنی در یک بازی Online ببینیم ، این یکی از اصلی ترین دلایل حالت دانجنی بازی های اینچنینی هستش و یک نقص و ضعف محسوب نمیشه .
    اینم بگم این بازی در المان های PvP یکی از بهترین ها محسوب میشه که بهتره خودتون تجربه کنید تا بهش پی ببرید. یکی از حالت های PvP آزاد این طوری هستش که مثلا چد نفر یا 1 نفر که در حال انجام دانجن خودش هستش ، شما می تونید با صحبت کردن با Intrusion Master یا "استاد نفوذی" به صورت Random یا با وارد کردن یک اسم خاص بازیکن مورد نظر، برید سراغش رو در همون دانجن بهش حمله یا نفوذ کنید و یک سیستمی از PvP جدید رو تجربه کنید که قانون های متفاوتی هم خواهد داشت !

بازم بگم تا قبل Lv20-25 اصلا چیزی از بازی رو تجربه نکردید و اظهار نظر نکنید بهتره چون بعد از اون همه چیز تغییر می کنه و نظرتون عوض میشه.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

فقط یک چیز بگم یادتون باشه ؛ تا قبل از Lv20-25 در مورد بازی نظر ندید چون اصلا چیزی از بازی رو تجربه نکردید.
    این که نمیشه, تو wow هم تازه وقتی به لول آخر میرسیدیم بازی اصلی شروع میشد (دانجن های اصلی و بعدش رید, ارنا و...) اما این دلیل نمیشد که طراحان بیان بگن چون اصل بازی از اونجا شروع میشه, باقیش کشک.
    اینجا هم شاید حق با تو باشه و بازی از لول 20 جذاب بشه ولی این دلیل نمیشه که از لول 1-20 طرف حوصلش سر بره و همش بره تو دانجن و 4تا موب بکشه و بیاد بیرون و بعد بگیم بازی از 20 به بعد شروع میشه (تا لول 20 رفتنش هم کم وقت نمیگیره که بشه راحت ازش چشم پوشی کرد)
    حالت دانجنی بازی اگه اینطور نبود هرگز نمی تونستیم همچین اکشنی در یک بازی Online ببینیم
    این بخش رو متوجه نشدم. مثلآ اگر مثل wow یک دنیای وسیع در اختیار گیمر میزاشتن و درکنارش دانجن هم بود, دیگه بازی همچین اکشنی نمیتونست داشته باشه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من منظروم اینه که بعد از اون نظرتون کلا عوض میشه خوب بهتره قبل از اون ندید تا نظر قطعی رو در Lv 20 به بالا بدید. بازی رو اگه خوب انجام بدید می تونید در عرض 5 ساعت تا حتی Lv25 هم بالا ببرید و اگه ماموریت ها و درجه سختی رو همیشه سخت ترین انتخاب کنید و ماموریت هارو همرو تموم کنید اصلا به تکراری بودن نمی رسید.. و حتی Wow هم خوب تا 20 اون جذابیت اصلیرو نداره با اینکه تو این 6 سالی که عرضه شدن سعی کردن تا اون Lv چون مجانی هم میشه واردش شد جوری طراحی کنند که کسی که بازی کرد مشتاق شه بازیرو بخره و ادامه بده.
    قبل از 20 همه بازی ها اگه اینجوری که شما میگی باشه همه کشکن چون اول بازیرو آشنا میشید و کار های ساده و آسون رو انجام میدید و مسلما جذابیت آنچنانی نداره در ایتدای بازی به غیر از اکشن زیبای بازی.

اگه یک بازی دیدی که گرافیک و اکشنی مثل C9 داشت و آنلاین بود و Open World بود مارو خبر کن.
    این برای اینه که کلا بازی نابود می شد از شدت سرعت بازی و خیلی چیزای دیگه که دلیلی نداره توضیح بدم.
    Last edited by Dante May Cry M; 14-07-2012 at 15:47.

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

هنوز دوره بازی های non targting open world نرسیده!!! تازه بازی ها دارن non targeting میشن !

9. این کاربر از p30 arman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هنوز دوره بازی های non targting open world نرسیده!!! تازه بازی ها دارن non targeting میشن !
    ممنون از جناب آقای آرمان برای توضیحات تکمیلی

11. این کاربر از Dante May Cry M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ما که از 500 نفری که اومدن تو بازی به غیز از 1 نفر که از اینجا هم نیست هیچ کدوم رو فعال ندیدیم

به هر حال می خواستم بگم ما داریم فردا تا حدود 4-6 روز میریم مسافرت ، بدی خوبی دیدید مارو هر کار خواستید بکنید

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

حقته اگه بازی رو به من میدادی ! پزهام رو هم میکشوندم میوردم میشدیم 4 نفر اکتیو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •